Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Evet evet bana da sordular bende kararsız kaldım ya gitsem mi diye özele gidiyorum kontrollere hastanenin adını sordular söyleyince orda da var ücretsiz gebe okulu falan dedi bı sorucam orda varsa gidebilirim belki yakın bana

Benim arkadaşım hamileyken gidip çok memnun kalmıştı ben de yaz tatili gideyim dedim ama bulamadım okul mokıl bence varsa git
Okul değil de hastanelerde olan bi eğitim sanırım ebeler falan veriyomus eğitimi ne anlatiyolar bilmiyorum da bend giden varsa diye sorayım dedim faydalı biseyse doğumu kolaylaştıran şeyler falan anlatiliyorsa gidebilirim belki dedim

Evet ben de özeldeyim telefonla aradım ben hemen kaydımı açtılar. 30. Haftadan sonra haber vericez dediler bana da

Şeker testini atlat da kurtul valla
Ya doktor da olsan da olur olmasan da dedi, ol dese böyle lastik gibi uzamayacaktı mesele şimdi kafam karıştı. Bi yanım olma diyor diğeri ol rahatla diyor böyle her gün düşünüp günü bitiriyorum

Benim mottom herkes yapıyor yapayım falan, bide araştırınca olaylar boka sarıyor bende ya, kendi kendimi strese sokuyorum
Ben bu aşının ilk dozunu da olmak istememiştim aslında sağlık ocağı doktoru 15 dk telefonda aşının faydalarından bahsedince lanet gelsin dedim gittim yaptırdım. İkinci doz için de ya ikna edilmem lazım ya da beni görmezden gelip salmaları lazım

Benim mottom herkes yapıyor yapayım falan, bide araştırınca olaylar boka sarıyor bende ya, kendi kendimi strese sokuyorum
Ben araştırmayınca tam olarak öyle oldu 19 haftada karma aşıyı yaptılar. Yaptırdıktan sonra bir baktım 27-30 haftalarda uygun diyorlardı.

Evet emzirme doğum bebek bakımı her şey anlatılıyor doğum öncesi ve sonrası, okul derken adı öyle diye öyle dedim hastanede oluyo evet

Bi Anadolu'yu denemedim ya aslında hamilelik başında orayı araştırdım ama randevular çok dolu orada ben son dk alabiliyorum bir de bana çok uuzak kalıyor
Ben de aynısını ümit hastanesi için düşündüm :)) Burak hocaya ben geliyorum diyorum gel diyor randevu bile almıyorum çoğu zaman benim için de önemli her an ulaşılabilir olması

Ben araştırmayınca tam olarak öyle oldu 19 haftada karma aşıyı yaptılar. Yaptırdıktan sonra bir baktım 27-30 haftalarda uygun diyorlardı.
Evet ben de gördüm onu ben de 21de yaptım doktoruma dedim 27de yapılması gerekiyor dediler öyle bi şey yok dedi yaptım napayım ya, doktor da artık bana sen mi doktorsun ben mi modunda yaklaşıyor zaten

Senin doktorun ne diyor

Ya doktor da olsan da olur olmasan da dedi, ol dese böyle lastik gibi uzamayacaktı mesele şimdi kafam karıştı. Bi yanım olma diyor diğeri ol rahatla diyor böyle her gün düşünüp günü bitiriyorum
Aslında ben de gğmbürtüye gittim hiç kilo almadım enerjim yerinde tatlıyla aram yok bebek ölçümü iyi ama annemde şeker geçmişi vardı. Yine de açlık tokluk bakalım güzelse yapmayız dedi mutlu olmuştum. Sonra eşi rahtsızlandı izne çıktı bi doktora yönlendirdi beni. Ona gittim kendimi testi yaparken buldum sorgulamadım da artık dedim herkes yaptırıyor ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…