Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bende de bağırsakta hafif parlaklık görüldü ama doktorum tek başına bunun bir anlamı yok dedi pek takılmadı. Kalp için de aynı durum geçerli diye biliyorum. Başka bir bulgu var mıydı?

Bende de bağırsakta hafif parlaklık görüldü ama doktorum tek başına bunun bir anlamı yok dedi pek takılmadı. Kalp için de aynı durum geçerli diye biliyorum. Başka bir bulgu var mıydı?
Bana da tek başına bi anlamı yok dedi ama , ikili testte orta riskli gebelik , her halükarda fetal dna yaptırın görelim dedi , takıldı valla kafama

Bana da tek başına bi anlamı yok dedi ama , ikili testte orta riskli gebelik , her halükarda fetal dna yaptırın görelim dedi , takıldı valla kafama
ben de dün öğrendim geceye kadar hep bağırsak parlaklığı ile ilgili yorumlar okudum. Kalpte de çok oluyormuş ilerleyen haftalarda geçiyor yazmış çoğu. Başka anomali yoksa bir sorun çıkmaz inşallah

Canım bizde de çıktı ama fetal yaptırmıştık zaten temiz olduğu için üstünde durmadılar, ilerleyen haftalarda en kötü doğunca geçer sağlığa etkisi yok dendi. Fetal olmazsa genetik ten ufak da olsa endişe doğuyor. Detaylıdan 2 hafta önce de bağırsakta çıkmıştı detaylıda geçmişti bile. İçini ferah tut fetal yaptır. Tertemiz çıkar inşallah. O parlaklıkların%90 ı sağlıklı bebeklerde oluyor dedi detaylı doktorum.

.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerler. Allahım bebeğini sana bağışlar

Çok geçmiş olsun. Allah sizi birbirinize bağışlasın

Çok geçmiş olsun İnşallah her şey yoluna girer ve kızınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız Dualarımız sizinle

canım geçmiş olsun, sağlıkla atlat bu süreci inşallah

zor süreçler, herkesin sınavı farklı. sabrınızı, umudunuzu yitirmeyin. çok geçmiş olsun inşallah sonu aydınlık olsun. dualarımız sizinle.

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah .Alışverişler ne durumda

zor süreçler, herkesin sınavı farklı. sabrınızı, umudunuzu yitirmeyin. çok geçmiş olsun inşallah sonu aydınlık olsun. dualarımız sizinle.

Evet farkli farkli sınavlardan geçiyoruz, Rabbime hamdolsun bu zamana kadar getirdi bizi , inşallah devamini da saglikla atlatariz hepimiz

Çok geçmiş olsun, sağlıkla bu süreci atlatırsınız inşallah

Canim dualarimiz seninle ve kizinla insallah allah sifanizi versin tez zamanda, beterinden sakinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…