Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay deryoşummmm bebeğin ne kadar güzel büyümüş maşallah subhanallah allah nazarlardan saklasın o kadar sevindim ki idrar da temiz cıkacak merak etme

Hiç bilemiyorum kuzum ya benim 1600 şuan 31 haftalık görünüyor dedi kağıtta da öyle yazıyor, normal doğum için evet iri bebek biraz sıkıntı olabiliyor. Ben en başından beri sezaryen olarak yola çıktığım için kilosunun önde olması bana avantaj erken alınırsa en azından biraz kilo almış olsun diye. Ölçüm konusunda valla hiç bir fikrim yok canım makineye göre değişebilir belki bilemedim ama, 5gün farkla başladığımız bu yolculukta 10 gün önde ilerliyoruz hayırlısı diyorum sağlıcakla gelsinler de kuzularımız

Canım hiç endişelenme şekerden değildir, benim bebiş de ilk haftalardan beri hep 10 gün kadar ilerden gidiyor ama şeker falan yok bende. Genetiği iri oluyormus bazı bebeklerin bacak boyu falan ortalamayı yükseltiyor

Ay ay ne güzel haberler var bugün ya bebişlerimiz tombiş tombiş maşallah subhanallah allah nazarlardan esirgesin hepsini

aaiyi o zaman çünkü ben de sezaryen istiyorum canım ay aynıyız biz de +5 günle başlamıştık daha 5. haftada erkek dimi senin de

C cilekcanavari uludağ şekersiz limonata aldım birazdan kafaya dikicem çocuk çok sakin bugün benimki de kudurur inşallah
Gece iç aşko gece daha etkili oluyor erkek bebekler böyle sakin olabiliyor ama ya geçen gün bi arkadasımla bulustuk alyanın bu kadar hareketli olmasına sasırdı. Onun da bir oğlu var, diyor ki artık karnımdayken hareket etmesinden umudu kesmiştim aksamdan akşama dondurma yersem biraz lûtfedip tekmeliyordu diyor

çok korkuyorum hiç bişe yoktu bi anda oldu, böyle ilaçla doğumu geciken var mı
Canım bu şekilde bir iki gün yatış verilip sonra ilaç ve dinlenmeyle sürdüren okumuştum sen sakin kalmaya çalış stres etkilemesin rutin kontrolde mi gördüler sancıyı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…