Evet ama bulması zor olur, Venatura’nın da var bu takviyesi. Onu tavsiye ederim, en azından bilinen bir markaMerhaba bu reçetesiz satılıyor mu acaba
Merhaba bu reçetesiz satılıyor mu acaba
Evet ben sürekli kullanıyorum ve değerlerim COK güzel artiyorŞuVenatura Cranberry & D-Mannoz 30 Kapsül - (SKT: 12/2027) - Fiyatı, Yorumları
Venatura Cranberry & D-Mannoz 30 Kapsül - (SKT: 12/2027) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ya gebelik için uygun mu acaba siz kullandınız mı gebe ikenŞuVenatura Cranberry & D-Mannoz 30 Kapsül - (SKT: 12/2027) - Fiyatı, Yorumları
Venatura Cranberry & D-Mannoz 30 Kapsül - (SKT: 12/2027) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim çok olıyorKızlar hapşırınca idrarımı kaçırdım birazBu normal mi? İlerleyen haftalarda böyle durumların yaşandığını biliyorum ama 24 haftalık olunca biraz tedirgin oldum. İdrar olduğuna eminim ama acaba bebek aşağıya çok mu baskı yapıyor diye korktum. Bu durumu yaşayan var mı?
Ay henuz olmadi ama bazen aşağıya doğru tekme yiyince ucuna geliyo. Eşime dedim işemeden bitirirsem bu hamileligi ne ala :) sokakta falan şar gidecek diye korkuomKızlar hapşırınca idrarımı kaçırdım birazBu normal mi? İlerleyen haftalarda böyle durumların yaşandığını biliyorum ama 24 haftalık olunca biraz tedirgin oldum. İdrar olduğuna eminim ama acaba bebek aşağıya çok mu baskı yapıyor diye korktum. Bu durumu yaşayan var mı?
Canım hiç olumsuz düşünme. Benim bundan önce 5 kaybım oldu farklı haftalarda. Bûn haftaya gelene kadar neler kurdum neler yaşadım bir bilsen. Çok şükür yaşam sınırına gelmişsin. Her gebelik korku ama ayrı bi güzel tecrübe. Kendini bundan da mahrum etme. Kendimi hep bu şekilde avuttum. Şu an herşey yolunda benim için de bebek için de ama tansiyon şu an kontrol altında olmasına rağmen ne olacağını bilemeyiz dedi doktor. Bir baktım korkuları unutup alışverişe vermişim kendimi şimdi minik minik çoraplar yıkıyorumburdaki herkes sağlıkla alacak inşallah bebeğini kucağına. En zevklisi alışveriş. Bi başla duramayacaksın tutma kız kendini zamanın varken tadını çıkara çıkara seçe seçe al
Bu benim de başıma geliyor,mesaneme tekme yiyince aniden çişim geliyor ve tuvalete yetişmeye çalışıyorum.Bir de geceleri çok hareketli evladım,sizin de böyle mi.Uyurken bile geceleri hareket hissediyorum ben.Gündüz o kadar değil ama gece sürekli tekme atıyorAy henuz olmadi ama bazen aşağıya doğru tekme yiyince ucuna geliyo. Eşime dedim işemeden bitirirsem bu hamileligi ne ala :) sokakta falan şar gidecek diye korkuom
Benim çok olıyor
Siz böyle deyince rahatladım valla kızlar. KorkmuştumAy henuz olmadi ama bazen aşağıya doğru tekme yiyince ucuna geliyo. Eşime dedim işemeden bitirirsem bu hamileligi ne ala :) sokakta falan şar gidecek diye korkuom
3 gündür benimki de geceleri çok hareketli canım. Gündüzleri de sırt üstü yatınca hissediyorum geneldeBu benim de başıma geliyor,mesaneme tekme yiyince aniden çişim geliyor ve tuvalete yetişmeye çalışıyorum.Bir de geceleri çok hareketli evladım,sizin de böyle mi.Uyurken bile geceleri hareket hissediyorum ben.Gündüz o kadar değil ama gece sürekli tekme atıyor
Korkma ben hapşırdığım zaman ya da öksürünce arada bi kaçıyor, normaldir diye düşünüp hiç sorgulamadımSiz böyle deyince rahatladım valla kızlar. Korkmuştum
Nabız düzenleyici alıyorum günde 1, günde 4 tane de tansiyon ilacı canım. Çok şükür iyi gidiyor şu an. 30 dan sonra çok yükseliyor diyorlar ama bilmiyorum. Güzel güzel doldururuz inşallah zamanımızıCanım saol ne güzel söylemişsin. Rahatladım birazherşey ne yaparsak olacağına varacak biz zor hamile kalıp, hamileliktede zorluklar yaşayınca böyle ekstra korkuyoruz herhalde.
Senin nasıl oldu tansiyon kaç ilaç alıyorsun şuan.
Canım gebeyken alabilir miyiz neye yarıyorŞuVenatura Cranberry & D-Mannoz 30 Kapsül - (SKT: 12/2027) - Fiyatı, Yorumları
Doktorum idrar yolu enfeksiyon için vermişti, ve geçirdi bendeCanım gebeyken alabilir miyiz neye yarıyor
Bnm de yuksek cikti tekrardan yaptirmaya gidecem 50 grbda aclik 65 1 saat sonra 207 cikti tekrardan yapana kadar da kendimce sekerden uzaklastim. Sizin bebegin kilo nasil ben 25 haftadayim bebek 1050 olmus 2 hafta ileride korkmaya basladim acikcasi sizin bebek ne kadar kilo2 saat bekletecekse 140 olmasi gerekiyormus max. benim actik 92ydi sonra icip 2 saat sonra yine kan verdim. 151 cikti. hemen diyabetsin dediler. anlamadim canim vallahi bana da cok yuksek gelmemistisimdi diyet bekliyorum, ne dicekler bakicaz. umarim cocugu etkilemez. dogumu da.
benim magnezyumum sürekli takviyeye almama rağmen düşüyor ve doktor bunu ekrandan rahimdeki kasılmayla görebiliyor sıkıntılı birşey değil merak etmeyinKızlar erken dönemde rahim kasılması yaşayan oldu mu? ben 17+5'im, doktor ultrasonda kasılma gördü ve magnezyum verdi. Ben bugün yine de bir profesöre görüneceğim. Üç gün önce amniyosentez oldum onunla mı ilgili acaba bilmiyorum, çünkü kimse öncesinde böyle bir şey dememişti. Çok sıkıntılı bir durum mudur buDoktorun hali tavrı çok telaşlı gibi değildi, tahlil istedi ilaçlarımı yazdı o kadar.
Benim de rutin kan tahlillerinde açlık hep 60-62 çıkıyor. Hipoglisemiymiş bu. Karbonhidrattan uzak dur protein ağırlıklı beslen, akşam da meyve yeme dedi doktorumkızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr olan
açlık 74
1 saat sonra 145
2 saat sonra 66 çıktı
doktorum zaten 1 hafta önce kan aldırdığımda açlık 52 çıkınca şüphelenmişti ondan istedi ama burada hep şekeri yüksek çıkanları okuyorum benim gibi çok düşük çıkan var mı acaba yüksek olması kadar düşük olması da iyi bir şey değil doktorum az az sık sık beslen kendini aç bırakma dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?