Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Biliyor musunuz 3 gün öncesine kadar böyle bir düşünce yoktu bende, taa ki instada bi kadın video paylaşmış kendisini anlatımış falan galiba ondan etkilendim. Çok sağolun inşallah bişey yoktur. Eşimde yoktur evham yapma diyor. Ama ben maalesef içim rahat etsin diye ona söylemeden gidicem.

Bende de olmuştu 1gün çok hareketliydi 3 gün hiç hareket etmedi. Haftası artıkça düzene giriyor. İlk başlarda duraklamalar normal

Önemli olan sizin içiniz rahat etmesi. İçiniz rahat edecekse gidin bir görünün kap atışını dinleyin. merak etmeyin ama bir sıkıntı yoktur

Günaydınlar... gecen gun biri yazmıştı gebelik egitimi ile ilgili cevap yazmayı unutmuşum. Online eğitim düşünüyorsanız aptamil ilk adımlar diye bi uygulaması var orada çok fazla eğitim var ücretsiz oradan eğitimleri takıp edebilirsiniz. Birde şehrinizde devlet hastanelerinde gebelik okulu diye internette aratirsaniz onlarda ücretsiz oluyor. Ben adana da yaşıyorum buradaki acibadem hastanesinin gebelik egitimi de ücretsiz ilk dogumumda gittim simdi de bi davet etmişlerdi ama gidemedim bir sonrakini bekliyorum. Acidabem hastanelerini de bi kontrol edebilirsiniz.

Gebelik eğitimini ben de istiyorum doğum doğum sonrası için o kadar cahilim ki bir şeyler dinliyorum izliyorum ama sanki yine bilmiyorum gibi hiçbir şey

Selam kızlar, bir sağ böbrek genişlemesi haberi de benden gelsin o zaman takip edilecek bende de. Kesinlikle idrar tutmak yasak, her saat alarm kur dedi. Bol su iç dedi. Benim bebekte de aynı durum vardı, detaylıda söylemişti doktor. 20.8. kendi doktoruma gideceğim, bebeğin böbreği kontrol edilecek sonrasında tekrar nefrolojiye gideceğim. Bakalım düşe kalka ilerliyoruz gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için doktorum doğal bir şey vermişti, hiç umudum yoktu ama geçirmiş, enfeksiyon kalmamış. Eğer aranızda hafif enfeksiyon geçirip antibiyotik içmek istemeyen varsa önerebilirim. Test ettim, onayladım kendim inanmamıştım. Fotosunu ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    167 KB · Görüntüleme: 72
Ben Silikon yorganı uzunlamasına bu şekil dürüm gibi sarıp hamile yastığı niyetine kullanıyorum. Epey de rahatlattı beni. Tavsiye ederim hepinize

İsim seçmek bizim için de çok zor oldu ama sonunda karar verdik. Hamilelikten önce hep kız olursa ismi Nisan olsun diyorduk. İş ciddiye binince içimize sinmedi. Son kararımız "İnci Lina"

Ya bunu nasıl ve kaç gün kullandın acaba

Ya bunu nasıl ve kaç gün kullandın acaba
Sabah akşam tok karna içiyorsun, bitene kadar içecektim ama 1/3ü kadar yazlıkta kaldı ve bugün idrar tahlili verdiğimde enfeksiyon geçmişti. İçinde probiyotikler ve turna yemişi falan var. Bana ambalajı bile güven vermemişti ama ön yargılı davranmışım enfeksiyon değerlerim aşırı yüksek değildi ve geçirdi

Aynen çok fake duruyor bende şu an sorun yok ama olunca aklımda olsun gebelikte kullanılabiliyorsa eğer doktora sormadan buna başlarım antibiyotik kullanmak istemiyorum bu yüzden. Eczaneden mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…