Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım Kartal Lütfi Kırdar hastanesi aciline bende iki kez gittim birisinde enfeksiyon vardı çok fazla kusma ve karın ağrısı vardı birisinde de bebeğin hareketlerini hissetmiyordum karnım çok sertti ikisinde de birbirinden suratsız doktorlar denk geldi acilde çok ilgisizlerdi zar zor testlerimi falan yaptırdım ikiside alttan muayene istedi yaptırmadım diye bana da kağıt yazdirdilar herşeyi kabul ediyorum falan diye berbat bir hastane ama ozellerde gece doktor yok evet sadece doğuma giriyorlar varsa da mesela geçen haftada medipole gittim acile gece feci derecede kasilmam ve ağrım vardı o doktorda çok kötüydü özel olmasına rağmen bana mı denk geliyolar böyle doktorlar bilmiyorum kaçıncı haftaya geldim bende oturtamadim şu doktor işini bende Pendik yüzyılda Esra hanıma gidiyorum şimdilik memnunum bakalım iyi bir doktor bulursan bana da haber verirsen sevinirim

Tabi haber veririm. Ben bir daha acil durumda Lütfi Kırdara gitmeyi düşünmüyorum. Geçen ay rahatsızlandıgimda da gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun dediler. Preeklampsi yani. O da yanlış çıktı. Bu son ikidir başıma gelen. Lütfi Kırdara asla güvenmiyorum artık. Pendik Yüzyılda gece nöbetçi kadın doğum doktoru yok mu? Ben o hastane ile de görüşecektim.

Geçmiş olsun nasıl gidiyor sürecin ben de yükleme yaptırmadım evde takip ediyorum dikkat etmediğimde sınırda çıkabiliyor ben hiç mi tatlı yemeyeceğim diye şikayetleniyorum ya
Ben 1 hafta boyunca hem evde hem sağlık ocağında çeşitli aletlerde açlık Tokluk ölçümü yaptım ölçümlerim hep normal çıktı açlık 65-75 Tokluk en fazla 85-90 arası çıkıyordu hatta hemşireler doktorlar düşük çıkıyor aslında filan diyordu. Şeker yükleme testinde yüksek çıktı açlık 78 1. Saat 182, 2. Saat 153 çıktı. Sanırım normal ölçümlerle yükleme testi farklı oluyor biraz.

Bence canım olumsuz bir şey duyacağım diye geriliyorsun ve stres oluyorsun ondan dolayı tansiyonun değişiyor,suyun ne güzel iyi olmuş.Bundan sonra biraz rahatla ve gündelik rutinine dön bence

Var ama sadece doğum için başka bir durumda bakmıyor yani ben öyle biliyorum öyle söylediler normalde gebeliğin başından beri Ersoy Hastanesi'ne gidiyordum ben ama doktorumun bazı tavırları hoşuma gitmedi yüzyıla geçtim dediğim gibi şuan için memnunum ama bakalım doktor bulmak gerçekten çok sıkıntılı. Lütfi Kırdarin aciline bende gitmeyi düşünmüyorum Allah düşürmesin gerçekten saçma sapan teshisler koyuyorlar çok kötü bir hastane mecbur kalınca işte gitmek zorunda kaldım iki kez ikisinde de tek amacım bebeğimi görmek ve içimin rahat etmesiydi o yüzden katlandim bende hep düşünüyorum gece falan sancı gelince özelde nasıl oluyor diye kendi doktorumuz geliyor mu falan on gün sonra kontrolüm var bunu sorucam doktoruma

Ozelde olsa bir tane kadin dogumcu surekli bulunmasi gerek, ben cumartesi sabahi acil doguma gitmistim Allahtan kendi doktorum o gun nobetciydi, yani bir tane nobetci oluyordu hastanede. Medipolde dogum yapmistim.

Geçmiş olsun canım genelde kadın doğum için bir nöbetçi oluyor özel hastanelerde de, en kötü ihtimalle bakıp doktoru evden çağırıyorlar.

Ayyy ne güzel tadını çıkar , ben de iki hafta sonra çıkıyorum resmen hayaliyle yaşıyorum kızgın kumlardan serin sulara atlıcam göbeğimi yayarak yatıcam şezlongda

Bence hastanedeki tansiyon aleti yüksek ölçüyor ya da hastanede olmanın getirdiği heyecandan öyle. Çünkü aylardır evde ölçüyorum 9/6 nın üzerine hiç çıkmıyor. Hastanede 12/8 11/8 civarında hep. Ben normalde de hep 9/6 tansiyonla gezerim hiç yüksek görmedim normalim bu.
Suyun düzelmesine sevindim rutin takibe mi döndün şimdi suyla ilgili başka bir şey dedi mi

Bence canım olumsuz bir şey duyacağım diye geriliyorsun ve stres oluyorsun ondan dolayı tansiyonun değişiyor,suyun ne güzel iyi olmuş.Bundan sonra biraz rahatla ve gündelik rutinine dön bence
Ben de öyle diyorum ama doktorları ikna edemiyorum canım. Riske atmak istemiyorlar haklı olarak. Ama çok şükür iyiyim
Ben evde en fazla 12/7 görüyorum canım. Onun dışında hep düşük seyrediyor. Ben yaz mevsimini hiç sevmem. Sıcaklar da beni mahvediyor. Hastanede herkesin tansiyonu yüksek çıkıyor ve herkes biz evde böyle değiliz diyor Ben zaten hep Perinatolojide takipteydim. Yine oradan devam edeceğim. Su ile ilgili başka bir şey demedi. Hocam suyun yeterli olduğu konusunda emin misiniz dedim birkaç kere. Eminim dedi. Havuç suyu fayda etmiş olabilir mi dedim. Güldü. Pek sanmam ama içmeye devam et zararı olmaz dedi. Bugün katı meyve sıkacağı alacağım zaten. Benim su tüketimim de çok azdı. Bu bana iyi bir ders oldu.

Senin bebe şırıl şırıl işemeye başladı desene çok güzel bi haber

Ayyy ne güzel tadını çıkar , ben de iki hafta sonra çıkıyorum resmen hayaliyle yaşıyorum kızgın kumlardan serin sulara atlıcam göbeğimi yayarak yatıcam şezlongda
Valla hamileyken çalışmamak çok güzel. Çalısmadığım günlerde hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum

Geçmiş olsun canım
Benim bildiğim kadarıyla Acıbadem’deki Acıbadem hastanesinde gece nöbetiyim kadın doğum Dr oluyordu

Çilekçim yıllık izinden sonra başlayacak mısın nasıl planladın o kısmı
Kuzum evet 1 hafta gidip biraz işleri toparlarım, sonra 2 hafta rapor alıcam. Sonra da doğum iznine ayrılırım diye düşündüm nasipse. Son haftaya kadar çalısana saygım sonsuz vallahi ama benim bünye kaldırmıyor asla. 27de bitti benim pil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…