- 28 Mart 2025
- 341
- 213
- 18
- 37
Coook fazla su içiyorum ama azaltmak için en azından bı çözümü olmalı çok çok çok kötü durumdayimBol su iç . Ödem için bu haftalarda artacakmis
detaylıda doktor altta olmasını istemeyiz erken doğum veya kanamayı tetikleyebilir risk oluşturur konumu çok güzel önde demişti burda da daha önce bununla ilgili yorumlar görmüştüm ama unuttum sanki bebek hareketleri daha mı geç hissediliyodu böyle oluncaIyi veya kotu degil, normal birsey onde olmasidoktorum bana sag elle sol el fark eder mi demisti aciklamak icin sıkıntı yaratan durum sanirim plasentanin rahim agzina yakin konumlanmasi oluyor
detaylıda doktor altta olmasını istemeyiz erken doğum veya kanamayı tetikleyebilir risk oluşturur konumu çok güzel önde demişti burda da daha önce bununla ilgili yorumlar görmüştüm ama unuttum sanki bebek hareketleri daha mı geç hissediliyodu böyle olunca
Merhaba biz çok memnun kaldık her şeyi tek tek anlatıyor. Bir saate yakın sürdü muayenemiz raporu da hem doktoruma hem bana attılar hemen çıkışta. Yüzünün renki fotoğraflarını da hemen watsapptan attılar.Merhabalar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yeşim Hocaya giden arkadaşlarım tavsiye ettiler. Memnun kaldınız mı nasıldı muayene ne kadar sürdü baya soru sordum
Bende de oluyor ayaklarımda ağrı özellikle de sabah ilk ayağa kalktığımda. Galiba ödemden oluyorKızlar günaydın benim kontrolum yarın 24 haftadayım sizede sormak istedim doktora yarın sorucam bir haftadır ayak tabanım aşırı ağrıyor bacaklarım agrıyordu zaten ama ayağımın üstüne basamayacak kadar bi ağrı var ilk uyandığımda daha yoğun bunu yaşayan varmı
Canım merhaba , bizim burada iki ultrason arası bu kadar oldu mu seviniyoruz ayda 1 görebiliyoruz diye .. normalde 8-9 hafta oluyor ama çok normal.. :) eğer her şey yolunda ve bir sıkıntı yoksa problem olacağını sanmıyorum sadece insan fazla meraklanıyorKızlar ben en son 26 Haziran’da doktora gitmişim. Bir sonraki hastane randevum detaylı ultrason için olacak ve o da 25 Temmuz’da. Sizce arayı çok mu açmışım? Bir sıkıntı olur mu?
Kızlar günaydın benim kontrolum yarın 24 haftadayım sizede sormak istedim doktora yarın sorucam bir haftadır ayak tabanım aşırı ağrıyor bacaklarım agrıyordu zaten ama ayağımın üstüne basamayacak kadar bi ağrı var ilk uyandığımda daha yoğun bunu yaşayan varmı
Çok geçmiş olsun canım bugün nasılsınKasım annelerim. sizi de bilgilendireyim .bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
benim de onde canim, hic kotu birsey degil. altta yerlesmesini istemiyorlarmis zor oldugu icin normal dogumda. ama bizimkinde bir sorun olmuyor. sadece gec hissediyorsun bebegi iste. ama suan 23,24 haftalardayiz yani bu ara baslariz hissetmeye. ben hissediyorum ama esim hala hissedemedi mesela.detaylıda doktor altta olmasını istemeyiz erken doğum veya kanamayı tetikleyebilir risk oluşturur konumu çok güzel önde demişti burda da daha önce bununla ilgili yorumlar görmüştüm ama unuttum sanki bebek hareketleri daha mı geç hissediliyodu böyle olunca
Bugün daha iyiyim canım sık sık ultrason cihazını giriyorum .günde 3 kez nTS baglaniyor Ağrı var mı diye bakılıyor.dun biraz sancı çıktı.seker tansiyon takibi ve bol dinlenmeÇok geçmiş olsun canım bugün nasılsın
İnşallah geçecek hepsi moralini hep yüksek tut Allah yardımcın olsunBugün daha iyiyim canım sık sık ultrason cihazını giriyorum .günde 3 kez nTS baglaniyor Ağrı var mı diye bakılıyor.dun biraz sancı çıktı.seker tansiyon takibi ve bol dinlenme
Amin canim su gibi aksin zaman Eylül ayına gidelim hemen sağlıklaİnşallah geçecek hepsi moralini hep yüksek tut Allah yardımcın olsun
Doğru diyorsun canım. Bir sıkıntı yok şükür. Bebeğin hareketlerini de hissettiğim için biraz daha rahatım açıkçası. Ama uzun zamandır kan ve idrar tahlili vermedim. Sadece multivitamin ve D vitamini kullanıyorum. Demir ilacı da çok önemliymiş. Bana verilmemişti. O yüzden biraz tereddütte kaldım. Ama yapacak bir şey yok. 1 hafta daha bekleyeceğiz mecburenCanım merhaba , bizim burada iki ultrason arası bu kadar oldu mu seviniyoruz ayda 1 görebiliyoruz diye .. normalde 8-9 hafta oluyor ama çok normal.. :) eğer her şey yolunda ve bir sıkıntı yoksa problem olacağını sanmıyorum sadece insan fazla meraklanıyor
Canım benim doktorum cilt bakımına dikkat et. Hamilelik maskesi oluşabilir demişti. Ama evin içinde güneş kremi sürmüyorum. Kimse sürmüyordur bence. Hamilelikle alakalı değildir belki.Yüzünde kırmızı lekeler çıkan var mı kızlar? Hep evde yattığım için güneş kremi sürmüyordum açıkçası. Hamilelikten midir?
Esasında ben de çok fazla takviye almıyordum son doktor görüşmeme kadar. Folik asit ve D3 vitamini kullanıyordum, doktorum bu haftalar için yeterli demişti. Kan ilacına da yeni başladım.. bir de yeni yeni magnezyum alıyorum kasılmalarıma iyi gelsin diye ama çok düzenli kullanmaya başlamadım. İnstagramda görüyorum, bazı hamileler günde 5-10 tane hap kullanıyor tedirgin oluyorum eksik bir şey mi var diye ama cidden doktoru dinlemek gerekiyor :) fazlası da vücuttan atılıyormuş idrar ileDoğru diyorsun canım. Bir sıkıntı yok şükür. Bebeğin hareketlerini de hissettiğim için biraz daha rahatım açıkçası. Ama uzun zamandır kan ve idrar tahlili vermedim. Sadece multivitamin ve D vitamini kullanıyorum. Demir ilacı da çok önemliymiş. Bana verilmemişti. O yüzden biraz tereddütte kaldım. Ama yapacak bir şey yok. 1 hafta daha bekleyeceğiz mecburen
Aile hekimliği hiç aramadı mı acaba? Beni üç gün önce aradılar ikinci izlem tetkikleri için gelmeniz gerekiyor diyeDoğru diyorsun canım. Bir sıkıntı yok şükür. Bebeğin hareketlerini de hissettiğim için biraz daha rahatım açıkçası. Ama uzun zamandır kan ve idrar tahlili vermedim. Sadece multivitamin ve D vitamini kullanıyorum. Demir ilacı da çok önemliymiş. Bana verilmemişti. O yüzden biraz tereddütte kaldım. Ama yapacak bir şey yok. 1 hafta daha bekleyeceğiz mecburen
Benim de böyle. Rosa kaynaklı ama tedavi olamıyorum şu an. O sebepler kırmızı burna yakın yanaklarda ve kaşımın ortalarında artıyor daYüzünde kırmızı lekeler çıkan var mı kızlar? Hep evde yattığım için güneş kremi sürmüyordum açıkçası. Hamilelikten midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?