Aramızda dört gün varkızlar 25 olan kimler hafta olarak
Bugün ultrasonda 25+1 çıktım canım. Ultrason doğru ölçtü ise benim. Sat göre 23+4 normaldekızlar 25 olan kimler hafta olarak
Ben 28 deyim hala devam canım. Bebek çok içerde iğne ona ulaşmaz demişti doktorumKızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara bir sorum olacak
Kaçıncı haftaya kadar Karından yapabiliriz doktoruna soran oldu mu ? 24+4 deyim hala karından devam ediyorum ama bebek büyüdükçe karından yapmaya korkmaya başladım.
Ben yarın 24 inşallah .nedem sordunkızlar 25 olan kimler hafta olarak
Sende mi 28’sin bakalım Ekim annesi mi olacağız Kasım mı?Ben 28 deyim hala devam canım. Bebek çok içerde iğne ona ulaşmaz demişti doktorumsın güne kadar göbekten devam edenleri biliyorum. Korkmadan yapabilirsin
Bugün ultrasonda 25+1 çıktım canım. Ultrason doğru ölçtü ise benim. Sat göre 23+4 normalde
Ben yarın 24 inşallah .nedem sordun
sat 25+3 benim ama ben daha hazırlıkların yarısını bile yapmadım geç mi oldu acaba korktumBen yarın 24 inşallah .nedem sordun
sat 25+3 benim ama ben daha hazırlıkların yarısını bile yapmadım geç mi oldu acaba korktumoda bile yapılı değil henüz
hazırlık yorumlarını okuyunca telaş bastıCanım ben 23 üm,hiçbir şey yok elimde bir tane zıbın bile almadım dahasıfırım bak,tayin durumum,ev taşıma durumum derken ben onlarla ilgilenemedim daha .
24+2’deyim. Odası hazır. Kıyafet vs. almadım daha. Ben de bazen odayı çok mu erken hazırladık diye düşünüyorum. Bence bir sağlık sorunu yoksa en iyisi odayı 30. hafta gibi hazırlamak. Kıyafet vs. alınır tabii ama. Ben sağlık sorunlarım olduğu için odayı görünce 1 tık korku kaplıyor içimisat 25+3 benim ama ben daha hazırlıkların yarısını bile yapmadım geç mi oldu acaba korktumoda bile yapılı değil henüz
Canım geçen detayliya gittiğimde perinatologa özellikle bu konuyu sordum ne zamana kadar karından vurabilirim dedim doğuma kadar bile vurabilirsin hicbi sıkıntı çıkmaz dediKızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara bir sorum olacak
Kaçıncı haftaya kadar Karından yapabiliriz doktoruna soran oldu mu ? 24+4 deyim hala karından devam ediyorum ama bebek büyüdükçe karından yapmaya korkmaya başladım.
Ben 28 deyim hala devam canım. Bebek çok içerde iğne ona ulaşmaz demişti doktorumsın güne kadar göbekten devam edenleri biliyorum. Korkmadan yapabilirsin
Saolun kızlar içim rahat rahat karından devam o haldeCanım geçen detayliya gittiğimde perinatologa özellikle bu konuyu sordum ne zamana kadar karından vurabilirim dedim doğuma kadar bile vurabilirsin hicbi sıkıntı çıkmaz dedi
Benim de eşimin tayini bekliyor hala, muhtemelen 31. haftamda taşınacağım. Aklıma bile getirmek istemiyorumCanım ben 23 üm,hiçbir şey yok elimde bir tane zıbın bile almadım dahasıfırım bak,tayin durumum,ev taşıma durumum derken ben onlarla ilgilenemedim daha .
Canım senin seçtiklerini bende beğeniyorum baya aldıkça paylaş gerçekten fikir oluyorŞöyle iki tane sıradan model aldım şimdilik, zaten lohusa olacağım bir de üzerimdeki polyester olursa delirir üstümde yırtardım muhtemelen
Damen Schlafanzug mit Kontrastnaht | Ernsting's family
Damen Schlafanzug in blau von Gina Benotti zum attraktiven Preis. Jetzt günstig im Online Shop bei Ernsting's family bestellen!www.ernstings-family.de
Damen Nachthemd mit Knopfleiste | Ernsting's family
Damen Nachthemd in schwarz von Gina Benotti zum attraktiven Preis. Jetzt günstig im Online Shop bei Ernsting's family bestellen!www.ernstings-family.de
24+2’deyim. Odası hazır. Kıyafet vs. almadım daha. Ben de bazen odayı çok mu erken hazırladık diye düşünüyorum. Bence bir sağlık sorunu yoksa en iyisi odayı 30. hafta gibi hazırlamak. Kıyafet vs. alınır tabii ama. Ben sağlık sorunlarım olduğu için odayı görünce 1 tık korku kaplıyor içimi
kızlar bilgisi olanlar acil yazabilir mi. ben az önce dahiliyede kan ve idrar verdim aylık olarak triodime bakılıyor. fakat lökosit 45 çıktı ayrıca idrarda eser miktarda protein kaçağı yazıyor. ben geçen ay da aynı hastanede yani şehir hastanesinde idrar vermiştim ve başkasıyla karışmıştı lkosit 104 çıkmıştı. antibiyotiğim yeni bitmesine rağmen nasıl 45 olabilir? ayrıca eser miktarda protein kaçağı ne anlama gelir? yine karışmıştır umarım diye düşünüyorum... kendi doktorum yurtdışına çıktı. özelden başka doktora gitmeliyim dimi çok korkuyorum özellikle protein konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?