Her şey yolunda biraz rahatla, kıyamam valla psikolojini anlıyorum bu arada ben de kendi kendime sorun üretmeye bayılırım ama çoğu şey fizyolojik. Az kaldı geçecek bu günlerTam olarak söylediğin şeyden şüpheleniyordumDoktor bile su sızması öyle olmaz dedi ama ikna olamadım. Bazen psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum Ama neyse ki siz varsınız. Bana çok iyi geliyorsunuz
Yani her türlü koklican bi süretuvalette tutucam canım aşırı koku hassasiyetim var zatennormal bişi alıyım o zaman her türlü koklicaz nasıl olsa chlsjsjdj
Şu gelmesi çok anlaşılır birşeymiş canım ya endişelenme. Akıntı ıslaklığıdır o. Benim de en başından beri var hiç progestan kullanmadım üstelik. Hiç bişey de etkilemiyor. Şu desen 4 lt yi buluyor ama geliyor yine de sallamıyorum artıkTam olarak söylediğin şeyden şüpheleniyordumDoktor bile su sızması öyle olmaz dedi ama ikna olamadım. Bazen psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyorum Ama neyse ki siz varsınız. Bana çok iyi geliyorsunuz
Neden olmasam mı diyorsunKızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna
Ben oldum 23 te ilk dtap oldum 27 de ikinci yi oldum sadece tetanoz. Hafif halsizlik dışında birşey de yapmadı şükür.Kızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna
Ya tam koyverdim ne derlerse yapıcam diyorum karsıma saçma sapan bisey cıkıyor şüpheye düşüyorum :/Neden olmasam mı diyorsun
Kızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna
Benmde 18ine ikinci doz randevum var. Ne güzel kurtulmuşsun o derttenBen oldum 23 te ilk dtap oldum 27 de ikinci yi oldum sadece tetanoz. Hafif halsizlik dışında birşey de yapmadı şükür.
İlk dozu yaptırdıktan 2 saat sonra tansiyonum yükseldi sonra aniden düştü. Tansiyon faktörü de canımı sıkıyor. Peki sağlık ocağı peşimize düşerse ne yapcazBen olmayacağım zaten ilk dozu da yanlış zamanda vuruldumçok yazı okudum aşıdan sonra birden tansiyon sıkıntısı yaşayanları. Zaten sıkıntılıyım bu konuda. Ondan vurulmayacağım canım
Bazen çok bakmayıp güvenmek en iyisi sanırım ya. Ben normal araştırmadım hiç. Bi kaç doktordan araştırdım sadece takip ettiğim hatta ikisinin eşi hamile onlar da yaptırdı eşlerine. Doktorum da yaptırabilirsin dedi çok sorgulamadım.Ya tam koyverdim ne derlerse yapıcam diyorum karsıma saçma sapan bisey cıkıyor şüpheye düşüyorum :/
Ben ilk aşıda inanılmaz acı ve ağrı çektim ateşim çıktı kolum bi hafta kalkmadı falan doktoruma söyledim olmasam mı diye ama mutlaka olmamı söyledi kuzum mecbur dinleyeceğimKızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna
Düşmüyor ya. Benim ki doktoruna sor istersen vurmayız dedi. Benim Dr zaten Allah a emanet. Kendim karar verdi imİlk dozu yaptırdıktan 2 saat sonra tansiyonum yükseldi sonra aniden düştü. Tansiyon faktörü de canımı sıkıyor. Peki sağlık ocağı peşimize düşerse ne yapcaz
aaa çok mantıklıymış o teşekkür ederimYani her türlü koklican bi süreben hala kokluyorum yaş üç oldu Ahahha alışıyorsun zamanla dermişim ahah. Toplu şekilde küçük şeffaf poşetler satılıyor trendeuol gibi yerlerde de var. Ben onlardan aldım yüzlü falan paketler. Önce kakalı bezleri özellikle onlara atıp ağzını sıkıştırıyorum ondan sonra çöpe atıyorum bu arada. En az koku böyle oluyor
Benim de tansiyon problemim var da şükür öok oynatmadı ama o gün eve geldim dinlendim ya dışarda durmadım etkisi vardır belki. Yaptır kurtul derim ya için rahat etsin. Ama istemezsen de 1 doz oldun zaten sağlık ocağının sorun çıkaracağını düşünmüyorumİlk dozu yaptırdıktan 2 saat sonra tansiyonum yükseldi sonra aniden düştü. Tansiyon faktörü de canımı sıkıyor. Peki sağlık ocağı peşimize düşerse ne yapcaz
Ne gördün kız söyle de benim de kafam karışsınYa tam koyverdim ne derlerse yapıcam diyorum karsıma saçma sapan bisey cıkıyor şüpheye düşüyorum :/
kaç canım b12 yumurta yiyo musun
Ay sende baya bi yan etki yapmıs ya.Ben ilk aşıda inanılmaz acı ve ağrı çektim ateşim çıktı kolum bi hafta kalkmadı falan doktoruma söyledim olmasam mı diye ama mutlaka olmamı söyledi kuzum mecbur dinleyeceğimbenimde bi 10 gün sonra falan 2. Dozum
Benim de tansiyon problemim var da şükür öok oynatmadı ama o gün eve geldim dinlendim ya dışarda durmadım etkisi vardır belki. Yaptır kurtul derim ya için rahat etsin. Ama istemezsen de 1 doz oldun zaten sağlık ocağının sorun çıkaracağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?