Ben 20. haftada hissetmeye başladım :)Kızlar ben 19. haftamdayım. Hâlâ bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Canım doktoruna yazdın mı?Kızlar 2 3 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı. Normalde sık sık pıt pıt yapardı. bugün hiç hissetmedim ve karnıma ara ara kramplar giriyor. Biraz endişelenmeye başladım. Sizde de böyle uzun duraklamalar oluyor mu normal
Hergün aynı enerjide olmuyorlar ama 2 3 gündür az hissediyorsan doktoruna bi git tatlımKızlar 2 3 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı. Normalde sık sık pıt pıt yapardı. bugün hiç hissetmedim ve karnıma ara ara kramplar giriyor. Biraz endişelenmeye başladım. Sizde de böyle uzun duraklamalar oluyor mu normal mi??
Olmadım tetanozlarim gebelik öncesi tamamlamıştım bilemedim sadece boğmaca yapın o zaman dedim ikisi karışımı dedi ebecuma günü olucam aşıyı sen oldun mu
Yok yazmadım.Canım doktoruna yazdın mı?
Tamam teşekkürler en iyisi doktoruma sormakHergün aynı enerjide olmuyorlar ama 2 3 gündür az hissediyorsan doktoruna bi git tatlım
üçlü olan dimi ilk dozGünaydın herkese bugün aşı oldum ben 1 ay sonra da ikinci doz olacakmış.
Şimdilik bi sıkıntı yaşamadım ağrı yapabilir dediler.
Evet üçlü olanüçlü olan dimi ilk doz
aslında bebek önde veya arkada olmasına göre değil plesantanın konumuna göre hissedilme derecesi değişiyor plesanta önde ise bebeğin hareketleri daha az hissediliyorbebeğin hareketlerini aşağıda hissettiğini yazanlar olmuş. ben de aşağılarda hissediyorum. doktora sordum geçen hafta. normal çünkü aşağıda zaten dedi.
bir de hareketlerini hissetmeyenler doktora bebeğin önde mi arkada mı olduğunu sorsun. yanlış biliyorsam düzeltin, önde olunca geç hissediliyormuş. benimki arka duvarda, iki haftadır hissediyorum
ağrı oldu mu kolundaEvet üçlü olan
Şuan başlıyor yavaş yavaş ağrımayaağrı oldu mu kolunda
Şuan başlıyor yavaş yavaş ağrımaya
Bir de soğuk kompres yap canım o da iyi geliyorŞuan başlıyor yavaş yavaş ağrımaya
Uyku bende de başladı şuan günlerdir uykusuz gibiyim sankiBana hemen parol iç dedi ebe.
Kol ağrısına biraz iyi geldi. Ama iki gündür aşırı uyku hali yaptı bende
ben de cuma olcam hemen parol içeyim o zamanUyku bende de başladı şuan günlerdir uykusuz gibiyim sanki
selam canım hoşgeldin neler oldu öyle ya :) bende 1-2 haftaya olurum sanırım aşıyı henüz arayıp sıkıştırmadılar sağlık ocağından pusuya yattım bekliyorum :)Günaydın herkese bugün aşı oldum ben 1 ay sonra da ikinci doz olacakmış.
Şimdilik bi sıkıntı yaşamadım ağrı yapabilir dediler.
çok mantıklı .Sohbetin en heyecanlı yerlerini okurken bir bakıyorum yeni biri gelmiş kese fotoğrafı atmış cinsiyet tahmini soruyor .Doktorlar bile o haftalarda cinsiyet şu diyemezken biz nasıl bilelim :)İki gün giremedim neler olmuş?Puxhu kanalı yenilere kapatamıyor muyuz? Zaten 6 aya girdik neredeyse çoğu kişi geldi. Bilmiyorum mantıklı gibi geldi bana öyle bir seçenek varsa. Tamam küçük haftadakilerin heyecanını anlayabiliyorum ama hepimiz geçtik o haftalardan kanalı okumadan şak diye gelip alakasız yorum yapmalarını da anlayamıyorum. Heyecan ayrı bir şey saygı ayrı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?