Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya çok hareketli olsa korkutuyor, hareket etmese daha cok korkutuyor. Ben allah muhafaza dedim kordonuyla mı sorunu var böyle cırpınıyor. 1 saatten fazla bi süre hiç durmadan delicesine hareket etti cünkü dayak yemişe döndüm. Allaha emanetler ne diyeyim
Parmakla muayene ne oluyor kuzum ne için yapıyorlar onu

Oh bak böyle duyunca cok rahatlıyorum demek ki 27. Haftadan sonra bebekler kuduruyor. Hep iyi olsunlar istiyoruz işte keşke kafada kurma huyunu bırakabilsem bende artık bide kız bebekler daha hareketli olurmuş

Oh bak böyle duyunca cok rahatlıyorum demek ki 27. Haftadan sonra bebekler kuduruyor. Hep iyi olsunlar istiyoruz işte keşke kafada kurma huyunu bırakabilsem bende artık bide kız bebekler daha hareketli olurmuş
Doktorum da demişti en hareketli haftalarındayız şuan rahat rahat döner oynar diye bi de bebek de tabi ekstra hareketli olursa bizim gibi gece uykuları kaçıyor onu bende duydum mesela bende çok hareketli bi bebekmişim anne karnındayken, doğduktan sonra da tam aksi çok sakin, ağlamayan akıllı bi şekilde büyümüşüm o kadar harekete rağmen darısı başımıza

Bana da sormadılar canım. Ben de senin gibi bir zararı olmaz mı diye sordum. Yok dediler. Aynı anlattığın gibi oldu. Asistanlar muayene ediyor acilde genelde.

Ben olsam şehir hastanesine gider sorardım kan sulandırıcı kullanımını da canım belki gerçekten faydalı olabilecek bir şeydir.. bir daha ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Yarın sabah randevum var canım. Soracağım onlara da. Uygunsa hemen başlayacağım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim buraya.

Parmakla muayene niye ya zaten ultrasona bakınca Bebek kalp atışı hareketleriyle anlaşılıyor tekrar onları niye yapmışlar anlamadım . Ben sabah şeker testini verdim ogleden sonra sonucu alacağım inşallah iyi çıkar .benimki de iki gündür çok yavaş hareketleri. Cuma günü iyiydi .şekerli suyu içince de öyle çok hareket etmedi

Ayyy belki bizim bebişler de doğunca sakin olur.
Benim çocukluğum fırtına gibi valla bana benzerse donumuzu başımıza geçirir
Anacım hep dua ediyor inşallah sana değil kardeşine benzer sakin olur azıcık diye

Canım sanırım açıklık var mı diye bakıyorlar ama zor ilk hamilelik ya biraz ağır geliyor insana Bir anda öyle. Belki çok normal ve standart dır.

Sen nasılsın ağrıların nasıl oldu. Stabil mi şuan canım.

Anne karnında hareketli olan bebek doğunca da aynen devam ediyor canım bu aralar bizim de öyle gece düz yatıyorum kipir kipir sağ doniyorum orda hareket ediyor sola donuyorum solda hareket ediyor

Yurtdışında prosedür öyledir canım korkma bisey çıkmaz Allah’ın izniyle

Merhaba hanımlar,

Bebeğin tekmesi ile hıçkırığını ayırt edebiliyor musunuz?

Bazen tekme gibi olmayan sanki küçük patlama gibi tuhaf birsey hissediyorum. Acaba hıçkırık mi yoksa arka taraflara attığı bir tekme ve bu bu şekilde mi hissediliyor bilmiyorum

Belli saniyeler de tekrarlanıyorsa hıçkırıktır canım

Bir uyarı da demir konusunda yapmak isterim.

1. Trimesterda demir değerim 12,5 cikmisti, geçen hafta şeker testi yapılırken tekrar bakıldı 11,4 çıktı. Sinir 11,0 imiş.
Normalde aldığım takviye günlük 15 mg demir içeriyor. Ama yine de düşmüş.

Daha fazla düşmesin diye ek takviye yazdı doktorum.

Degerlerinizi takip etmeyi ihmal etmeyin

Çok teşekkür ederim yorumun için, aynen ben de şimdi diyetle ilerliyorum, 5. Haftadan beri sadece 7 kilo aldım ama yine de şeker çıktı anlamadım bebişler iyi olsun da dayanacaz artık.
Canım diyetinde karbonhidrat ve şeker sıfır mı yoksa dengeli tabaklarla yiyebiliyor musun

O patlamaları ben de hissediyorum düzenli bir dakika falan sürüyor heh hıçkırık diyorum bir de bazen pozisyondan dolayı arkaya totoma bir yere vuruyor gibi düşünüyorum

Ben de öyle oluyorum çıktıktan sonra aklıma geliyor hep soracaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…