- 22 Kasım 2022
- 3.504
- 3.852
- 63
Çiçeğim yürürken değil de, masa başı çalıstığım için son hafta artık çok ağrımaya baslamıstı özel bölgem. Tüm gün oturmaktan rahim baskısı oluyordu sanırım. Şimdi daha iyi bak o keskin zonklama olmuyor evde dinlenincekızlar yok mu kimse
ya ben de çok yoruluyorum iki gündür yeni başladı klima da çarpıyo galiba korksam mı emin olamadımÇiçeğim yürürken değil de, masa başı çalıstığım için son hafta artık çok ağrımaya baslamıstı özel bölgem. Tüm gün oturmaktan rahim baskısı oluyordu sanırım. Şimdi daha iyi bak o keskin zonklama olmuyor evde dinlenince
Korkma yorgunlukla cok bağlantısı var. Benim deli gibi zonkluyordu resmen ama evde dinlenince geçti bak. Rahim ağırlık yapıyor aşağıya yani cok normal artık vücudumuz eski durumunda değil her fırsatta dinlenilsin istiyorya ben de çok yoruluyorum iki gündür yeni başladı klima da çarpıyo galiba korksam mı emin olamadım
Aynen kuzum biraz daha sabır bakalımŞimdi bile cok iyi ilerledik ya çok şükür 30a bisey kalmadı dayann30dan sonrası kafa rahat olur diye düşünüyorum
bebikimin kafası da aşağıdaydı benim en son pozisyon olarak baskı mı yapıyo acaba inşallah geçer ya çok yoğun geçiyo bu haftaKorkma yorgunlukla cok bağlantısı var. Benim deli gibi zonkluyordu resmen ama evde dinlenince geçti bak. Rahim ağırlık yapıyor aşağıya yani cok normal artık vücudumuz eski durumunda değil her fırsatta dinlenilsin istiyor
Ay evet sinir baskısı işte obebikimin kafası da aşağıdaydı benim en son pozisyon olarak baskı mı yapıyo acaba inşallah geçer ya çok yoğun geçiyo bu haftabenim de zonklama gibi aşkım hafif sızı ama yürürken sadece
Benim de çok hareket halinde olduğum dönemlerde aynı şekilde sızı oluyor orda bi de ek olarak bende bazen acıyla karışık zonklayınca ani bi yanmayla karışık sanki altıma kaçırıverecekmişim gibi bi his oluyor adhsjd artık normal karşılıyorum yani inşallah normaldirbebikimin kafası da aşağıdaydı benim en son pozisyon olarak baskı mı yapıyo acaba inşallah geçer ya çok yoğun geçiyo bu haftabenim de zonklama gibi aşkım hafif sızı ama yürürken sadece
sana sanki beş defa hamilelik geçirmişsn gibi güveniyorum ilk haftadan beri her şeyi celal şengör gibi araştırıyosun hskaşjxjdldjjd ay içim rahatladı bariAy evet sinir baskısı işte oilerleyen haftalarda artabilirde ama korkulacak bişi olmadığını biliyorum cok arastırdım ddjdjjdjd
ay evet ben de bazen altıma yapıcam diye korkuyorum ya xhjxhshshhs ve mesanemin oraya vurunca özellikle resmen acıyo orası o kadar çok vuruyo doktorum kafa attığını söylemişti yaramazınBenim de çok hareket halinde olduğum dönemlerde aynı şekilde sızı oluyor orda bi de ek olarak bende bazen acıyla karışık zonklayınca ani bi yanmayla karışık sanki altıma kaçırıverecekmişim gibi bi his oluyor adhsjd artık normal karşılıyorum yani inşallah normaldir
Ahahah yaa yaramazlara bak altımıza kaçırtmadan tamamlasak bari şu hamileliğiay evet ben de bazen altıma yapıcam diye korkuyorum ya xhjxhshshhs ve mesanemin oraya vurunca özellikle resmen acıyo orası o kadar çok vuruyo doktorum kafa attığını söylemişti yaramazın
acaba senin de kafası aşağıda mıAhahah yaa yaramazlara bak altımıza kaçırtmadan tamamlasak bari şu hamileliğiay yalnız değilmişim çok sevindim benim bazen öyle bi vuruyor ki aşağı allahım bacağı falan çıkacak alttan diye ödüm kopuyor dhdjd
Benimki çok oynak çileğin dediği gibi oryantal didem dhsjsjdk her an her yerde olabilir mütemadiyen dönüyoracaba senin de kafası aşağıda mı
Takıntı düzeyimi çözmüş olmana kalbimi bırakıyorum piremsessana sanki beş defa hamilelik geçirmişsn gibi güveniyorum ilk haftadan beri her şeyi celal şengör gibi araştırıyosun hskaşjxjdldjjd ay içim rahatladı bari
Altıma kaçırmak demişken ben 18 hafta boyunca iyi altıma mıçmadım he djdjkdjdjshhshshhshdhdh bazen yolda bastırıyodu taşa oturuyodumAhahah yaa yaramazlara bak altımıza kaçırtmadan tamamlasak bari şu hamileliğiay yalnız değilmişim çok sevindim benim bazen öyle bi vuruyor ki aşağı allahım bacağı falan çıkacak alttan diye ödüm kopuyor dhdjd
Yaaaa kıyamam ahahaha doğru o kadar ishale rağmen mıçmadan bugünlere gelebildiysen bende altıma kaçırmadan tamamlarım inşallah diye dua ediyorum djdjd her seferinde ay bu sefer kaçtı galiba işicem diyip koşuyorum tuvaleteAltıma kaçırmak demişken ben 18 hafta boyunca iyi altıma mıçmadım he djdjkdjdjshhshshhshdhdh bazen yolda bastırıyodu taşa oturuyodum
Cano ben cuma günü sordum bende çok ağrı oluyor . Otururken birşey yok ama kalkarken birşey kaldırırken ayakkabı giyerken felan . Doktor normal dedi kafası aşağıda çok yakın dedi rahim duvarin kalın ama yanyanalar dedi . Benim aylardır var ağrı yorulunca kimildayamiyorum resmenacaba senin de kafası aşağıda mı
Bu benimde başıma geldi. Ve çok kısa mesafe markete çıkmıştım. Ev ile market arasındaki bir bankta 20 dk oturdum. Ecel terleri döktüm. Ahh aklımdan neler geçmişti. Rezil olacaktım ama kurtardım paçayı.Altıma kaçırmak demişken ben 18 hafta boyunca iyi altıma mıçmadım he djdjkdjdjshhshshhshdhdh bazen yolda bastırıyodu taşa oturuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?