Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Evet o yuzden de bilincalti olarak daha dikkat ediyor olabilirsin yaz gebeligi hem guzel hem zormus

Ay kızlar en son kalp atışını duyar mıyım keseyi görür müyüm diye yazmışım sonra burayı unutmuşum iki gündür neredeyse bütün yazılanları okudum kayıpları olanlar için çok üzgünüm Rabbim en güzel şekilde tekrar nasip etsin her zaman dualarımdasınız diğer bütün arkadaşlara da kendime de kolay gebelikler hayırlı kolay doğumlar diliyorum alışverişler ne alemde kafam çok karışıyor baktıkça neler aldınız paylaşabilir misiniz

Şimdi nasılsın doktor ne dedi? Geçmiş olsun.
iyiyim canim tesekkur ederim. aksam doktor 2 ilac yazdi esim aldi getirdi tekrar olctuk kendiliyinden dusmustu ilaci alana kadar.esim gelene kadar limonlu su icip uzanmistim. sabah baktik 120/60. simdi bakmadim hic iyiyim ama birazdan bakarim yine. bebekte dune bakarsak bu gun daha hareketli sukur

tansiyon ggebelikte önemli. tek seferlik bir yükselme de olabilir hemen endişe etmeyin. düzenli ölçün saatleriyle not alın doktorunuza danışın. bi arkadaşıma öyle yaptırmıştı doktoru
tek seferlikmis galiba insallah ki oyledir doktor ilac yazdi. esim alip getirdi kullanmadan olctuk kendi kendine dusmus ilaci kullanmadim hic. insallah kullanmam bir daha olmaz

Bir seferlik bir şeyse belki stres yorgunluk vs etkili olmuştur umarım bir daha yaşamazsın

Kasım annelerim. sizi de bilgilendireyim .bugun takip amaçlı hastaneye yatısim yapıldı .bebeğin birinin suyu fazla ve böbrekleri büyümeye baslamis .iki bebek arasinda kilo farkı var .il dışından gidip geldiğim için yakın takip yapalım dediler apar topar yatırdılar. Bugün şeker yüklemede yaptırdım 50 Gr içtim sanırım o da yüksek 160 çıkmış

Takibe almaları iyi olmuş canım biliyorum böyle söylemesi kolay ama olabildiğince stres yapmamaya çalış en güvenli yerdesin sonuçta bebeklerin ve senin için en iyisi olsun sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Valla çok stresli bir süreç .sakin kalmaya çalışıyorum . teşekkür ederim sağlıkla ve vaktinde doğarlar insallh

Geçmiş olsun umarım fazla sürmeden çıkarsınız ne diyorlar süreçler ilgili sen nasılsın

Selam kizlar, ben dun cok kotu oldum artik geceleri uyuyamiyorum. size de oluyorsa yazin lutfen nasil gecer veya normal mi. boyle gogus altimdaki kaburgalarimda bir batma oluyor anlatamam. ne saga ne sola yatabiliyorum. oturur poisyonda geciyor. oturarak yatmayi ogrendim resmen. hamile yastigim var ama o bile ise yaramiyor artik. once ogunleri sik sik az az yapacagim belki bekleyip cok yedigim icin oluyor. bir de asitli seylerden uzak durmam gerek ama bazen bi bardak kola iciveriyorum ne yapayim, kahve icmiyorum hic. ne yapacagimi sasirdim. bi insaninda ust kaburgasi agrir mi ya?

bizim burda da tetanoz degil de bogmaca diye gecen asiyi olacagim ama dediginiz gibi etkisi cabuk gectigi veya azaldigi icin bekletiyorlar. haftaya seker testim var. bir de kan uyusmazligi testi olacagim bebek ile benim. size de dendi mi bu test?

cok gecmis olsun. ikiz gebeliklerde bu tarz riskler olabilir diye duymustum. sakin kalin. iyiki takip edecekler. umarim hemen atlatirsin. bobrek buyumesini de umarim yanlis gormuslerdir. insallah hersey temiz guzel cikar. sizin moreliniz de onemli. iyi bakin kendinize.

Geçmiş olsun umarım fazla sürmeden çıkarsınız ne diyorlar süreçler ilgili sen nasılsın
Şeker yüksekliği ile henüz doktor ile görüşmedim.bebeklerin kilo takibi yapılacak suyu izlenecek şuan bunlar soylendi

Çok teşekkür ederim.insallah güzel ilerler surec

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlıkla taburcu olup evinize dönersiniz

Çok geçmiş olsun. Hastanede yatmak kolay değil, biliyorum. Ama en güvenli yerdesiniz şu an. İnşallah her şey yolunda gider ve bebeklerinizi zamanında, sağlıkla kucağınıza alırsınız

üst kaburgam benim de ağrımıştı temizlik yaparken ters hareket yapmışım hatta 1 hafta kadar sürdü bu ağrı ve nefes alıp verirken bile batıyodu anne baba kanlarımız pozitif bizim kan uyuşmazlığı için annenin kanının negatif olması lazım

geçmiş olsun canım hastanedesin sonuçta için rahat olsun stres yapmamaya çalış ikiz annesi hamileliği çok zor ama doğunca çok güzel olur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…