Beyaz dut kürü var, yapıp iyi geldiğini söyleyenler var ben de geçen haftalarda bir gün yaptım sadece belki bi bakabilirsinYaa bende de öyle. İdrarımı yaparken aşağı doğru bir sertlik ve baskı oluyor. Monurol içtim ama fayda edeceğini sanmıyorum. Enfeksiyona yatkınlık da böbrek genişlemesinde sık görülürmüş. Napacaz bilmiyorum. 3 litreden fazla su içiyorum her gün yaban mersini yiyorum enfeksiyona baya iyi geliyormuş. Bütün tuşlara bastım artık djskkdkckc
Beyaz dut kürü var, yapıp iyi geldiğini söyleyenler var ben de geçen haftalarda bir gün yaptım sadece belki bi bakabilirsin
Bakayım bir teşekkür ederimBeyaz dut kürü var, yapıp iyi geldiğini söyleyenler var ben de geçen haftalarda bir gün yaptım sadece belki bi bakabilirsin
Ben çocuk odası takımı almadım. Her şeyi ayrı ayrı alıyoruz. Dolabı ve şifonyeri Trendyol üzerinden Rabi mobilyadan aldım. Reklam gibi olacak ama Trendyol Plus üyeliği ile bizim için uyguna geldi. Daha kurmadık ama yorumları güzel. Tayinci olduğumuz için fazla pahalıya kaçmak istemedim.Kızlar aranızda çocuk odası alanlar hangi marka tercih etti acaba, bakınıyorum ama nerede ne var bilmiyorum
Caploonba mağazasından da bakabilirsiniz. Oğluma 6 sene önce oradan aldık hala taş gibi olunca yine orayi tercih edicez.Kızlar aranızda çocuk odası alanlar hangi marka tercih etti acaba, bakınıyorum ama nerede ne var bilmiyorum
Ek olarak gumus kapakta eklenebilir ben cok memnun kaldimGünaydın hanımlar. Gününüz güzel geçsin. Ben anne için bir ihtiyaç listesi yaptım. Hem sizlere fikir olsun hem de eksik gördüğünüz şu da olsa iyi olur dediğiniz birsey varsa konuşalım istedim.
Liste çok güzel olmuş detaya girmek gerekirse emzirme çamaşırı özellikle sert dolgulu gibi olanlar ilk etapta zor olabilir. Zor açılıyor ve bi sure sonra emzirme ortasinda hop diye kapanabiliyo :) Penye veya daha yumuşak türde olanlardan tercih edilebilir. Emzirme aletleri beni daha mutlu etmisti. Dogum sonrası korse ve Lohusa tacı falan gibi süslerde belki eklenebilir listeyeGünaydın hanımlar. Gününüz güzel geçsin. Ben anne için bir ihtiyaç listesi yaptım. Hem sizlere fikir olsun hem de eksik gördüğünüz şu da olsa iyi olur dediğiniz birsey varsa konuşalım istedim.
Gümüş kapak tam olarak ne işe yarıyor bu konu da hiç bilgim yok o yüzden alıp almamak arasında çok kalıyorumEk olarak gumus kapakta eklenebilir ben cok memnun kaldim
Ek olarak gumus kapakta eklenebilir ben cok memnun kaldim
Liste çok güzel olmuş detaya girmek gerekirse emzirme çamaşırı özellikle sert dolgulu gibi olanlar ilk etapta zor olabilir. Zor açılıyor ve bi sure sonra emzirme ortasinda hop diye kapanabiliyo :) Penye veya daha yumuşak türde olanlardan tercih edilebilir. Emzirme aletleri beni daha mutlu etmisti. Dogum sonrası korse ve Lohusa tacı falan gibi süslerde belki eklenebilir listeye
Gümüş kapak hakkında benim de hiç bilgim yok. Daha önceki doğumlari yaptığım zaman yoktu ya da ben duymamıştım.Gümüş kapak tam olarak ne işe yarıyor bu konu da hiç bilgim yok o yüzden alıp almamak arasında çok kalıyorum
Almila mobilyadan aldım pek çok şehirde varmış. Uygun fiyatlı. Ikeadan tek dolap alacağım fiyata dolap ve yatak aldım. 45 günde teslim ediyorlarmış inşallah sorunsuz gelir.
Ben de almila aldım cnmHayırlı olsun oraya bakayım ben çilekten başka bilmiyorum resmen
Bu yolda yalnız olmamak bir teselli benim içinEvet enfeksiyona müthiş bir yatkınlık oluştu böbrek durumundan sonra. Kasıklarım taş gibi oluyor idrarı boşaltana kadar. 1 tane monurol verdi ama yeterli gelmediğini düşünüyorum
Bu arada semptomlarımız hakkaten hep aynı gidiyor seninle. Fenotip benzerliği mi var acaba
Almila mobilyadan aldım pek çok şehirde varmış. Uygun fiyatlı. Ikeadan tek dolap alacağım fiyata dolap ve yatak aldım. 45 günde teslim ediyorlarmış inşallah sorunsuz gelir.
Çok iyi bir bilgi, ben de sadece Çilek mobilyayı biliyorumHayırlı olsun oraya bakayım ben çilekten başka bilmiyorum resmen
Ben akşam olsa da yatsam da diyemiyorum, hava zerre serinlemediği için gece de uyuyamıyorum çünküSelam kızlar, 3. trimester ın kapısında gezerken artık hepimiz doğursak moduna girmişizhavalar çok sıcak her yerim ağrıyor akşam olsa da yatsam diyorum bütün gün
Kuzum Tiffany markasında süper indirim var, biz aldık kurdurduk piyasaya göre hem kaliteli hem dolap derinlikleri geniş, genç odası olarak da kullanılır. Pier Cardinin alt ürünü ama kalitesi iyi bulunduğun yerde pier cardin mobilyası satan yerlere bakabilirsin onlar tiffany satıyorlar.Kızlar aranızda çocuk odası alanlar hangi marka tercih etti acaba, bakınıyorum ama nerede ne var bilmiyorum
Ben de tiffany markası aldım, henüz gelmedi ama gerçekten kaliteli. Tam takım, yatak falan eklememe rağmen diğerlerinin yarı fiyatına geldi neredeyse. Babymall dan aldım ben deKuzum Tiffany markasında süper indirim var, biz aldık kurdurduk piyasaya göre hem kaliteli hem dolap derinlikleri geniş, genç odası olarak da kullanılır. Pier Cardinin alt ürünü ama kalitesi iyi bulunduğun yerde pier cardin mobilyası satan yerlere bakabilirsin onlar tiffany satıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?