bebeğin hareketlerini aşağıda hissettiğini yazanlar olmuş. ben de aşağılarda hissediyorum. doktora sordum geçen hafta. normal çünkü aşağıda zaten dedi.
bir de hareketlerini hissetmeyenler doktora bebeğin önde mi arkada mı olduğunu sorsun. yanlış biliyorsam düzeltin, önde olunca geç hissediliyormuş. benimki arka duvarda, iki haftadır hissediyorum
Benim özelde gittiğim doktor 20. haftadan önce bebek hareketlerini hissetmen çok zor dedi ama hissedenleri çok okuyunca şüpheye düştüm. 19+1’deyim. Bazen ben de pıt pıt hareketler hissediyorum ama bağırsak hareketiymiş gibi geliyor bana. Emin olamıyorum. Bahsettiğiniz toparlanma ve sertlik benim sol kasığımda oluyor sıklıkla. Öyle olunca bebeğin o tarafa geçtiğini düşünüyorumBen hep göbek aşağısında kasıklarımda hissediyorum,bir de orada böyle bazen toplanıyor ora semsert oluyor.Chatgbt normal dedi.18.haftamdayım.Bazen küçük pıt pıtları da kasıklarımda hissediyorum.Cuma inşallah gidince ben de soracağım.
Canım bence hissetmeye başlamışsın.. ilk pıt pıtlardan emin olamıyprsın ama biraz daha belirginleşmeye başladığında aaa onlrda ozaman bebek hareketiydi diyosunBenim özelde gittiğim doktor 20. haftadan önce bebek hareketlerini hissetmen çok zor dedi ama hissedenleri çok okuyunca şüpheye düştüm. 19+1’deyim. Bazen ben de pıt pıt hareketler hissediyorum ama bağırsak hareketiymiş gibi geliyor bana. Emin olamıyorum. Bahsettiğiniz toparlanma ve sertlik benim sol kasığımda oluyor sıklıkla. Öyle olunca bebeğin o tarafa geçtiğini düşünüyorum
Ay. İnşallah öyledir canım. O kadar sabırsızlanıyorum ki onu tam olarak hissetmek içinCanım bence hissetmeye başlamışsın.. ilk pıt pıtlardan emin olamıyprsın ama biraz daha belirginleşmeye başladığında aaa onlrda ozaman bebek hareketiydi diyosunmaşallah diyelim
Benim özelde gittiğim doktor 20. haftadan önce bebek hareketlerini hissetmen çok zor dedi ama hissedenleri çok okuyunca şüpheye düştüm. 19+1’deyim. Bazen ben de pıt pıt hareketler hissediyorum ama bağırsak hareketiymiş gibi geliyor bana. Emin olamıyorum. Bahsettiğiniz toparlanma ve sertlik benim sol kasığımda oluyor sıklıkla. Öyle olunca bebeğin o tarafa geçtiğini düşünüyorum
Ben geçen hafta oldum, akşamıma ağrı çoğaldı sabahta cok fenaydı yavağrı oldu mu kolunda
parol içmene rağmen mi ağrıdıBen geçen hafta oldum, akşamıma ağrı çoğaldı sabahta cok fenaydı yav1 gün sonra geçti ama
Aşı olduğunda kaçıncı haftandaydın canımBen geçen hafta oldum, akşamıma ağrı çoğaldı sabahta cok fenaydı yav1 gün sonra geçti ama
Yok canım geç kalmış olmazsın. Ama mutlaka ver idrar. Bana doktor gerek yok demişti fitil vermişti meğersem gerek varmış ve baya ilerlemiş. Bende yanma kaşıntı yoktu çok su içmeme rağmen idrarım koyu bulanık ve kokuluydu sonra akıntı arttı sonra da ağrı başladı. Garantiye almakta fayda varKızlar bu enfeksiyondan ben de şüpheleniyorum,idrarım koyu sabahları ve koku geliyor.Ağrım çok yok ama sabah sanki yandı idrarım.Cuma kontrolüm var tetkik soracağım doktora ama inşallah geç kalmış olmam demi ?
Kızlar bu enfeksiyondan ben de şüpheleniyorum,idrarım koyu sabahları ve koku geliyor.Ağrım çok yok ama sabah sanki yandı idrarım.Cuma kontrolüm var tetkik soracağım doktora ama inşallah geç kalmış olmam demi ?
Canım doktorum bana rezene çayı önermişti gaz için ve cidden çok rahatlatmıştı dene istersenKızlar bende de çok fena gaz sancısı oluyor iki gündür başka yaşayan var mı çözüm bulamadım bir türlü
Avrupa’da 20-36 haftalar, Amerika 27-36 haftalar arası aşı zamanları diye görmüştüm.kızlar merhaba, aşı diyorsunuz ben 21. haftamdayım ve aşılardan henüz haberim yok. 8 temmuzda doktorla randevum olacak orada söyleyecek herhalde , bir de yurtdışında yaşıyorum, bakalım burada yapacaklar mı
merhaba, ben de 21.haftamdayımkızlar merhaba, aşı diyorsunuz ben 21. haftamdayım ve aşılardan henüz haberim yok. 8 temmuzda doktorla randevum olacak orada söyleyecek herhalde , bir de yurtdışında yaşıyorum, bakalım burada yapacaklar mı
Ben doktoruma 10.haftada sormuştum daha çocuğun cinsel organı oluşmadı nerden bileceğiz dedi adam :)çok mantıklı .Sohbetin en heyecanlı yerlerini okurken bir bakıyorum yeni biri gelmiş kese fotoğrafı atmış cinsiyet tahmini soruyor .Doktorlar bile o haftalarda cinsiyet şu diyemezken biz nasıl bilelim :)
Çok geçmiş olsun, rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallahKızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye başlamış. Doktorum demişti ki 2 gün antibiyotik tedavisi al önümüzdeki hafta belki yeniden bir islem yapabiliriz , keseyi ileri itip yeniden dikiş atılacaktı fakat suyum gelince o ihtimalde devre dışı kaldı.
Pazartesi günü kendi doktorum serviste gorevliydi , enfeksiyon degerin cok yüksek bizim önceliğimiz senin sağlığın dedi ,bebegin durumunu sordugumda ise normalde senin durumunda olan ve haftası seninle uyumlu olan gebelerin gebeliklerini sonlandiririz dedi ama ates olunca karari sana da birakmam dedi. (Allahtan atesim ve agrim hic olmadi)
Yüksek dozda antibiyotik tedavisine baslayacagiz enfeksiyon doktoru ile görüşüp, süreci takip edeceğiz dedi.
Crp 62 lerde , 4 gün yoğun antibiyotik tedavisine ragmen düşmedi, enfeksiyon doktoru ile görüştük daha ağır bir antibiyotik tedavisine başlandi , çok şükür suan crp 33 lere kadar düştü. İdrarda enfeksiyon yok ama serviks kültürde üreme oldu.
Bebeğimin suyu az ama inşallah su gelişim durursa şimdilik sıkıntı değil dedi doktorum.
İlk hedefimiz 26. - 27. haftalarmis , bakalım inşallah güzel kızım bizimle kalır.
Dua edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?