Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar benim gibi nabzı yüksek olanlar için doktora sordum bugün dedi ki kanda bir sorun olmadığı sürece sıkıntı yok dedi,hatta mayıs ayının son günlerinde kan değerlerime bakılmış hemoglabin çok güzel deyince stres yapma,tuzlu ayran,boş dinlenme ve bol su iç dedi.Susuzluk ve dinlenememek rahatsız eder dedi.Anladığım kadarıyla nabız normal karşılanıyor,en son 122 yi filan gördüm ben.Nefes nefese kalma için de aynı şeyi söyledi.Bir de İki tane soda içebilirsin dedi.

sağol canım yüzü soğuk suyla yıkamak da biraz iyi oluyo

Benim 6

Ayy benim kanım düşük her doktor farklı mı yaklaşıyor bu olaya anlamadım

Ayy benim kanım düşük her doktor farklı mı yaklaşıyor bu olaya anlamadım
Canım senin neden bu kadar düşmüş ona bir açıklama yaptılar mı? Takviyeyi değiştirebilirsin belki ya da takviyeyle çay kahve yoğurt vs çok mu denk geliyordu? Demir bağlama kapasitesine falan da baktılar mı tahlillerde.

Benim daha kanıma bile bakılmadı ilk haftalarda bakılmıştı, doktorum 24 e kadar depoların yeter 23 24 te tahlillerini yapıcam ona göre ilerliycez demişti. Multi vitamin ve magnezyum dışında takviye almıyorum şu an. Muhtemelen bu hafta bakılacak artık.

Kızlar bu arada gebe okulunu düşünüyor musunuz? Bugün aradılar da emin olamadım evdeyım zaten gitsem mi diyorum ama arada kaldım

Kızlar bu arada gebe okulunu düşünüyor musunuz? Bugün aradılar da emin olamadım evdeyım zaten gitsem mi diyorum ama arada kaldım
dün asmdeki ebe bana bilgi ve numara verdi ben kesinlikle gidicem çünkü hiçbi şey bilmiyorum ciddi anlamda bebek nasıl tutulur ondan bile haberim yok herkesin çok memnunkaldığını söyledi mutlaka git dedi bana

dün asmdeki ebe bana bilgi ve numara verdi ben kesinlikle gidicem çünkü hiçbi şey bilmiyorum ciddi anlamda bebek nasıl tutulur ondan bile haberim yok herkesin çok memnunkaldığını söyledi mutlaka git dedi bana
Sağlık ocğında mı veriliyor kızlar bu
Sağlık ocağındanmı aradılar kaçıncı haftada aradılar acaba

Valla çok bebeğe baktım ama şu an kendimin olunca ben de hiç bişey bilmiyor gibiyim normalde pek düşüncem yoktu ama hamişlerle takılmak bile iyi gelir diye düşündüm

Bende de oluyor hareketle nefes nefese kalıyorum, ayaklarımı kaldırıyorum kendimi kötü hissedince

Demir bağlama kapasitem iyiymiş sanırım öyle dediler. Neden düştü bu kadar hiç bilmiyorum demir hapını çok düzenli alamadım ondan mı acaba

Demir bağlama kapasitem iyiymiş sanırım öyle dediler. Neden düştü bu kadar hiç bilmiyorum demir hapını çok düzenli alamadım ondan mı acaba
Bebiş depoların tadına bakmış bol bol artık büyüdüğü için herhalde. Benim hemen saçlarım dökülüyor değerim düşünce oradan anlıyorum.

Kızlar merhaba. Uzuun zamandır takip edip birşey yazamıyordum işten,güçten yoğunluktan. Benim 21+5 te detaylı ultrason randevum vardı. Ultrasona girdiğimde maalesef bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Gelişimi gayet iyiydi. Hiçbir sıkıntım olmamıştı. Doktor bey ileri hafta olabilir ama bazen komplikasyon gelişebileceğini, kalbiyle alakalı bir sıkıntısı olabileceğini,genetik bir sıkıntı olabileceğini söyledi. Yani net şudur diyemeyiz. Bazen hayırlısı böyleymiş demek gerekir dedi. Bende Allah’a sığınıyorum. Bir-iki gündür hareketlerini eskisi kadar hissetmemeye başlamıştım ancak yoğunda olduğum için çok üstünde durmadım. Zaten kontrolüm cumartesi diyordum. Şu an hem mental hem fiziki olarak ne hissedeceğimi bilmiyorum. Normal doğum yaptırır gibi doğurtacaklarmış bebeği sonra da kürtaj yaparız ileri hafta çünkü dedi doktor. Allah yardımcım olsun. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı olacak şekilde doğru zaman ve vakitte kucağımıza almayı nasip etsin. Bu kadar ona alıştıktan sonra yavrumun kalbinin durması.. hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Kocaman bir boşluğun içindeyim şimdi. Her zaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı istedim. Bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı buymuş. Hepinizin yavruları sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun vaktinde miadında doğsun. Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularınıza. Kendinize iyi bakın. Artık buralardan uzağım. Bana dua edin. Sevgiler.

Ne denir bilmiyorum. Çok zor bir durum. Rabbim sabır güç versin. O boşluk hiç bir zaman dolmaz ama umarım tez vakitte sağlıkla bir evlada sahip olursun. Dualarım seninle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…