- 22 Kasım 2022
- 3.504
- 3.852
- 63
Sağlık ocağı doktoru da gölge gibi peşimde geziyo ya her hafta bi bahane ile mutlaka yazıyorBenim de tansiyon problemim var da şükür öok oynatmadı ama o gün eve geldim dinlendim ya dışarda durmadım etkisi vardır belki. Yaptır kurtul derim ya için rahat etsin. Ama istemezsen de 1 doz oldun zaten sağlık ocağının sorun çıkaracağını düşünmüyorum
Bana hemşirem doktoruna sor öyle gel dedi, bazen 2. Dozu yaptırmaya gerek görmüyorlar duruma göre gelirsin haber verirsin dedi kapıyı açık bıraktı ama sağolsun doktorum kesinlikle oluyoruz dedi ok dedim el mahkumAy sende baya bi yan etki yapmıs ya.
Acaba diyorum 18inde salak mı yapsambaktım peşime çok düşüyorlar giderim
Yok şimdi durduk yere bi gebişi geremem bacım olmazNe gördün kız söyle de benim de kafam karışsın
Doktorum tek sözün yeteceğini söyledi ikinciyi istemiyorum deAy sende baya bi yan etki yapmıs ya.
Acaba diyorum 18inde salak mı yapsambaktım peşime çok düşüyorlar giderim
Benmkide yaptır diyor ama ben engin bilgilerimle yapılmamasını daha uygun görüyorum dkhdjdjdjjd off aksam aksam tadımı kaçırdı bak buBana hemşirem doktoruna sor öyle gel dedi, bazen 2. Dozu yaptırmaya gerek görmüyorlar duruma göre gelirsin haber verirsin dedi kapıyı açık bıraktı ama sağolsun doktorum kesinlikle oluyoruz dedi ok dedim el mahkum
Hahha tam bunu sormuştum sen yazmışsın. Beni de geçen hafta aradılarKızlar selam bugün beni ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar gebe okuluyla alakalı işte gidiyomusunuz gitmeyi düşünür müsünüz gibi şeyler sordular ücretsiz birçok hastanede olduğundan falan bahsettiler. Evdeyim zaten gitsem mi diye düşünüyorum giden yada gitmeyi düşünen var mı acaba faydası olur mu ki
4 ağustosta 2. dozu oldum bu defa hiç acımadı hatta aşıdan bir gün sonra gebe okulum başlıyodu hiç sıkıntı yaşamadım. hiç korkma yaptırKızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna
Dur yarın sağlık ocağı doktorunu arayıp kendimi acındırayım ilk dozda çok kötü oldum falan diyeyim bakalım ne dicekDoktorum tek sözün yeteceğini söyledi ikinciyi istemiyorum de2 de zorlamıyorlar ya rahat ol gerçi her yer aynı değildir ama. Bu arada beni bi de genel sağlık ocağından aradılar size ulaştılar mı? Eskişehir'deyiz ben tüm ile bakan bi merkez miş
Sağlık ocağı doktoru da gölge gibi peşimde geziyo ya her hafta bi bahane ile mutlaka yazıyorgeçen gebe okuluna gitmek ister misin gibi bişiler söyledi ama uykuluydım anlamadım dinlemedim de
Şeytan dürttü dur araştırma modum açılsın akşam akşam oldu mı şimdi çilek dhdjdkfBenmkide yaptır diyor ama ben engin bilgilerimle yapılmamasını daha uygun görüyorum dkhdjdjdjjd off aksam aksam tadımı kaçırdı bak bu
Sağlık bakanlığı çökmüş enselerine. Onlar da bize çöküyorBeni yüksek riskli gebeye aldılar. Her hafta arayıp halimi hatırımı soruyorlar
Ben de evdeyım en azından değişiklik olur gitsem mi diye düşünüyorum ama bi yanımda evden çıkmak istemiyor bu araKızlar selam bugün beni ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar gebe okuluyla alakalı işte gidiyomusunuz gitmeyi düşünür müsünüz gibi şeyler sordular ücretsiz birçok hastanede olduğundan falan bahsettiler. Evdeyim zaten gitsem mi diye düşünüyorum giden yada gitmeyi düşünen var mı acaba faydası olur mu ki
Benim doktorum 6 hafta ara ver diğer doz için dedi herkes başka bi şey söylüyor valla ben de yıldım, yapılmama gibi bi ihtimali varsa yapmayıversem ben de keşke. Sürekli level atlayıp duruyoz benim daha şeker yükleme de duruyorYok şimdi durduk yere bi gebişi geremem bacım olmaz
Ya muhtemelen aşıyı olsak da bişi olmucak ama içime sinmiyo işte dkfjkfjf seni de ateşledim madem hele bi araştır ortak akıl yürütelimŞeytan dürttü dur araştırma modum açılsın akşam akşam oldu mı şimdi çilek dhdjdkf
Gittin mi gebe okuluna neler yapıyorlar, okumaktan o kadar sıkıldım ki isminde okul geçmesi beni soğutuyor4 ağustosta 2. dozu oldum bu defa hiç acımadı hatta aşıdan bir gün sonra gebe okulum başlıyodu hiç sıkıntı yaşamadım. hiç korkma yaptır
Benim arkadaşım hamileyken gidip çok memnun kalmıştı ben de yaz tatili gideyim dedim ama bulamadım okul mokıl bence varsa gitKızlar selam bugün beni ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar gebe okuluyla alakalı işte gidiyomusunuz gitmeyi düşünür müsünüz gibi şeyler sordular ücretsiz birçok hastanede olduğundan falan bahsettiler. Evdeyim zaten gitsem mi diye düşünüyorum giden yada gitmeyi düşünen var mı acaba faydası olur mu ki
Doktorunuz kim ben de eskisehirdeyimDoktorum tek sözün yeteceğini söyledi ikinciyi istemiyorum de2 de zorlamıyorlar ya rahat ol gerçi her yer aynı değildir ama. Bu arada beni bi de genel sağlık ocağından aradılar size ulaştılar mı? Eskişehir'deyiz ben tüm ile bakan bi merkez miş
Şeker testini atlat da kurtul vallaBenim doktorum 6 hafta ara ver diğer doz için dedi herkes başka bi şey söylüyor valla ben de yıldım, yapılmama gibi bi ihtimali varsa yapmayıversem ben de keşke. Sürekli level atlayıp duruyoz benim daha şeker yükleme de duruyor
Şeker yüklemede bisey yok ya o kolay halledersin .Benim doktorum 6 hafta ara ver diğer doz için dedi herkes başka bi şey söylüyor valla ben de yıldım, yapılmama gibi bi ihtimali varsa yapmayıversem ben de keşke. Sürekli level atlayıp duruyoz benim daha şeker yükleme de duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?