Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ahhh canım benim. Aynı durumdayım. Gece uykusuna hasretim. Yine de dayanırım ama bacak ağrısı beni bitirdi. Bacaklarımı kesip atın diyecek durumdayım. Birde 15 dk bile aynı pozisyonda otursam, yatsam belim kitleniyor. Artık gerçekten fıtık mi var acaba diye düşünmeye başladım. Bu üçüncü hamileliğim. Diğerlerinde hiç zorlanmamıştım. Rutinlerim deĝişmemişti. Bu hamilelik değil de hastalık gibi geçiyor. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli tamamlayıp evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Yaa bak bu benim günlük rutinimdi işte ki bide hava serindi ilk zamanlar ama benim sırtımdan sular süzülüyodu stresten bu hamilelik insanı madara ediyor bazen ya ahhshshhahshs

Canım magnezyumu günde 2ye cıkar istersen. Beni biraz rahatlattı günde iki kez içmeye baslayınca. Ama uyku yinede yok bak sabahın köründe dikildim. Vücut uykusuz gecelere hazırlıyor kendini

Cocugun pozisyon degiştirmesiyle demekki agrı durumu olabiliyor. Hareketleri de farklı hissediyoruz konumu degişti cunkü demi. Ay ben de bu hafta col korkmustum ama demekki bu sebeblerle

Biz de öyle düşündük kışın zaten evde oturuyoruz bari bebek bakalım dedik hahajah güle güle büyüsün bebişiniz

Sol tarafınıza çok uzun süre yattıysanız belki o da baskı yapmış olabilir

kızlar benim de özellikle 3 gündür alt bacağımın arkası kasların orası çok ağrıyor. magnezyum içmeden önce oraya kramp giriyordu hatta şimdi magnezyuma rağmen her an kramp girecekmiş gibi sızlıyor. magnezyumu kafama göre 2 ye çıkartsam sorun olur mu acaba

Ben hamileliğimde daha kramp yaşamadım ama 3 gündür bacaklarım çok ağrıyor. Sanki saatlerce yürümüşüm gibi. Her seferinde doktora gidince magnezyumu sorayım diyorum, unutuyorum.

Ben hamileliğimde daha kramp yaşamadım ama 3 gündür bacaklarım çok ağrıyor. Sanki saatlerce yürümüşüm gibi. Her seferinde doktora gidince magnezyumu sorayım diyorum, unutuyorum.
benim vücudumda zaten eksik olduğu için olmuştu kramp. 16. haftada başladım ben şu an aynen saatlerce yürümüşüm gibi ağrılar oluyor. demek ki bana yetmiyor sizin de değeriniz azalmış muhtemelen mutlaka sorun doktora sonra krampa dönünce baya ağrıtıyor

Kramp çok ağrıtiyor ya arada oluyor banada fena bir tutukluluk bacaklarıma girdi birkaç gün öncede magnezyum baya azalttı ama

ben doğum ağrısı mı diye korktum benim panik seviyesi cjdjjdjdj yoksa ağrısın sıkıntı yok napalım iyi olsun da

Kızlar zor bir gün geçiriyorum kahvaltıdan sonra berbat bir mide bulantısı yaşıyorum. Telefona bile bakmak zor geliyor. Prilam içtim o da çok fayda etmedi. Dokuncak bşy de yemedim. İnş önemsizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…