Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar zor bir gün geçiriyorum kahvaltıdan sonra berbat bir mide bulantısı yaşıyorum. Telefona bile bakmak zor geliyor. Prilam içtim o da çok fayda etmedi. Dokuncak bşy de yemedim. İnş önemsizdir.
Canım kendini ve bebek hareketlerini takip et, bu dönemlerde tekrar mide bulantısı yaşayan birini okumuştum inşallah önemsizdir

Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki 25. Haftamdayım. Masa başı bir işim var ama zorlanmaya başladım bile. Allah gerçekten çalışan hamilelere kolaylık versin. Son 3 ay ağırlaşıyosunuz diye boşuna demiyolarmış. Akşam sıcağında eve giderkenki o 20 dk mesafeyi bile zar zor sürekli dinlenerek yürüyorum resmen. Yine de temennim kendimi son haftalara kadar tutabilmek

Bu sabah bahsettigin bolgeme kramp girdi, genelde hep ayni ayagima ayni yerine girer. Bi hafta oncede girmisti 3 gun agirdi orasi yururken zorlaniyordum, doktoruma bende soracagim yeterli mi gelmiyor 1 doz anlamadim .

Bu sabah bahsettigin bolgeme kramp girdi, genelde hep ayni ayagima ayni yerine girer. Bi hafta oncede girmisti 3 gun agirdi orasi yururken zorlaniyordum, doktoruma bende soracagim yeterli mi gelmiyor 1 doz anlamadim .
Valla bana yetmiyor gibi geldi ya. Kanımda da düşük çıktı zaten.. Doktorumuza sormamız lazım bence

Ahhh canım akşam eve dönmek bütün gün çalısmaktan daha beter zaten masa başında da bütün gün otur otur heryeri ağrıyor insanın valla allah yardımcımız olsun

Kızlar selam birşey sorcam ya benim uzun süredir sağ kalçamda tek bir noktada bıçak batması gibi bir acı var yürüyünce sekiyorum o noktaya denk gelirse. Aynı şekilde yatakta dönerken yine aynı nokta acıyor eğilip kalkınca falan. Bugün artık son raddeye geldim ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum zınk diye bi anda giriyor anlık dayanamadım ortopediye gittim, muayene etti hareketlerime falan baktı iki tane jel krem yazdı. Sinir sıkışması veya ödem olabilir romatizmal bir durum olduğunu düşünmüyorum o yüzden boş yere ilaç yazmayayım hamilesin kremlerini kullan geçmezse tekrar gel dedi. Velhasıl şu kremleri yazdı bende kullanmadan internetten bi bakayım dedim hamilelikte kesinlikle kullanılmaması gerekir erken doğum rahim kasılması şu bu bir sürü şey yazıyor aynı zamanda prospektüsünde de gebelikte önerilmez sakın kullanmayın yazıyor. Doktor da bana sıkıntı olmayacağını emiliminin uzak bi bölgede olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi. Kendi doktoruma mesaj attım daha dönmedi ne yapayım diye kullanan var mı çok tedirgin oldum prospektüsünde hiç iyi şeyler yazmıyor korktum kullanamadım napsam bilemedim çok da canım acıyor günlük hareketlerimi etkileyecek seviyeye ulaştı artık

Eklentiler

• 39B1D3E7-848A-45F5-BD92-0DE159A62B5D.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 61

Canım benzer ağrılar ara ara bana da oluyor. Özellikle yürürken adım atamayacak gibi oluyor. Ama sonra geçiyor.
Benim özellikle kuyruk sokumu ağrısı zorluyor.
Ama bence kendi doktorun cevap vermeden kullanma. Ne olur ne olmaz canım. Ben dahiliyeye gittiğim de hamile iken verdiği ilacı kendi kadın doğum doktorum kesinlikte kullandırtmadı. O yüzden önce bir görüş daha al derim.

Geçmiş olsun canım. Konudan bağımsız olacak ama benim de sırtımda mantar çıktı o kadar titizlenmeme rağmen. Doktor B grubunda olan bir mantar ilacı kullanabilirsin dedi. Eczaneden sorup bir sprey aldım B grubu diye ama prospektüsünde hamileler kullanamaz yazınca tedirgin oldum, kullanmadım açıkçası. Henüz cildiyeden randevu da alamadım. Kaldı öyle.

Canım ben Diclomec kullanıyorum. Aynı şekilde yaşadığım ağrılar için kadın doğum doktorum yazdı. Tamamen kesmiyor ağrıyı ama biraz hafifletiyor.

Çok sağol canım doktorum şimdi döndü kullanmanız uygun olmaz dedi ilaç içermeyen ağrı bantlarından yada sıcak uygulamadan faydalan dedi iyiki sormuşum valla
Teşekkür ederim canım doktorum kullanmanı önermiyorum dedi şimdi yazdı da mecbur onu dinlicem artık bakalım nereye kadar dayanabilirsem çekicem
Canım ben Diclomec kullanıyorum. Aynı şekilde yaşadığım ağrılar için kadın doğum doktorum yazdı. Tamamen kesmiyor ağrıyı ama biraz hafifletiyor.
Jel formunu mu kullanıyorsun canım bana önermedi ya sıcak uygulama yap dedi kullandırtmadı. Günlük hareketlerimi de inanılmaz etkiliyor bu acı ama katlanıcam gibi duruyor inşallah kendiliğinden geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…