Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
günaydın çiloş benim her gün oluyo saatlerce sürmüyo ama doktorum normal demişti sertleşmeler olcakmış. çok yersem çok yürürsem veya yorulursam oluyo benimki acımıyo ama baya daralıyorum
Ah evet acı ağrı yok ama iç bunaltısı gibi bisey oluyor daralma geliyor. İnşallah normaldir

Ağrı sana anormal gelen bir ağrı mıydı nasıldı? Hareket edince bildiğim kadarıyla nst yi etkiliyor. Anlık bir durumdur endişelenme bence

Bende de oluyor normalmiş artık rahim kasılma alıştırmaları yapıyormuş, hareketle geçmiyor düzenli aralıklarla geliyorsa o zaman sorun demekmiş. Düzenli dediğim de saatte 5.

Bende de oluyor normalmiş artık rahim kasılma alıştırmaları yapıyormuş, hareketle geçmiyor düzenli aralıklarla geliyorsa o zaman sorun demekmiş. Düzenli dediğim de saatte 5.
Yani bi tatlı yapana kadar ayakta kaldım ve hemen bu oldu sinir oluyorum korku geliyor bisey mi olacak diye. Sağda tümsek olmasını da anlamıyorum kasılma mı bu simdi. Oturdum ama henüz rahatlamadı tam olarwk

Yani bi tatlı yapana kadar ayakta kaldım ve hemen bu oldu sinir oluyorum korku geliyor bisey mi olacak diye. Sağda tümsek olmasını da anlamıyorum kasılma mı bu simdi. Oturdum ama henüz rahatlamadı tam olarwk
Bende de oluyor bir tarafa toplanıyor artık bebek mi yapıyor bilmiyorum da ben okşuyorum bir şeyler söylüyorum bazen de pozisyon değiştiriyorum mesela ayaktaysam oturuyorum oturuyorsam sağa sola dönüyorum o zaman geçiyor , bence endişelenme artık doğum yaklaştı rahim de kapasitenin üstünde büyüyor. Magnezyum kullanmak beni rahatlattı bir de maden suyu iç dedi doktor

Canim endişe etme bebeğin hareketleri nst yi etkileyebilir ama hareketli olması daha iyi bir durum herseyin yolunda olduğunu anlıyoruz ama için rahat etmeyecekse tek doktorlar da kalma tabi ki geçmiş olsun hayatım
Dinlenince hiçbşsey yok ama biraz ayakta kalıp yorulayım hemen başlıyor. Bak mesela az önce mutfakta tatlı yapıyordum ayakta kaldım baya ve oturduğumda bi baktm karnım sağda tümsek olmus
Bu dönemde toplanmalar olabilir ama sürekli ve agrili olursa doktora başvurursun canım sen bak durulmayacak gibiyse doktorunla bir iletişime geç derim

Tamam anladığım kadarıyla aciliyet gerektiren bir durum yok gittiğimde detaylıca sorayım doktora. Allah hepimizin bebeklerini korusun gözetsin vaktinde doğum nasip etsin

Yorulunca oluyor bi süre sonra geçiyor. Bazen 1 gün boyunca hiç olmuyor bende anlamadım. Gidince sorayım bakalım

Geçmiş olsun canım. Birkaç gün önce bende rahatsızlandığım için Zeynep Kamilde nst bağladılar. Benim bebekte çok hareketleydi. Hatta cihazı oynatacak kadar dışarıdan görülür haldeydi hareketler. Bende senin gibi bebeğin hareketli olması sonucu etkileyecek mi diye düşünmüştüm. Hiç sancı çıkmadı. İnşallah tekrarı olmaz. Vakti saatinde gelir güzel bebeğin. Kendini yormamaya çalış. Bende dahil bir çoğumuz üzerimizdeki stresi atamıyoruz her an birşey olacak mı diye tedirginlik yaşıyoruz. Bu günlerin tadını çıkaramıyoruz. Ama hep birlikte o minik kalplere kavuşacağız İnşallah.

Ahh sorma güzelim hamilelikten 1 gün bile zevk alamadım Allahım sağlıkla nasip etsin hepimize

Ağrı sana anormal gelen bir ağrı mıydı nasıldı? Hareket edince bildiğim kadarıyla nst yi etkiliyor. Anlık bir durumdur endişelenme bence
Sanki sağ tarafımda bi nokta yırtılıyor gibiydi ama onunla gebeliğin alakası yokmuş idrar istedi temiz çıktı o da

hangi haftadaydın canım sen

Yorulunca oluyor bi süre sonra geçiyor. Bazen 1 gün boyunca hiç olmuyor bende anlamadım. Gidince sorayım bakalım
Bende de oluyor ben doktoru arayıp sormuştum fazla ayakta kalırsan olur normal, yarım saat uzan ayaklarının altına yastık koy dınlen dedi. Ayrıca bazen de sağ tarafta tümsek olarak sertleşiyor ona da normal dedi bebek pozisyon değiştiriyordur dedi

Çoğumuzun başına geliyor demek ki gerçekten normal. Oh be içim rahatladı iyi ki varsınız tatlı kızlarr

Kuzu korkma anlık bebeğin aşırı hareketleri nst yi çok etkiliyormuş, tekrar bakılmış düzelmiş bak sen yine de kontrol et hareketlerini doktorun dediği gibi ama hareketli olması her zaman çok büyük avantajdır stres yapma o daha çok zarar verir

Yalnız değilsin bende öyleyim zaten sulu gözdüm şimdi ekstradan herseye üzülür ağlar oldum geçici llhusaliktan sonra normale dönüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…