Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar hapşırınca idrarımı kaçırdım biraz Bu normal mi? İlerleyen haftalarda böyle durumların yaşandığını biliyorum ama 24 haftalık olunca biraz tedirgin oldum. İdrar olduğuna eminim ama acaba bebek aşağıya çok mu baskı yapıyor diye korktum. Bu durumu yaşayan var mı?

Benim çok olıyor

Ay henuz olmadi ama bazen aşağıya doğru tekme yiyince ucuna geliyo. Eşime dedim işemeden bitirirsem bu hamileligi ne ala :) sokakta falan şar gidecek diye korkuom

Canım saol ne güzel söylemişsin. Rahatladım biraz herşey ne yaparsak olacağına varacak biz zor hamile kalıp, hamileliktede zorluklar yaşayınca böyle ekstra korkuyoruz herhalde.
Senin nasıl oldu tansiyon kaç ilaç alıyorsun şuan.

Ay henuz olmadi ama bazen aşağıya doğru tekme yiyince ucuna geliyo. Eşime dedim işemeden bitirirsem bu hamileligi ne ala :) sokakta falan şar gidecek diye korkuom
Bu benim de başıma geliyor,mesaneme tekme yiyince aniden çişim geliyor ve tuvalete yetişmeye çalışıyorum.Bir de geceleri çok hareketli evladım,sizin de böyle mi.Uyurken bile geceleri hareket hissediyorum ben.Gündüz o kadar değil ama gece sürekli tekme atıyor

3 gündür benimki de geceleri çok hareketli canım. Gündüzleri de sırt üstü yatınca hissediyorum genelde

Nabız düzenleyici alıyorum günde 1, günde 4 tane de tansiyon ilacı canım. Çok şükür iyi gidiyor şu an. 30 dan sonra çok yükseliyor diyorlar ama bilmiyorum. Güzel güzel doldururuz inşallah zamanımızı

Bnm de yuksek cikti tekrardan yaptirmaya gidecem 50 grbda aclik 65 1 saat sonra 207 cikti tekrardan yapana kadar da kendimce sekerden uzaklastim. Sizin bebegin kilo nasil ben 25 haftadayim bebek 1050 olmus 2 hafta ileride korkmaya basladim acikcasi sizin bebek ne kadar kilo

benim magnezyumum sürekli takviyeye almama rağmen düşüyor ve doktor bunu ekrandan rahimdeki kasılmayla görebiliyor sıkıntılı birşey değil merak etmeyin

kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr olan
açlık 74
1 saat sonra 145
2 saat sonra 66 çıktı
doktorum zaten 1 hafta önce kan aldırdığımda açlık 52 çıkınca şüphelenmişti ondan istedi ama burada hep şekeri yüksek çıkanları okuyorum benim gibi çok düşük çıkan var mı acaba yüksek olması kadar düşük olması da iyi bir şey değil doktorum az az sık sık beslen kendini aç bırakma dedi ama

Benim de rutin kan tahlillerinde açlık hep 60-62 çıkıyor. Hipoglisemiymiş bu. Karbonhidrattan uzak dur protein ağırlıklı beslen, akşam da meyve yeme dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…