- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 732
- 43
Biliyor musunuz 3 gün öncesine kadar böyle bir düşünce yoktu bende, taa ki instada bi kadın video paylaşmış kendisini anlatımış falan galiba ondan etkilendim. Çok sağolun inşallah bişey yoktur. Eşimde yoktur evham yapma diyor. Ama ben maalesef içim rahat etsin diye ona söylemeden gidicem.Sağlık ocağında hiç dinlemedim ama çok şiddetli ağrı yaşadığım bir dönemde acilde bakmışlardı ve dinlemişlerdi bende. Bence tedirgin olmayın ya inanın bazen hiç kıpırdamıyorlar. Hatta hareketini hissedeyim diye karnımı dürtüyorum soğuk su kahve çikolata vs her şey yaptım ama yine de hissetmedim. Sürekli sürekli ses dalgasına maruz bırakıp da kalp atışını da dinlemek istemedim. Çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı yani. Bu haftalarda düzensiz hissetmek çok normalmiş.
Bende de olmuştu 1gün çok hareketliydi 3 gün hiç hareket etmedi. Haftası artıkça düzene giriyor. İlk başlarda duraklamalar normalKızlar ben aralık grubundayım
19 haftalık hamileyim size sormak istediğim bir konu var. Bebeğimin hareketlerini ben hissetmiyorum. Daha doğrusu bikaç gün önce hissediyordum sanki böyle pıt pıt bişeyler olmuştu ama sonra hiç tık yok. Endişe etmeye başladım. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz ? Ve bu nasıl bir his ?
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBende de olmuştu 1gün çok hareketliydi 3 gün hiç hareket etmedi. Haftası artıkça düzene giriyor. İlk başlarda duraklamalar normal
Önemli olan sizin içiniz rahat etmesi. İçiniz rahat edecekse gidin bir görünün kap atışını dinleyin.Biliyor musunuz 3 gün öncesine kadar böyle bir düşünce yoktu bende, taa ki instada bi kadın video paylaşmış kendisini anlatımış falan galiba ondan etkilendim. Çok sağolun inşallah bişey yoktur. Eşimde yoktur evham yapma diyor. Ama ben maalesef içim rahat etsin diye ona söylemeden gidicem.
İnşallah yoktur inşallahÖnemli olan sizin içiniz rahat etmesi. İçiniz rahat edecekse gidin bir görünün kap atışını dinleyin.merak etmeyin ama bir sıkıntı yoktur
Buraya da yaz merak ederimİnşallah yoktur inşallah
Tamam yazarımBuraya da yaz merak ederim
Hayır eşim dedi ama almamayı tercih edip dinlendimEvet ya gün boyu halsizlik . Ağrı kesici aldınız mi
Anladım canım bugün rahatladı şükür ağrısı iki gün baya zorladı .Hayır eşim dedi ama almamayı tercih edip dinlendim
Gün içinde çok hareketliyseniz siz de fark etmiyor olabilirsiniz belki hareketli olduğu zamanlar o vakitlere denk geliyordur.Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Ben Silikon yorganı uzunlamasına bu şekil dürüm gibi sarıp hamile yastığı niyetine kullanıyorum. Epey de rahatlattı beni. Tavsiye ederim hepinizeBen bunu aldım valla aşırı rahat çok memnunum hatta kendi şubesinden 900e aldım sitesinde 800mus şimdi gördümbaby mom Hamile Uyku Destek Yastığı - ebebek
baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
İsim seçmek bizim için de çok zor oldu ama sonunda karar verdik. Hamilelikten önce hep kız olursa ismi Nisan olsun diyorduk. İş ciddiye binince içimize sinmedi. Son kararımız "İnci Lina"Kızlar selam, isim düşünmeye başladınız mı ?? Ben avrupa’da yaşıyorum.. bir türlü içime sinen hem burada, hem Türkiye’de kulağa hoş gelecek, anlamı da güzel bi kız ismine karar veremiyorum, ay ne zormuş
Ya bunu nasıl ve kaç gün kullandın acabaSelam kızlar, bir sağ böbrek genişlemesi haberi de benden gelsin o zamantakip edilecek bende de. Kesinlikle idrar tutmak yasak, her saat alarm kur dedi. Bol su iç dedi. Benim bebekte de aynı durum vardı, detaylıda söylemişti doktor. 20.8. kendi doktoruma gideceğim, bebeğin böbreği kontrol edilecek sonrasında tekrar nefrolojiye gideceğim. Bakalım düşe kalka ilerliyoruz gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için doktorum doğal bir şey vermişti, hiç umudum yoktu ama geçirmiş, enfeksiyon kalmamış. Eğer aranızda hafif enfeksiyon geçirip antibiyotik içmek istemeyen varsa önerebilirim. Test ettim, onayladım kendim inanmamıştım. Fotosunu ekliyorum
Sabah akşam tok karna içiyorsun, bitene kadar içecektim ama 1/3ü kadar yazlıkta kaldı ve bugün idrar tahlili verdiğimde enfeksiyon geçmişti. İçinde probiyotikler ve turna yemişi falan var. Bana ambalajı bile güven vermemişti ama ön yargılı davranmışımYa bunu nasıl ve kaç gün kullandın acaba
Aynen çok fake duruyorSabah akşam tok karna içiyorsun, bitene kadar içecektim ama 1/3ü kadar yazlıkta kaldı ve bugün idrar tahlili verdiğimde enfeksiyon geçmişti. İçinde probiyotikler ve turna yemişi falan var. Bana ambalajı bile güven vermemişti ama ön yargılı davranmışımenfeksiyon değerlerim aşırı yüksek değildi ve geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?