Ben kraftın anne yanı beşiğini alacağım. Hem uygun fiyatlı hem de en genişi bu markaymış. Kullananlar da baya memnunmuşEvet ya bizim maddi durumumuz en pahalı şeyleri alacak kadar yeterli değil malesef o yüzden çok elzem şeyleri pahalı alabilirim süt sagma makinesi gibi ama bebek arabası anne yani beşik gibi bunları uygun yollu almak istiyorum
20.haftaya girdiğinizde nasıldı hareketlerin sıklığıBen de birkaç gün öncesiyle şu iki gğndürü kıyaslıyorum hareketlerin şiddetinde de miktarında da büyük farklar var tek tük hissettiğim hareketler sürekli olmaya başladı çok şükür sabırlı ve endişesiz olmamız lazım kendime de tabi bu tavsiyeyi veriyorum
Canim imkan olsa da bazi seylerin o paralar edecegini dusunmuyorum inan ben, arkadasimda o donem icin cybex in en iyi modeli vardi kizi oturmadi bile pusetine bir kez ornegin. Bazi seylere olan ihtiyacimizi bebeklerimizin huylari belirleyecek biraz da. Ben de o yuzden hicbir seyde kendimi en ust sinirima zorlamadim maddi olarak acikcasi. Kaliteli ama gorece uygun veya odeyebilecegim zorlanmayacagim seylere bakiyorum hepEvet ya bizim maddi durumumuz en pahalı şeyleri alacak kadar yeterli değil malesef o yüzden çok elzem şeyleri pahalı alabilirim süt sagma makinesi gibi ama bebek arabası anne yani beşik gibi bunları uygun yollu almak istiyorum
Aaa hemen bakayim canimBenim evde xiaomi c300 var gece görüşü harika kedilerini takip ve güvenlik için almıştım zamanında. Birini bebiş odasına geçircem fiyatı da çok uygun tavsiye ederim. Bebek modları da var. Hiç özel bir kamera almayı düşünmüyorum. Zaten kendilerini duyururlar bize
Bizde de durum aynıydı canım kedimiz için almıştık o zaman da inşallah çocuğumuz için de kullanırız diye niyetlenmiştik öyle olacak gibiBenim evde xiaomi c300 var gece görüşü harika kedilerini takip ve güvenlik için almıştım zamanında. Birini bebiş odasına geçircem fiyatı da çok uygun tavsiye ederim. Bebek modları da var. Hiç özel bir kamera almayı düşünmüyorum. Zaten kendilerini duyururlar bize
Ücretli bitince işe dönecek gibiyim ben de o yüzden her halükarda alayım diyorum.Süt sağma makinesi için acele etme bence emen bir bebek olursa düzenli aralıklarla süt her türlü geliyormuş zaten bazen hiç ihtiyaç olmuyormuş. Olursa da iki güne alırsın gelir zaten. Anne yanı elele nin güzel modelleri var fiyatlatı da uygun çok memnun olan arkadaşlarım var.
Tabi öyleyse mutlaka işine yarayacaktır. Hazır vaktin varken indirim kovalayıp lamak en mantıklısı o zamanBizde de durum aynıydı canım kedimiz için almıştık o zaman da inşallah çocuğumuz için de kullanırız diye niyetlenmiştik öyle olacak gibi
Ücretli bitince işe dönecek gibiyim ben de o yüzden her halükarda alayım diyorum.
Canim sut sagma mochi marka giyilebilir elektronik olanlardan aldim, anne yanini chicco aldim arkadasim inanilmaz memnundu, puseti de mamas&papas strada modeli aldim magazada deneyerek. Biraz tavsiye biraz butcemi dusunerek orta yol bulmaya calistim diyelimyoksa derya deniz, her seyin uygunu da var cok cok pahalisi da dedigin gibi. Ornegin kamera istiyorum bebisin odasi icin 2 bine de var 12 bine de
Ben de Xiaomi C400 alacağım, C300 alacaktım baktım aralarında 200 lira var 400ü alayım bari dedimBenim evde xiaomi c300 var gece görüşü harika kedilerini takip ve güvenlik için almıştım zamanında. Birini bebiş odasına geçircem fiyatı da çok uygun tavsiye ederim. Bebek modları da var. Hiç özel bir kamera almayı düşünmüyorum. Zaten kendilerini duyururlar bize
Canım gayet iyiyiz Türkiyedeydim kardeşimin düğünü vs derken çok koşturma oldu hiç bakamadım buraya. Herkes iyidir umarımmonaliza1 selam canım gruba bi yazdın sonra kayboldun merak ettim doktorunla görüştün mü herşey yolunda mı? bebek de sen de iyimisiniz?
Kız nasıl merak etmeyelim öyle birşey yazdın ve sonra kayboldun ki sonra girmeyecektiysen hiç yazmasaydın iyiydi günlerce endişe ettim inşallah iyisindir diyeCanım gayet iyiyiz Türkiyedeydim kardeşimin düğünü vs derken çok koşturma oldu hiç bakamadım buraya. Herkes iyidir umarım
Merak edip de sorduğun için ayrıca teşekkür ederim
Bebek arabasını cybex easy s twist ana kucağını da cybex aton size aldım canım kullanım şekli açısından ihtiyacımı karşılıyordu memnun kaldım. Kampanya döneminde aldım hepsiburada dankızlar eşya konusu açılmışken bebek arabası ve oto koltuğu alan var mı hangi marka model düşünüyorsunuz
Ben de hissetmedim tüm gün diye doktora koştum da uyuduğunu görünce mahçup geri döndüm20.haftaya girdiğinizde nasıldı hareketlerin sıklığı
Ben Prego Range Pro almayı düşünüyorum fikrim değişmezse. Fiyat/performans açısından baktığımda seçenekler arasında en ideali gibi duruyor benim için.kızlar eşya konusu açılmışken bebek arabası ve oto koltuğu alan var mı hangi marka model düşünüyorsunuz
Ben Prego Range Pro almayı düşünüyorum fikrim değişmezse. Fiyat/performans açısından baktığımda seçenekler arasında en ideali gibi duruyor benim için.
peki oto koltuğu olarak da mı aynı marka alcaksınız kızlarBebek arabasını cybex easy s twist ana kucağını da cybex aton size aldım canım kullanım şekli açısından ihtiyacımı karşılıyordu memnun kaldım. Kampanya döneminde aldım hepsiburada dan
Benim söylediğim bebek arabasının pusetinin oto koltuğu olarak kullanılabilme özelliği olduğu yazıyor açıklamalarda. Onun dışında oto koltuğu hakkında pek bir fikrim yok açıkçası. Kullanımı uygun değilse ben de tavsiyeler üzerine bakarım diye düşünüyorumpeki oto koltuğu olarak da mı aynı marka alcaksınız kızlar
yaa peki aparatı var mı yoksa kemerle mi kullanılıyo sadece acabaBenim söylediğim bebek arabasının pusetinin oto koltuğu olarak kullanılabilme özelliği olduğu yazıyor açıklamalarda. Onun dışında oto koltuğu hakkında pek bir fikrim yok açıkçası. Kullanımı uygun değilse ben de tavsiyeler üzerine bakarım diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. Alınan önlemler ile birlikte inşallah bu tansiyon yüksekliği seni daha fazla yormaz ve sürecini sağlıkla, keyifle sürdürürsünSelam kızlar buraya yazmaya pek fırsatım olmadı son haftalarsa biraz tansiyonla mücadele ediyorum. Detaylı usg iyiydi şükür bebeğim gayet sağlıklı herşey yolunda sağlıklı bir bebek dedi doktorum sadece benim kan akımımda sorun gördü zaten tansiyonum da 145-95 lere yükseliyordu ben de ohu söyleyince ecopirin başladı hemen 150mg doktorunla takip yap tekrar yükselirse hemen git ilaç başlansın dedi tabii ben dururmuyum ertesi günü kendi doktoruma gittim zaten 1 haftalık bir takip yapmıştım o gün hastanede de yüksek çıkınca hemen alfamet başladılar çünkü 11-7 ile başlayan genelik tansiyonum yükseliş eğiliminde ve bu haftalarsa zaten gebelikte tansiyon sorunlar ortaya çıkıyormış neyse şükür önlem alındı aabah akşam alfamet ve günde bir de ecopirin alıyorum bu durumda. Tansiton sebebi ile bebeğim bir tık minik olabilirmiş 3500 gr bir bebek beklemiyorum sendrn ama bu sağlıksız olacağı anlamına gelmiyor herşey yolunda beslenmeye dikkat ilaçlara devam dedi. Çok net foti alamadıl malesef çünkü rahim duvarına yaslanıyor küçük hanım kordonu da önünde eli de yüzünde narin kızımın1 ay sonra tekrar çağırdı perinatolog tansiyondan dolayı önlem olarak bebeğin gelişimini de takip edelim dedi durum böyle
yaa peki aparatı var mı yoksa kemerle mi kullanılıyo sadece acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?