Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben kraftın anne yanı beşiğini alacağım. Hem uygun fiyatlı hem de en genişi bu markaymış. Kullananlar da baya memnunmuş

20.haftaya girdiğinizde nasıldı hareketlerin sıklığı

Canim imkan olsa da bazi seylerin o paralar edecegini dusunmuyorum inan ben, arkadasimda o donem icin cybex in en iyi modeli vardi kizi oturmadi bile pusetine bir kez ornegin. Bazi seylere olan ihtiyacimizi bebeklerimizin huylari belirleyecek biraz da. Ben de o yuzden hicbir seyde kendimi en ust sinirima zorlamadim maddi olarak acikcasi. Kaliteli ama gorece uygun veya odeyebilecegim zorlanmayacagim seylere bakiyorum hep

Aaa hemen bakayim canim cok tesekkur ediyorum

Bizde de durum aynıydı canım kedimiz için almıştık o zaman da inşallah çocuğumuz için de kullanırız diye niyetlenmiştik öyle olacak gibi
Ücretli bitince işe dönecek gibiyim ben de o yüzden her halükarda alayım diyorum.

Tabi öyleyse mutlaka işine yarayacaktır. Hazır vaktin varken indirim kovalayıp lamak en mantıklısı o zaman

Ben de Xiaomi C400 alacağım, C300 alacaktım baktım aralarında 200 lira var 400ü alayım bari dedim arkadaşlarım bebek için kullanıyorlar ve çok memnunlar, şuan hatta baya uygun 1650 tl sanırım. Bebek kamerası olarak geçenler çok pahalı maalesef o kadar bütçe ayıramayacağım sanırım. Tabi biraz daha farklı fonksiyonları oluyor onların

Son düzenleme:
monaliza1 selam canım gruba bi yazdın sonra kayboldun merak ettim doktorunla görüştün mü herşey yolunda mı? bebek de sen de iyimisiniz?
Canım gayet iyiyiz Türkiyedeydim kardeşimin düğünü vs derken çok koşturma oldu hiç bakamadım buraya. Herkes iyidir umarım
Merak edip de sorduğun için ayrıca teşekkür ederim

Canım gayet iyiyiz Türkiyedeydim kardeşimin düğünü vs derken çok koşturma oldu hiç bakamadım buraya. Herkes iyidir umarım
Merak edip de sorduğun için ayrıca teşekkür ederim
Kız nasıl merak etmeyelim öyle birşey yazdın ve sonra kayboldun ki sonra girmeyecektiysen hiç yazmasaydın iyiydi günlerce endişe ettim inşallah iyisindir diye neyseki iyiymişsin sevindim

kızlar eşya konusu açılmışken bebek arabası ve oto koltuğu alan var mı hangi marka model düşünüyorsunuz
Bebek arabasını cybex easy s twist ana kucağını da cybex aton size aldım canım kullanım şekli açısından ihtiyacımı karşılıyordu memnun kaldım. Kampanya döneminde aldım hepsiburada dan

Selam kızlar buraya yazmaya pek fırsatım olmadı son haftalarsa biraz tansiyonla mücadele ediyorum. Detaylı usg iyiydi şükür bebeğim gayet sağlıklı herşey yolunda sağlıklı bir bebek dedi doktorum sadece benim kan akımımda sorun gördü zaten tansiyonum da 145-95 lere yükseliyordu ben de ohu söyleyince ecopirin başladı hemen 150mg doktorunla takip yap tekrar yükselirse hemen git ilaç başlansın dedi tabii ben dururmuyum ertesi günü kendi doktoruma gittim zaten 1 haftalık bir takip yapmıştım o gün hastanede de yüksek çıkınca hemen alfamet başladılar çünkü 11-7 ile başlayan genelik tansiyonum yükseliş eğiliminde ve bu haftalarsa zaten gebelikte tansiyon sorunlar ortaya çıkıyormış neyse şükür önlem alındı aabah akşam alfamet ve günde bir de ecopirin alıyorum bu durumda. Tansiton sebebi ile bebeğim bir tık minik olabilirmiş 3500 gr bir bebek beklemiyorum sendrn ama bu sağlıksız olacağı anlamına gelmiyor herşey yolunda beslenmeye dikkat ilaçlara devam dedi. Çok net foti alamadıl malesef çünkü rahim duvarına yaslanıyor küçük hanım kordonu da önünde eli de yüzünde narin kızımın 1 ay sonra tekrar çağırdı perinatolog tansiyondan dolayı önlem olarak bebeğin gelişimini de takip edelim dedi durum böyle

kızlar eşya konusu açılmışken bebek arabası ve oto koltuğu alan var mı hangi marka model düşünüyorsunuz
Ben Prego Range Pro almayı düşünüyorum fikrim değişmezse. Fiyat/performans açısından baktığımda seçenekler arasında en ideali gibi duruyor benim için.

Ben Prego Range Pro almayı düşünüyorum fikrim değişmezse. Fiyat/performans açısından baktığımda seçenekler arasında en ideali gibi duruyor benim için.
Bebek arabasını cybex easy s twist ana kucağını da cybex aton size aldım canım kullanım şekli açısından ihtiyacımı karşılıyordu memnun kaldım. Kampanya döneminde aldım hepsiburada dan
peki oto koltuğu olarak da mı aynı marka alcaksınız kızlar

peki oto koltuğu olarak da mı aynı marka alcaksınız kızlar
Benim söylediğim bebek arabasının pusetinin oto koltuğu olarak kullanılabilme özelliği olduğu yazıyor açıklamalarda. Onun dışında oto koltuğu hakkında pek bir fikrim yok açıkçası. Kullanımı uygun değilse ben de tavsiyeler üzerine bakarım diye düşünüyorum

yaa peki aparatı var mı yoksa kemerle mi kullanılıyo sadece acaba

Geçmiş olsun canım. Alınan önlemler ile birlikte inşallah bu tansiyon yüksekliği seni daha fazla yormaz ve sürecini sağlıkla, keyifle sürdürürsün

Eklentiler

• IMG_0079.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…