Ay maşallah hiç kilo almadın mıAslında ben de gğmbürtüye gittimhiç kilo almadım enerjim yerinde tatlıyla aram yok bebek ölçümü iyi ama annemde şeker geçmişi vardı. Yine de açlık tokluk bakalım güzelse yapmayız dedi mutlu olmuştum. Sonra eşi rahtsızlandı izne çıktı bi doktora yönlendirdi beni. Ona gittim kendimi testi yaparken buldum sorgulamadım da artık dedim herkes yaptırıyor ne olacak
Ben 75lik içtim kötü değil ya normalde zorlamaz, ben tansiyon ilaçlarımı içmediğimden zorlandımKaçlık içtin 50 mi 75 mi
Çok gaza geldim devlete randevu alcam şimdiBen 75lik içtim kötü değil ya normalde zorlamaz, ben tansiyon ilaçlarımı içmediğimden zorlandım
Kız meyve diyorsan ben yemek yerine karpZla hayatta kalıyorumAy maşallah hiç kilo almadın mıe ne çıktı sonuç? Ben sonuçtan da korkuyorum galiba çok meyve falan yiyorum çünkü bide benim doktorun kliniği var git devlette yaptır ben yapmıyorum dedi öyle kaldı ya
Valla ben daha önce 5 kaybım oldu o süreçte her doktoru denedim. Melih beyi tavsiye edebilirim bi dene istersen. Muayene ücreti uygun, telefonuna rahat rahat ulaşıyorum sağolsun yazarım hemen döner. Kimsenin bulamadığı tansiyon sorununu o buldu. Mesafeli ama ilgiliBen de aynısını ümit hastanesi için düşündüm :)) Burak hocaya ben geliyorum diyorum gel diyor randevu bile almıyorum çoğu zaman benim için de önemli her an ulaşılabilir olması
Ben 75lik içtim kötü değil ya normalde zorlamaz, ben tansiyon ilaçlarımı içmediğimden zorlandım
Şu içmediğimden onu da içmedim gece dozunu 12 de içtim doktor kısa yükselmeler anlık zarar vermez dedi. Zaten sürekli içtiğinden bünyede ilaç her türlü olacak dedi. Bi dozu almayı unutup biraz geç içtiğini düşün.Benim 07.30 da tansiyon ilacım var. İçmemek mi gerekiyormuş bence onu içmemek daha riskli
Benim de tiroid ilacım var sabahları, valla aksatmayayım önemli diye ilacı içtim öyle gittim hiç de birşey olmadı. Yine de yanıltmayayım tabi canım istersen yanına al doktoruna sor öyle içBenim 07.30 da tansiyon ilacım var. İçmemek mi gerekiyormuş bence onu içmemek daha riskli
Benim de tiroid ilacım var sabahları, valla aksatmayayım önemli diye ilacı içtim öyle gittim hiç de birşey olmadı. Yine de yanıltmayayım tabi canım istersen yanına al doktoruna sor öyle iç
Tabiki çok önemli bi gün bile aksatılsa değerlerim oynuyor benim mesela mutlak devamlılık istiyor, en iyisini yapmışsın sorarak canımAradım canım bende şimdi laboratuvarı aradım. aç karna içebiliyorsanız içebilirsin sadece 7 saat açlık gerekiyor dedi. Rahatladım. Çünkü önemli ilaçlarımız.
Bu durum belki kişinin kilosuna göre değişiyordur canım ama son aylarda daha baskılı oluyorayy evet benim de yürürken ya 4 gün önce falan başladı çok acımıyo ama sanki oram dopdolu şiş gibi basınç ve hafif ağrılı böyle
ben gittim çok eğlenceli oluyo toplam 5 kişiyiz zaten ben dahil. üçü benim yaşlarımda 26-27 biri 39 yaşında. ders sonu yoga da yapıyoruz hafif. hemşireler de çok tatlı. 2 haftamız daha var toplam 1 ay sürüyomuş. ilk kez duyup öğrendiğim çok şey oldu açıkçası. küçük şehirde yaşadığım için de yol sıkıntım yok zaten klimalı rahat bi ortam kahkahalarla geçiyo hem de baya dertleşiyoruz hepimiz aynı haftalardayız ben kesinlikle gidin derimGittin mi gebe okuluna neler yapıyorlar, okumaktan o kadar sıkıldım ki isminde okul geçmesi beni soğutuyor
Kızlar selam bugün beni ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar gebe okuluyla alakalı işte gidiyomusunuz gitmeyi düşünür müsünüz gibi şeyler sordular ücretsiz birçok hastanede olduğundan falan bahsettiler. Evdeyim zaten gitsem mi diye düşünüyorum giden yada gitmeyi düşünen var mı acaba faydası olur mu ki
yok aşkım boğmaca+tetanoz galiba ilk doz tdaptı. ya benim çok araştırmacı kimliğim yok doktorum ne derse koşa koşa yapıyorum yavru köpecikler gibi chcjkcjdcjhf2. Doz daha hafif galiba. Sırf tetanoz sanırım o demi
Bugün gittim sağlık ocağına canimKızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna
aa benim de tiroit hapım var şeker yüklemem haftaya diye daha sormamıştım doktoruma. sabah tiroit hapını 1 bardak suyla içip gitsek oluyo muymuş yaniBenim de tiroid ilacım var sabahları, valla aksatmayayım önemli diye ilacı içtim öyle gittim hiç de birşey olmadı. Yine de yanıltmayayım tabi canım istersen yanına al doktoruna sor öyle iç
Öyle mi bende geç kalır mıyım acaba diyodum bende sorayım bı teşekkür ederimEvet ben de özeldeyim telefonla aradım ben hemen kaydımı açtılar. 30. Haftadan sonra haber vericez dediler bana da
Gittiniz mi daha önce pekiEvet emzirme doğum bebek bakımı her şey anlatılıyor doğum öncesi ve sonrası, okul derken adı öyle diye öyle dedimhastanede oluyo evet
Aynen kuzum ben içtim yani gitmeden bi yarım saat bi saat kadar önce öyle gittim hiç de bir şey olmadı yani yine tabi danış doktoruna ama her sabah devamlılık isteyen bi hap olduğu için daha önemli gördüm ilacımıaa benim de tiroit hapım var şeker yüklemem haftaya diye daha sormamıştım doktoruma. sabah tiroit hapını 1 bardak suyla içip gitsek oluyo muymuş yani
Valla ben gitmedim işte hamile bir arkadaşım vardı o çok överek anlattı mutlaka git diye, ondan duyduklarım bunlar ben yeni taşındım taşındığım yerde de kayıt olmam gerekiyormuş öncesinde hastanede o yüzden kaldıGittiniz mi daha önce peki
Ben bugün takipli olduğum devlet hastanesinin gebe okuluna başladım, genel teorik bilgiler verildi bugün anne sütünün faydaları emzirme şekilleri hamilelik süreci falan anlatıldı yarın da doğumdan bahsedeceklermiş toplam 3 gün sürecekmiş bizim buradaki bazı yerlerde daha uzun sürüyormuşKızlar selam bugün beni ilçe sağlık müdürlüğünden aradılar gebe okuluyla alakalı işte gidiyomusunuz gitmeyi düşünür müsünüz gibi şeyler sordular ücretsiz birçok hastanede olduğundan falan bahsettiler. Evdeyim zaten gitsem mi diye düşünüyorum giden yada gitmeyi düşünen var mı acaba faydası olur mu ki
Evet bende de öyle oldu sağlık ocağı 20. Haftada gel aşı için dedi ben 21de gittin tdap yapıldı sonrasında daha geç yapılması gerektiğini söyleyen doktorları gördüm yarın da ikinci doz için gideceğimBen araştırmayınca tam olarak öyle oldu19 haftada karma aşıyı yaptılar. Yaptırdıktan sonra bir baktım 27-30 haftalarda uygun diyorlardı.
ben gittim çok eğlenceli oluyo toplam 5 kişiyiz zaten ben dahil. üçü benim yaşlarımda 26-27 biri 39 yaşında. ders sonu yoga da yapıyoruz hafif. hemşireler de çok tatlı. 2 haftamız daha var toplam 1 ay sürüyomuş. ilk kez duyup öğrendiğim çok şey oldu açıkçası. küçük şehirde yaşadığım için de yol sıkıntım yok zaten klimalı rahat bi ortam kahkahalarla geçiyo hem de baya dertleşiyoruz hepimiz aynı haftalardayız ben kesinlikle gidin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?