Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay maşallah hiç kilo almadın mı e ne çıktı sonuç? Ben sonuçtan da korkuyorum galiba çok meyve falan yiyorum çünkü bide benim doktorun kliniği var git devlette yaptır ben yapmıyorum dedi öyle kaldı ya

Kız meyve diyorsan ben yemek yerine karpZla hayatta kalıyorum şükür güzel çıktı rahat rahat yemeye devam. Yok almadım canım 8 kg da verdim, hayattaki en büyük şansım olabilir zaten kilolu hamile kalmıştım çünkü

Ben de aynısını ümit hastanesi için düşündüm :)) Burak hocaya ben geliyorum diyorum gel diyor randevu bile almıyorum çoğu zaman benim için de önemli her an ulaşılabilir olması
Valla ben daha önce 5 kaybım oldu o süreçte her doktoru denedim. Melih beyi tavsiye edebilirim bi dene istersen. Muayene ücreti uygun, telefonuna rahat rahat ulaşıyorum sağolsun yazarım hemen döner. Kimsenin bulamadığı tansiyon sorununu o buldu. Mesafeli ama ilgili reklam gibi oldu ama dilim çok yandı benim. Sana uymaz belki kişiye göre değişir ama deneyebilirsin.

Benim 07.30 da tansiyon ilacım var. İçmemek mi gerekiyormuş bence onu içmemek daha riskli
Şu içmediğimden onu da içmedim gece dozunu 12 de içtim doktor kısa yükselmeler anlık zarar vermez dedi. Zaten sürekli içtiğinden bünyede ilaç her türlü olacak dedi. Bi dozu almayı unutup biraz geç içtiğini düşün.

Benim 07.30 da tansiyon ilacım var. İçmemek mi gerekiyormuş bence onu içmemek daha riskli
Benim de tiroid ilacım var sabahları, valla aksatmayayım önemli diye ilacı içtim öyle gittim hiç de birşey olmadı. Yine de yanıltmayayım tabi canım istersen yanına al doktoruna sor öyle iç

Benim de tiroid ilacım var sabahları, valla aksatmayayım önemli diye ilacı içtim öyle gittim hiç de birşey olmadı. Yine de yanıltmayayım tabi canım istersen yanına al doktoruna sor öyle iç

Aradım canım bende şimdi laboratuvarı aradım. aç karna içebiliyorsanız içebilirsin sadece 7 saat açlık gerekiyor dedi. Rahatladım. Çünkü önemli ilaçlarımız.

Aradım canım bende şimdi laboratuvarı aradım. aç karna içebiliyorsanız içebilirsin sadece 7 saat açlık gerekiyor dedi. Rahatladım. Çünkü önemli ilaçlarımız.
Tabiki çok önemli bi gün bile aksatılsa değerlerim oynuyor benim mesela mutlak devamlılık istiyor, en iyisini yapmışsın sorarak canım

Gittin mi gebe okuluna neler yapıyorlar, okumaktan o kadar sıkıldım ki isminde okul geçmesi beni soğutuyor
ben gittim çok eğlenceli oluyo toplam 5 kişiyiz zaten ben dahil. üçü benim yaşlarımda 26-27 biri 39 yaşında. ders sonu yoga da yapıyoruz hafif. hemşireler de çok tatlı. 2 haftamız daha var toplam 1 ay sürüyomuş. ilk kez duyup öğrendiğim çok şey oldu açıkçası. küçük şehirde yaşadığım için de yol sıkıntım yok zaten klimalı rahat bi ortam kahkahalarla geçiyo hem de baya dertleşiyoruz hepimiz aynı haftalardayız ben kesinlikle gidin derim

Kızlar ikinci doz tetanozları oldunuz mu? Ya da olacak mısınız ben yine taktım buna
Bugün gittim sağlık ocağına canim
Haziran da olmuştum zaten benim öncesi de var küçük oğlum henüz üç yaşında olduğu için on yıl koruyuculugu var deyince olmak istemedim

aa benim de tiroit hapım var şeker yüklemem haftaya diye daha sormamıştım doktoruma. sabah tiroit hapını 1 bardak suyla içip gitsek oluyo muymuş yani

aa benim de tiroit hapım var şeker yüklemem haftaya diye daha sormamıştım doktoruma. sabah tiroit hapını 1 bardak suyla içip gitsek oluyo muymuş yani
Aynen kuzum ben içtim yani gitmeden bi yarım saat bi saat kadar önce öyle gittim hiç de bir şey olmadı yani yine tabi danış doktoruna ama her sabah devamlılık isteyen bi hap olduğu için daha önemli gördüm ilacımı

Ben bugün takipli olduğum devlet hastanesinin gebe okuluna başladım, genel teorik bilgiler verildi bugün anne sütünün faydaları emzirme şekilleri hamilelik süreci falan anlatıldı yarın da doğumdan bahsedeceklermiş toplam 3 gün sürecekmiş bizim buradaki bazı yerlerde daha uzun sürüyormuş

Ben araştırmayınca tam olarak öyle oldu 19 haftada karma aşıyı yaptılar. Yaptırdıktan sonra bir baktım 27-30 haftalarda uygun diyorlardı.
Evet bende de öyle oldu sağlık ocağı 20. Haftada gel aşı için dedi ben 21de gittin tdap yapıldı sonrasında daha geç yapılması gerektiğini söyleyen doktorları gördüm yarın da ikinci doz için gideceğim

Sizinki çok iyiymiş benim gittiğim 3 gün sürecekmiş daha uzun olmasını isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…