- 19 Aralık 2023
- 1.544
- 879
- 43
Canım benim başın sağolsun çok çok zor ne desek senin acını hafifletemeyiz, Allahım sabrını, dayanma gücünü versin inşallahKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Yaşadığına durum için çok üzgünüm başınız sağolsun demeye dilim varmıyor bebeğin melek olmuş annesi Bu dünyada nasibi yokmuşKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Canım çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Allah yardımcın olsun ve sana bu acıya dayanacak gücü versin. Dualarımız seninleKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Çok üzüldüm sabırlar dilerim Allah en kısa zamanda atlatmanı acının hafiflemesini nasip etsinKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Canım kaybın için çok üzgünüm. Başın sağ olsun. Rabbim sana sabır versin, dayanma gücü versinKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Allah sabırlar versin çok üzgünüm en doğru zamanda yeniden güzel haberler alırsın inşallahKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Allah sabır güç kuvvet versin. Çok zor bir durum. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsın inşallah doğru zamanda bir bebeğin daha olur sana şifa olurKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Canım başınsağolsun çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçektenKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Kızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Hamileliğimin başında çok döküldü benim sonra durdu sevindim bide meğer bitmiş depoBebiş depoların tadına bakmış bol bol artık büyüdüğü için herhalde. Benim hemen saçlarım dökülüyor değerim düşünce oradan anlıyorum.
Başınız sağolsun, çok çok üzüldümKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
canım Allah sabırlar versinKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Çok üzüldüm diyecek teselli edecek tek söz yok. İnşallah bundan sonraki sürecin doğumun ve kürtajın çok kolay geçer. En kısa zamanda sağlıklı çocukların olsun. Allah ne sana ne de başkasına yaşatmasın çok acıKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
ne denir ki gerçekten çok zor annenin yüreği ilk günden bağlanıyor sevgiyle. Allah gönlünüze ferahlık versin sabırlar versin. Konuşmak isterseniz her zaman mesaj atabilirsiniz bana da. Belki bir nefes oluruz.Kızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Başın sağolsun kolay olmayan günler. Benim başıma geçen yıl çok benzeri geldi çok çok zor ne desek boş.Kızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Ne diyeceğimi bilemedim çok ama çok üzüldüm rabbim sana sabır ve kuvvet versin canım en doğru zamanda ve istediğin şekilde en güzeli sana nasip olsın inşallah dualarımda olacaksınKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Canim basin sagolsun, allah sana sabirlar versin insallah. Rabbim bundan sonraki sureclerini sagsalim ve kolaylikla atlatmayi nasip etsin tez zamanda, dualarim seninleKızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.
Benim de bazen duraklamar oluyor geçenlerde 1gün hiç hissetmedim. Ertesi gün baya hareketliydi. Biz yorulunca onlar da yoruluyor. Yoğun bir gün yaşadıysanız etkilenmiş olabilir. Şekerli şeyler yiyin. Soğuk su için uzanın takip edin hareket edecek mi. Öksürünce de hareket ediyorlar. İnşallah bir an önce net bir şekilde hissedersin. O paniği çok iyi biliyorumKızlar merhaba. 20.haftadayım ve nedense hareketleri hissetmiyorum yani 2 gün önce hissettim yemek yerken 10 saniye falan dünden beri bidaha hissetmedim. Öyle sık sık hissetmiyordum zaten genelde hapşurunca falan. Sadece sol kısımda toplanma kasılma tarzı bir şey hissediyorum dışarıdan da orası daha şiş zaten başından beri solda bebek. Bugün de biraz ağrı hissettim kasıklarımda belimde falan iyice korktum ya. Çok mu anormal düzenli hareket hissetmemem sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?