Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar kendime dert mi arıyorum bilmiyorum ama kafama takılan bir şey var. Akıntılarınız ne durumda? Mide bulandırmak istemem ama benim beyaz akıntım oluyor. Etrafı ıslaklık gibi kalıyor. Sizde de mi böyle?

Bana bunu verdi. Şimdi fark ettim kutusu farklıymış. Ağrıda büyük fark yaratmıyor zaten.

Eklentiler

• 20250813_182143.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 24

Benim hep öyle hatta bazen yürürken aktığını hissediyorum yani,bir bakıyorum beyaz bir akıntı olmuş.Devamlı var ama doktor çok normal dedi

Benim akıntım en başından beri çok canım özellikle hareketli günlerimde inanılmaz geliyor, alıştım artık günlük sürekli çamaşır değiştiriyorum çok normal yani

Kuzucum o klasik Progestan akıntısı. Bende de var ve sinirimi bozuyor

Benim hep öyle hatta bazen yürürken aktığını hissediyorum yani,bir bakıyorum beyaz bir akıntı olmuş.Devamlı var ama doktor çok normal dedi
Benim akıntım en başından beri çok canım özellikle hareketli günlerimde inanılmaz geliyor, alıştım artık günlük sürekli çamaşır değiştiriyorum çok normal yani
Valla rahatladım kızlar. Benim de aslında en başından beri öyle ama etrafındaki ıslaklık hep kafama takılıyordu. Bugün de dikkatimi çekince sorayım dedim.

Çok sağol canım doktorum şimdi döndü kullanmanız uygun olmaz dedi ilaç içermeyen ağrı bantlarından yada sıcak uygulamadan faydalan dedi iyiki sormuşum valla
Bak iyi ki sormuşsun ya. Sormasan doktor verdi nasılsa deyip kullansan demek ki iyi olmayacaktı.
Bu arada benim doktorum da ilaçlar konusunda hep çok çekimser. Her sorunu bol su içerek çözmek istiyor

Benim günde 2 fitil şeklinde canım, kullanmaya başladığımdan beri böyle geliyor yani sürekli bir çamaşır değişimi oluyor
Bende aynı şekil günde 2 fitil devam 30. Hafta bakarız dedi en son sorduğumda
Gece değil ama gündüz saatim hep şaşıyor fitilden kurtulmak istiyorum

Bende aynı şekil günde 2 fitil devam 30. Hafta bakarız dedi en son sorduğumda
Gece değil ama gündüz saatim hep şaşıyor fitilden kurtulmak istiyorum
Bir dönem günde 3tü benim o daha da zorlayıcıydı şu fitilin akıntısı olmasa barışacağım kendisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…