Merhaba bu haftalarda zaten düzenli hareket hissetmemizi beklemiyorlar ama siz yine de bir ılık duş alın, ardından sevdiğiniz bir yiyeceği ve çikolata yiyin. Sol tarafınıza uzanın. ( ben genelde sırt üstü uzanınca daha çok hareket ediyor) biraz bekleyin öyle. İçinizi ferah tutun. Sürekli uyuyorlar ve minik oldukları için sürekli hissedemiyoruzKızlar merhaba. 20.haftadayım ve nedense hareketleri hissetmiyorum yani 2 gün önce hissettim yemek yerken 10 saniye falan dünden beri bidaha hissetmedim. Öyle sık sık hissetmiyordum zaten genelde hapşurunca falan. Sadece sol kısımda toplanma kasılma tarzı bir şey hissediyorum dışarıdan da orası daha şiş zaten başından beri solda bebek. Bugün de biraz ağrı hissettim kasıklarımda belimde falan iyice korktum ya. Çok mu anormal düzenli hareket hissetmemem sizde durumlar nasıl
Valla canım bilmiyorum ya hala hiç hissemedim korkmaya başladım bayaMerhaba bu haftalarda zaten düzenli hareket hissetmemizi beklemiyorlar ama siz yine de bir ılık duş alın, ardından sevdiğiniz bir yiyeceği ve çikolata yiyin. Sol tarafınıza uzanın. ( ben genelde sırt üstü uzanınca daha çok hareket ediyor) biraz bekleyin öyle. İçinizi ferah tutun. Sürekli uyuyorlar ve minik oldukları için sürekli hissedemiyoruz
Merhaba 20.haftada bende düzenli hissetmiyordum ve bu durum normalmiş zaten. Yarın 22.haftama giriyorum daha birkaç gündür hergün düzenli ve belirgin hissetmeye başladım. Sen bir türk kahvesi+çikolata yap üstüne soğuk su iç uzan bak nasıl hareketleniyor. Kasık bel ağrısı da çok normal merak etme. Ben detaylıya girip çıktığım gün bile aynı ağrıları yaşıyordum hâlâ da devam ediyor ama bebeğim gayet sağlıklıydı hareketliydi.Kızlar merhaba. 20.haftadayım ve nedense hareketleri hissetmiyorum yani 2 gün önce hissettim yemek yerken 10 saniye falan dünden beri bidaha hissetmedim. Öyle sık sık hissetmiyordum zaten genelde hapşurunca falan. Sadece sol kısımda toplanma kasılma tarzı bir şey hissediyorum dışarıdan da orası daha şiş zaten başından beri solda bebek. Bugün de biraz ağrı hissettim kasıklarımda belimde falan iyice korktum ya. Çok mu anormal düzenli hareket hissetmemem sizde durumlar nasıl
Ya hiç takmıyordum aslında ara sıra hissetsem yetiyordu ama ağrıyla beraber hiç hissetmemiş olmak korkuttu biraz uyku bile uyuyamadım diyebilirim hala da hissedemedimMerhaba 20.haftada bende düzenli hissetmiyordum ve bu durum normalmiş zaten. Yarın 22.haftama giriyorum daha birkaç gündür hergün düzenli ve belirgin hissetmeye başladım. Sen bir türk kahvesi+çikolata yap üstüne soğuk su iç uzan bak nasıl hareketleniyor. Kasık bel ağrısı da çok normal merak etme. Ben detaylıya girip çıktığım gün bile aynı ağrıları yaşıyordum hâlâ da devam ediyor ama bebeğim gayet sağlıklıydı hareketliydi.
Ne olur ne olmaz kadın doğum acile gidin isterseniz içiniz rahatlasın maksatValla canım bilmiyorum ya hala hiç hissemedim korkmaya başladım baya
Evet temkinli olup takip etmek gerekiyor ama dediğim gibi 20. Haftada düzenli olmuyor benim de hiç hissetmediğim günler oluyordu. 21.haftam bugün bitiyor bende daha bikaç gündür hergün hissetmeye başladım. O yüzden normal olduğunu da bil. Ağrı konusunda da bende çekiyorum bel ağrısı kasık ağrısı hatta onun için doktora gittim birkez kasılmalarım oluyor diye rahim ağzı uzunluğumu ölçtü doktor normal çıktı. İstresen sende bi git acile baktır için rahat etsin.Ya hiç takmıyordum aslında ara sıra hissetsem yetiyordu ama ağrıyla beraber hiç hissetmemiş olmak korkuttu biraz uyku bile uyuyamadım diyebilirim hala da hissedemedim
Peki çok teşekkür ederim biraz daha bekleyim hareket hala yoksa gideyim en iyisiEvet temkinli olup takip etmek gerekiyor ama dediğim gibi 20. Haftada düzenli olmuyor benim de hiç hissetmediğim günler oluyordu. 21.haftam bugün bitiyor bende daha bikaç gündür hergün hissetmeye başladım. O yüzden normal olduğunu da bil. Ağrı konusunda da bende çekiyorum bel ağrısı kasık ağrısı hatta onun için doktora gittim birkez kasılmalarım oluyor diye rahim ağzı uzunluğumu ölçtü doktor normal çıktı. İstresen sende bi git acile baktır için rahat etsin.
Peki çok teşekkür ederim biraz daha bekleyim hareket hala yoksa gideyim en iyisi
Ya benim de öyle 2 güne bi falan hissediyodum ama ağrıyla beraber hissetmeyince korktum galiba şimdi bi de özellikle bekliyorum ya etsin de içim rahatlasın diye hiç denk gelmedimmerhaba ben 22. haftadayım daha yeni yeni her gün hissetmeye başladım. öncelerinde gün aşırı, bazen oluyordu hareketleri, şimdi 22+5 teyim, son 3-4 gündür her akşam soguk su sonrası hareketleniyor :) ve sanırım bu haftalarda bebekler genelde uyuyormuş 20 saat kadar , normaldir diye düşünüyorum.
Hahahaha umarım benimki de uyuyodurrArkadaşımın 35.haftasında filan bebek iki gündür hareket etmemiş her şeyi yapmış hareket sağlayamamış,doktora gitmiş en son hanımefendi hep uyuyormuşDoktor uyuyor,hiçbir şeyi yok demiş.Siz 20.haftadasınız çok düzenli hareket etmez,ben de 19 dayım çok yorgun günlerden geçiyorum hiç takip edemedim mesela hareket ediyor mu diye.Bu haftalar böyle geçtiği için çok panik olmuyorum
Napdın canm gittin mi doktora bencede stres yaptığın içinde sakin kalıyor olabilir bebişHahahaha umarım benimki de uyuyodurr
Yok canım gitmedim henüzNapdın canm gittin mi doktora bencede stres yaptığın içinde sakin kalıyor olabilir bebiş
Canim sut sagma mochi marka giyilebilir elektronik olanlardan aldim, anne yanini chicco aldim arkadasim inanilmaz memnundu, puseti de mamas&papas strada modeli aldim magazada deneyerek. Biraz tavsiye biraz butcemi dusunerek orta yol bulmaya calistim diyelimKizlar bebek arabası süt sağma makinesi anne yani beşik falan bakmaya başladınız mı ben bı baktım ama çok bilgisiz olduğumu farkettim çok pahalı şeyler de var uygun şeyler de neye göre bu kadar fiyat farkı anlamadim
Benim evde xiaomi c300 var gece görüşü harika kedilerini takip ve güvenlik için almıştım zamanında. Birini bebiş odasına geçircem fiyatı da çok uygun tavsiye ederim. Bebek modları da var. Hiç özel bir kamera almayı düşünmüyorum. Zaten kendilerini duyururlar bizeCanim sut sagma mochi marka giyilebilir elektronik olanlardan aldim, anne yanini chicco aldim arkadasim inanilmaz memnundu, puseti de mamas&papas strada modeli aldim magazada deneyerek. Biraz tavsiye biraz butcemi dusunerek orta yol bulmaya calistim diyelimyoksa derya deniz, her seyin uygunu da var cok cok pahalisi da dedigin gibi. Ornegin kamera istiyorum bebisin odasi icin 2 bine de var 12 bine de
Süt sağma makinesi için acele etme bence emen bir bebek olursa düzenli aralıklarla süt her türlü geliyormuş zaten bazen hiç ihtiyaç olmuyormuş. Olursa da iki güne alırsın gelir zaten. Anne yanı elele nin güzel modelleri var fiyatlatı da uygun çok memnun olan arkadaşlarım var.Kizlar bebek arabası süt sağma makinesi anne yani beşik falan bakmaya başladınız mı ben bı baktım ama çok bilgisiz olduğumu farkettim çok pahalı şeyler de var uygun şeyler de neye göre bu kadar fiyat farkı anlamadim
Evet ya bizim maddi durumumuz en pahalı şeyleri alacak kadar yeterli değil malesef o yüzden çok elzem şeyleri pahalı alabilirim süt sagma makinesi gibi ama bebek arabası anne yani beşik gibi bunları uygun yollu almak istiyorumCanim sut sagma mochi marka giyilebilir elektronik olanlardan aldim, anne yanini chicco aldim arkadasim inanilmaz memnundu, puseti de mamas&papas strada modeli aldim magazada deneyerek. Biraz tavsiye biraz butcemi dusunerek orta yol bulmaya calistim diyelimyoksa derya deniz, her seyin uygunu da var cok cok pahalisi da dedigin gibi. Ornegin kamera istiyorum bebisin odasi icin 2 bine de var 12 bine de
Elektronik şeylere çok zam geliyor bir de 4-5 aydan sonra çalışacağım için ihtiyaç olucak malesef keşke hep yanında olabilsem küçük zıpçıktımınSüt sağma makinesi için acele etme bence emen bir bebek olursa düzenli aralıklarla süt her türlü geliyormuş zaten bazen hiç ihtiyaç olmuyormuş. Olursa da iki güne alırsın gelir zaten. Anne yanı elele nin güzel modelleri var fiyatlatı da uygun çok memnun olan arkadaşlarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?