Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım doktoruna yazdın mı?

Hergün aynı enerjide olmuyorlar ama 2 3 gündür az hissediyorsan doktoruna bi git tatlım

Kızlar kullandığınız ilâçlar neler dr.gerek duymadı bende bi tek Demir ilacı ve kramp çok oluyo kasıklarimda magnezyum içiyorum fayda etmiyo 2 tane iç dedi bide tetanoz boğmaca aşinizi yaptırdınız mı
cuma günü olucam aşıyı sen oldun mu
Olmadım tetanozlarim gebelik öncesi tamamlamıştım bilemedim sadece boğmaca yapın o zaman dedim ikisi karışımı dedi ebe

bebeğin hareketlerini aşağıda hissettiğini yazanlar olmuş. ben de aşağılarda hissediyorum. doktora sordum geçen hafta. normal çünkü aşağıda zaten dedi.
bir de hareketlerini hissetmeyenler doktora bebeğin önde mi arkada mı olduğunu sorsun. yanlış biliyorsam düzeltin, önde olunca geç hissediliyormuş. benimki arka duvarda, iki haftadır hissediyorum

aslında bebek önde veya arkada olmasına göre değil plesantanın konumuna göre hissedilme derecesi değişiyor plesanta önde ise bebeğin hareketleri daha az hissediliyor

Günaydın herkese bugün aşı oldum ben 1 ay sonra da ikinci doz olacakmış.
Şimdilik bi sıkıntı yaşamadım ağrı yapabilir dediler.
selam canım hoşgeldin neler oldu öyle ya :) bende 1-2 haftaya olurum sanırım aşıyı henüz arayıp sıkıştırmadılar sağlık ocağından pusuya yattım bekliyorum :)

İki gün giremedim neler olmuş? Puxhu kanalı yenilere kapatamıyor muyuz? Zaten 6 aya girdik neredeyse çoğu kişi geldi. Bilmiyorum mantıklı gibi geldi bana öyle bir seçenek varsa. Tamam küçük haftadakilerin heyecanını anlayabiliyorum ama hepimiz geçtik o haftalardan kanalı okumadan şak diye gelip alakasız yorum yapmalarını da anlayamıyorum. Heyecan ayrı bir şey saygı ayrı bir şey.

çok mantıklı .Sohbetin en heyecanlı yerlerini okurken bir bakıyorum yeni biri gelmiş kese fotoğrafı atmış cinsiyet tahmini soruyor .Doktorlar bile o haftalarda cinsiyet şu diyemezken biz nasıl bilelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…