Ümit hastanesi melih arslan. Her doktoru gezdim sonunda buldumDoktorunuz kim ben de eskisehirdeyim
Evet evet bana da sordularBen de evdeyım en azından değişiklik olur gitsem mi diye düşünüyorum ama bi yanımda evden çıkmak istemiyor bu araonun dışında da bir sürü soru sordular aşı oldun mu sağlık ocağına gidiyo musun nerede doğuracaksın falan diye
2. Doz daha hafif galiba. Sırf tetanoz sanırım o demi4 ağustosta 2. dozu oldum bu defa hiç acımadı hatta aşıdan bir gün sonra gebe okulum başlıyodu hiç sıkıntı yaşamadım. hiç korkma yaptır
Benim mottom herkes yapıyor yapayım falan, bide araştırınca olaylar boka sarıyor bende ya, kendi kendimi strese sokuyorumŞeker yüklemede bisey yok ya o kolay halledersin .
Ama Aşı beni irrite ediyor en basından beri
Okul değil de hastanelerde olan bi eğitim sanırım ebeler falan veriyomus eğitimi ne anlatiyolar bilmiyorum da bend giden varsa diye sorayım dedim faydalı biseyse doğumu kolaylaştıran şeyler falan anlatiliyorsa gidebilirim belki dedimBenim arkadaşım hamileyken gidip çok memnun kalmıştı ben de yaz tatili gideyim dedim ama bulamadım okul mokıl bence varsa git
Anadolu hastanesi Burak kenarÜmit hastanesi melih arslan. Her doktoru gezdim sonunda buldumsen hangi doktordasınn
Evet ben de özeldeyim telefonla aradım ben hemen kaydımı açtılar. 30. Haftadan sonra haber vericez dediler bana daEvet evet bana da sordularbende kararsız kaldım ya gitsem mi diye özele gidiyorum kontrollere hastanenin adını sordular söyleyince orda da var ücretsiz gebe okulu falan dedi bı sorucam orda varsa gidebilirim belki yakın bana
Ya doktor da olsan da olur olmasan da dedi, ol dese böyle lastik gibi uzamayacaktı mesele şimdi kafam karıştı. Bi yanım olma diyor diğeri ol rahatla diyor böyle her gün düşünüp günü bitiriyorumŞeker testini atlat da kurtul valla
Ben bu aşının ilk dozunu da olmak istememiştim aslında sağlık ocağı doktoru 15 dk telefonda aşının faydalarından bahsedince lanet gelsin dedim gittim yaptırdım. İkinci doz için de ya ikna edilmem lazım ya da beni görmezden gelip salmaları lazımBenim mottom herkes yapıyor yapayım falan, bide araştırınca olaylar boka sarıyor bende ya, kendi kendimi strese sokuyorum
Ben araştırmayınca tam olarak öyle olduBenim mottom herkes yapıyor yapayım falan, bide araştırınca olaylar boka sarıyor bende ya, kendi kendimi strese sokuyorum
Evet emzirme doğum bebek bakımı her şey anlatılıyor doğum öncesi ve sonrası, okul derken adı öyle diye öyle dedimOkul değil de hastanelerde olan bi eğitim sanırım ebeler falan veriyomus eğitimi ne anlatiyolar bilmiyorum da bend giden varsa diye sorayım dedim faydalı biseyse doğumu kolaylaştıran şeyler falan anlatiliyorsa gidebilirim belki dedim
Bi Anadolu'yu denemedim ya aslında hamilelik başında orayı araştırdım ama randevular çok dolu orada ben son dk alabiliyorum bir de bana çok uuzak kalıyorAnadolu hastanesi Burak kenar
Ben de aynısını ümit hastanesi için düşündüm :)) Burak hocaya ben geliyorum diyorum gel diyor randevu bile almıyorum çoğu zaman benim için de önemli her an ulaşılabilir olmasıBi Anadolu'yu denemedim ya aslında hamilelik başında orayı araştırdım ama randevular çok dolu orada ben son dk alabiliyorum bir de bana çok uuzak kalıyor
Evet ben de gördüm onu ben de 21de yaptım doktoruma dedim 27de yapılması gerekiyor dediler öyle bi şey yok dedi yaptım napayım ya, doktor da artık bana sen mi doktorsun ben mi modunda yaklaşıyor zatenBen araştırmayınca tam olarak öyle oldu19 haftada karma aşıyı yaptılar. Yaptırdıktan sonra bir baktım 27-30 haftalarda uygun diyorlardı.
Senin doktorun ne diyorBen bu aşının ilk dozunu da olmak istememiştim aslında sağlık ocağı doktoru 15 dk telefonda aşının faydalarından bahsedince lanet gelsin dedim gittim yaptırdım. İkinci doz için de ya ikna edilmem lazım ya da beni görmezden gelip salmaları lazım
Onu ol ya iç glukozu bak keyfineYa doktor da olsan da olur olmasan da dedi, ol dese böyle lastik gibi uzamayacaktı mesele şimdi kafam karıştı. Bi yanım olma diyor diğeri ol rahatla diyor böyle her gün düşünüp günü bitiriyorum
Kaçlık içtin 50 mi 75 miOnu ol ya iç glukozu bak keyfineçokta berbat değil
Aslında ben de gğmbürtüye gittimYa doktor da olsan da olur olmasan da dedi, ol dese böyle lastik gibi uzamayacaktı mesele şimdi kafam karıştı. Bi yanım olma diyor diğeri ol rahatla diyor böyle her gün düşünüp günü bitiriyorum
O tamamen bilimsel bi yaklaşımla aşıları oluyoruz çilekcim buna sen karar veremezsin diyorSenin doktorun ne diyor
75 içtim açlığımı bastırdı djjdjdjdKaçlık içtin 50 mi 75 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?