- 10 Ocak 2024
- 633
- 580
- 23
- 33
Ayrıca nerde okuduğumu hatırlayamadım ama enfeks tedavisi için kullanılan ilaçlar idrarda eser miktarda proteine sebep olabilir diyordu. Ama Dr una danış tabikikızlar bilgisi olanlar acil yazabilir mi. ben az önce dahiliyede kan ve idrar verdim aylık olarak triodime bakılıyor. fakat lökosit 45 çıktı ayrıca idrarda eser miktarda protein kaçağı yazıyor. ben geçen ay da aynı hastanede yani şehir hastanesinde idrar vermiştim ve başkasıyla karışmıştı lkosit 104 çıkmıştı. antibiyotiğim yeni bitmesine rağmen nasıl 45 olabilir? ayrıca eser miktarda protein kaçağı ne anlama gelir? yine karışmıştır umarım diye düşünüyorum... kendi doktorum yurtdışına çıktı. özelden başka doktora gitmeliyim dimi çok korkuyorum özellikle protein konusunda
Sutyen ölçüsünü nasil ayarliyorsunuz goguslerim baya büyüdü normalde 75 takiyordum 80 e geçtim ama daha da var doğuma , buyur mu acaba daha ?Ben de alışveriş işini büyük ölçüde tamamladım sanırım, dün akşam iki pijama sipariş verdim kendime. Emzirme sütyeni iki tane aldım ikisi de farklı marka, hangisi rahat olur bilemedim. Üçüncü bir marka daha alırım sonra artık beğendiğimden alırım diye düşündüm
Canım sen test sonuçlarını bi chatgptye yüklesene bakalım o ne diyecek. Özelde acilde bi idrar vermen iyi olabilir hem enfeksiyona bakılır tekrar hem de proteinekızlar bilgisi olanlar acil yazabilir mi. ben az önce dahiliyede kan ve idrar verdim aylık olarak triodime bakılıyor. fakat lökosit 45 çıktı ayrıca idrarda eser miktarda protein kaçağı yazıyor. ben geçen ay da aynı hastanede yani şehir hastanesinde idrar vermiştim ve başkasıyla karışmıştı lkosit 104 çıkmıştı. antibiyotiğim yeni bitmesine rağmen nasıl 45 olabilir? ayrıca eser miktarda protein kaçağı ne anlama gelir? yine karışmıştır umarım diye düşünüyorum... kendi doktorum yurtdışına çıktı. özelden başka doktora gitmeliyim dimi çok korkuyorum özellikle protein konusunda
Chatgpt sağolsun bütün felaket senaryolarını yazıyor. Şu an tekrardan özele test vermeye gidiyorum inşallah sonuç hatalıdırCanım sen test sonuçlarını bi chatgptye yüklesene bakalım o ne diyecek. Özelde acilde bi idrar vermen iyi olabilir hem enfeksiyona bakılır tekrar hem de proteine
O yazar öyle ama sen stres yapma muhtemelen karışıklık oldu yine. Sen ver çabuk çıkar zaten için ferahlarChatgpt sağolsun bütün felaket senaryolarını yazıyor. Şu an tekrardan özele test vermeye gidiyorum inşallah sonuç hatalıdır
İdrarda enfeksiyon olduğunda protein kaçağı normalmiş bende de çıkmıştı 1ay önce felan doktora danistigimda böbreklerini usutmussun o nedenle idrarda kaçak görünmüş bse yok dedi ilaç verdi sonrasında protein kaçağı geçmiştikızlar bilgisi olanlar acil yazabilir mi. ben az önce dahiliyede kan ve idrar verdim aylık olarak triodime bakılıyor. fakat lökosit 45 çıktı ayrıca idrarda eser miktarda protein kaçağı yazıyor. ben geçen ay da aynı hastanede yani şehir hastanesinde idrar vermiştim ve başkasıyla karışmıştı lkosit 104 çıkmıştı. antibiyotiğim yeni bitmesine rağmen nasıl 45 olabilir? ayrıca eser miktarda protein kaçağı ne anlama gelir? yine karışmıştır umarım diye düşünüyorum... kendi doktorum yurtdışına çıktı. özelden başka doktora gitmeliyim dimi çok korkuyorum özellikle protein konusunda
Biz her şey çok pahalanıyor diye erkenden aldık ama o korku peşimi bırakmıyor maalesef. Rabbim sağlıkla, zamanında kucağımıza almayı nasip etsinAynı durumdayım biliyor musun canım. Muhtemelen o yüzden hiç bir şey alamıyorum korku geliyor. Odayı doğumdan sonra bile almayı düşündüm. Bir yandan da hemen olsun istiyordum. Karmaşık duygular
Selam bende de 5 eritrosit hemoglobin ve bol bakter var lokösit yok sana demişlerdiŞükür kuzum çok sevindim, ben son kanı şimdi vericem de idrarda benimde enfeksiyon çıktı ya bide kan çıktı hoca da doğuma girdi onu bekliyorumşekeri düşünürken idrarda sıkıntı çıktı moralim bozuldu
Bakteri ne kadardı acaba? Ben de ilaca karşıyım bakteri çıktı lökosit yok bir belirtim de yok stres aldı beni..Kızlar merhaba, ben de geçen hafta şeker yüklemesi testini oldum, şükür iyi çıktı. Bakteri ve idrar yolu enfeksiyonu da çıktı ama benim doktorum hiç önemsemedi . Hamilesin sen bu kadar şey için ilaç yazılmaz bol bol su iç ve sıvı tüket dedi. Kimi doktor çok önemsiyor ilaç veriyor kimisi vermiyor. Ben de meyvelerde falan daha antioksidan meyveler yemeğe çalışıyorum bu şekilde yani.
Ayrıca hafif bel ağrısı, böbrek ağrısı vs doktora bahsettim ama spor yap dedi. Bizimki de kesinlikle ilaca vs karşı. Bunlar normal süreçler dedi vs
Saglik ocağında hormon testleri ve idrar testleri bozuk çıkıyor. Bekleme süreleri cok olduğu icin bozuluyormus. İdrar tahlili hic yaptirmiyormkızlar bir de aile hekiminde tsh falan baktırıyosanız eğer o da yüksek çıkıyor. idrar da aynı şekilde. benimki 0.40 yaklaşık yüksek çıktı artık izleme gitmeyi düşünmüyorum sağlık ocağına hastanede yaptırıcam her ay çok canım sıkıldı bu duruma
Tahmini doğum 3 kasım ama ekim garanti gibi geliyo banaSende mi 28’sin bakalım Ekim annesi mi olacağız Kasım mı?
Canım hiç olumsuz düşünme. Benim bundan önce 5 kaybım oldu farklı haftalarda. Bûn haftaya gelene kadar neler kurdum neler yaşadım bir bilsen. Çok şükür yaşam sınırına gelmişsin. Her gebelik korku ama ayrı bi güzel tecrübe. Kendini bundan da mahrum etme. Kendimi hep bu şekilde avuttum. Şu an herşey yolunda benim için de bebek için de ama tansiyon şu an kontrol altında olmasına rağmen ne olacağını bilemeyiz dedi doktor. Bir baktım korkuları unutup alışverişe vermişim kendimi şimdi minik minik çoraplar yıkıyorumAynı durumdayım biliyor musun canım. Muhtemelen o yüzden hiç bir şey alamıyorum korku geliyor. Odayı doğumdan sonra bile almayı düşündüm. Bir yandan da hemen olsun istiyordum. Karmaşık duygular
evet maalesef karışmış hatta karışma da değil şehir hastanesinin idrar testini yaptığı cihaz arızalıymış kendileri dediler. bundan sonra sadece özelde vericem.. 7-8 lökosit çıkmış o da dediğiniz gibi bölge temiz olmadığından çıkmıştır diye düşünüyorum..Korkma canım belki dediğin gibi karışmıştır. Ben çok idrar verdim ve şunu farkettim, idrar vermeden idrarı yaptığın bölgeyi iyice temizlediğimde genelde enfeksiyon çıkmıyor. Tekrar verirsen öyle dene. Bence için rahatlasın proteinde gözükmüş ya tekrar ver.
Benim bakteri 57 lökosit 5 çıkmıştı doktor bir şey vermediBakteri ne kadardı acaba? Ben de ilaca karşıyım bakteri çıktı lökosit yok bir belirtim de yok stres aldı beni..
Merhaba bu reçetesiz satılıyor mu acabaSelam kızlar, bir sağ böbrek genişlemesi haberi de benden gelsin o zamantakip edilecek bende de. Kesinlikle idrar tutmak yasak, her saat alarm kur dedi. Bol su iç dedi. Benim bebekte de aynı durum vardı, detaylıda söylemişti doktor. 20.8. kendi doktoruma gideceğim, bebeğin böbreği kontrol edilecek sonrasında tekrar nefrolojiye gideceğim. Bakalım düşe kalka ilerliyoruz gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için doktorum doğal bir şey vermişti, hiç umudum yoktu ama geçirmiş, enfeksiyon kalmamış. Eğer aranızda hafif enfeksiyon geçirip antibiyotik içmek istemeyen varsa önerebilirim. Test ettim, onayladım kendim inanmamıştım. Fotosunu ekliyorum
Cinsiyetini öğrendiğim zamanlarda karar verdim benKızlar selam, isim düşünmeye başladınız mı ?? Ben avrupa’da yaşıyorum.. bir türlü içime sinen hem burada, hem Türkiye’de kulağa hoş gelecek, anlamı da güzel bi kız ismine karar veremiyorum, ay ne zormuş
14. hafta doktor söyledi bize doğum tarihini. Fakat doğum şekli henüz daha belli değilKızlar daha önce doğum yapanlar ya da bilgisi olanlar, doktorumuzla tahmini doğum tarihi, doğum şekli vs ne zaman konuşuyoruz. Planlama nasıl ve ne zaman yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?