Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aaa bunu ilk defa duydum dikkat etmeye çalışıyorum yediğime içtiğime de her ihtimale karşı benim bu kadar düşük çıkmıyor bile

İyi düşünmüşsün canım İzmir sıcağı zaten eritici Bizim okul tatil şu an ama serklajdan dolayı doktor çalışmaya başlama eylülde dedi, ama rapor veremem dedi…10 gün kadar rapora ihtiyacım olacak doğum iznine kadar bakalım nasıl çözeceğim o işi

Rapor veremem ne demek ya. Neden veremiyor onu anlamadım

Aaa bunu ilk defa duydum dikkat etmeye çalışıyorum yediğime içtiğime de her ihtimale karşı benim bu kadar düşük çıkmıyor bile
Benim hep düşüktü hiç 90 in üzerine bile çıkmadı 7 Ay boyunca neredeyse ama bazen düşük olması da sorun oluyormuş şekere tepki veriyormuş vücut o yüzden dengeli beslenmek gerekiyor sanırım bana öğün atlama yapma sakın dediler yani mutlaka 3 ana 2 ara öğünle dengelemek gerekiyor sanırım, değişik bir şey ya ben de elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum artık olduğu kadar

Sanırım bi yazı gitmiş hastanelere, biz de dedik keyfi değil sonuçta operasyon olunmuş yani. Yardımcı olamayacağım dedi…Kara kara düşünüyorum bakalım
Ay ne rahat söylüyor ya böyle bişi olabilir mi 40 güne kadar rapor alma hakkımız var. Hele ki gebelik nedeniyle cok rahat alınabiliyor diye biliyordum ben yani. Sen bide serklaj oldun çok sinir bozucu olmus bu yaptığı. Hem işe gitme diyor hem rapor yazmıyor

2024 Kasım anneleri grubundan geldim bebegim şuanda 9 aylik oldu. Hatta 3 çocugumdan 2si kış bebegi birisi yaz bebegi şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kış bebegi her zaman en rahatı. Evde rahatlıkla buyuyor bebegin. Yaz bebegi cok daha zor dışarıya bile rahatlıkla çıkamıyorsun.

Allah hepinize kolaylıklar versin. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. SEVGİLERLE

E tabi canım bir de yıllık izni olan bir mesleğim yok ki benim.. çok üzüldüm yani zaten 2 aydır sadece lavaboya kalkıyorum doğuma kadar da böyle olacak nasıl gideyim kapı kapı rapor sorayım

E tabi canım bir de yıllık izni olan bir mesleğim yok ki benim.. çok üzüldüm yani zaten 2 aydır sadece lavaboya kalkıyorum doğuma kadar da böyle olacak nasıl gideyim kapı kapı rapor sorayım
Sen izmirdeydin demi. Bi bakayım yazan doktor duyarsam haber ederim sana.
Nasılsın bu arada kuzum? Kontrollerin nasıl gidiyor serklaj sonrası

Sen izmirdeydin demi. Bi bakayım yazan doktor duyarsam haber ederim sana.
Nasılsın bu arada kuzum? Kontrollerin nasıl gidiyor serklaj sonrası
Evet yavrum izmirdeyim, çok sevinirim İyiyiz canım dikkat ediyorum elimden geldiğince, sürekli bi tedirginlik var tabi. Şöyle 32leri geçelim rahatlayacağım bir nebze daha

Evet yavrum izmirdeyim, çok sevinirim İyiyiz canım dikkat ediyorum elimden geldiğince, sürekli bi tedirginlik var tabi. Şöyle 32leri geçelim rahatlayacağım bir nebze daha
Şimdi bile cok iyi ilerledik ya çok şükür 30a bisey kalmadı dayann 30dan sonrası kafa rahat olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…