Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bir dönem günde 3tü benim o daha da zorlayıcıydı şu fitilin akıntısı olmasa barışacağım kendisiyle
Bende de ilk başta günde 3 tü 20. Haftada 2 ye düştü
Akıntısı ıslaklık sabah koyması hepsi dert
Neyseki çoğu gitti azı kaldı
Sana doktor kaçıncı haftaya kadar devam dedi ?

Bak iyi ki sormuşsun ya. Sormasan doktor verdi nasılsa deyip kullansan demek ki iyi olmayacaktı.
Bu arada benim doktorum da ilaçlar konusunda hep çok çekimser. Her sorunu bol su içerek çözmek istiyor
Ya valla sorma kullanma sakın dedi direk iyiki akıl edip sordum yani aklınızda bulunsun kendi doktorunuza danışmadan hiçbir şey kullanmayın. Benim doktorum da öyle sıcak bantlardan kullan dedi artık ne kadar işe yararsa bir umuttur yaşamak deyip eczaneden aldırdım eşime bantlanacam şimdi hayırlısı bakalım

Epey yüksekmiş homozigot pıhtılaşma mı var
Hamile kalmadan önce kullanmıyordum tüp bebek benimkisi tüp bebek doktorum başlattı pozitif alınca hemotolojiye gittim kan sulandırıcı dozu için 4 binlik başladık diğer kan alımında doktorum 8 binlige geç yeterli gelmiyor dedi
Valla kuzum bu gebelik te çıkmayan kalmadı sorgulamıyorum artık saldım ne derlerse tamam diyorum.
Yarın şeker testim var bakalım ordan ne gelecek

Canım yüzde doksan priformis sendromu var sende. Kadınlarda daha çok olan bir rahatsızlık. Hamilelikte artış gösteriyor. Kalça kası bazı sebeplerle kısa oluyor bazı insanlarda. O da siyatik siniri sıkıştırıyor ve inanılmaz bir ağrı. Doktorların aklına gelmiyor malesef muayenelerde. Bana artık fibromiyalji diyeceklerdi ben fizyoterapist ile çözdüm. Sonrasında nörolojide emg de çektirdim kesinleşti. Sonra geçti. Çok basit birkaç hareketi var o kası uzatan, sonra ağrı falan kalmıyor. Mutlaka egzersizlerini dene derim zaten birkaç tanesi aşırı basit.

Kızlar çoğunuz yaptırdınız ve burda yazdınız ama benim b12 yerlerde. Şeker yükleme nasıl yaptılar tam olarak yarın sabah randevum var da

Kızlar çoğunuz yaptırdınız ve burda yazdınız ama benim b12 yerlerde. Şeker yükleme nasıl yaptılar tam olarak yarın sabah randevum var da
Sana bir b12 tavsiyesinde bulunayım kuşum. New life b12 dilaltı şeklinde kullanılıyor ve inanılmaz güzel yükseltiyor, doktoruna danışıp kullan bence ben her gün alıyordum haftada 1 e düşürdüm yükseltince

Bende de ilk başta günde 3 tü 20. Haftada 2 ye düştü
Akıntısı ıslaklık sabah koyması hepsi dert
Neyseki çoğu gitti azı kaldı
Sana doktor kaçıncı haftaya kadar devam dedi ?
canım bende rahim kısalması olduğu için muhtemelen uzun zaman kullanırım ben o yüzden sormadım doktora

Şu ağrılar hamileliği zorlaştırıyor ama napalım bebekler iyi olsun da. Isı bandı işe yararsa bize de söyle. Sola yatmaktan sol kıçım çürüdü denerim bende

Hamilelikte hiç olmayacak seyler cıkıyor yavrum ya benim hem safra kesesi hem böbrek cortladı resmen. Yolun büyük kısmını bitirdik şu kalan ayları da atlatırsak tünelin ucunda küçücük boklu götler bizi bekliyor

Çok sağol canım ya valla bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım sürekli kalçamı tutarak yürümekten acı çekmekten bunaldım geçmedi bi türlü, bi araştırayım bakayım iyiki söyledin hiçbir fikrim yok detaylı bilgi de vermedi doktor. İnşallah düzelirim bi an önce
Şu ağrılar hamileliği zorlaştırıyor ama napalım bebekler iyi olsun da. Isı bandı işe yararsa bize de söyle. Sola yatmaktan sol kıçım çürüdü denerim bende
Bi tecrübe edeyim bakayım bir iki gün etki ederse hemenn paylaşıcam

Canım aç gideceksin. Aç karna birinci kanı aldılar benden. Sonra 5 dakika içinde içeceği iç dediler. Kapağını hazır hissettiğinde aç, açtıktan sonra bekletme dedi ebe. Ben kan verdikten sonra biraz bekledim. Tadı kötüdür diye kendimi hazırladım bir süre Sonra 5 dakika içinde içtim içeceği. Saat tuttum. 1 saat sonra ikinci kanı verdim. Ondan 1 saat sonra da üçüncü kanı verdim. O süre zarfında su bile içmedim.

Ciddi misin? Ya ne bileyim etrafı da ıslaklık gibi kalıyor hep şüpheye düşüyorum. Salıyorum o zaman
Benim de öyle hatta akıntıya suyum mu karışıyor diye kafamda kurmuştum bi ara, progestan falan da kullanmıyorum 12.haftada bıraktım onu. Ama normal yani benim sürekli oluyor çünkü, günde 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum enfeksiyon korkusundan. Korkma

Tam olarak söylediğin şeyden şüpheleniyordum Doktor bile su sızması öyle olmaz dedi ama ikna olamadım. Bazen psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum Ama neyse ki siz varsınız. Bana çok iyi geliyorsunuz

Geçen haftadan beri yadiyorum canim
Bebek asagi doğru baskı yaptıkça olur demişti doktorum genelde aksam
Üzeri başlıyor ve uyurken de sağa sola dönerken hissediyorum o agriyi
ayy evet benim de yürürken ya 4 gün önce falan başladı çok acımıyo ama sanki oram dopdolu şiş gibi basınç ve hafif ağrılı böyle

ben de onu duydum en çok ama normal çöp kobasından farksız gereksiz diyenler de çok oldu nasıl alsam karar veremiyorum
Merhaba bu konuda sana tavsiye verebilirim. Üç yaşında oğlum doğduğu zaman aldım ve kullandım. Yine onu kullanacağım. Şöyle söyliyim normal çöp kovası kadar koku dışarı vermiyor o kadar da farksız diyemeyiz. Ama yatak odanda veya çocuk odasında tutacak kadar da kokusuzluk yok. Zaten bezi atarken anlık açılmalarda bile eski bezlerin kokusu bi yüzüne vuruyor Ben banyoya koyuyorum kovayı orda kullanabiliyorum. Ama o kadar bez biriktirmektense bezleri günlük olarak imha etmek daha hijyenik tabiki. İlla evde öyle de bir şey olsun diyorsan alabilirsin. Fuzuli masraftan kaçıyorum tutumlu olayım diyorsan almasan da olur hem de pek birşey kaybetmezsin

tuvalette tutucam canım aşırı koku hassasiyetim var zaten normal bişi alıyım o zaman her türlü koklicaz nasıl olsa chlsjsjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…