Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaaa yıkamaya başladın demek süreçler hızlanıyor artık :))

Evet ya onlar çok sıkıntı ben de en çok ufak tefek dediklerinde zorlandım ama bitti şükür hem de nasıl güzel gördükçe deliriyorum

kızlarr yenidoğan için 4 takım aldım bir de 10 tane zıbın aldım. sizce yeterli mi? hızlı büyüyor dendiği için 4 takım aldım ama kurtarır mı yenidoğan zamanını

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlara bir sorum olacak
Kaçıncı haftaya kadar Karından yapabiliriz doktoruna soran oldu mu ? 24+4 deyim hala karından devam ediyorum ama bebek büyüdükçe karından yapmaya korkmaya başladım.

kızlarr yenidoğan için 4 takım aldım bir de 10 tane zıbın aldım. sizce yeterli mi? hızlı büyüyor dendiği için 4 takım aldım ama kurtarır mı yenidoğan zamanını
Canım ben alt üst takım aldım 3 tane 5 tane de tulum aldım tulum çok kullanışlı oluyor dediler. Tulumun 3 ü fermuarlı 2 si çıtçıtlı

Canım ben sormadım ama 16ya kadar yapabildim karından, sonra bıraktım. Kol ve bacaktan devam ediyorum kıyamıyorum göbüşü mor görmeye

Bende geçmeliyim artık bacağa yada kola bacağa nasıl yapıyorsun neresine tam olarak ?
Youtubeda bi video izledim. Kadın diyor ki kumaş pantolon giydiğinizde yan dikişle, önde ütü çizgisi yaptığınız kısımın arasında kalan bölge subkutan bölgesidir. Canlandı mı gözünde

Youtubeda bi video izledim. Kadın diyor ki kumaş pantolon giydiğinizde yan dikişle, önde ütü çizgisi yaptığınız kısımın arasında kalan bölge subkutan bölgesidir. Canlandı mı gözünde
Bende youtubeden baktım anladım sanırım bugün bacaktan ilk denememi yapacam bakalım nasıl olacak

Kızlar eski hareketli günlere dönelim burda cidden günler daha çabuk geçiyordu beraber paylaşırken. Galiba tatilde herkes bende gittim geldim tatildeyken bakılmıyor cidden hiç vakit bulunmuyor.
Eylülde devam ederiz gibi toplaşırız
Emzirme sütyeni bende bugün almıştım tesadüf dagi o kadar konuşuluyor ki hamileleler arasında bende ondan aldım bir beyaz bir siyah bir alana bir bedava hala devam ediyormuş Allahtan önceki doğumdan da bikaç tane başka markalardan var. Yeter.
Lohusa pijama gecelik takımı önerilerine açığım bende kapalı arkadaşlar özellikle nasıl şeyler aldınız alacaksınız merak ediyorum bende araştırıyorum hala ama bi site buldum rimelhomewear diye burdan alıcam galiba. Başka önerisi olan var mı acaba

Bu hafta bende hızlandırdım alışverişi. Bebis kıyafetlerini büyük ölçüde aldım bi kac bir sey kaldi. Lefties ve M&S indirimlerinden çokça sey aldım:) bugun morfin indiriminden 1 paket bez, alt açma örtüsü emzik, biberon ne bulduysam aldım:) karnim kocaman oldu ve şu an kocaman gelen tişörtler bile kucuk geliyor bana doğuma dogru ne olurum bilmediğimden pijamaya cesaret edemedim beden bilmediğimden yoksa M&S de indirimli fiyatları baya uygundu.
Emzirme atleti, her zaman önden düğmeli kıyafetler gitmiyoruz emzirirken aşağıdan açıp da emzirmek gerekebiliyor oyle zamanlarda iyi olabiliyor. Hastanede de bana iyi gelmişti çünkü ameliyathane sonrasi cok usunuyor. Bir de Emzirmeye başlayınca herkes sana bakio emzirebiliyor musun diye en azindan göbeğim de görünüyor mu diye dert etmedim :)

Dagi’ye ben de bakayım o zaman öyle bir kampanya varsa. Ama beden konusunda emin olamıyorum ben de kilonun yarısını göğüslerden alan ekiptenim pijamalara dün baktım ama içime sinen bir şey bulamadım, sentetik kumaşlara hiç gelemiyorum çok rahatsız oluyorum. En çok satan modeller de hep polyesterdi maalesef. Sürekli “onu da yurtdışından aldım ben cınıms” demek istemiyorum ama dün Almanya’da bildiğim bir f/p mağazasından iki çeşit aldım. İnşallah beğenirim. 40/42 beden aldım umarım olur ya, onu tam kestiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…