Aynen çok fake duruyorbende şu an sorun yok ama olunca aklımda olsun gebelikte kullanılabiliyorsa eğer doktora sormadan buna başlarım antibiyotik kullanmak istemiyorum bu yüzden. Eczaneden mi aldın?
Canım çok geçmiş olsun inşallah ikinizin de kontrolleri güzel geçer bebişinleSelam kızlar, bir sağ böbrek genişlemesi haberi de benden gelsin o zamantakip edilecek bende de. Kesinlikle idrar tutmak yasak, her saat alarm kur dedi. Bol su iç dedi. Benim bebekte de aynı durum vardı, detaylıda söylemişti doktor. 20.8. kendi doktoruma gideceğim, bebeğin böbreği kontrol edilecek sonrasında tekrar nefrolojiye gideceğim. Bakalım düşe kalka ilerliyoruz gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için doktorum doğal bir şey vermişti, hiç umudum yoktu ama geçirmiş, enfeksiyon kalmamış. Eğer aranızda hafif enfeksiyon geçirip antibiyotik içmek istemeyen varsa önerebilirim. Test ettim, onayladım kendim inanmamıştım. Fotosunu ekliyorum
Çok geçmiş olsun inşallah bunu da sağ salim atlatırızSelam kızlar, bir sağ böbrek genişlemesi haberi de benden gelsin o zamantakip edilecek bende de. Kesinlikle idrar tutmak yasak, her saat alarm kur dedi. Bol su iç dedi. Benim bebekte de aynı durum vardı, detaylıda söylemişti doktor. 20.8. kendi doktoruma gideceğim, bebeğin böbreği kontrol edilecek sonrasında tekrar nefrolojiye gideceğim. Bakalım düşe kalka ilerliyoruz gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için doktorum doğal bir şey vermişti, hiç umudum yoktu ama geçirmiş, enfeksiyon kalmamış. Eğer aranızda hafif enfeksiyon geçirip antibiyotik içmek istemeyen varsa önerebilirim. Test ettim, onayladım kendim inanmamıştım. Fotosunu ekliyorum
İnşallah canımCanım çok geçmiş olsun inşallah ikinizin de kontrolleri güzel geçer bebişinledikkat edersen söylediklerine bir sıkıntı olmaz
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah bunu da sağ salim atlatırız. Sizin takibi üroloji mi yapacak yoksa kendi kadın doğum doktorunuz mu?
Geçmiş olsun canım. Hepimiz ayrı bir şeyle sınanıyoruz. Allah yardımcımız olsunKızlar daha pazartesi detaylı ultason için gitmiştim herşey yolundaydı. 2 gündür tansiyonlarım durup dururken yükselmeye başladı. Zaten el ayak ödemim vardı. Kardiyoloji alfamet i 3 e yine düşmezse 4 tane almamı söyledi. Bir de adalat diye bir tansiyon ilacı daha verdi.
bugün başımda hiç iyi değil. Bende durumlar böyle.
Haydaaaaa noldu bu böbreklere ya.. Az önce yine çok ağrım vardı foruma bi bakayım kimler ne durumda dedim ve direkt seni gördüm. Çok geçmiş olsun canım Dikkat edelim ya inşallah bu kadar büyüdüğüyle kalır da iş açmaz başımızaSelam kızlar, bir sağ böbrek genişlemesi haberi de benden gelsin o zamantakip edilecek bende de. Kesinlikle idrar tutmak yasak, her saat alarm kur dedi. Bol su iç dedi. Benim bebekte de aynı durum vardı, detaylıda söylemişti doktor. 20.8. kendi doktoruma gideceğim, bebeğin böbreği kontrol edilecek sonrasında tekrar nefrolojiye gideceğim. Bakalım düşe kalka ilerliyoruz gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için doktorum doğal bir şey vermişti, hiç umudum yoktu ama geçirmiş, enfeksiyon kalmamış. Eğer aranızda hafif enfeksiyon geçirip antibiyotik içmek istemeyen varsa önerebilirim. Test ettim, onayladım kendim inanmamıştım. Fotosunu ekliyorum
ben 28'de yaptırıcam doktorum öyle istedi 50 gr olandanKızlar şeker yükleme testini ne zaman yaptıracaksınız? Beni doktor haftaya çağırdı. Haftaya 24 haftalık olacağız Allah nasip ederse.
Benim de kandaki bu değerlerim yüksek. Doktorun Perinatolog ve hep normal dediKızlar selam
Bu akşam hiç olmadığım kadar ayaklarım (ve de aniden) şişti. O kadar korktum ki neyse ki eve gelip uzanınca geçti. Tansiyon da dibe düşmüştü.
Bu arada trigliserid’i yüksek olan var mı acaba? Benim baya yüksek de yarın kontrole gidicem. Kolesterol de az yüksek çıkmış.
Seninki kaç acaba çünkü benimki baya yüksek 220 çıktı trigiliseridBenim de kandaki bu değerlerim yüksek. Doktorun Perinatolog ve hep normal dedi
Demek ki alt üst oluyor ger değerimiz
Seninle semptomlarımız genelde bir gittiği için bende çıkmasına şaşırmadımHaydaaaaa noldu bu böbreklere ya.. Az önce yine çok ağrım vardı foruma bi bakayım kimler ne durumda dedim ve direkt seni gördüm. Çok geçmiş olsun canım Dikkat edelim ya inşallah bu kadar büyüdüğüyle kalır da iş açmaz başımıza
Evet enfeksiyona müthiş bir yatkınlık oluştu böbrek durumundan sonra. Kasıklarım taş gibi oluyor idrarı boşaltana kadar. 1 tane monurol verdi ama yeterli gelmediğini düşünüyorumSeninle semptomlarımız genelde bir gittiği için bende çıkmasına şaşırmadımhatta eşime dedim şöyle bir ağrım var muhtemelen sebebi bu diye, o çıktı çok dikkatli olmamız gerekiyormuş, ben dışarıdayken enfeksiyon korkusundan çok sık wcye gitmiyordum, onu değişmem lazım şimdi
Almila mobilyadan aldım pek çok şehirde varmış. Uygun fiyatlı. Ikeadan tek dolap alacağım fiyata dolap ve yatak aldım. 45 günde teslim ediyorlarmış inşallah sorunsuz gelir.Kızlar aranızda çocuk odası alanlar hangi marka tercih etti acaba, bakınıyorum ama nerede ne var bilmiyorum
Yarın yaptıracağım tam 26 haftadaKızlar şeker yükleme testini ne zaman yaptıracaksınız? Beni doktor haftaya çağırdı. Haftaya 24 haftalık olacağız Allah nasip ederse.
Yaa bende de öyle. İdrarımı yaparken aşağı doğru bir sertlik ve baskı oluyor. Monurol içtim ama fayda edeceğini sanmıyorum. Enfeksiyona yatkınlık da böbrek genişlemesinde sık görülürmüş. Napacaz bilmiyorum. 3 litreden fazla su içiyorum her gün yaban mersini yiyorum enfeksiyona baya iyi geliyormuş. Bütün tuşlara bastım artık djskkdkckcEvet enfeksiyona müthiş bir yatkınlık oluştu böbrek durumundan sonra. Kasıklarım taş gibi oluyor idrarı boşaltana kadar. 1 tane monurol verdi ama yeterli gelmediğini düşünüyorum
Bu arada semptomlarımız hakkaten hep aynı gidiyor seninle. Fenotip benzerliği mi var acaba
Hayırlı olsun oraya bakayım ben çilekten başka bilmiyorum resmenAlmila mobilyadan aldım pek çok şehirde varmış. Uygun fiyatlı. Ikeadan tek dolap alacağım fiyata dolap ve yatak aldım. 45 günde teslim ediyorlarmış inşallah sorunsuz gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?