Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ya ben de çok yoruluyorum iki gündür yeni başladı klima da çarpıyo galiba korksam mı emin olamadım

ya ben de çok yoruluyorum iki gündür yeni başladı klima da çarpıyo galiba korksam mı emin olamadım
Korkma yorgunlukla cok bağlantısı var. Benim deli gibi zonkluyordu resmen ama evde dinlenince geçti bak. Rahim ağırlık yapıyor aşağıya yani cok normal artık vücudumuz eski durumunda değil her fırsatta dinlenilsin istiyor

bebikimin kafası da aşağıdaydı benim en son pozisyon olarak baskı mı yapıyo acaba inşallah geçer ya çok yoğun geçiyo bu hafta benim de zonklama gibi aşkım hafif sızı ama yürürken sadece

bebikimin kafası da aşağıdaydı benim en son pozisyon olarak baskı mı yapıyo acaba inşallah geçer ya çok yoğun geçiyo bu hafta benim de zonklama gibi aşkım hafif sızı ama yürürken sadece
Ay evet sinir baskısı işte o ilerleyen haftalarda artabilirde ama korkulacak bişi olmadığını biliyorum cok arastırdım ddjdjjdjd

Benim de çok hareket halinde olduğum dönemlerde aynı şekilde sızı oluyor orda bi de ek olarak bende bazen acıyla karışık zonklayınca ani bi yanmayla karışık sanki altıma kaçırıverecekmişim gibi bi his oluyor adhsjd artık normal karşılıyorum yani inşallah normaldir

Ay evet sinir baskısı işte o ilerleyen haftalarda artabilirde ama korkulacak bişi olmadığını biliyorum cok arastırdım ddjdjjdjd
sana sanki beş defa hamilelik geçirmişsn gibi güveniyorum ilk haftadan beri her şeyi celal şengör gibi araştırıyosun hskaşjxjdldjjd ay içim rahatladı bari

ay evet ben de bazen altıma yapıcam diye korkuyorum ya xhjxhshshhs ve mesanemin oraya vurunca özellikle resmen acıyo orası o kadar çok vuruyo doktorum kafa attığını söylemişti yaramazın

ay evet ben de bazen altıma yapıcam diye korkuyorum ya xhjxhshshhs ve mesanemin oraya vurunca özellikle resmen acıyo orası o kadar çok vuruyo doktorum kafa attığını söylemişti yaramazın
Ahahah yaa yaramazlara bak altımıza kaçırtmadan tamamlasak bari şu hamileliği ay yalnız değilmişim çok sevindim benim bazen öyle bi vuruyor ki aşağı allahım bacağı falan çıkacak alttan diye ödüm kopuyor dhdjd

Merhaba kızlar benim afp biraz yüksek doktor 1/119 olasılık var dedi boyle olup ya da boyle soylenip bebeğini sağlıklı kucağına alam varsa yazabilir mi

Altıma kaçırmak demişken ben 18 hafta boyunca iyi altıma mıçmadım he djdjkdjdjshhshshhshdhdh bazen yolda bastırıyodu taşa oturuyodum

Altıma kaçırmak demişken ben 18 hafta boyunca iyi altıma mıçmadım he djdjkdjdjshhshshhshdhdh bazen yolda bastırıyodu taşa oturuyodum
Yaaaa kıyamam ahahaha doğru o kadar ishale rağmen mıçmadan bugünlere gelebildiysen bende altıma kaçırmadan tamamlarım inşallah diye dua ediyorum djdjd her seferinde ay bu sefer kaçtı galiba işicem diyip koşuyorum tuvalete yarı yolda bi gün gelecek ama du bakalım

acaba senin de kafası aşağıda mı
Cano ben cuma günü sordum bende çok ağrı oluyor . Otururken birşey yok ama kalkarken birşey kaldırırken ayakkabı giyerken felan . Doktor normal dedi kafası aşağıda çok yakın dedi rahim duvarin kalın ama yanyanalar dedi . Benim aylardır var ağrı yorulunca kimildayamiyorum resmen

Kızlar uyku problemi çekiyorum günlerdir ya sağa dön sola dön bacaklarım kalçam ağrıyor magnezyum da kullanıyorum burun içi kuruluk kanama da beni rahatsız ediyor nemlendirici kullanmama rağmen sinirim bozuldu gerçekten uyku akıyor gözümden

Kızlar sol kasığımda sızı şeklimde ağrı var ama sadece sol taraf sizce doktora gitmelimiyim bu durumu yaşayan varmı bıçak saplanır gibi beneğin pozisyonundan dolayımıdır gaz sancısı olsa tek tarafa vurur mı

Bu benimde başıma geldi. Ve çok kısa mesafe markete çıkmıştım. Ev ile market arasındaki bir bankta 20 dk oturdum. Ecel terleri döktüm. Ahh aklımdan neler geçmişti. Rezil olacaktım ama kurtardım paçayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…