Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
aynı şey işte.. onlarda değişik bi ben bilirim tavrı var. doktorum bir kere aldığım kiloya laf etmedi mesela sağlık ocağındaki ebem her gördüğünde ''.. hanım kilonuza dikkat edin'' diyor ilk gebeliğimde de öyleydi. o yüzden bebeğimin basit rutin tahlillerini, kontrollerini bile özelde yaptırıp boşuna para harcadım oysa boy kilo basit bir şey. ancak sağlık ocağındakilere güvenemiyorum herhangi bir konuda muhatap olmak yoruyor.
tetanoz konusunda da darladı darladı hemen karar vermeniz gerekiyor zaman geçiyor dedi acele etsem o an yapacak. doktorum bebeğe koruma sağlaması için geç vurduralım dedi diyorum nerden çıktı o diyor :) adam prof olmuş ama ebemiz daha iyi biliyor. en sonunda ''siz nasıl istiyorsanız öyle olsun tabi bu kasları etkileyen bir aşı rahimde kastan oluşuyor allah korusun bir şey olursa anneler bu aşıya bağlıyor'' dedi saçmalığa bakın nasıl korku salıyor. doktordan çok biliyor. yani doktorunuz kendi araştırmalarınız sonucu hareket edip takip edin hiç güven vermiyorlar ebeler

ay inanmıyorum ya rahim kası ne alaka öyle bi durum varsa kimse olmaz eminim. Bilgileri eksik kesinlikle doktorun söylediğine bile karşı çıkmışlar ben bi de 2020 Nisan gibi tetanoz olmuştum elimi kesince, Şimdi hem chatgpt hem de ebeye yazdım ben duramadım ebe diyor ki olman lazım ikinci doz var ama chatgpt olmana gerek yok diyor son sözü doktorum verecek sanırsam.

Evet kokusuzsa fizyolojik bir akıntıdır demişti bana doktor hiç önemsemedim şimdiye kadar

CHATGPT çok çok daha güvenilir. doktorunuzun yönlendirdiği şekilde devam edersiniz artık. benim de randevum var bugün aşıyla ilgili farklı bir şey söylerse yazarım

Tatlı kızlar günaydın. Şimdi size bi sorum var
Ben uzun süre ayakta kalınca, yol yürüyünce karnım sertleşiyor. Bu kasılma anlamına mı geliyor? Acil doktora gitmeyi gerektirir mi yoksa kontrolüm 6 gün sonra onu mu bekleyeyim

Bende oluyor geçen doktora sorduğumda normal dedi ne sorsam normal diyor zaten

Bebek buyudugu için normal kabul ediyorlar canım öyle olduğu zamanlarda dinlenince geçiyorsa sıkıntı yoktur benim de cumartesi kontrolüm bakalım ne var ne yok

Kızlar dün aşı konusu açılmış ben de hiç okumamıştım burayı. 20+4 te ilk dozu olmuştum bu sabah tam 25+0 olarak 2. Dozu oldum hadi hayırlısı fjsokajdkdkakdj. Bir de daha önce sanki burada okudum ama emin değilim. Bebek hareket ederken özel bölgede ağrılı bir baskıyla anlık çişimi kaçıracakmışım hissi oluyor. Bu normal bir şey mi

Bende de oluyor canım. Hatta yürümeye devam edemiyorum. Biraz durup dinlenmek zorunda kalıyorum. Yine de geçmiyor tamamen. Ancak eve gelip yatıp dinlendikten sonra geçiyor.

Çoğumuz bunu yaşıyoruz. Hatta bana anlik elektrik çarpması gibi bir his veriyor. Hiç kaçırmadım ama garantisi de yok gibi

günaydın çiloş benim her gün oluyo saatlerce sürmüyo ama doktorum normal demişti sertleşmeler olcakmış. çok yersem çok yürürsem veya yorulursam oluyo benimki acımıyo ama baya daralıyorum

Benim de aynısı canım açlıkta 50 leri yemekten bir süre sonra 60 ları görüyorum birden tuhaf yan etkiler başlayınca geliyor diyorum çok yorucu protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş sürekli proteini nasıl ayarlicaksak

Kızlar mide yanmasını geçirmek için ne yapıyorsunuz? İki gündür perişan etti beni. Artınca mide bulantısı da eşlik ediyor. Yoğurt, süt tükettim ama anlık etki ediyorlar. Sonrası yine aynı.

Kızlar selam 2 gündür sağ tarafımda ağrı olduğu için bugün hastaneye gittim devlet hastanesine. Nst bağladılar ilkinde sancım çıktı 1 kez bebeğin de kalp atışı yavaşlamış anlık daha sonra doktor fetal strese girmiş tekrar 40 dk çekelim dedi 40 dk daha çektiler. Bu arada bebeğim aşırı hareketliydi şimdi hareketli olması bu nst sonuçlarında dalgalanma yapar mı ? İkinci çekilenden sonra herşey normal toparlamış ama hareketlerini kontrol et ve haftaya tekrar nst gir dediler. Çok kafama takmamaya çalışıyorum ama takıyorum da.

Bebek buyudugu için normal kabul ediyorlar canım öyle olduğu zamanlarda dinlenince geçiyorsa sıkıntı yoktur benim de cumartesi kontrolüm bakalım ne var ne yok
Dinlenince hiçbşsey yok ama biraz ayakta kalıp yorulayım hemen başlıyor. Bak mesela az önce mutfakta tatlı yapıyordum ayakta kaldım baya ve oturduğumda bi baktm karnım sağda tümsek olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…