- 16 Mart 2025
- 642
- 1.282
- 28
- 38
Benim hoşuma gidiyor görüntüsü. Gerekli mi bilmiyorum ama bir tane alacağımtecrübeli anneler vardır aramızda, bu hazır satılan kundaklar gerekli mi? Birkaç gündür karşıma çıkıyorlar
Ben akşam olsa da yatsam da diyemiyorum, hava zerre serinlemediği için gece de uyuyamıyorum çünkübakalım süreçlerimiz nasıl devam edecek
Özelde mi?Canım senin kanama mı lekelenme mi oluyor? İyi alışmışsın ben hiç alışamadım hala. Buarada bende her hafta gidiyorum doktoruma. Aslında 2 haftada bir gel diyor ama içim böyle rahat ediyor.
Bana 12. Haftada %90 kız dedi 13.de erkek gibi dedi.
Buarada senin detaylı ultrason içinmi perinatolog yapacak
Bugun sordum doktoruma bende de sertlesmeler oluyordu. Normal dedi gun içerisinde özellikle sekil değiştirirken karşılaşılabilir. 8 10 olması sorun değil dedi. Pes peşe ve belli aralıklarla oluyorsa irtibata geçeriz ama bir sorun yok şimdilik dedi. Alt tarafta hissettiğim baskı icinde ayaklar neredeyse orada hareketlilik fazla olur dedi. Bu ara sag tarafım ağrıyor sancilaniyordu meğer ayaklari oradaymış yan yatmış oyle bakınıyor:)Kızlar karında sertleşmeler ne alemde ? Benim bugün yine çok sert ve gergin oldu doktoruma sorsam olur diyor ama oluncada korkuyorum sizde durumlar nedir ?
Merhaba evet canım ben yaşıyorum 2 haftadır hastanede yatıyorum 15 dk boyunca 210 da kaldı nabzım kriz geçirdim hastaneye kaldırıldım beloc zok yapıldı anlık düşürdü ama işe yaramadı aynı sorunu ben de yaşıyorum günlerdir yalnız değilsinKızlar merhaba aranızda nabız yüksekliği yaşayan varmı Holter takıldı sırf bu yüzden hep yüksek cıkıyor dinlenirken bile nabzım 166 larda dr bu kadar yüksek olması bebek için riskli diyip ilaç yazdu ilaç içincede aynı düşmüyor
Saol cevabın için biraz da olsa rahatladımBugun sordum doktoruma bende de sertlesmeler oluyordu. Normal dedi gun içerisinde özellikle sekil değiştirirken karşılaşılabilir. 8 10 olması sorun değil dedi. Pes peşe ve belli aralıklarla oluyorsa irtibata geçeriz ama bir sorun yok şimdilik dedi. Alt tarafta hissettiğim baskı icinde ayaklar neredeyse orada hareketlilik fazla olur dedi. Bu ara sag tarafım ağrıyor sancilaniyordu meğer ayaklari oradaymış yan yatmış oyle bakınıyor:)
Doğum yaptıktan sonra geçti mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorumBen tam 1 ay yüksek nabız sıkıntısı yaşadım. Kan tahlili yaptırın demir ve kan değeriniz düşük muhtelemen.
bugün uyku bastırdı aşırı baktım nabzım 100'e düşmüş o durumdayımDoğum yaptıktan sonra geçti mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum
Bende bayilacak gibi oluyorum uyku hali fazla özellikle bir şeyler yedikten sonra yaşıyorum bu problemi. Tansiyon mu seker mi emin olamadim doktora sordum bugun onu da Uzun Açlık sonrası halsizlik baygınlık hali hatta bulantı kusma bile oluyormuş daha sık yemek ye 5 gerekiyorsa 6 öğün bile yapabilirsin dedi. Gebelik öncesi 1 veya 2 öğün beslendigim icin cok öğünü hayata geçmek zorluyor ama az kaldı az:)bugün uyku bastırdı aşırı baktım nabzım 100'e düşmüş o durumdayım
Doğum yaptınız mı? Dinlenir pozisyonda benim de 85 e kadar düşüyorbugün uyku bastırdı aşırı baktım nabzım 100'e düşmüş o durumdayım
Kızlar artık ayakkabılarım, sandaletlerim gelmiyor. Geniş rahat terlik sandalet alanınız varsa hemen link atın oturduğum yerden alayım yoksa kalkamıyorum:))
Çok çok geçmiş olsun gerçekten çok zor benim hep oluyordu ben gebelikten dir diye önemsemedim sağlık ocağına rutin kontrole gittiğim de fark ettiler dinlendirip ölçtüler yine aynıdı Ekg çekildi yine yüksek çıktı kardiyolojiye yönlendirdiler ritim Holter takıldı ritim holterde de 3 kere atak geçirmişim ve nabız 160 un üstün deydi hep ritim holter takıldığın da geçirdiğim ataklarda uzanıyordum bi iş yapmasam bile aynı ve özellikle yemek yerken de oluyor ve yoruluyorum yemek yerken. Betablok yazdı banada doğumdan sonra geçer dedi dr korkma inşallah geçicek kötü düşünme doğumdan sonra genelde geçiyormuş içini ferah tut bak 32 ye kadar gelmişsin maşallahMerhaba evet canım ben yaşıyorum 2 haftadır hastanede yatıyorum 15 dk boyunca 210 da kaldı nabzım kriz geçirdim hastaneye kaldırıldım beloc zok yapıldı anlık düşürdü ama işe yaramadı aynı sorunu ben de yaşıyorum günlerdir yalnız değilsinneden olduğunu bulamıyorlar tüm değerlerim normal çıktı 32.haftaya kadar geldik bir şekilde allahın izniyle bu gece çıkışımı yapıcaz ama çok zor dayanıyorum doktorum doğum sonrası geçecek dedi ama ben çok korkuyorum kalır diye artık yaşam kalitem düştü her an bayılıcam diye korkuyorum eşime çocuğuma yetebilir miyim diye düşünüyorum bu halde nasıl doğuma gircem onu düşünüyorum. Umarım doğum sonrası atlatırız sana hangi ilacı yazdılar? Uyurken de yemek yerken de yükseliyor mu?
Kuzum sana da çok çook geçmiş olsun çok zor bir durum 32 ye kadar geldim ama ne hallerde geldim ah bir bilsen 2 aydır hastanelerde sürünüyorum en son kriz geçirince yatış verdiler biraz serumlarla falan toparladım ama bu gece eve nasıl gidicem onu düşünüyorum hava çok sıcak İzmirde sıcak çok etkiliyor beni duramıyorum sıcakta... kalbinde bir problem var mı? Bende sorun çıkmadı kalbimde ama nabız hep yüksek... sen kaçıncı haftandasın? Allah kolaylık sabır versin nasıl ağrı acı çektiğini anlayabiliyorumÇok çok geçmiş olsun gerçekten çok zor benim hep oluyordu ben gebelikten dir diye önemsemedim sağlık ocağına rutin kontrole gittiğim de fark ettiler dinlendirip ölçtüler yine aynıdı Ekg çekildi yine yüksek çıktı kardiyolojiye yönlendirdiler ritim Holter takıldı ritim holterde de 3 kere atak geçirmişim ve nabız 160 un üstün deydi hep ritim holter takıldığın da geçirdiğim ataklarda uzanıyordum bi iş yapmasam bile aynı ve özellikle yemek yerken de oluyor ve yoruluyorum yemek yerken. Betablok yazdı banada doğumdan sonra geçer dedi dr korkma inşallah geçicek kötü düşünme doğumdan sonra genelde geçiyormuş içini ferah tut bak 32 ye kadar gelmişsin maşallah
Anlıyorum gerçekten zor ben bebeğime zarar gelir diye çok korkuyorum bebek için riskli dediler yüksek nabız oyuzden ilaç kullanmak zorundayım ilaç da sıkıntı çıkarır diye korkuyorum havalarda sıcak oda çok etkiliyor maalesef çok sıcak yerlere gelemiyorum oturdugum yerde çok sıcak kalbim de bir problem yok sadece nabzım çok yüksek 26 haftam dayım sizede rabbim şifa versin havalar gerçekten sıcak özellikle hamileliği yaza denk gelenler daha fazla sıkıntı yaşıyor dr bana çok sıcak havalarda gezinme dedi oyuzden dikkat ediyorum öğlem dışarı çıkmıyorum sizde çok dikkat edin çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla doğurursunuz korkmayın dua okuyun bol bolKuzum sana da çok çook geçmiş olsun çok zor bir durum 32 ye kadar geldim ama ne hallerde geldim ah bir bilsen 2 aydır hastanelerde sürünüyorum en son kriz geçirince yatış verdiler biraz serumlarla falan toparladım ama bu gece eve nasıl gidicem onu düşünüyorum hava çok sıcak İzmirde sıcak çok etkiliyor beni duramıyorum sıcakta... kalbinde bir problem var mı? Bende sorun çıkmadı kalbimde ama nabız hep yüksek... sen kaçıncı haftandasın? Allah kolaylık sabır versin nasıl ağrı acı çektiğini anlayabiliyorum
Bebek için endişelenme kuzum ben 210 nabızla hastaneye kaldırıldım bebeğe hiçbirşey olmamıştı çok şükür sağlığı gayet yerinde bennde senin gibiyim gündüz dışarı çıkamıyorum hastaneye bile sabah erkenden veya gece geç saatte gidiyorum allah içimize serinlik versin beta blockerın 4 te birini kullanırsan bebeğe daha az zararı olur ben gerekmedikçe almıyorum solunum yollarımı tıkıyor astım hastası olduğum için bir de bebeğe geçmesinden korkuorum gerekmedikçe kullanma dedi bana doktorum her gün nst ye bağladı çok şükür sorun yoktu şimdi de işte eşimi bekliorum hava az serinlesin de beni alıp eve götürsün diye... benim çarpıntılarım da 23.haftada başlamıştı o zamandan beri çok çekiyorum çok dikkatli ol kuzum evde yalnız kalma yanında hep birileri olsun birşey olduğunda hemen ambulansı arayın hemen yetişirler hiç panik yapma ben artık panik olmadan atlatmaya çalışıyorum. Bu arada troid nodülün varsa o da yapıyor bendekiler hormonlarıma etki etmemiş ama çarpıntıya sebep oluyorlar hamilelikten dolayı da alınamıyor şu an... troidlerine baktır mutlaka umarım doğumdan sonra atlatırız allahın izniyle beni haberdar et mutlakaAnlıyorum gerçekten zor ben bebeğime zarar gelir diye çok korkuyorum bebek için riskli dediler yüksek nabız oyuzden ilaç kullanmak zorundayım ilaç da sıkıntı çıkarır diye korkuyorum havalarda sıcak oda çok etkiliyor maalesef çok sıcak yerlere gelemiyorum oturdugum yerde çok sıcak kalbim de bir problem yok sadece nabzım çok yüksek 26 haftam dayım sizede rabbim şifa versin havalar gerçekten sıcak özellikle hamileliği yaza denk gelenler daha fazla sıkıntı yaşıyor dr bana çok sıcak havalarda gezinme dedi oyuzden dikkat ediyorum öğlem dışarı çıkmıyorum sizde çok dikkat edin çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla doğurursunuz korkmayın dua okuyun bol bol
Tam aradığım rahatlık çok teşekkür ederim canımBen bu sandaletlerle çok rahat ediyorum canım. Ayağım şiştiği zman cırt cırtlı olunca hoop genişletiyorum çok rahat oluyorNİŞANTAŞI SHOES Step Koyu Bej Cırtlı Düz Taban Kadın Sandalet - Fiyatı, Yorumları
NİŞANTAŞI SHOES Step Koyu Bej Cırtlı Düz Taban Kadın Sandalet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?