Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sağlık ocağı doktoru da gölge gibi peşimde geziyo ya her hafta bi bahane ile mutlaka yazıyor geçen gebe okuluna gitmek ister misin gibi bişiler söyledi ama uykuluydım anlamadım dinlemedim de

Ay sende baya bi yan etki yapmıs ya.
Acaba diyorum 18inde salak mı yapsam baktım peşime çok düşüyorlar giderim
Bana hemşirem doktoruna sor öyle gel dedi, bazen 2. Dozu yaptırmaya gerek görmüyorlar duruma göre gelirsin haber verirsin dedi kapıyı açık bıraktı ama sağolsun doktorum kesinlikle oluyoruz dedi ok dedim el mahkum

Ay sende baya bi yan etki yapmıs ya.
Acaba diyorum 18inde salak mı yapsam baktım peşime çok düşüyorlar giderim
Doktorum tek sözün yeteceğini söyledi ikinciyi istemiyorum de 2 de zorlamıyorlar ya rahat ol gerçi her yer aynı değildir ama. Bu arada beni bi de genel sağlık ocağından aradılar size ulaştılar mı? Eskişehir'deyiz ben tüm ile bakan bi merkez miş

Kızlar selam bugün beni ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar gebe okuluyla alakalı işte gidiyomusunuz gitmeyi düşünür müsünüz gibi şeyler sordular ücretsiz birçok hastanede olduğundan falan bahsettiler. Evdeyim zaten gitsem mi diye düşünüyorum giden yada gitmeyi düşünen var mı acaba faydası olur mu ki

Benmkide yaptır diyor ama ben engin bilgilerimle yapılmamasını daha uygun görüyorum dkhdjdjdjjd off aksam aksam tadımı kaçırdı bak bu

Hahha tam bunu sormuştum sen yazmışsın. Beni de geçen hafta aradılar

Dur yarın sağlık ocağı doktorunu arayıp kendimi acındırayım ilk dozda çok kötü oldum falan diyeyim bakalım ne dicek

Ben de evdeyım en azından değişiklik olur gitsem mi diye düşünüyorum ama bi yanımda evden çıkmak istemiyor bu ara onun dışında da bir sürü soru sordular aşı oldun mu sağlık ocağına gidiyo musun nerede doğuracaksın falan diye

Yok şimdi durduk yere bi gebişi geremem bacım olmaz
Benim doktorum 6 hafta ara ver diğer doz için dedi herkes başka bi şey söylüyor valla ben de yıldım, yapılmama gibi bi ihtimali varsa yapmayıversem ben de keşke. Sürekli level atlayıp duruyoz benim daha şeker yükleme de duruyor

Benim arkadaşım hamileyken gidip çok memnun kalmıştı ben de yaz tatili gideyim dedim ama bulamadım okul mokıl bence varsa git

Doktorunuz kim ben de eskisehirdeyim

Şeker testini atlat da kurtul valla

Şeker yüklemede bisey yok ya o kolay halledersin .
Ama Aşı beni irrite ediyor en basından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…