Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Iyi veya kotu degil, normal birsey onde olmasi doktorum bana sag elle sol el fark eder mi demisti aciklamak icin sıkıntı yaratan durum sanirim plasentanin rahim agzina yakin konumlanmasi oluyor
detaylıda doktor altta olmasını istemeyiz erken doğum veya kanamayı tetikleyebilir risk oluşturur konumu çok güzel önde demişti burda da daha önce bununla ilgili yorumlar görmüştüm ama unuttum sanki bebek hareketleri daha mı geç hissediliyodu böyle olunca

Benim plesanta sol ön duvar diyor hep kontrollerde. Ben araştırdığımda önde olduğunda plesanta yastık görevi görüp bebeğin hareketlerini hissetmeyi geciktiriyormuş diye okudum. Ayrıca 74 kilo ile gebe kaldım ki Buda geciktirecek bir durum ama 18-19 haftada başladım hissetmeye. İlk gebelik.
Yani kilo ve plesantanın konumu ile geç hissederim diyordum ama öyle olmadı. Açıkçası ne etkiliyor bilmiyorum bende

Kızlar günaydın benim kontrolum yarın 24 haftadayım sizede sormak istedim doktora yarın sorucam bir haftadır ayak tabanım aşırı ağrıyor bacaklarım agrıyordu zaten ama ayağımın üstüne basamayacak kadar bi ağrı var ilk uyandığımda daha yoğun bunu yaşayan varmı

Merhabalar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yeşim Hocaya giden arkadaşlarım tavsiye ettiler. Memnun kaldınız mı nasıldı muayene ne kadar sürdü baya soru sordum
Merhaba biz çok memnun kaldık her şeyi tek tek anlatıyor. Bir saate yakın sürdü muayenemiz raporu da hem doktoruma hem bana attılar hemen çıkışta. Yüzünün renki fotoğraflarını da hemen watsapptan attılar.

Bende de oluyor ayaklarımda ağrı özellikle de sabah ilk ayağa kalktığımda. Galiba ödemden oluyor

Kızlar ben en son 26 Haziran’da doktora gitmişim. Bir sonraki hastane randevum detaylı ultrason için olacak ve o da 25 Temmuz’da. Sizce arayı çok mu açmışım? Bir sıkıntı olur mu?
Canım merhaba , bizim burada iki ultrason arası bu kadar oldu mu seviniyoruz ayda 1 görebiliyoruz diye .. normalde 8-9 hafta oluyor ama çok normal.. :) eğer her şey yolunda ve bir sıkıntı yoksa problem olacağını sanmıyorum sadece insan fazla meraklanıyor

Günaydın. Evet bunu ben yaşıyorum. Bazen sabah ağrısına uyanıyorum. Özellikle topuğumda hissediyorum ağrıyı. Böyle km lerce yürüdükten sonra ertesi günü üstüne basmakta zorlanırsın ya benim ki öyle. Ama bazı günler yoğun bazı günler hiç olmuyor değişik

Çok geçmiş olsun canım bugün nasılsın

benim de onde canim, hic kotu birsey degil. altta yerlesmesini istemiyorlarmis zor oldugu icin normal dogumda. ama bizimkinde bir sorun olmuyor. sadece gec hissediyorsun bebegi iste. ama suan 23,24 haftalardayiz yani bu ara baslariz hissetmeye. ben hissediyorum ama esim hala hissedemedi mesela.

Yüzünde kırmızı lekeler çıkan var mı kızlar? Hep evde yattığım için güneş kremi sürmüyordum açıkçası. Hamilelikten midir?

Çok geçmiş olsun canım bugün nasılsın
Bugün daha iyiyim canım sık sık ultrason cihazını giriyorum .günde 3 kez nTS baglaniyor Ağrı var mı diye bakılıyor.dun biraz sancı çıktı.seker tansiyon takibi ve bol dinlenme

Doğru diyorsun canım. Bir sıkıntı yok şükür. Bebeğin hareketlerini de hissettiğim için biraz daha rahatım açıkçası. Ama uzun zamandır kan ve idrar tahlili vermedim. Sadece multivitamin ve D vitamini kullanıyorum. Demir ilacı da çok önemliymiş. Bana verilmemişti. O yüzden biraz tereddütte kaldım. Ama yapacak bir şey yok. 1 hafta daha bekleyeceğiz mecburen

Yüzünde kırmızı lekeler çıkan var mı kızlar? Hep evde yattığım için güneş kremi sürmüyordum açıkçası. Hamilelikten midir?
Canım benim doktorum cilt bakımına dikkat et. Hamilelik maskesi oluşabilir demişti. Ama evin içinde güneş kremi sürmüyorum. Kimse sürmüyordur bence. Hamilelikle alakalı değildir belki.

Esasında ben de çok fazla takviye almıyordum son doktor görüşmeme kadar. Folik asit ve D3 vitamini kullanıyordum, doktorum bu haftalar için yeterli demişti. Kan ilacına da yeni başladım.. bir de yeni yeni magnezyum alıyorum kasılmalarıma iyi gelsin diye ama çok düzenli kullanmaya başlamadım. İnstagramda görüyorum, bazı hamileler günde 5-10 tane hap kullanıyor tedirgin oluyorum eksik bir şey mi var diye ama cidden doktoru dinlemek gerekiyor :) fazlası da vücuttan atılıyormuş idrar ile

Aile hekimliği hiç aramadı mı acaba? Beni üç gün önce aradılar ikinci izlem tetkikleri için gelmeniz gerekiyor diye

Benim de böyle. Rosa kaynaklı ama tedavi olamıyorum şu an. O sebepler kırmızı burna yakın yanaklarda ve kaşımın ortalarında artıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…