Yaaa yıkamaya başladın demekKızlar merhaba, bayadır yoktum ama grup baya sakin geçmiş, herkes iyidir umarımpazartesi şeker testi yaptırdım herşey yolunda şükür. Doktorum tansiyon dan dolayı 30 da hazırlıklarını tamamla demişti. 28. Hafta içindeyiz. Bütün alınacanlarım bitti benim. Bi odası 35. Haftada gelecek. Dünden beri yıkanacaklara başladım. Evde minik minik kıyafetler asılı şu an haftaya ütü ve doğum çantasını hazırlayarak süreci noktalayacağım, sonra sadece beklemek kalacak ölçümlerim iyi tansiyon da kontrol altında umarım zamanını bekler
Küvet olarak ne aldınız kızlar?
Evet ya onlar çok sıkıntıKıyafetleri yıkamak en heyecanlı ve duygusal kısım değil miBende bu hafta yıkamaya başlayacağım inşallah. Ufak tefek eksiklerim kaldı ama en önemli şeyi hala almadım. Beşiğimiz yok. En geç önümüzdeki ayın başında onu da seçerim diye düşünüyorum. Biberon, emzik, korse tarzı şeyler var birde alınacak. Gerçi ufak tefek denilen şeylerin içine girince de insan kayboluyor. Her şeyi almak istiyorum.
Ay evet başladım bakalımYaaa yıkamaya başladın demeksüreçler hızlanıyor artık :))
Ben katlanır lardan aldım çok güzel ve yeterli denedim kapanma gibi bir durum olmaz bence o kadar yüklendim şu doldurdum gayet sağlam ve yer kaplamıyorKüvet olarak ne aldınız kızlar?
Canım küvet olarak ben ayaklı olandan aldım açıkçası tecrübesiz olduğum için kontrolüm daha kolay olur diye düşündümKüvet olarak ne aldınız kızlar?
Ben normal klasik kuvetlerden aldım katlamalı güvenemedim nedenseKüvet olarak ne aldınız kızlar?
Canım ben alt üst takım aldım 3 tane 5 tane de tulum aldım tulum çok kullanışlı oluyor dediler. Tulumun 3 ü fermuarlı 2 si çıtçıtlıkızlarr yenidoğan için 4 takım aldım bir de 10 tane zıbın aldım. sizce yeterli mi? hızlı büyüyor dendiği için 4 takım aldım ama kurtarır mı yenidoğan zamanını
Canım ben sormadım ama 16ya kadar yapabildim karından, sonra bıraktım. Kol ve bacaktan devam ediyorum kıyamıyorum göbüşü mor görmeyeKızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara bir sorum olacak
Kaçıncı haftaya kadar Karından yapabiliriz doktoruna soran oldu mu ? 24+4 deyim hala karından devam ediyorum ama bebek büyüdükçe karından yapmaya korkmaya başladım.
Bende geçmeliyim artık bacağa yada kola bacağa nasıl yapıyorsun neresine tam olarak ?Canım ben sormadım ama 16ya kadar yapabildim karından, sonra bıraktım. Kol ve bacaktan devam ediyorum kıyamıyorum göbüşü mor görmeye
Youtubeda bi video izledim. Kadın diyor ki kumaş pantolon giydiğinizde yan dikişle, önde ütü çizgisi yaptığınız kısımın arasında kalan bölge subkutan bölgesidir. Canlandı mı gözündeBende geçmeliyim artık bacağa yada kola bacağa nasıl yapıyorsun neresine tam olarak ?
Bende youtubeden baktım anladım sanırım bugün bacaktan ilk denememi yapacam bakalım nasıl olacakYoutubeda bi video izledim. Kadın diyor ki kumaş pantolon giydiğinizde yan dikişle, önde ütü çizgisi yaptığınız kısımın arasında kalan bölge subkutan bölgesidir. Canlandı mı gözünde
Dekohop Katlanabilir Termometreli Bebek Küveti ve Filesi Yazlık Bebek Havuzu —- Hepsiburada—-Küvet olarak ne aldınız kızlar?
Bu hafta bende hızlandırdım alışverişi. Bebis kıyafetlerini büyük ölçüde aldım bi kac bir sey kaldi. Lefties ve M&S indirimlerinden çokça sey aldım:) bugun morfin indiriminden 1 paket bez, alt açma örtüsü emzik, biberon ne bulduysam aldım:) karnim kocaman oldu ve şu an kocaman gelen tişörtler bile kucuk geliyor bana doğuma dogru ne olurum bilmediğimden pijamaya cesaret edemedim beden bilmediğimden yoksa M&S de indirimli fiyatları baya uygundu.Evet 38 haftalık olunca yapmayı planlıyor. Ben alışveriş işine de hız verdim. Hastane için geceliklerimi aldım. Terlik, göğüs pedi, depend, emzirme sütyeni, yüksel bel iç çamaşırı, meme ucu balmı, organizer, bebek için hastane takımı, birkaç yenidoğan takım. Kargolar gidip geliyorBebek için çoğu şeyi h&m den aldım ama kendime trendyoldan alişveriş yaptım. Ben en geç 30. haftada çantamı hazırlamış olmak istiyorum. Artık yürümekte de zorlandığım için alışverişi çok ertelemek istemiyorum.
Dagi’ye ben de bakayım o zaman öyle bir kampanya varsa. Ama beden konusunda emin olamıyorum ben de kilonun yarısını göğüslerden alan ekiptenimKızlar eski hareketli günlere dönelim burda cidden günler daha çabuk geçiyordu beraber paylaşırken. Galiba tatilde herkes bende gittim geldim tatildeyken bakılmıyor cidden hiç vakit bulunmuyor.
Eylülde devam ederiz gibi toplaşırız
Emzirme sütyeni bende bugün almıştım tesadüf dagi o kadar konuşuluyor ki hamileleler arasında bende ondan aldımbir beyaz bir siyah bir alana bir bedava hala devam ediyormuş Allahtan önceki doğumdan da bikaç tane başka markalardan var. Yeter.
Lohusa pijama gecelik takımı önerilerine açığım bende kapalı arkadaşlar özellikle nasıl şeyler aldınız alacaksınız merak ediyorum bende araştırıyorum hala ama bi site buldum rimelhomewear diye burdan alıcam galiba. Başka önerisi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?