- 19 Aralık 2023
- 1.478
- 833
- 43
Influencerlar sürüyor djdjdj bilemedim ben de kahverengi olsa anlarım ama kırmızı olunca bir korkmadım değilCanım benim doktorum cilt bakımına dikkat et. Hamilelik maskesi oluşabilir demişti. Ama evin içinde güneş kremi sürmüyorum. Kimse sürmüyordur bence. Hamilelikle alakalı değildir belki.
Büyüklüğü nasıl sizin? Nokta nokta olmuş hep benimkisiBenim de böyle. Rosa kaynaklı ama tedavi olamıyorum şu an. O sebepler kırmızı burna yakın yanaklarda ve kaşımın ortalarında artıyor da
Güneş kremi evde sürüyorum ben . Sürmek gerek evde de güneş isinlari oluyor geliyor mutlaka sürün. Bende alışkanlık oldu kalkar kalkmaz sürerim .ikinci gebeligimde yüzümde hep kahverengi lekeler oluşmuştu ve geçmiyor sonrasıInfluencerlar sürüyor djdjdj bilemedim ben de kahverengi olsa anlarım ama kırmızı olunca bir korkmadım değil
Evet canım öyle öneriliyor, bu leke işi ciddiymiş başıma gelince dank ettiGüneş kremi evde sürüyorum ben . Sürmek gerek evde de güneş isinlari oluyor geliyor mutlaka sürün. Bende alışkanlık oldu kalkar kalkmaz sürerim .ikinci gebeligimde yüzümde hep kahverengi lekeler oluşmuştu ve geçmiyor sonrası
Evet canim doktor bana da oyle demisti ama pek bir engeli olmadi acikcasi ozellikle 21 den beri asiri belirgin hissediyorum gozle de goruyoruz disaridan oynadiginidetaylıda doktor altta olmasını istemeyiz erken doğum veya kanamayı tetikleyebilir risk oluşturur konumu çok güzel önde demişti burda da daha önce bununla ilgili yorumlar görmüştüm ama unuttum sanki bebek hareketleri daha mı geç hissediliyodu böyle olunca
Canım akşam eve geldiğinde ya da evdeysen gün içinde uzanıp ayaklarının altına yükselti koyup öyle bir müddet istirahat et. Şişkinliğe iyi geliyormuş ben yapıyorum işe yarıyor sanırım öyle belirgin şişliğim olmuyor. Bir de ayaklarıma ve bazen bacaklarıma Hindistan cevizi yağıyla masaj yapıyoruz.Arkadaşlar benim dizlerden altı ve özellikle ayaklarım ayak bileklerim bomba gibi patlayacak odemden yok mu bunun bı çaresi ayakkabılars girmeyi bırakın parmaklarımi bile sokamiyorum çok kötüyüm tuzu azalttım ama hala ayni
Yok canım. Aile hekimine bir şey sorduğumda benim pek bir bilgim yok diyor genelde. Doktoruna sor diyor. 21. haftaya girdim. Aşı için bile aramadılar.Aile hekimliği hiç aramadı mı acaba? Beni üç gün önce aradılar ikinci izlem tetkikleri için gelmeniz gerekiyor diye
Benim plesanta sol ön duvar diyor hep kontrollerde. Ben araştırdığımda önde olduğunda plesanta yastık görevi görüp bebeğin hareketlerini hissetmeyi geciktiriyormuş diye okudum. Ayrıca 74 kilo ile gebe kaldım ki Buda geciktirecek bir durum ama 18-19 haftada başladım hissetmeye. İlk gebelik.
Yani kilo ve plesantanın konumu ile geç hissederim diyordum ama öyle olmadı. Açıkçası ne etkiliyor bilmiyorum bende
ay evet ben de 23. haftadayım eşim hissetmiyo hiçbenim de onde canim, hic kotu birsey degil. altta yerlesmesini istemiyorlarmis zor oldugu icin normal dogumda. ama bizimkinde bir sorun olmuyor. sadece gec hissediyorsun bebegi iste. ama suan 23,24 haftalardayiz yani bu ara baslariz hissetmeye. ben hissediyorum ama esim hala hissedemedi mesela.
yaa ben hala dışarıdan göremedimEvet canim doktor bana da oyle demisti ama pek bir engeli olmadi acikcasi ozellikle 21 den beri asiri belirgin hissediyorum gozle de goruyoruz disaridan oynadigini
Yaa beni iki haftadır arayıp gelmeniz gerek diyip duruyorlar kan idrar ve aşı içinYok canım. Aile hekimine bir şey sorduğumda benim pek bir bilgim yok diyor genelde. Doktoruna sor diyor. 21. haftaya girdim. Aşı için bile aramadılar.
Oturur ve yatar pozisyonda ust kisimda olanlari goreviliyorum aynen, alttakileri sadece esim goruyoryaa ben hala dışarıdan göremedimbugün bi dondurma yeyip izlicem bakalım belki bir iki tekme gönderir oturur pozisyonda görüyosun dimi hareketlerini ben yatınca göbeğimin sadece üstünü görebiliyorum artık hxkchjdjd
Canım 20+6 yım ve ikinci gebeliğim hissetmiyorum bebeği. Ki 16. haftalarda hissediyordum sonradan hissetmemeye başladım. ben de çok endişeliyim. Haftaya detaylı var belki öncesinde doktora giderim yarın çok meraklı ediyorumMerhaba kızlar ben de 20+5 hala hissetmiyorum bebişimi çok merak ediyorum
bir ay oldu görmeyeli bebeğimi biz de detaylıya gideceğiz ama daha haftaya umarım her şey yolundadır
Benim ilk gebeliğim 18-19 da hissediyorum sanıyordum ama yok değilmiş diyorum şimdi ben mecbur detaylıyı bekleyeceğimCanım 20+6 yım ve ikinci gebeliğim hissetmiyorum bebeği. Ki 16. haftalarda hissediyordum sonradan hissetmemeye başladım. ben de çok endişeliyim. Haftaya detaylı var belki öncesinde doktora giderim yarın çok meraklı ediyorum
Kaçıncı haftanizBu haftalarda normalmiş kızlar hareketlerin azlığı, uyku düzeni oluşuyor yeri de bol olduğu için içe hareket edebiliyorlarmış. normalde sert bi şekilde belli saatlerde hissediyorum. Düzenimiz baya oturdu. Pazar günü bütün gün hissedemedim cumartesi akşamdan sonra kesildi. Doktorum nolur ne olmaz gel dedi gittim. Koca alan varken başını sağ kaburgama koymuş ayaklar aşağıda sıkıştırmış kendini dik duruyordoktorum eşşeğe bak hissetmezsin tabi diyor nolur nolmaz hissedemezsen haftaya da gel fedi ama dün gece coştu yine gerek olmayacak gibi
Ben bir iki gündür kasılmalar hissediyordum doktora gittim , kasılma dediğim de rahmin top gibi sert ve ağrılı olması. Günde 7-8 defa olmaya başlayınca endişelendim artık doktor sıcaklardan susuzluk ve magnezyum eksikliğinden olabileceğini söyledi ultrasonda her şey normal göründü.Kızlar normalde günde yarım saat çok rahat bir şekilde yürüyüş yapabiliyorum hatta daha fazla bile yürüyorum ama bugün 2 adım attım hemen belim bacaklarım ağrıdı ayrıca karnım otururken normal sertlikte ama ayaktayken baya sert. Endişe etmeli miyim
Evet dermatit gibi görünüyor şu an için. Güneş koruyucuya devamBüyüklüğü nasıl sizin? Nokta nokta olmuş hep benimkisi
bugün de göremedimEvet canim doktor bana da oyle demisti ama pek bir engeli olmadi acikcasi ozellikle 21 den beri asiri belirgin hissediyorum gozle de goruyoruz disaridan oynadigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?