- 25 Şubat 2025
- 688
- 515
- 18
benimkinin daha detaylı ultrasonda çim adam gibi saçları vardı kxkslcjjdjdj çok saçlı bebeklerden korkuyomAy bu aralar bu tarz videolar cok görüyorum ama muhtemelen bize de dünyanın en güzel yaratığı olarak görünecek keltoş kafalılar
Canım Kartal Lütfi Kırdar hastanesi aciline bende iki kez gittim birisinde enfeksiyon vardı çok fazla kusma ve karın ağrısı vardı birisinde de bebeğin hareketlerini hissetmiyordum karnım çok sertti ikisinde de birbirinden suratsız doktorlar denk geldi acilde çok ilgisizlerdi zar zor testlerimi falan yaptırdım ikiside alttan muayene istedi yaptırmadım diye bana da kağıt yazdirdilar herşeyi kabul ediyorum falan diye berbat bir hastane ama ozellerde gece doktor yok evet sadece doğuma giriyorlar varsa da mesela geçen haftada medipole gittim acile gece feci derecede kasilmam ve ağrım vardı o doktorda çok kötüydü özel olmasına rağmen bana mı denk geliyolar böyle doktorlar bilmiyorum kaçıncı haftaya geldim bende oturtamadim şu doktor işini bende Pendik yüzyılda Esra hanıma gidiyorum şimdilik memnunum bakalım iyi bir doktor bulursan bana da haber verirsen sevinirimGünaydın hanımlar. Dün akşam yaşadığım stresi paylaşmak ve sizden de bilgi almak istiyorum. Dün aksam rahatsız edici şekilde sık idrara çıkma şikayetim oldu. Özelde takibimi yapan doktoru aradım. Hastanede nöbetçi bir kadın doğumcu olmadığı için Kartal Lütfi Kırdara bir git dedi. Sağlosun Lütfi Kırdar bana Amnisure testi yapıp negatif olmasına rağmen bir form doldurttu. Ve anne bebek ölümüyle ilgili riskler anlatıldı. Kendi rızam ile başka bir hastaneye gitmek için bu hastaneden ayrılıyorum yazdırdı imzalattı. Neden imzaladın dersiniz, bana bebeğin çok küçük olduğunu ve bu gece doğum yaparsam hastane yoğun bakımında yer olmadığını falan söylediler. Ben zaten ne oluyor ne yaşıyorum anlamadım. Bana, Amnisure negatif aslında bir sorun olmaz ama yine de takip için yatırılman lazım, risk almak istemiyoruz sen Zeynep Kamile git dediler. Zeynep kamil çok güzel ilgilendi. Tekrar Amnisure yapıldı. Alttan muayene yapıldı. Kan, idrar, nst bakıldı. Hiçbir sorun olmadığı görüldü. Sadece bebek makat gelişli. Ayaklar aşağıda ve idrar kesesine baskı durumunda. Ben taburcu edilip eve gönderildim. Yaşadığım stres korku bir yana merak ettiğim şu. Özel hastaneler bize doğum paketi satmaya çalışıyor. Doğumun gece gündüz ya da tam zamanında olacağının garantisi yok. Sezaryen olacağım ama bir gece vakti vajinal doğum başlayabilir sonuçta. Sizlerin gittiği özellerde gece, haftasonu nöbetçi bir kadın doğum doktoru var mı? Yoksa gece ya da tatil günlerine denk gelen bir rahatsızlığınız olduğunda devlete mi git deniliyor?
Şuan hastane değiştirmeye karar verdik. İstanbul Kartal civarı tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim.
Tabi haber veririm. Ben bir daha acil durumda Lütfi Kırdara gitmeyi düşünmüyorum. Geçen ay rahatsızlandıgimda da gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun dediler. Preeklampsi yani. O da yanlış çıktı. Bu son ikidir başıma gelen. Lütfi Kırdara asla güvenmiyorum artık. Pendik Yüzyılda gece nöbetçi kadın doğum doktoru yok mu? Ben o hastane ile de görüşecektim.Canım Kartal Lütfi Kırdar hastanesi aciline bende iki kez gittim birisinde enfeksiyon vardı çok fazla kusma ve karın ağrısı vardı birisinde de bebeğin hareketlerini hissetmiyordum karnım çok sertti ikisinde de birbirinden suratsız doktorlar denk geldi acilde çok ilgisizlerdi zar zor testlerimi falan yaptırdım ikiside alttan muayene istedi yaptırmadım diye bana da kağıt yazdirdilar herşeyi kabul ediyorum falan diye berbat bir hastane ama ozellerde gece doktor yok evet sadece doğuma giriyorlar varsa da mesela geçen haftada medipole gittim acile gece feci derecede kasilmam ve ağrım vardı o doktorda çok kötüydü özel olmasına rağmen bana mı denk geliyolar böyle doktorlar bilmiyorum kaçıncı haftaya geldim bende oturtamadim şu doktor işini bende Pendik yüzyılda Esra hanıma gidiyorum şimdilik memnunum bakalım iyi bir doktor bulursan bana da haber verirsen sevinirim
Ben 1 hafta boyunca hem evde hem sağlık ocağında çeşitli aletlerde açlık Tokluk ölçümü yaptım ölçümlerim hep normal çıktı açlık 65-75 Tokluk en fazla 85-90 arası çıkıyordu hatta hemşireler doktorlar düşük çıkıyor aslında filan diyordu. Şeker yükleme testinde yüksek çıktı açlık 78 1. Saat 182, 2. Saat 153 çıktı. Sanırım normal ölçümlerle yükleme testi farklı oluyor biraz.Geçmiş olsun nasıl gidiyor sürecin ben de yükleme yaptırmadım evde takip ediyorum dikkat etmediğimde sınırda çıkabiliyor ben hiç mi tatlı yemeyeceğim diye şikayetleniyorum ya
Canım sorduğun için teşekkür ederim. Ben de tam size haber vermeye gelmiştim. Randevum iyi geçti sayılır. Bebeğin suyunda düzelme var. Hamilelik şekeri çıkmadı. Karaciğer değerlerin vitaminlerden dolayı yüksek çıkıyor olabilir, demir ilacı hariç diğerini bırak. Bir bakalım dedi. Enfeksiyon için ilaç yazdı. Fakat evde normal olan tansiyonum hastanede yine uçtu. EKG çekildi. Kardiyoloji doktoru hastane stresi yaşıyor olabilirsin. EKG normal dedi. Evde günde iki kere takip et dedi. Şu an için durumlar böyle.
Ciddi misinbenimkinin daha detaylı ultrasonda çim adam gibi saçları vardı kxkslcjjdjdj çok saçlı bebeklerden korkuyom
Var ama sadece doğum için başka bir durumda bakmıyor yani ben öyle biliyorum öyle söylediler normalde gebeliğin başından beri Ersoy Hastanesi'ne gidiyordum ben ama doktorumun bazı tavırları hoşuma gitmedi yüzyıla geçtim dediğim gibi şuan için memnunum ama bakalım doktor bulmak gerçekten çok sıkıntılı. Lütfi Kırdarin aciline bende gitmeyi düşünmüyorum Allah düşürmesin gerçekten saçma sapan teshisler koyuyorlar çok kötü bir hastane mecbur kalınca işte gitmek zorunda kaldım iki kez ikisinde de tek amacım bebeğimi görmek ve içimin rahat etmesiydi o yüzden katlandim bende hep düşünüyorum gece falan sancı gelince özelde nasıl oluyor diye kendi doktorumuz geliyor mu falan on gün sonra kontrolüm var bunu sorucam doktorumaTabi haber veririm. Ben bir daha acil durumda Lütfi Kırdara gitmeyi düşünmüyorum. Geçen ay rahatsızlandıgimda da gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun dediler. Preeklampsi yani. O da yanlış çıktı. Bu son ikidir başıma gelen. Lütfi Kırdara asla güvenmiyorum artık. Pendik Yüzyılda gece nöbetçi kadın doğum doktoru yok mu? Ben o hastane ile de görüşecektim.
Ozelde olsa bir tane kadin dogumcu surekli bulunmasi gerek, ben cumartesi sabahi acil doguma gitmistim Allahtan kendi doktorum o gun nobetciydi, yani bir tane nobetci oluyordu hastanede. Medipolde dogum yapmistim.Günaydın hanımlar. Dün akşam yaşadığım stresi paylaşmak ve sizden de bilgi almak istiyorum. Dün aksam rahatsız edici şekilde sık idrara çıkma şikayetim oldu. Özelde takibimi yapan doktoru aradım. Hastanede nöbetçi bir kadın doğumcu olmadığı için Kartal Lütfi Kırdara bir git dedi. Sağlosun Lütfi Kırdar bana Amnisure testi yapıp negatif olmasına rağmen bir form doldurttu. Ve anne bebek ölümüyle ilgili riskler anlatıldı. Kendi rızam ile başka bir hastaneye gitmek için bu hastaneden ayrılıyorum yazdırdı imzalattı. Neden imzaladın dersiniz, bana bebeğin çok küçük olduğunu ve bu gece doğum yaparsam hastane yoğun bakımında yer olmadığını falan söylediler. Ben zaten ne oluyor ne yaşıyorum anlamadım. Bana, Amnisure negatif aslında bir sorun olmaz ama yine de takip için yatırılman lazım, risk almak istemiyoruz sen Zeynep Kamile git dediler. Zeynep kamil çok güzel ilgilendi. Tekrar Amnisure yapıldı. Alttan muayene yapıldı. Kan, idrar, nst bakıldı. Hiçbir sorun olmadığı görüldü. Sadece bebek makat gelişli. Ayaklar aşağıda ve idrar kesesine baskı durumunda. Ben taburcu edilip eve gönderildim. Yaşadığım stres korku bir yana merak ettiğim şu. Özel hastaneler bize doğum paketi satmaya çalışıyor. Doğumun gece gündüz ya da tam zamanında olacağının garantisi yok. Sezaryen olacağım ama bir gece vakti vajinal doğum başlayabilir sonuçta. Sizlerin gittiği özellerde gece, haftasonu nöbetçi bir kadın doğum doktoru var mı? Yoksa gece ya da tatil günlerine denk gelen bir rahatsızlığınız olduğunda devlete mi git deniliyor?
Şuan hastane değiştirmeye karar verdik. İstanbul Kartal civarı tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim.
Çok sevindimHastanedeyim canım . Bebisler iyi çok şükür.bebeklerden birinin kan akımı yavaslamis sonra düzeldi onu takip ediyorlar
Geçmiş olsun canım genelde kadın doğum için bir nöbetçi oluyor özel hastanelerde de, en kötü ihtimalle bakıp doktoru evden çağırıyorlar.Günaydın hanımlar. Dün akşam yaşadığım stresi paylaşmak ve sizden de bilgi almak istiyorum. Dün aksam rahatsız edici şekilde sık idrara çıkma şikayetim oldu. Özelde takibimi yapan doktoru aradım. Hastanede nöbetçi bir kadın doğumcu olmadığı için Kartal Lütfi Kırdara bir git dedi. Sağlosun Lütfi Kırdar bana Amnisure testi yapıp negatif olmasına rağmen bir form doldurttu. Ve anne bebek ölümüyle ilgili riskler anlatıldı. Kendi rızam ile başka bir hastaneye gitmek için bu hastaneden ayrılıyorum yazdırdı imzalattı. Neden imzaladın dersiniz, bana bebeğin çok küçük olduğunu ve bu gece doğum yaparsam hastane yoğun bakımında yer olmadığını falan söylediler. Ben zaten ne oluyor ne yaşıyorum anlamadım. Bana, Amnisure negatif aslında bir sorun olmaz ama yine de takip için yatırılman lazım, risk almak istemiyoruz sen Zeynep Kamile git dediler. Zeynep kamil çok güzel ilgilendi. Tekrar Amnisure yapıldı. Alttan muayene yapıldı. Kan, idrar, nst bakıldı. Hiçbir sorun olmadığı görüldü. Sadece bebek makat gelişli. Ayaklar aşağıda ve idrar kesesine baskı durumunda. Ben taburcu edilip eve gönderildim. Yaşadığım stres korku bir yana merak ettiğim şu. Özel hastaneler bize doğum paketi satmaya çalışıyor. Doğumun gece gündüz ya da tam zamanında olacağının garantisi yok. Sezaryen olacağım ama bir gece vakti vajinal doğum başlayabilir sonuçta. Sizlerin gittiği özellerde gece, haftasonu nöbetçi bir kadın doğum doktoru var mı? Yoksa gece ya da tatil günlerine denk gelen bir rahatsızlığınız olduğunda devlete mi git deniliyor?
Ayyy ne güzel tadını çıkar , ben de iki hafta sonra çıkıyorum resmen hayaliyle yaşıyorum kızgın kumlardan serin sulara atlıcam göbeğimi yayarak yatıcam şezlongdaGünaydın kızlarrrr
Hepimize dramsız, kasılmasız, tansiyonsuz, şekersiz, bebeği oryantal gibi kıvrak bir gün diliyorum.
Ben 2 hafta senelik izindeyim. izmir sıcağıyla daha fazla baş edemedim ve klimanın altındaki koltuğumda akşama kadar zevkü sefa içindeyim
Bence hastanedeki tansiyon aleti yüksek ölçüyor ya da hastanede olmanın getirdiği heyecandan öyle. Çünkü aylardır evde ölçüyorum 9/6 nın üzerine hiç çıkmıyor. Hastanede 12/8 11/8 civarında hep. Ben normalde de hep 9/6 tansiyonla gezerim hiç yüksek görmedim normalim bu.Canım sorduğun için teşekkür ederim. Ben de tam size haber vermeye gelmiştim. Randevum iyi geçti sayılır. Bebeğin suyunda düzelme var. Hamilelik şekeri çıkmadı. Karaciğer değerlerin vitaminlerden dolayı yüksek çıkıyor olabilir, demir ilacı hariç diğerini bırak. Bir bakalım dedi. Enfeksiyon için ilaç yazdı. Fakat evde normal olan tansiyonum hastanede yine uçtu. EKG çekildi. Kardiyoloji doktoru hastane stresi yaşıyor olabilirsin. EKG normal dedi. Evde günde iki kere takip et dedi. Şu an için durumlar böyle.
Ben de öyle diyorum ama doktorları ikna edemiyorum canım. Riske atmak istemiyorlar haklı olarak. Ama çok şükür iyiyimBence canım olumsuz bir şey duyacağım diye geriliyorsun ve stres oluyorsun ondan dolayı tansiyonun değişiyor,suyun ne güzel iyi olmuş.Bundan sonra biraz rahatla ve gündelik rutinine dön bence
Ben evde en fazla 12/7 görüyorum canım. Onun dışında hep düşük seyrediyor. Ben yaz mevsimini hiç sevmem. Sıcaklar da beni mahvediyor. Hastanede herkesin tansiyonu yüksek çıkıyor ve herkes biz evde böyle değiliz diyorBence hastanedeki tansiyon aleti yüksek ölçüyor ya da hastanede olmanın getirdiği heyecandan öyle. Çünkü aylardır evde ölçüyorum 9/6 nın üzerine hiç çıkmıyor. Hastanede 12/8 11/8 civarında hep. Ben normalde de hep 9/6 tansiyonla gezerim hiç yüksek görmedim normalim bu.
Suyun düzelmesine sevindim rutin takibe mi döndün şimdi suyla ilgili başka bir şey dedi mi
Senin bebe şırıl şırıl işemeye başladı deseneBen de öyle diyorum ama doktorları ikna edemiyorum canım. Riske atmak istemiyorlar haklı olarak. Ama çok şükür iyiyim
Ben evde en fazla 12/7 görüyorum canım. Onun dışında hep düşük seyrediyor. Ben yaz mevsimini hiç sevmem. Sıcaklar da beni mahvediyor. Hastanede herkesin tansiyonu yüksek çıkıyor ve herkes biz evde böyle değiliz diyorBen zaten hep Perinatolojide takipteydim. Yine oradan devam edeceğim. Su ile ilgili başka bir şey demedi. Hocam suyun yeterli olduğu konusunda emin misiniz dedim birkaç kere. Eminim dedi. Havuç suyu fayda etmiş olabilir mi dedim. Güldü. Pek sanmam ama içmeye devam et zararı olmaz dedi. Bugün katı meyve sıkacağı alacağım zaten. Benim su tüketimim de çok azdı. Bu bana iyi bir ders oldu.
İnşallah öyle yapıyordurSenin bebe şırıl şırıl işemeye başladı deseneçok güzel bi haber
Valla hamileyken çalışmamak çok güzel. Çalısmadığım günlerde hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorumAyyy ne güzel tadını çıkar , ben de iki hafta sonra çıkıyorum resmen hayaliyle yaşıyorum kızgın kumlardan serin sulara atlıcam göbeğimi yayarak yatıcam şezlongda
Çilekçim yıllık izinden sonra başlayacak mısın nasıl planladın o kısmıValla hamileyken çalışmamak çok güzel. Çalısmadığım günlerde hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum
Geçmiş olsun canımTabi haber veririm. Ben bir daha acil durumda Lütfi Kırdara gitmeyi düşünmüyorum. Geçen ay rahatsızlandıgimda da gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun dediler. Preeklampsi yani. O da yanlış çıktı. Bu son ikidir başıma gelen. Lütfi Kırdara asla güvenmiyorum artık. Pendik Yüzyılda gece nöbetçi kadın doğum doktoru yok mu? Ben o hastane ile de görüşecektim.
Kuzum evet 1 hafta gidip biraz işleri toparlarım, sonra 2 hafta rapor alıcam. Sonra da doğum iznine ayrılırım diye düşündüm nasipse. Son haftaya kadar çalısana saygım sonsuz vallahi ama benim bünye kaldırmıyor asla. 27de bitti benim pilÇilekçim yıllık izinden sonra başlayacak mısın nasıl planladın o kısmı
ben ve babası kelmişiz bebekken cjjxksjdhhd (inş halasına çekmemiştir)Ciddi misinyana tararsın şekil yaparsın bebonun saçlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?