Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben böyle oldum dün işte acile gittim enfeksiyon çıktı. Yanlış anlamayın korkutmak için yazmıyorum ama önlem almak için idrar testi verseniz ya da doktorunuzu arasanız iyi olur

Teşekkür ederim kullanacağım zaten ama antibiyotik olunca ürkütmüştü. Enfeksiyon daha tehlikeli diye duyunca mecbur artık

Kızlar bu enfeksiyondan ben de şüpheleniyorum,idrarım koyu sabahları ve koku geliyor.Ağrım çok yok ama sabah sanki yandı idrarım.Cuma kontrolüm var tetkik soracağım doktora ama inşallah geç kalmış olmam demi ?

benim belirtim yoktu enfeksiyon çıktı ama şu da var doktorum idrar alındıktan sonra numune bekleme süresi vs de oluyomuş ya o yüzden de bazen daha yüksek çıkıyomuş yine de bana tek doz antibiyotik saşe yazdı 2 kez oldu bende enfeksiyon

Merhaba kızlar,
Sonucum cuma günü geldi. Rapor sonucunda "regular tip down sendromu" çıktı...
Merhaba,
Sizin için çok üzgünüm. Aynı durumu geçtiğimiz aralık ayında yaşayan biri olarak sizi anlayabildiğimi düşünüyorum.
Zorlayıcı ve karmakarışık bir süreç, yoğun bir duygu hali. Lütfen sadece kendi duygu ve düşüncelerinize odaklanın.
İnşallah bu süreci en sağlıklı şekilde hem siz hem eşiniz atlatacaksınız.
Tüm dualarım sizinle, Allah yanınızda olsun

Kızlar kullandığınız ilâçlar neler dr.gerek duymadı bende bi tek Demir ilacı ve kramp çok oluyo kasıklarimda magnezyum içiyorum fayda etmiyo 2 tane iç dedi bide tetanoz boğmaca aşinizi yaptırdınız mı

Hamileliğimin ilk haftalarında yoğun bir kanama yaşayınca başka bir kullanıcı adıyla üye olmuştum bu siteye. Aynı durumu yaşayanlar varsa bir fikir alırım diye düşünmüştüm. Ve tahmini doğum tarihim 25 Kasım olarak gözüktüğü için bu gruba da yazmıştım. Bazı arkadaşlar bu konuların kendilerini korkuttuğunu söylemişlerdi. Ondan sonra o zor sürecimi elimden geldiğince burada yazmamaya çalıştım. Tartışmak yerine benim kanama hikayemden etkilenen insanları anlamaya çalıştım. Hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz. Burada olmamızın amacı sevincimizi paylaşarak çoğaltıp, acımızı paylaşarak azaltmak. Bence unutmamamız gereken en önemli şey bu.

Belki buyume agrisi gibidir canim korkma hemen, zaman zaman hepimizde olan agrilardandir diye tahmin ediyorum. Bazen oturup kalkarken benim de kasiklarimda sıkısma hissiyati oluyor mesela anlik olarak. Gozlemle bakalim birazcik daha
Teşekkür ederim yorumun için, evet dediğin gibi belki büyüme ağrısıydı. Dün baya panikledim
Ben böyle oldum dün işte acile gittim enfeksiyon çıktı. Yanlış anlamayın korkutmak için yazmıyorum ama önlem almak için idrar testi verseniz ya da doktorunuzu arasanız iyi olur
Sağolun, bunun olabileceği hiç aklıma gelmemişti doğrusu, ben yarın tahlil vereyim. Burada çok fazla okudum aslında enfeksiyon durumlarını. Baktırmakta fayda var

cuma günü olucam aşıyı sen oldun mu

Ben henüz aşı olmadım cuma günü detaylı usg ye gireceğim sonrasında yaptırırım muhtemelen aşıları. Vitamin de elenatal2 kullanıyorum hariçten demir hapı dvit ve magnezyum içiyorum ama bu ara biraz tansiyonum etkilendi magnezyumu şimdilik bi kestim tansiyonumu etkilediğini düşünüyorum ekstra bir kramp falan da olmuyordu çünkü bi denemek istedim

Ben tansiyon ilacı kullanıyorum onun dışında
Demir ilacına 4 gündür başladım.
İnnate adında bir vitamin
D vitamini
Coraspirin
Ve bazen magnezyum alıyorum.
Aşıyı bugün vuruldum boğmaca+tetanoz
Bir dozda 5 hafta sonra vurulacağım

Kızlar 2 3 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı. Normalde sık sık pıt pıt yapardı. bugün hiç hissetmedim ve karnıma ara ara kramplar giriyor. Biraz endişelenmeye başladım. Sizde de böyle uzun duraklamalar oluyor mu normal mi??

Yani düzensiz olsa da her gün hissediyorum. 10 ,15 kez falan

Bende hissetmeye başladıktan sonra her gün hissettim ama 2 gündür çok zayıftı bu günde hiç hissetmedim
Haftana bağlı canım 18.haftamdayım arada sırada aşağıda toplanma hareketi pıt pıt kasıklara vurduğunu hissediyorum ama her zaman olmuyor,bazen uzandığımda da olmuyor.Bu haftalarda zaten düzenli olmaz.

Haftana bağlı canım 18.haftamdayım arada sırada aşağıda toplanma hareketi pıt pıt kasıklara vurduğunu hissediyorum ama her zaman olmuyor,bazen uzandığımda da olmuyor.Bu haftalarda zaten düzenli olmaz.
Biraz olsun içim rahatladı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…