- 22 Kasım 2022
- 3.516
- 3.860
- 63
Ay deryoşummmm bebeğin ne kadar güzel büyümüş maşallah subhanallah allah nazarlardan saklasın o kadar sevindim kiKızlar bende holter takılmıştım baya yüksekti sonuçlar ama ortalama sınırda. 1 doz daha artırdık tansiyon ilacını. Bugün perinatoloji doktoruna da gittim bebek 2 kez dolamış kordonu boynuna ama gevşekmiş allahtan. Çok hareketliydi zaten bir iki gündür.
Yarın 24 saatlik idrar vereceğim protein kaçağından dolayı. İnş temiz çıkar
Birde hiç alışveriş yapmıyordum şimdi hızlandıracağım erken gelme ihtimaline karşı. 26+4 haftalığız ama 27+5 çıktı. İlk hedefim 30 sonrası 32-34 inş
Buarada şekeri olan arkadaşlar lütfen kafanıza çok takmayın düzgün bir diyet ve iyi ayarlamış dozda insulin ile çok rahat istenilen haftalara geliyor bebişler. Tansiyon ne yazıkki ne diyetle ne ilaçla geçmiyor.
Hiç bilemiyorum kuzum ya benim 1600 şuan 31 haftalık görünüyor dedi kağıtta da öyle yazıyor, normal doğum için evet iri bebek biraz sıkıntı olabiliyor. Ben en başından beri sezaryen olarak yola çıktığım için kilosunun önde olması bana avantaj erken alınırsa en azından biraz kilo almış olsun diye. Ölçüm konusunda valla hiç bir fikrim yok canım makineye göre değişebilir belki bilemedim ama, 5gün farkla başladığımız bu yolculukta 10 gün önde ilerliyoruz hayırlısı diyorum sağlıcakla gelsinler de kuzularımızyaaa bişey sorcam ben en son gittiğimde 27+3 bebiş 1300 gr çıktı 28+3'e uyumluydu. 1500 gr olunca nasıl 31 haftaya uyumlu oluyo acaba arada sadece 200 gr var doktorların kullandığı makinelere göre ölçümler de mi değişiyo acabadoktorum iri olmasını istemediği için dikkat ediyorum ben de allah korusun omuzu vs takılabiliyomuş bebeğin
Canım hiç endişelenme şekerden değildir, benim bebiş de ilk haftalardan beri hep 10 gün kadar ilerden gidiyor ama şeker falan yok bende. Genetiği iri oluyormus bazı bebeklerin bacak boyu falan ortalamayı yükseltiyorkontrolden geldim kızlar nst de normal çıktı her şey ne takıyorlarsa bebek durmadı bir türlü tekmeler dönmeler maşallah dahiliyeye uğradım şeker için 25lik insülin kullanıyordum benim gittiğim izindeymiş yandakinin odasına girdim dozun yüksek dedi gün içinde ani düşüş de oluyordu tabi 20 ye düşürelim dedi ama çok da fark yok bence arada açlık nasıl düzelir sorusuna tatmin edici cevap bulamadım yatmadan bir şeyler ye diyor da denedim ben bunu zaten. Neyse kendi doktorum da 10 gün önden gidiyor bebek dedi telaşlanıp şekerden mi dedim yok şekerden olsa üç dört hafta belirgin önden gitme olur dedi daha etkilememiş çok da fazla değil 200leri görmüyorsun sonuçta dedi ama düzelmezse 37de bebeği artık alırız dedi hem tedirgin etti hem rahatlattı napacağım bilmiyorum açlık düzelmiyor bebek 41 cm 1470 gr normalde 29+1 ama 30+4 çıktı hayırlısı hakkımızda
Ay ay ne güzel haberler var bugün ya bebişlerimiz tombiş tombiş maşallah subhanallah allah nazarlardan esirgesin hepsiniKızlar selam bende kontrolden çıktım, kızçem bir hafta on gün kadar önden gidiyor, 5 gün öndeydik en son1600 kiloyuz haftamıza göre iri bi bebiş bizi bekliyor dedi, eşimde boylu posludur bende öyle biraz genetik o yüzden sanırım. Yoksa kendim 6 kilo aldım şimdiye kadar, ne yediysem bebişe gidiyor demekki kendim çok kilo almayıp bebekonun kocaman olmasıı, doğunca hamur gibi yoğurup sevcez heral bu gidişle bende durumlar böyle herşey yolunda şükür, 3 hafta kadar sonra nst için çağırdı takip yapıcaz artık dedi bakalım
Amiiiin amin kuzum sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAy ay ne güzel haberler var bugün ya bebişlerimiz tombiş tombiş maşallah subhanallah allah nazarlardan esirgesin hepsini
aaiyi o zaman çünkü ben de sezaryen istiyorum canım ay aynıyız biz de +5 günle başlamıştık daha 5. haftadaHiç bilemiyorum kuzum ya benim 1600 şuan 31 haftalık görünüyor dedi kağıtta da öyle yazıyor, normal doğum için evet iri bebek biraz sıkıntı olabiliyor. Ben en başından beri sezaryen olarak yola çıktığım için kilosunun önde olması bana avantaj erken alınırsa en azından biraz kilo almış olsun diye. Ölçüm konusunda valla hiç bir fikrim yok canım makineye göre değişebilir belki bilemedim ama, 5gün farkla başladığımız bu yolculukta 10 gün önde ilerliyoruz hayırlısı diyorum sağlıcakla gelsinler de kuzularımız
Yok aşkım benimki kız, tontiş olsunlar ya daha rahat sevip mıncırmak içinaaiyi o zaman çünkü ben de sezaryen istiyorum canım ay aynıyız biz de +5 günle başlamıştık daha 5. haftadaerkek dimi senin de
Gece iç aşko gece daha etkili oluyorC cilekcanavari uludağ şekersiz limonata aldım birazdan kafaya dikicem çocuk çok sakin bugün benimki de kudurur inşallah
28+6 benim de hafta olarak kesin olmuştur annesibenim de 27+3te 1300'dü acaba gittiğimde 1.5 kg mu oluyo diye hesaplamaya çalışıyorum
Ben bunu aldım canımKızlar hangi marka ana kucağı aldınız?
Çok aman aman derin değil ama yeterli geldi banaÇekmeceleri derinse bende alacam. Sepette şu an bekliyorum. Hayırlı olsun bu arada
Aa çok şık ve yeterli duruyor. Hayırlı olsun tekrardanÇok aman aman derin değil ama yeterli geldi bana
140*72 canımAa çok şık ve yeterli duruyor. Hayırlı olsun tekrardanBen ölçüden emin olamadığım için almadım hala. 160x78 mi bu
Hatta buAa çok şık ve yeterli duruyor. Hayırlı olsun tekrardanBen ölçüden emin olamadığım için almadım hala. 160x78 mi bu
Canım içini ferah tut serum ve ilaçlarla kontrol altına alırlarkızlar beni hastaneye yatırdılar kasılmalarım varmış erken doğum riskim var dua edin, ilaçla durdurmaya çalışıyolar
çok korkuyorum hiç bişe yoktu bi anda oldu, böyle ilaçla doğumu geciken var mıCanım içini ferah tut serum ve ilaçlarla kontrol altına alırlar
Canım bu şekilde bir iki gün yatış verilip sonra ilaç ve dinlenmeyle sürdüren okumuştum sen sakin kalmaya çalış stres etkilemesinçok korkuyorum hiç bişe yoktu bi anda oldu, böyle ilaçla doğumu geciken var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?