Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ritmikse hıçkırıktır değilse bazen barsaklara doğru da vuruyorlar dediğin gibi böyle minik patlama oluyor sanki

Canım diyetinde karbonhidrat ve şeker sıfır mı yoksa dengeli tabaklarla yiyebiliyor musun
Meyve, paketli gıdalar, tatlılar, hamur işi, beyaz ekmek, yağlı ve tuzlu şeyler kesinlikle yok dedi doktorlar. Öğünler de protein ağırlıklı, ana ve ara öğünleri atlamıyorum çünkü o da şekerin dengesini bozuyormuş. İlk bir ay bir dilim Meyve, arada bir tatlı filan serbestti ama su oranı dengelenmeyince onu da çıkardım 2 haftadır yemiyorum.

Dönem dönem artıp azalıyor ağrılar kuzum vücudumun sağ tarafına hiçbir sekilde eğimli durmuyorum otururken bile hep sola kaykılıyorum. Bazen bi tutuyor sancısı sabaha kadar, bazen duruluyor. İnşallah kontrolde boyutu aynı kalmış olmuş böbreğin

Anne karnında hareketli olan bebek doğunca da aynen devam ediyor canım bu aralar bizim de öyle gece düz yatıyorum kipir kipir sağ doniyorum orda hareket ediyor sola donuyorum solda hareket ediyor
Al benden de o kadar ya hanfendi keyfine de düşkün sıkıştırılmak istemiyor. Üstüne kolumu koysam ama iteliyor ayağıyla
Aman iyi olsunlar da hareketli olsunlar napalım

Kızlar merhaba, kan uyusmazlıgı olan arkadaşlar 28. Haftada iğne oldular mı ? Yoksa doktorunuz doğumdan sonra tek doz yeterli mi dedi ?

Kızlar merhaba bugün randevum vardı ve bebeğim tam üç hafta ileride çıktı. Yarın şeker yükleme testini yapacağım inşallah bir sorun çıkmaz. Sizce şeker dışında başka bir şeyden kaynaklanıyor olamaz mı? Mesela genetik gibi? Benzer durumda olan var mı? Doktor bira korkuttu beni olması gerekenden daha erken almak zorunda kalabiliriz doğuramazsın bu bebeği dedi bana

Kızlar o kadar krem ve yağ kullanmama rağmen çatlaklarım oluşmuş . Normalde hiç simit bölgem yoktu hamilelikte çıktı orası çatlamış birde sol dizimin arkası bacağıma doğru daha 3 ay var o kadar yağlanmaya çatladım ne yapcam

İlk bebeğim 2 hafta önde gidiyordu, ve suyum fazlaydı sabah yazmıstım diyetisyen eşliğinde diyet yaptım. Hafta olarak 1 haftaya düştü suyumda normale dönmiştü. Zamanında doğurdum o yüzden. Şeker yüklemesi yaptırdıgımda ise şekerim çıkmadı yani. Bi şekerine baktırırsın eğer şeker kaynaklı cıkmazsa diyetisyen eşliğinde bi diyete başlarsın

Aaaaamaağn keremde kullandm yine çatladm. Simdi kullanmadm yağ , çatlamadm anlamıyormm bu işi ben shdnndf

Canım hiç endişelenme hareket her zaman iyidir. Benim de öyle dün 3 te hareketine uyandım 6 ya kadar hiç durmadı gündüz ara ara hareket ediyoruz bebek tam uyanık olmuyor. Hareket etse de daha mayhoş oluyor. Ama gece tam uyanık moda geçiyor. Daha güçlü oluyor hareketleri

ya ben de korkuyorum bundan en son 11 gün öndeydi ama ben haftanın altı günü yumurta peynir yoğurt falan yiyorum bi de ben ve eşim de uzun boyluyuz normal diye düşünüyorum doktorum sıkıntı yok demişti inşallah genetiktendir. benim doktorum ne kadar önden gitse de sata bakıcaz dedi önemli olan kendi hamilelik haftammış seninki öyle dememiş ama kafam karıştı şeker çıkmaz umarım ben de haftaya yaptırıcam 50 gr şeker testi sonucu bana da söyle olur mu canım

kızlar hareketler konusu açılmışken benim bebek de bazen çok hareketli bazen zorla hareket ettirmeye çalışıyorum saatlerce hatta korkuyorum niye kıpırdamıyo diye. yükseleni ikizler mi olcak anlamadım aşırı değişken ruh hali. ve sürekli yeri değişiyo bi sağda bi solda bi aşağıda gün içinde hep ayrı yerlere vuruyo bazen kasıklarımda hissediyorum hatta inşallah normaldir hepsi

Normal sanırım canım benmde öylee bigün çok hareketli iki üç gün tık yok gibi çok nadir hissediyorum.. kaçıncı haftadasınn ben 26 dayım.. vee herkes gece hissetmiş ben uyku moduna geççtiğimde sanki hamile değilimm sabah uyandığımdada aynı şekişde bi kaç saat sonra veya bişeyler yediğimde hafiften hissediyorum hareketlerinii

Kızlar bebegimin hareketleri geçen haftaya kadar bende de daha belliydi 25. Haftada daha derinlerden hissedilmeye başladı ben haftalar ilerledikçe daha çok belli eder derken derinlere gitti anlamadım
Bendede aynı canm bazen çok nadir net hissediyorumm onun dışıdna hep hafif hareketler bende 26 daym

Napdın canım nasıl çıktı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…