Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Selam kızlar herkese ağrılı bir gün oldu sanırım. Sırt ağrısı bende de çok resmen yataktan yorgun kalkıyorum. Benim vajinal ağrım yok ama iki yanda damar çektiriyor sanki ağrı da değil bildiğiniz acıyo. Normalde yok ama uzanıp kalkayım penguen gibi yürüyorum ya var mı başka olan?

Her şey yolunda biraz rahatla, kıyamam valla psikolojini anlıyorum bu arada ben de kendi kendime sorun üretmeye bayılırım ama çoğu şey fizyolojik. Az kaldı geçecek bu günler

tuvalette tutucam canım aşırı koku hassasiyetim var zaten normal bişi alıyım o zaman her türlü koklicaz nasıl olsa chlsjsjdj
Yani her türlü koklican bi süre ben hala kokluyorum yaş üç oldu Ahahha alışıyorsun zamanla dermişim ahah. Toplu şekilde küçük şeffaf poşetler satılıyor trendeuol gibi yerlerde de var. Ben onlardan aldım yüzlü falan paketler. Önce kakalı bezleri özellikle onlara atıp ağzını sıkıştırıyorum ondan sonra çöpe atıyorum bu arada. En az koku böyle oluyor

Şu gelmesi çok anlaşılır birşeymiş canım ya endişelenme. Akıntı ıslaklığıdır o. Benim de en başından beri var hiç progestan kullanmadım üstelik. Hiç bişey de etkilemiyor. Şu desen 4 lt yi buluyor ama geliyor yine de sallamıyorum artık

Kızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna

Ben olmayacağım zaten ilk dozu da yanlış zamanda vuruldum çok yazı okudum aşıdan sonra birden tansiyon sıkıntısı yaşayanları. Zaten sıkıntılıyım bu konuda. Ondan vurulmayacağım canım

Ben olmayacağım zaten ilk dozu da yanlış zamanda vuruldum çok yazı okudum aşıdan sonra birden tansiyon sıkıntısı yaşayanları. Zaten sıkıntılıyım bu konuda. Ondan vurulmayacağım canım
İlk dozu yaptırdıktan 2 saat sonra tansiyonum yükseldi sonra aniden düştü. Tansiyon faktörü de canımı sıkıyor. Peki sağlık ocağı peşimize düşerse ne yapcaz

Ya tam koyverdim ne derlerse yapıcam diyorum karsıma saçma sapan bisey cıkıyor şüpheye düşüyorum :/
Bazen çok bakmayıp güvenmek en iyisi sanırım ya. Ben normal araştırmadım hiç. Bi kaç doktordan araştırdım sadece takip ettiğim hatta ikisinin eşi hamile onlar da yaptırdı eşlerine. Doktorum da yaptırabilirsin dedi çok sorgulamadım.

Kızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna
Ben ilk aşıda inanılmaz acı ve ağrı çektim ateşim çıktı kolum bi hafta kalkmadı falan doktoruma söyledim olmasam mı diye ama mutlaka olmamı söyledi kuzum mecbur dinleyeceğim benimde bi 10 gün sonra falan 2. Dozum

İlk dozu yaptırdıktan 2 saat sonra tansiyonum yükseldi sonra aniden düştü. Tansiyon faktörü de canımı sıkıyor. Peki sağlık ocağı peşimize düşerse ne yapcaz
Düşmüyor ya. Benim ki doktoruna sor istersen vurmayız dedi. Benim Dr zaten Allah a emanet. Kendim karar verdi im

aaa çok mantıklıymış o teşekkür ederim

Benim de tansiyon problemim var da şükür öok oynatmadı ama o gün eve geldim dinlendim ya dışarda durmadım etkisi vardır belki. Yaptır kurtul derim ya için rahat etsin. Ama istemezsen de 1 doz oldun zaten sağlık ocağının sorun çıkaracağını düşünmüyorum

Ay sende baya bi yan etki yapmıs ya.
Acaba diyorum 18inde salak mı yapsam baktım peşime çok düşüyorlar giderim

Nasıl gidiyor canım şuan yolunda dimi tansiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…