Ben böyle oldum dün işte acile gittim enfeksiyon çıktı. Yanlış anlamayın korkutmak için yazmıyorum ama önlem almak için idrar testi verseniz ya da doktorunuzu arasanız iyi olurKızlar benim de bir sorum olacaktı, ara sıra rahim kasılmaları yaşayan var mı? Dün her ayağa kalktığımda kasılmam oluyordu, uzanınca bir sıkıntı olmuyordu. Dün gerçekten bu duruma çok moralim bozuldu, bebeği de psikolojik olarak daha altlarda hissettiğimi düşündüm, acile gidecektim sonra biraz daha bekleyeyim diye diye uyumuşum. Çok korktum yabenzer şeyler yaşayan oldu mu?
Teşekkür ederim kullanacağım zaten ama antibiyotik olunca ürkütmüştü. Enfeksiyon daha tehlikeli diye duyunca mecbur artıkCanım amacım asla korkutmak değil. Görümcem mart ayında doğum yaptı, hamileliği süresince enfeksiyon sorununu oda yaşadı. Artık son ayında verilen doz ilacı kullanmadığı için enfeksiyon bitmemiş ve bebeğe de geçmiş. Çocuk da bu sebeple 40 derece ateşle doğup 1 hafta enfeksiyon tedavisi görmek zorunda kaldı. Bize yazılan antibiyotikler b grubu hamilelerin kullanabildiği antibiyotikler oluyor. Aksef i başlarda bende kullandım. Gerçekten enfeksiyon ilaçtan daha zararlı bir durum. Endişlenme, çok aklında kaldıysa doktorunu tekrar ara bir de onun ağzından duy. Geçmiş olsun
benim belirtim yoktu enfeksiyon çıktı ama şu da var doktorum idrar alındıktan sonra numune bekleme süresi vs de oluyomuş ya o yüzden de bazen daha yüksek çıkıyomuş yine de bana tek doz antibiyotik saşe yazdı 2 kez oldu bende enfeksiyonKızlar bu enfeksiyondan ben de şüpheleniyorum,idrarım koyu sabahları ve koku geliyor.Ağrım çok yok ama sabah sanki yandı idrarım.Cuma kontrolüm var tetkik soracağım doktora ama inşallah geç kalmış olmam demi ?
Merhaba,Merhaba kızlar,
Sonucum cuma günü geldi. Rapor sonucunda "regular tip down sendromu" çıktı...
Teşekkür ederim yorumun için, evet dediğin gibi belki büyüme ağrısıydı. Dün baya panikledimBelki buyume agrisi gibidir canim korkma hemen, zaman zaman hepimizde olan agrilardandir diye tahmin ediyorum. Bazen oturup kalkarken benim de kasiklarimda sıkısma hissiyati oluyor mesela anlik olarak. Gozlemle bakalim birazcik daha
Sağolun, bunun olabileceği hiç aklıma gelmemişti doğrusu, ben yarın tahlil vereyim. Burada çok fazla okudum aslında enfeksiyon durumlarını. Baktırmakta fayda varBen böyle oldum dün işte acile gittim enfeksiyon çıktı. Yanlış anlamayın korkutmak için yazmıyorum ama önlem almak için idrar testi verseniz ya da doktorunuzu arasanız iyi olur
cuma günü olucam aşıyı sen oldun muKızlar kullandığınız ilâçlar neler dr.gerek duymadı bende bi tek Demir ilacı ve kramp çok oluyo kasıklarimda magnezyum içiyorum fayda etmiyo 2 tane iç dedi bide tetanoz boğmaca aşinizi yaptırdınız mı
Ben henüz aşı olmadım cuma günü detaylı usg ye gireceğim sonrasında yaptırırım muhtemelen aşıları. Vitamin de elenatal2 kullanıyorum hariçten demir hapı dvit ve magnezyum içiyorum ama bu ara biraz tansiyonum etkilendi magnezyumu şimdilik bi kestim tansiyonumu etkilediğini düşünüyorum ekstra bir kramp falan da olmuyordu çünkü bi denemek istedimKızlar kullandığınız ilâçlar neler dr.gerek duymadı bende bi tek Demir ilacı ve kramp çok oluyo kasıklarimda magnezyum içiyorum fayda etmiyo 2 tane iç dedi bide tetanoz boğmaca aşinizi yaptırdınız mı
Kızlar kullandığınız ilâçlar neler dr.gerek duymadı bende bi tek Demir ilacı ve kramp çok oluyo kasıklarimda magnezyum içiyorum fayda etmiyo 2 tane iç dedi bide tetanoz boğmaca aşinizi yaptırdınız mı
Yani düzensiz olsa da her gün hissediyorum. 10 ,15 kez falanKızlar 2 3 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı. Normalde sık sık pıt pıt yapardı. bugün hiç hissetmedim ve karnıma ara ara kramplar giriyor. Biraz endişelenmeye başladım. Sizde de böyle uzun duraklamalar oluyor mu normal mi??
Bende hissetmeye başladıktan sonra her gün hissettim ama 2 gündür çok zayıftı bu günde hiç hissetmedimYani düzensiz olsa da her gün hissediyorum. 10 ,15 kez falan
21 hafta çok çok az hissediyorum 25'e kadar hiç hissetmemek normalmiş ilk doğumsa. kilo vs etkiliyoKızlar ben 19. haftamdayım. Hâlâ bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Haftana bağlı canım 18.haftamdayım arada sırada aşağıda toplanma hareketi pıt pıt kasıklara vurduğunu hissediyorum ama her zaman olmuyor,bazen uzandığımda da olmuyor.Bu haftalarda zaten düzenli olmaz.Bende hissetmeye başladıktan sonra her gün hissettim ama 2 gündür çok zayıftı bu günde hiç hissetmedim
Biraz olsun içim rahatladı teşekkürlerHaftana bağlı canım 18.haftamdayım arada sırada aşağıda toplanma hareketi pıt pıt kasıklara vurduğunu hissediyorum ama her zaman olmuyor,bazen uzandığımda da olmuyor.Bu haftalarda zaten düzenli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?