Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayrıca nerde okuduğumu hatırlayamadım ama enfeks tedavisi için kullanılan ilaçlar idrarda eser miktarda proteine sebep olabilir diyordu. Ama Dr una danış tabiki

Ben de dagiden bunları aldım daha dün bedenlerini inşallah doğru alabilmişimdir onun dışında göğüs pompası emzik biberon aldım onlar da görselde var oda hariç birçok şey benim de hazır

Eklentiler

• IMG_7812.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_7813.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_7814.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 70
Sutyen ölçüsünü nasil ayarliyorsunuz goguslerim baya büyüdü normalde 75 takiyordum 80 e geçtim ama daha da var doğuma , buyur mu acaba daha ?

Canım sen test sonuçlarını bi chatgptye yüklesene bakalım o ne diyecek. Özelde acilde bi idrar vermen iyi olabilir hem enfeksiyona bakılır tekrar hem de proteine

Canım sen test sonuçlarını bi chatgptye yüklesene bakalım o ne diyecek. Özelde acilde bi idrar vermen iyi olabilir hem enfeksiyona bakılır tekrar hem de proteine
Chatgpt sağolsun bütün felaket senaryolarını yazıyor. Şu an tekrardan özele test vermeye gidiyorum inşallah sonuç hatalıdır

İdrarda enfeksiyon olduğunda protein kaçağı normalmiş bende de çıkmıştı 1ay önce felan doktora danistigimda böbreklerini usutmussun o nedenle idrarda kaçak görünmüş bse yok dedi ilaç verdi sonrasında protein kaçağı geçmişti

Aynı durumdayım biliyor musun canım. Muhtemelen o yüzden hiç bir şey alamıyorum korku geliyor. Odayı doğumdan sonra bile almayı düşündüm. Bir yandan da hemen olsun istiyordum. Karmaşık duygular
Biz her şey çok pahalanıyor diye erkenden aldık ama o korku peşimi bırakmıyor maalesef. Rabbim sağlıkla, zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

Selam bende de 5 eritrosit hemoglobin ve bol bakter var lokösit yok sana demişlerdi hiç ilaç kullanasım yok bir belirtim de yok

Bakteri ne kadardı acaba? Ben de ilaca karşıyım bakteri çıktı lökosit yok bir belirtim de yok stres aldı beni..

kızlar bir de aile hekiminde tsh falan baktırıyosanız eğer o da yüksek çıkıyor. idrar da aynı şekilde. benimki 0.40 yaklaşık yüksek çıktı artık izleme gitmeyi düşünmüyorum sağlık ocağına hastanede yaptırıcam her ay çok canım sıkıldı bu duruma

Saglik ocağında hormon testleri ve idrar testleri bozuk çıkıyor. Bekleme süreleri cok olduğu icin bozuluyormus. İdrar tahlili hic yaptirmiyorm

Aynı durumdayım biliyor musun canım. Muhtemelen o yüzden hiç bir şey alamıyorum korku geliyor. Odayı doğumdan sonra bile almayı düşündüm. Bir yandan da hemen olsun istiyordum. Karmaşık duygular
Canım hiç olumsuz düşünme. Benim bundan önce 5 kaybım oldu farklı haftalarda. Bûn haftaya gelene kadar neler kurdum neler yaşadım bir bilsen. Çok şükür yaşam sınırına gelmişsin. Her gebelik korku ama ayrı bi güzel tecrübe. Kendini bundan da mahrum etme. Kendimi hep bu şekilde avuttum. Şu an herşey yolunda benim için de bebek için de ama tansiyon şu an kontrol altında olmasına rağmen ne olacağını bilemeyiz dedi doktor. Bir baktım korkuları unutup alışverişe vermişim kendimi şimdi minik minik çoraplar yıkıyorum burdaki herkes sağlıkla alacak inşallah bebeğini kucağına. En zevklisi alışveriş. Bi başla duramayacaksın tutma kız kendini zamanın varken tadını çıkara çıkara seçe seçe al

evet maalesef karışmış hatta karışma da değil şehir hastanesinin idrar testini yaptığı cihaz arızalıymış kendileri dediler. bundan sonra sadece özelde vericem.. 7-8 lökosit çıkmış o da dediğiniz gibi bölge temiz olmadığından çıkmıştır diye düşünüyorum..

Devlette isini düzgün yapan birileri vardır belki ama denk gelmek çok zor. Bizi yıpratmaktan baska bir sey yok. Bizde hastanedeyiz 2 haftadir kayinpederim icin oradayız. Yapılan hic bir şeye guvenemez olduk

Merhaba bu reçetesiz satılıyor mu acaba

Cinsiyetini öğrendiğim zamanlarda karar verdim ben

Kızlar daha önce doğum yapanlar ya da bilgisi olanlar, doktorumuzla tahmini doğum tarihi, doğum şekli vs ne zaman konuşuyoruz. Planlama nasıl ve ne zaman yapılıyor?
14. hafta doktor söyledi bize doğum tarihini. Fakat doğum şekli henüz daha belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…