Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bu H&M zıbınlarını kaç aylık aldınız 1-2 ve 2-4 var kafam çok karışık şu beden konusunda

İnşallah ya. Beni bu çentik mevzusu germişti ileri aylarda bebekte düşük kiloya sebep olabilir diye. Sonra birden tansiyonlarım arttı. 3e çıkartttık ilacı. Evde dinlenme halinde iyi ama Dr a gittiğim de falan yükseliyor hemen. Direnç sende iki taraflımıydı canım? Tansiyonların nasıl çıkıyor genelde. Bende 4 hafta ileridesin ama çok güzel kontrol altında olmasına çok sevindim. Dr 8 e kadar çıkarabiliriz ilacı dedi. Adalat diye bi ilaç daha verdi düşmezse bunu iç dedi.
Ödemin var mı el- ayak ? Ay çok soru sordum

Evet ama bulması zor olur, Venatura’nın da var bu takviyesi. Onu tavsiye ederim, en azından bilinen bir marka
Ben aldım bunu kullanacağım iyi ki yazmışsın pubmedde makale de buldum iye tedavisinde umut verici olduğu yazıyor, zaten gebeyken daimi müşterisiyiz bu iye belasının

Ben aldım bunu kullanacağım iyi ki yazmışsın pubmedde makale de buldum iye tedavisinde umut verici olduğu yazıyor, zaten gebeyken daimi müşterisiyiz bu iye belasının
Acaba gebelikte kullanılıyor mu doktoruna sordun mu? Venatura mı aldın

Selam kızlar. Ben de şeker testi yaptırmak için hastaneye geldim. Açken kan verdim. İçeceği içtim. Birazdan ikinci kanı vereceğim. 1 saat sonra da üçüncü kanı vereceğim. Bebeğin suyu riskli derecede olmasa da hâlâ az. Enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi diye idrar tahlili bakacaklar. Öğleden sonra da özel hastanede bir doktora gideceğim. Ben de haberler böyle şu an. Bu arada içecek limonluydu. İçerken pek sorun yaşamadım ama sonrasında çok sıcak basması yaptı. Mahvediyor şu an beni. Bakalım nasıl dayanacağım

Şerbet gibi bir tadı var ben de sevmemiştim ve çok susamıştım ama izin vermemişti hemşire güzel sonuçların olsun inşallah canım bebişin de suyu zamanla normale döner inşallah

Ben de saat iki de gidecegim belki şeker testi yapar 24nci haftam . Tokum şuanda yaparmi acaba

Kızlar ben şeker yükleme testi yaptırmayacağım benim gibi yaptırmayacak olan var mı?Doktorum çok söylemek için söyledi şeker yükleme testini,benim de kilom,suyum ve bebeğin kilosunda bir sorun yoktu.Açlık şekerim en son zaman ölçüldü bilmiyorum bile

Benim de doktorum sen bilirsin dedi ben ne bileceksem, net değildi kafam karışık ama ben çok meyve ve tatlı yiyorum sanırım riske atamayacağım. Görünür bir problem yok ama emin olamıyorum ben de.

Ben de yeni yaptırdım 50 gr istedi benden, açlık kanı da istemedi. 60. Dakika kanı bakıldı sadece normal çıktı. Benim de bütün gün midem bulandı ama. Umarım her şey yolundadır gelişmeleri yaz canım

Normal organlara basıyor ya mesane allaha emanet zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…