- 14 Mart 2013
- 8.006
- 4.017
- 448
Şimdi nasılsın doktor ne dedi? Geçmiş olsun.kizlar tansiyonumu olctum az once 150/80 e cikti cokmu yuksek? normalde 100 120 olurdu hep. biraz halsiz gibiyim bebeği de hiss etmiyorum cok zayif az hiss ediyorum. doktora yazdim daha cevap vermedi ne yapa bilirim evde
Yok karnim icin olandan surebilirsin dedi dr emzirme döneminde icin olan balmlardan daha sonra doğuma yakın başlarım artık.Meme ucu için olanlardan mı sürüyorsunuz? Emzirme döneminde de kullanılan
Evet o yuzden de bilincalti olarak daha dikkat ediyor olabilirsinAcaba korkudan mı böyleyim bilmiyorum.annem gebelik şekeriyile diyabet hastası oldu Dr da bu sebeple dikkat edeceksin dedi alt metin bu mu bilmiyorum ama hemen şişiyorum iştahım kesiliyor zaten sıcaklar malumyaz gebeleri olduk hepimiz halimiz zor kolaylıklar diliyorum hepimize
iyiyim canim tesekkur ederim. aksam doktor 2 ilac yazdi esim aldi getirdi tekrar olctuk kendiliyinden dusmustu ilaci alana kadar.esim gelene kadar limonlu su icip uzanmistim. sabah baktik 120/60. simdi bakmadim hic iyiyim ama birazdan bakarim yine. bebekte dune bakarsak bu gun daha hareketli sukurŞimdi nasılsın doktor ne dedi? Geçmiş olsun.
tek seferlikmis galiba insallah ki oyledir doktor ilac yazdi. esim alip getirdi kullanmadan olctuk kendi kendine dusmus ilaci kullanmadim hic. insallah kullanmam bir daha olmaztansiyon ggebelikte önemli. tek seferlik bir yükselme de olabilir hemen endişe etmeyin. düzenli ölçün saatleriyle not alın doktorunuza danışın. bi arkadaşıma öyle yaptırmıştı doktoru
Bir seferlik bir şeyse belki stres yorgunluk vs etkili olmuştur umarım bir daha yaşamazsıniyiyim canim tesekkur ederim. aksam doktor 2 ilac yazdi esim aldi getirdi tekrar olctuk kendiliyinden dusmustu ilaci alana kadar.esim gelene kadar limonlu su icip uzanmistim. sabah baktik 120/60. simdi bakmadim hic iyiyim ama birazdan bakarim yine. bebekte dune bakarsak bu gun daha hareketli sukur
evet ev de is yapmistim cok yorulacak bisey yapmasamda ayakta cok kalmistim insallah canimBir seferlik bir şeyse belki stres yorgunluk vs etkili olmuştur umarım bir daha yaşamazsın
Takibe almaları iyi olmuş canım biliyorum böyle söylemesi kolay ama olabildiğince stres yapmamaya çalış en güvenli yerdesin sonuçta bebeklerin ve senin için en iyisi olsun sağlıkla kucağına alacaksın inşallahKasım annelerim. sizi de bilgilendireyim .bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
Valla çok stresli bir süreç .sakin kalmaya çalışıyorum . teşekkür ederim sağlıkla ve vaktinde doğarlar insallhTakibe almaları iyi olmuş canım biliyorum böyle söylemesi kolay ama olabildiğince stres yapmamaya çalış en güvenli yerdesin sonuçta bebeklerin ve senin için en iyisi olsun sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Geçmiş olsun umarım fazla sürmeden çıkarsınız ne diyorlar süreçler ilgili sen nasılsınKasım annelerim. sizi de bilgilendireyim .bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
cok gecmis olsun. ikiz gebeliklerde bu tarz riskler olabilir diye duymustum. sakin kalin. iyiki takip edecekler. umarim hemen atlatirsin. bobrek buyumesini de umarim yanlis gormuslerdir. insallah hersey temiz guzel cikar. sizin moreliniz de onemli. iyi bakin kendinize.Kasım annelerim. sizi de bilgilendireyim .bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
Şeker yüksekliği ile henüz doktor ile görüşmedim.bebeklerin kilo takibi yapılacak suyu izlenecek şuan bunlar soylendiGeçmiş olsun umarım fazla sürmeden çıkarsınız ne diyorlar süreçler ilgili sen nasılsın
Çok teşekkür ederim.insallah güzel ilerler sureccok gecmis olsun. ikiz gebeliklerde bu tarz riskler olabilir diye duymustum. sakin kalin. iyiki takip edecekler. umarim hemen atlatirsin. bobrek buyumesini de umarim yanlis gormuslerdir. insallah hersey temiz guzel cikar. sizin moreliniz de onemli. iyi bakin kendinize.
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlıkla taburcu olup evinize dönersinizKasım annelerim. sizi de bilgilendireyim .bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
Çok geçmiş olsun. Hastanede yatmak kolay değil, biliyorum. Ama en güvenli yerdesiniz şu an. İnşallah her şey yolunda gider ve bebeklerinizi zamanında, sağlıkla kucağınıza alırsınızKasım annelerim. sizi de bilgilendireyim .bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
üst kaburgam benim de ağrımıştı temizlik yaparken ters hareket yapmışım hatta 1 hafta kadar sürdü bu ağrı ve nefes alıp verirken bile batıyoduSelam kizlar, ben dun cok kotu oldum artik geceleri uyuyamiyorum. size de oluyorsa yazin lutfen nasil gecer veya normal mi. boyle gogus altimdaki kaburgalarimda bir batma oluyor anlatamam. ne saga ne sola yatabiliyorum. oturur poisyonda geciyor. oturarak yatmayi ogrendim resmen. hamile yastigim var ama o bile ise yaramiyor artik. once ogunleri sik sik az az yapacagim belki bekleyip cok yedigim icin oluyor. bir de asitli seylerden uzak durmam gerek ama bazen bi bardak kola iciveriyorum ne yapayim, kahve icmiyorum hic. ne yapacagimi sasirdim. bi insaninda ust kaburgasi agrir mi ya?
bizim burda da tetanoz degil de bogmaca diye gecen asiyi olacagim ama dediginiz gibi etkisi cabuk gectigi veya azaldigi icin bekletiyorlar. haftaya seker testim var. bir de kan uyusmazligi testi olacagim bebek ile benim. size de dendi mi bu test?
geçmiş olsun canım hastanedesin sonuçta için rahat olsun stres yapmamaya çalış ikiz annesi hamileliği çok zor ama doğunca çok güzel olur eminimKasım annelerim. sizi de bilgilendireyim .bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?