Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım benim başın sağolsun çok çok zor ne desek senin acını hafifletemeyiz, Allahım sabrını, dayanma gücünü versin inşallah dualarım seninle

Yaşadığına durum için çok üzgünüm başınız sağolsun demeye dilim varmıyor bebeğin melek olmuş annesi Bu dünyada nasibi yokmuş Rabbim hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsin ne zaman alacaklar bebegi

Canım çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Allah yardımcın olsun ve sana bu acıya dayanacak gücü versin. Dualarımız seninle

Çok üzüldüm sabırlar dilerim Allah en kısa zamanda atlatmanı acının hafiflemesini nasip etsin

Canım kaybın için çok üzgünüm. Başın sağ olsun. Rabbim sana sabır versin, dayanma gücü versin

Allah sabırlar versin çok üzgünüm en doğru zamanda yeniden güzel haberler alırsın inşallah

Allah sabır güç kuvvet versin. Çok zor bir durum. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsın inşallah doğru zamanda bir bebeğin daha olur sana şifa olur

Canım başınsağolsun çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten

Allahım sabır versin kaybınız için çok üzgünüm

Bebiş depoların tadına bakmış bol bol artık büyüdüğü için herhalde. Benim hemen saçlarım dökülüyor değerim düşünce oradan anlıyorum.
Hamileliğimin başında çok döküldü benim sonra durdu sevindim bide meğer bitmiş depo

Son düzenleme:
Başınız sağolsun, çok çok üzüldüm rabbim acınızı hafifletsin inşallah

canım Allah sabırlar versin başın sağolsun

Çok üzüldüm diyecek teselli edecek tek söz yok. İnşallah bundan sonraki sürecin doğumun ve kürtajın çok kolay geçer. En kısa zamanda sağlıklı çocukların olsun. Allah ne sana ne de başkasına yaşatmasın çok acı

ne denir ki gerçekten çok zor annenin yüreği ilk günden bağlanıyor sevgiyle. Allah gönlünüze ferahlık versin sabırlar versin. Konuşmak isterseniz her zaman mesaj atabilirsiniz bana da. Belki bir nefes oluruz.

Başın sağolsun kolay olmayan günler. Benim başıma geçen yıl çok benzeri geldi çok çok zor ne desek boş.
Sonlandırma da aynen öyle oldu. Saba güç ve sabır diliyorum
Şu an yine çok tedirgin oldum detaylıya 10 gün sonra gideceğim. Allahım istediğinde sana tekrar tattırsın.
Melek oldu hiç unutma hep sizinle olacak
Allah sabır versin

Ne diyeceğimi bilemedim çok ama çok üzüldüm rabbim sana sabır ve kuvvet versin canım en doğru zamanda ve istediğin şekilde en güzeli sana nasip olsın inşallah dualarımda olacaksın

Kızlar merhaba. 20.haftadayım ve nedense hareketleri hissetmiyorum yani 2 gün önce hissettim yemek yerken 10 saniye falan dünden beri bidaha hissetmedim. Öyle sık sık hissetmiyordum zaten genelde hapşurunca falan. Sadece sol kısımda toplanma kasılma tarzı bir şey hissediyorum dışarıdan da orası daha şiş zaten başından beri solda bebek. Bugün de biraz ağrı hissettim kasıklarımda belimde falan iyice korktum ya. Çok mu anormal düzenli hareket hissetmemem sizde durumlar nasıl

Canim basin sagolsun, allah sana sabirlar versin insallah. Rabbim bundan sonraki sureclerini sagsalim ve kolaylikla atlatmayi nasip etsin tez zamanda, dualarim seninle

Benim de bazen duraklamar oluyor geçenlerde 1gün hiç hissetmedim. Ertesi gün baya hareketliydi. Biz yorulunca onlar da yoruluyor. Yoğun bir gün yaşadıysanız etkilenmiş olabilir. Şekerli şeyler yiyin. Soğuk su için uzanın takip edin hareket edecek mi. Öksürünce de hareket ediyorlar. İnşallah bir an önce net bir şekilde hissedersin. O paniği çok iyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…