- 28 Mart 2025
- 359
- 219
- 18
- 37
Ya iyi dedi doktor . Ama snirdaymis istersen diyetisyenle gorusebilirsin dedi özelikle vitaminlerini demiri kullan dedi .Napdın canım nasıl çıktı sonuç
benim de 26+0 canım bugünNormal sanırım canım benmde öylee bigün çok hareketli iki üç gün tık yok gibi çok nadir hissediyorum.. kaçıncı haftadasınn ben 26 dayım.. vee herkes gece hissetmiş ben uyku moduna geççtiğimde sanki hamile değilimm sabah uyandığımdada aynı şekişde bi kaç saat sonra veya bişeyler yediğimde hafiften hissediyorum hareketlerinii
Canım benm başından beri geceleri genelde sakin ben uyku moduna geçtiğimde oda duruyor.. ama dediğin gibi bu hafta geçmiş haftalara göre daha sakin hareketsiz sankii çok nadir oluyor sert hareketii ordadamı böyle olmuş ekim annelerinde senin nasılbenim de 26+0 canım bugünbu haftada sanırım bebolara bişiler oluyo ekim anneleri grubunun eski mesajlarında da bu tarz birkaç mesaj okumuştum bizim haftalarda olanların
Kuzum öyleymiş ya buraya yazdıktan sonra rahatladım. Herkesin öyleymiş demek kiCanım hiç endişelenme hareket her zaman iyidir. Benim de öyle dün 3 te hareketine uyandım 6 ya kadar hiç durmadıgündüz ara ara hareket ediyoruz bebek tam uyanık olmuyor. Hareket etse de daha mayhoş oluyor. Ama gece tam uyanık moda geçiyor. Daha güçlü oluyor hareketleri
Bunla geçmiş olsun canm kaç çıktı değerlerinYa iyi dedi doktor . Ama snirdaymis istersen diyetisyenle gorusebilirsin dedi özelikle vitaminlerini demiri kullan dedi .
İnşallah canımYurtdışında prosedür öyledir canım korkma bisey çıkmaz Allah’ın izniyle
O zaman bu bebelerin bi standartı yok bam bam geliyorlarbenimki içerde de öyleydi dışarda da öyleydi o yüzden öyle düşündüm
ben de şeyi fark ettim bi gün aşırı üzülüp ağlamıştım o gün nerdeyse bir kere falan hareket hissettim etkilendi galiba birkaç gün hep sessizdi sonra eski haline döndü yine o yüzden fazla ağlayıp stres olmamaya çalışıyorumCanım benm başından beri geceleri genelde sakin ben uyku moduna geçtiğimde oda duruyor.. ama dediğin gibi bu hafta geçmiş haftalara göre daha sakin hareketsiz sankii çok nadir oluyor sert hareketii ordadamı böyle olmuş ekim annelerinde senin nasıl
Detaylida doktor banada makat pozisyonunda oldugunu soyledi ama hic yorum yapmadi bununla ilgili. Zamanla degisir heralde inan bende bilmiyorum ilk kez basima geliyor.Kızlar merhaba , dün ultrasonda bebeğimi görmeye gittim, malesef yüzünü göremedim. Doktor bebeğin breech pozisyonda olduğunu söyledi, yani makat pozisyon diyorlar. Şuan 27. Haftam bitmek üzere. 32-34. haftalara kadar normal pozisyona dönmesini bekleyebiliriz dedi, ama dönmeyebilirmişte . Bu durumda sezeryan şart oluyor tabi. Aranızda böyle bi durumda olan var mı ? Ya da önceki hamileliklerinde böyle olup sonra normale dönen var mı ?
Basin sagolsun canim, cok cok.uzuldumSelamlar hanımlar uzun süredir girmiyordum buraya bugün de sizlere iyi haberler vermek için gelemedim ne yazıkkimaalesef tansiyona yenil düştük bebeğimi canım kızımı kaybettik 20.haftadan sonra ortaya çıkan tansiyon sorunum ne yazıkki plasentanın çalışmasına engel oldu plasental yetersizlk oldu tansiyon ilacı kullanmama rağmen aşırı direnç gösterdi ve asla istenilen seviyelere düşmedi bu sebeple 21.haftadan itibaren bebeğimin gelişimi geride kalmaya başlamıştı ne yazıkki ne yaptıysak yeterli gelmedi günde 8doz alfamet kullanıyordum en son o da yetmedi geçen hafta bugün kızım doğdu ama kucağıma alamadım ne yazıkki hepiniz kendinize çok dikkat edin bebeklerinize iyi bakın hareketlerini iyi takip edin doktorları sorgulayın her denilene tamam demeden irdeleyin sağlıkla da kucağınıza alın hepiniz kolaylıkla inşallah simay arkadaşımla zorlu bir süreç geçiriyoruz aslında yazmak istemedim ama yorumları okuyup birşey demeden sizlere yazmak da hoşuma gitmedi sizleri üzdüysem affola kendinize ve bebeklerinize dikkat edin sağlıcaklar kalın
İnşallah canım ya valla her dönemi ayrı stresli, dğlunca da bitmicek bu stres sanırımKuzum öyleymiş ya buraya yazdıktan sonra rahatladım. Herkesin öyleymiş demek ki
Az bi zaman kaldı artık Allahın izniyle bi kucağımıza alaydık
İnce bi bel ağrısı bende de var ama anlamlandıramıyorum. Aniden elektrik çarpar gibi giriyor zonklatıyor. Sinir baskısı gibi. Sonra kesiliyor. Karnımız cüssemize ağır gelmeye başladı benceİnşallah canım ya valla her dönemi ayrı stresli, dğlunca da bitmicek bu stres sanırımbenim de bu dönemde bel ağrılarım başladı bilginize normalde dikkat ediyorum plates de yapıyorum. Gece mecbur sabit yatıyorum kalktığımda ağrıyla uyanıyorum. Yavaş yavaş gün içine de yayılacak gibi bu ağrılar çünkü karın baya büyüdü bir de alt kısma olan tekmeler çok sertleşti benim bazen insan içinde hoplatıyor umarım sizlerde olmaz ama olursa hazırlıklı olun korkmayın
Evet evet aynı o ağrı arada karın bölgesine de giriyor. Su azalıp bebek büyüdükçe artıyormuş. Yalancı kasılmalardan kaynaklıymış. Katındaki ağrılar beni baya korkutmuştu. Nst girdim iki kere sancı girdi. Haftasına göre olması doğal ve sağlıklıymış. Her hafta yeni bir şey öğreniyoruzİnce bi bel ağrısı bende de var ama anlamlandıramıyorum. Aniden elektrik çarpar gibi giriyor zonklatıyor. Sinir baskısı gibi. Sonra kesiliyor. Karnımız cüssemize ağır gelmeye başladı bence
Anlattığın herseyi tüm hücrelerime kadar bende yaşıyorummmm hatta gelecek randevumda karın sertleşmesini soracaktım doktora. Bazen yürürken oluyor inanılmaz sinir bozucu. Bazen gece wcye kalktığımda bakıyorum karnım taş gibi. Ama düzensiz ve ağrısız olduğu soluğu doktorda almadım bekliyorum efendi efendiEvet evet aynı o ağrı arada karın bölgesine de giriyor. Su azalıp bebek büyüdükçe artıyormuş. Yalancı kasılmalardan kaynaklıymış. Katındaki ağrılar beni baya korkutmuştu. Nst girdim iki kere sancı girdi. Haftasına göre olması doğal ve sağlıklıymış. Her hafta yeni bir şey öğreniyoruzson iki gün güncellemem de karın sertleşmesi. Şu içeyim birden bütün karnım taş gibi oluyor geçiyor. Sırt üstü yatınca başım dönüyor falan. 3. Trimestera girdik de bomba gibi girdim ben. 2 nin prensesliği bu kadar hızlı gelmemişti
Bende de durum bu geçen haftaya göre daha sakin haftalar ilerledikçe belirginleşir derken tersi olduCanım benm başından beri geceleri genelde sakin ben uyku moduna geçtiğimde oda duruyor.. ama dediğin gibi bu hafta geçmiş haftalara göre daha sakin hareketsiz sankii çok nadir oluyor sert hareketii ordadamı böyle olmuş ekim annelerinde senin nasıl
Bende de var o durum artık normal olarak kabullendim düşünmeyi bıraktım kafam rahatAnlattığın herseyi tüm hücrelerime kadar bende yaşıyorummmm hatta gelecek randevumda karın sertleşmesini soracaktım doktora. Bazen yürürken oluyor inanılmaz sinir bozucu. Bazen gece wcye kalktığımda bakıyorum karnım taş gibi. Ama düzensiz ve ağrısız olduğu soluğu doktorda almadım bekliyorum efendi efendi
HahhaKızlarrrrrr kızımı kudurtan enerji patlaması yaşatan seyi buldummmmm. Dün marketin önünden geçerken dolapta şu uludağın sekersiz limonatası varya onu gördüm canım cok istedi aldık. Aksam onu içtim ve dün olanları biliyorsunuzneyse kesin bundandır diyemediğim için az önce azıcık daha içeyim dedim içim yandı. Ve cocuğum yine saçma sapan harekerler yapmaya başladı. Ben bi daha içmem bunu. Bebosunu hareketlendirmek isteyen denesin şaka gibi resmen enerji patlaması oluyor
Bende deneyimKızlarrrrrr kızımı kudurtan enerji patlaması yaşatan seyi buldummmmm. Dün marketin önünden geçerken dolapta şu uludağın sekersiz limonatası varya onu gördüm canım cok istedi aldık. Aksam onu içtim ve dün olanları biliyorsunuzneyse kesin bundandır diyemediğim için az önce azıcık daha içeyim dedim içim yandı. Ve cocuğum yine saçma sapan harekerler yapmaya başladı. Ben bi daha içmem bunu. Bebosunu hareketlendirmek isteyen denesin şaka gibi resmen enerji patlaması oluyor
İyi yapmışsın normalmiş rahat ol yine de gidince bi sorarsınAnlattığın herseyi tüm hücrelerime kadar bende yaşıyorummmm hatta gelecek randevumda karın sertleşmesini soracaktım doktora. Bazen yürürken oluyor inanılmaz sinir bozucu. Bazen gece wcye kalktığımda bakıyorum karnım taş gibi. Ama düzensiz ve ağrısız olduğu soluğu doktorda almadım bekliyorum efendi efendi
23 ve 27 arası pozisyon kaynaklı oluyormuş canım. Benim de 2 hafta hiç hareket hissedemedim kaç kere acile gittim. En son doktorum baktı yan dönmüş içerde tabi hissedemezsin koca alanda kendini sıkıştırmış demiştiBende de durum bu geçen haftaya göre daha sakin haftalar ilerledikçe belirginleşir derken tersi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?