- 28 Mart 2025
- 354
- 218
- 18
- 37
Ay annesi yesin dötünü ya o iyi olsun daBüyüyor annesi artık karnına sığmakta zorluk çekiyor minik alya kus
Ya o bende de oluyor. Mesela biraz oturayım kalktığım an birden şişip sertleşiyor. Karnımız biraz daha büyüdüğünde iyice nefes darlığı yapacak gibi. Ben de yarın gidince soracağım haber veririmTatlı kızlar günaydın. Şimdi size bi sorum var
Ben uzun süre ayakta kalınca, yol yürüyünce karnım sertleşiyor. Bu kasılma anlamına mı geliyor? Acil doktora gitmeyi gerektirir mi yoksa kontrolüm 6 gün sonra onu mu bekleyeyim
Kızlar ben başından beri sekiz dokuz kilo aldım karnın çok küçük diyor gören herkes bu arada her istediğini yer diye görmüştüm hamilelerde işin içine girince hiç de öyle olmuyormuş şekerden tansiyondan korkuma şu iştahlılığımı yaşayamıyorum hep açım hep erkek bebeklerde anne böyle oluyor diyorlar doymuyorum dikkat ettiğim için belki de sizin iştah nasıl
Yaa bende de tam tersi oldu normalde duygusal bir insandım. Ama çok sinirli stresli biri oldumm. Her şeye sinirleniyorumKızlar bu hamilelikte her şeye ağlar oldum ya hem fizyolojik yorucu hamilelik zaten hem de duygusal olarak niye böyle ?Her şeye çok çabuk ağlıyorum gereksiz bir duygusalım,oturup bir ağlayasım geliyor kendi kendime .Bir ben mi böyleyim
Ben herşeyi denedim bana yaramadı. Bende geböliğimden beri reflü var bir de çok artmaya başladı ilaç da etki etmiyor çoğu zaman, rennie kullanıyorum normalde. Dün reflü kaynaklı gecenin 3 ünde uyanıp ne varsa çıkardım. Hatta çok burnum kanadı korkudan 5 e kadar yatamadım kaynarsa diye. İlerledikçe nasıl olcam bilmiyorumKızlar mide yanmasını geçirmek için ne yapıyorsunuz? İki gündür perişan etti beni. Artınca mide bulantısı da eşlik ediyor. Yoğurt, süt tükettim ama anlık etki ediyorlar. Sonrası yine aynı.
bu haftalarda sanki oluyo diye biliyorum nerdeyse 30 olmuşsun çok geçmiş olsun inşallah olmaz tekrar
Canım bana da 25. Haftada aynısı oldu iki kere sancı çıktı, hareket az dediler. Sonra acil doktoru geldi kadın doğum kendi dinledi. Biraz karnıma baskı yapıp parmağıyla yan yatırdı. Uykuda olduğu için hareketsiz gelmiş gayet hareketli dedi sancı da sırt üstü olduğunda yalancı kasılmalar normal dedi. Belki öyle birşeydir hiç endişe etme. Güzelce dikkat et bu aralıkta yine bi baktır bakalım.Kızlar selam 2 gündür sağ tarafımda ağrı olduğu için bugün hastaneye gittim devlet hastanesine. Nst bağladılar ilkinde sancım çıktı 1 kez bebeğin de kalp atışı yavaşlamış anlık daha sonra doktor fetal strese girmiş tekrar 40 dk çekelim dedi 40 dk daha çektiler. Bu arada bebeğim aşırı hareketliydi şimdi hareketli olması bu nst sonuçlarında dalgalanma yapar mı ? İkinci çekilenden sonra herşey normal toparlamış ama hareketlerini kontrol et ve haftaya tekrar nst gir dediler. Çok kafama takmamaya çalışıyorum ama takıyorum da.
Ay süper olur valla canım ne diyecek bakalım doktorunYa o bende de oluyor. Mesela biraz oturayım kalktığım an birden şişip sertleşiyor. Karnımız biraz daha büyüdüğünde iyice nefes darlığı yapacak gibi. Ben de yarın gidince soracağım haber veririm
Seninki de mi hep sağda takılıyorDinlenince hiçbşsey yok ama biraz ayakta kalıp yorulayım hemen başlıyor. Bak mesela az önce mutfakta tatlı yapıyordum ayakta kaldım baya ve oturduğumda bi baktm karnım sağda tümsek olmus
Bunu bende merak ediyorum. Burda şu haftadayım bebeğim şu kadar yazanları görünce sanki bebeğim yeterince büyümedi mi diye istemsizce düşünüyorum. Ultrasonda doktor gelişimine haftasıyla uyumlu diyor hatta aşağıda ölçümlerin yazdığı yerde yazan haftaya birebir aynı gidiyor bebeğim ama işte düşünceme yine de engel olamıyorumCanım bende aynıyım. Özellikle tansiyon korkuma turşu falan hiç bşy yiyemedim. Şimdi şeker de sınır gibi. 8 kilo aldım bende. Ama karnım da biraz bol giysem belli bile olmuyor. Benim bebişte erkek.
acaba kilosu mu zayıf diye endişe ediyorum. 25 hafta 734 gr çıktı bugün . Haftasıyla uyumlu diyor ama bu hafta da 900 gr 1 kilo olan bebişler var bilemedim
Hiç öyle düşünüp kendini üzme canım. Karın çıkması bebişin kilosuyla değil iç karınla alakalıymış. Benim 26 dan sonra belli olmaya başladı şimdi bi anda top gibi olduCanım bende aynıyım. Özellikle tansiyon korkuma turşu falan hiç bşy yiyemedim. Şimdi şeker de sınır gibi. 8 kilo aldım bende. Ama karnım da biraz bol giysem belli bile olmuyor. Benim bebişte erkek.
acaba kilosu mu zayıf diye endişe ediyorum. 25 hafta 734 gr çıktı bugün . Haftasıyla uyumlu diyor ama bu hafta da 900 gr 1 kilo olan bebişler var bilemedim
Ohoo iştah diyince benKızlar ben başından beri sekiz dokuz kilo aldım karnın çok küçük diyor gören herkes bu arada her istediğini yer diye görmüştüm hamilelerde işin içine girince hiç de öyle olmuyormuş şekerden tansiyondan korkuma şu iştahlılığımı yaşayamıyorum hep açım hep erkek bebeklerde anne böyle oluyor diyorlar doymuyorum dikkat ettiğim için belki de sizin iştah nasıl
Yalnız değilsin bende öyleyim zaten sulu gözdüm şimdi ekstradan herseye üzülür ağlar oldum geçici llhusaliktan sonra normale dönüyoruz
25 haftada 1 kilo olan bebiş show yapıyordur yavrucumCanım bende aynıyım. Özellikle tansiyon korkuma turşu falan hiç bşy yiyemedim. Şimdi şeker de sınır gibi. 8 kilo aldım bende. Ama karnım da biraz bol giysem belli bile olmuyor. Benim bebişte erkek.
İşte bebek sağda diye mi orası tümsek, yoksa bu kasılma mı onu anlayamadım ki ben. Valla psikolojim bozuldu artık ya bi an önce sağlıkla ekim sonu gelse keşkeSeninki de mi hep sağda takılıyorsolum üstüne yatmaktan felç sağım oğluşun totosundan yüksek yamuk yamuk geziyorum ağrıyla
Aslında beni korkutan o anlık kalp atışı yavaşlaması yarın şehir hastanesine randevu aldım bide orda baktırcamCanım bana da 25. Haftada aynısı oldu iki kere sancı çıktı, hareket az dediler. Sonra acil doktoru geldi kadın doğum kendi dinledi. Biraz karnıma baskı yapıp parmağıyla yan yatırdı. Uykuda olduğu için hareketsiz gelmiş gayet hareketli dedi sancı da sırt üstü olduğunda yalancı kasılmalar normal dedi. Belki öyle birşeydir hiç endişe etme. Güzelce dikkat et bu aralıkta yine bi baktır bakalım.
Bende de gebelikten önce reflü vardı. Bu hafta felaket bir şekilde geri döndü. Haftaya doktora söyleyeceğim ama ilaçlardan da fenalık geldi artık.Ben herşeyi denedim bana yaramadı. Bende geböliğimden beri reflü var bir de çok artmaya başladı ilaç da etki etmiyor çoğu zaman, rennie kullanıyorum normalde. Dün reflü kaynaklı gecenin 3 ünde uyanıp ne varsa çıkardım. Hatta çok burnum kanadı korkudan 5 e kadar yatamadım kaynarsa diye. İlerledikçe nasıl olcam bilmiyorum
Canım bence bebek o tarafa toplandığı için öyle oluyor. Mesela ben doğru düzgün kilo almadım. Karnım bazı kıyafetlerde belli. Bazılarında yok gibi. Dün arkadaşımla otururken bebiş şu an sola toplanmış farkında mısın dedi. Evet. Orada bir sertlik, ağrı var dedim. Normal dedi. Onun da bir çocuğu olduğu için rahatladım direktİşte bebek sağda diye mi orası tümsek, yoksa bu kasılma mı onu anlayamadım ki ben. Valla psikolojim bozuldu artık ya bi an önce sağlıkla ekim sonu gelse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?