Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Canım çok geçmiş olsun, hastanede gözlem altında olman en iyisi her şey yolunda gidecek, zamanında sağlıkla gelecek senin ikizler

Ben de spor yapiyorum acaba ondan mi oldu. umarim gecer cunku hic katlanilacak gibi degil bu agri. benim kanim pozitif aslinda ama yine de yapmak istediler. bende madem onemli yapalim dedim.

Ben de spor yapiyorum acaba ondan mi oldu. umarim gecer cunku hic katlanilacak gibi degil bu agri. benim kanim pozitif aslinda ama yine de yapmak istediler. bende madem onemli yapalim dedim.
ben ağrı geçmeyince doktora gittim doktorum o üst kısım mide ve kaburga bebekle ilgili değil dedi son haftalar oraya çıkıyormuş zaten şuan göbek deliği hizasındaki yerlerde takılıyo

Kızlar ben en son 26 Haziran’da doktora gitmişim. Bir sonraki hastane randevum detaylı ultrason için olacak ve o da 25 Temmuz’da. Sizce arayı çok mu açmışım? Bir sıkıntı olur mu?

Kızlar ben en son 26 Haziran’da doktora gitmişim. Bir sonraki hastane randevum detaylı ultrason için olacak ve o da 25 Temmuz’da. Sizce arayı çok mu açmışım? Bir sıkıntı olur mu?

Kendini iyi hissediyorsan bir sıkıntın yoksa sorun olmaz bence canım. Benimde 28 Temmuz detaylı ultrason günüm biran önce gelsin de iyi haberlerini alalım inşşş

Kendini iyi hissediyorsan bir sıkıntın yoksa sorun olmaz bence canım. Benimde 28 Temmuz detaylı ultrason günüm biran önce gelsin de iyi haberlerini alalım inşşş
Bir sıkıntım yok aslında. İlk defa 1 ay boyunca görmemiş olacağım için fark edince bir garip hissettim Ay. İnşallah canım. Senin detaylı ultrason kaçıncı haftaya denk geliyor?

şuan 20+4 üm. 22+4 e falan denk gelecek . Biraz geçe mi kaldı bilmiyorum ama doktor böyle verdi randevuyu

şuan 20+4 üm. 22+4 e falan denk gelecek . Biraz geçe mi kaldı bilmiyorum ama doktor böyle verdi randevuyu
Aramızda iki gün varmış. Ben de 20+6’dayım Benim detaylı ultrason da 22. haftaya denk geliyor. Devlet hastanesinde yaptıracağım. Tek o zamana randevu vardı.

plasenta önde olması iyi bir şey miydi kızlar veya yukarıda olması tam emin değilim

Arkadaşlar benim dizlerden altı ve özellikle ayaklarım ayak bileklerim bomba gibi patlayacak odemden yok mu bunun bı çaresi ayakkabılars girmeyi bırakın parmaklarımi bile sokamiyorum çok kötüyüm tuzu azalttım ama hala ayni

plasenta önde olması iyi bir şey miydi kızlar veya yukarıda olması tam emin değilim
Iyi veya kotu degil, normal birsey onde olmasi doktorum bana sag elle sol el fark eder mi demisti aciklamak icin sıkıntı yaratan durum sanirim plasentanin rahim agzina yakin konumlanmasi oluyor

Bol su iç . Ödem için bu haftalarda artacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…