- 16 Mart 2025
- 637
- 1.267
- 28
- 38
Ahhh canım benim. Aynı durumdayım. Gece uykusuna hasretim. Yine de dayanırım ama bacak ağrısı beni bitirdi. Bacaklarımı kesip atın diyecek durumdayım. Birde 15 dk bile aynı pozisyonda otursam, yatsam belim kitleniyor. Artık gerçekten fıtık mi var acaba diye düşünmeye başladım. Bu üçüncü hamileliğim. Diğerlerinde hiç zorlanmamıştım. Rutinlerim deĝişmemişti. Bu hamilelik değil de hastalık gibi geçiyor. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli tamamlayıp evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Kızlar uyku problemi çekiyorum günlerdir ya sağa dön sola dön bacaklarım kalçam ağrıyor magnezyum da kullanıyorum burun içi kuruluk kanama da beni rahatsız ediyor nemlendirici kullanmama rağmen sinirim bozuldu gerçekten uyku akıyor gözümden
Yaa bak bu benim günlük rutinimdi işteBu benimde başıma geldi. Ve çok kısa mesafe markete çıkmıştım. Ev ile market arasındaki bir bankta 20 dk oturdum. Ecel terleri döktüm. Ahh aklımdan neler geçmişti. Rezil olacaktım ama kurtardım paçayı.
Canım magnezyumu günde 2ye cıkar istersen. Beni biraz rahatlattı günde iki kez içmeye baslayınca. Ama uyku yinede yok bak sabahın köründe dikildim. Vücut uykusuz gecelere hazırlıyor kendiniKızlar uyku problemi çekiyorum günlerdir ya sağa dön sola dön bacaklarım kalçam ağrıyor magnezyum da kullanıyorum burun içi kuruluk kanama da beni rahatsız ediyor nemlendirici kullanmama rağmen sinirim bozuldu gerçekten uyku akıyor gözümden
Ayakta biraz fazla iş yapınca giriyor ağrı taaa ki uyuyup dinlenene kadar çıkmıyorkızlar yürürken vajina ağrısı sızısı yaşayan oldu mu?
Benim oluyordu sonra kafası tam sol kasığıma yakın taraftaymış doktor o yüzden olur demişti. Sonra geçti şuan ayakları rahmimin orda arada gıdıklanır gibi bi his oluyorkızlar yürürken vajina ağrısı sızısı yaşayan oldu mu?
Biz de öyle düşündük kışın zaten evde oturuyoruz bari bebek bakalım dedik hahajah2024 Kasım anneleri grubundan geldim bebegim şuanda 9 aylik oldu. Hatta 3 çocugumdan 2si kış bebegi birisi yaz bebegi şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kış bebegi her zaman en rahatı. Evde rahatlıkla buyuyor bebegin. Yaz bebegi cok daha zor dışarıya bile rahatlıkla çıkamıyorsun.
Allah hepinize kolaylıklar versin. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. SEVGİLERLE
Sol tarafınıza çok uzun süre yattıysanız belki o da baskı yapmış olabilirKızlar sol kasığımda sızı şeklimde ağrı var ama sadece sol taraf sizce doktora gitmelimiyim bu durumu yaşayan varmı bıçak saplanır gibi beneğin pozisyonundan dolayımıdır gaz sancısı olsa tek tarafa vurur mı
Sol tarafımız çürüdü sola yatmaktanSol tarafınıza çok uzun süre yattıysanız belki o da baskı yapmış olabilir
Ben hamileliğimde daha kramp yaşamadım ama 3 gündür bacaklarım çok ağrıyor. Sanki saatlerce yürümüşüm gibi. Her seferinde doktora gidince magnezyumu sorayım diyorum, unutuyorum.kızlar benim de özellikle 3 gündür alt bacağımın arkası kasların orası çok ağrıyor. magnezyum içmeden önce oraya kramp giriyordu hatta şimdi magnezyuma rağmen her an kramp girecekmiş gibi sızlıyor. magnezyumu kafama göre 2 ye çıkartsam sorun olur mu acaba
benim vücudumda zaten eksik olduğu için olmuştu kramp. 16. haftada başladım ben şu an aynen saatlerce yürümüşüm gibi ağrılar oluyor. demek ki bana yetmiyor sizin de değeriniz azalmış muhtemelen mutlaka sorun doktora sonra krampa dönünce baya ağrıtıyorBen hamileliğimde daha kramp yaşamadım ama 3 gündür bacaklarım çok ağrıyor. Sanki saatlerce yürümüşüm gibi. Her seferinde doktora gidince magnezyumu sorayım diyorum, unutuyorum.
Evet ya ve ben sağımda inanılmaz rahat hissediyorum geceleri dönüyorum o tarafa daSol tarafımız çürüdü sola yatmaktan
Kramp çok ağrıtiyor ya arada oluyor banada fena bir tutukluluk bacaklarıma girdi birkaç gün öncede magnezyum baya azalttı amabenim vücudumda zaten eksik olduğu için olmuştu kramp. 16. haftada başladım ben şu an aynen saatlerce yürümüşüm gibi ağrılar oluyor. demek ki bana yetmiyor sizin de değeriniz azalmış muhtemelen mutlaka sorun doktora sonra krampa dönünce baya ağrıtıyor
çilekim acildeki 6. ayda hala beta hcg bakan kadın doğumculardan eksiğin yok fazlan var jdksşjcjdkdjhTakıntı düzeyimi çözmüş olmana kalbimi bırakıyorum piremsessjhdjdsjsj
ben doğum ağrısı mı diye korktum benim panik seviyesi cjdjjdjdj yoksa ağrısın sıkıntı yok napalım iyi olsun daCano ben cuma günü sordum bende çok ağrı oluyor . Otururken birşey yok ama kalkarken birşey kaldırırken ayakkabı giyerken felan . Doktor normal dedi kafası aşağıda çok yakın dedi rahim duvarin kalın ama yanyanalar dedi . Benim aylardır var ağrı yorulunca kimildayamiyorum resmen
kafalarını yerimBenim oluyordu sonra kafası tam sol kasığıma yakın taraftaymış doktor o yüzden olur demişti. Sonra geçti şuan ayakları rahmimin orda arada gıdıklanır gibi bi his oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?