- 31 Mayıs 2025
- 369
- 348
- 18
- 27
Benim de öyleKızlar kendime dert mi arıyorum bilmiyorum ama kafama takılan bir şey var. Akıntılarınız ne durumda? Mide bulandırmak istemem ama benim beyaz akıntım oluyor. Etrafı ıslaklık gibi kalıyor. Sizde de mi böyle?
Bana bunu verdi. Şimdi fark ettim kutusu farklıymış. Ağrıda büyük fark yaratmıyor zaten.Çok sağol canım doktorum şimdi döndü kullanmanız uygun olmaz dedi ilaç içermeyen ağrı bantlarından yada sıcak uygulamadan faydalan dedi iyiki sormuşum valla
Teşekkür ederim canım doktorum kullanmanı önermiyorum dedi şimdi yazdı da mecbur onu dinlicem artık bakalım nereye kadar dayanabilirsem çekicem
Jel formunu mu kullanıyorsun canım bana önermedi ya sıcak uygulama yap dedi kullandırtmadı. Günlük hareketlerimi de inanılmaz etkiliyor bu acı ama katlanıcam gibi duruyor inşallah kendiliğinden geçer
Ciddi misin? Ya ne bileyim etrafı da ıslaklık gibi kalıyor hep şüpheye düşüyorum. Salıyorum o zamanBenim de öylekız sal biraz
sağol canımHayir hic koku olmuyor, kapağı tam kapanan bir model olmasi yeterli. Arkadasim diger markadan almisti hic gerek yok dedi 2.el satti.
Kızlar kendime dert mi arıyorum bilmiyorum ama kafama takılan bir şey var. Akıntılarınız ne durumda? Mide bulandırmak istemem ama benim beyaz akıntım oluyor. Etrafı ıslaklık gibi kalıyor. Sizde de mi böyle?
Anladım canım şu sıcak bantlardan alıp bi de onları deneyeyim bakalım ne kadar fayda ederse artıkBana bunu verdi. Şimdi fark ettim kutusu farklıymış. Ağrıda büyük fark yaratmıyor zaten.
amazon hiç kullanmadım indirip bakayımBen bundan alıcam korbellden daha fazla satışı var memnuniyette yüksek. Amazon Türkiye de var mı bi bak istersen
Benim akıntım en başından beri çok canım özellikle hareketli günlerimde inanılmaz geliyor, alıştım artık günlük sürekli çamaşır değiştiriyorum çok normal yaniKızlar kendime dert mi arıyorum bilmiyorum ama kafama takılan bir şey var. Akıntılarınız ne durumda? Mide bulandırmak istemem ama benim beyaz akıntım oluyor. Etrafı ıslaklık gibi kalıyor. Sizde de mi böyle?
Kuzucum o klasik Progestan akıntısı. Bende de var ve sinirimi bozuyorKızlar kendime dert mi arıyorum bilmiyorum ama kafama takılan bir şey var. Akıntılarınız ne durumda? Mide bulandırmak istemem ama benim beyaz akıntım oluyor. Etrafı ıslaklık gibi kalıyor. Sizde de mi böyle?
Benim hep öyle hatta bazen yürürken aktığını hissediyorum yani,bir bakıyorum beyaz bir akıntı olmuş.Devamlı var ama doktor çok normal dedi
Valla rahatladım kızlar. Benim de aslında en başından beri öyle ama etrafındaki ıslaklık hep kafama takılıyordu. Bugün de dikkatimi çekince sorayım dedim.Benim akıntım en başından beri çok canım özellikle hareketli günlerimde inanılmaz geliyor, alıştım artık günlük sürekli çamaşır değiştiriyorum çok normal yani
Canım ben artık geceleri 1 tane içiyorum Progestan’ı. O yine de böyle akıntı yapar mı acaba? Benim de aklıma gelmedi değil.Kuzucum o klasik Progestan akıntısı. Bende de var ve sinirimi bozuyor
Benim günde 2 fitil şeklinde canım, kullanmaya başladığımdan beri böyle geliyor yani sürekli bir çamaşır değişimi oluyorCanım ben artık geceleri 1 tane içiyorum Progestan’ı. O yine de böyle akıntı yapar mı acaba? Benim de aklıma gelmedi değil.
Geçen haftadan beri yadiyorum canimkızlar yürürken vajina ağrısı sızısı yaşayan oldu mu?
Bak iyi ki sormuşsun ya. Sormasan doktor verdi nasılsa deyip kullansan demek ki iyi olmayacaktı.Çok sağol canım doktorum şimdi döndü kullanmanız uygun olmaz dedi ilaç içermeyen ağrı bantlarından yada sıcak uygulamadan faydalan dedi iyiki sormuşum valla
Evet benKızlar kan sulandırıcı 8binlik kullanan var mı
Bende aynı şekil günde 2 fitil devam 30. Hafta bakarız dedi en son sorduğumdaBenim günde 2 fitil şeklinde canım, kullanmaya başladığımdan beri böyle geliyor yani sürekli bir çamaşır değişimi oluyor
Bir dönem günde 3tü benim o daha da zorlayıcıydıBende aynı şekil günde 2 fitil devam 30. Hafta bakarız dedi en son sorduğumda
Gece değil ama gündüz saatim hep şaşıyor fitilden kurtulmak istiyorum
Epey yüksekmiş homozigot pıhtılaşma mı varEvet ben
Don dayanmaz bacımBir dönem günde 3tü benim o daha da zorlayıcıydışu fitilin akıntısı olmasa barışacağım kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?