Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
25 haftada 1 kilo olan bebiş show yapıyordur yavrucum biraz genetik faktör de etkili ben eminim buna. Anne babası ekstra uzundur o bebişin mesela

Saolun kızlar ya doktorumdan daha çok destek ve moral oluyorsunuz valla.

İşte bebek sağda diye mi orası tümsek, yoksa bu kasılma mı onu anlayamadım ki ben. Valla psikolojim bozuldu artık ya bi an önce sağlıkla ekim sonu gelse keşke

Canım tek duam vaktinde ve sağlıklı gelmeleri. Fiziksel değil belki ama psikolojik olarak çok yordu beni bu gebelik ya. Bugünde idrarımda değişik böbrek hücreleri görülmüş. Yazdım daha dönmedi doktor. Şeker de sınırda gibi . Allah yardımcımız olsun

Benim bebiş gebeliğin başından beri 1 hafta geriden geliyor. Doktor geç döllenme olabilir diyor hep. Hiç önemsemedim o yüzden. Gelişimi gayet iyi diyor. Fazlasını irdelemiyorum o konuda. Karnım da pek belli değil. Hepimizin böyle zor ve korku dolu hamilelik geçirmesine ne demeli bilmiyorum

Kızlar hamilelik köşesi alan, araştıran var mı? Özellikle sezaryen doğum yapıp korse kullananlar hangisini aldınız, kaçıncı gün kullandınız. Benim doğum şeklim%90 sezaryen. İlk gebelik ama taşikardi var. Doktor sezaryen yapalım dedi

kızlar çatı muayenesi şart mı zorunlu mu mesela normal doğum düşünmeyenlere de mi yapılıyo bu

İnşallah yüreğimiz ağzımızda 7 ay geçirdik son 2 ayda rahat etsek ya azıcık
ben hala kabuslar görüyorum psikolojik olarak çok zorlandım fizikselden ziyade. ilk bebeğimi kaybettiğimiz için. eylül ayı bi gelse hızlı geçicek gibi geliyo sanki

ben hala kabuslar görüyorum psikolojik olarak çok zorlandım fizikselden ziyade. ilk bebeğimi kaybettiğimiz için. eylül ayı bi gelse hızlı geçicek gibi geliyo sanki
Eylülü bende iple çekiyorum 32 oluyorum çünkü biraz rahat nefes alırım gibi hissediyorum

İşte bebek sağda diye mi orası tümsek, yoksa bu kasılma mı onu anlayamadım ki ben. Valla psikolojim bozuldu artık ya bi an önce sağlıkla ekim sonu gelse keşke
Bebektir canım kasılma tüm karnı gerdiriyor. Benimki dimdik sağda takılıyordu mesela büyüdüler artık daha tümsek oluyor. Yarın gittiğinde o tarafta görürsün bebişini

Yaaa ne iyi yapmışsınız, neler koydunuz acaba bize de fikir olsun
Hemşireye verileceklere:
1 takım, 1 askılı zıbın, şapka eldiven çorap, bir bez, 1 ıslak mendil, 1 penye battaniye
Bebeğe yedek:
2 takım, 2 tulum, 4 zıbın aldım. Çok bile aslında ama garanti olsun dediler hastane evime biraz uzak çünkü.
Çorap,eldiven,şapka, önlük takıma ait 2 şer tane aldım. Ağız mendili 6 tane, 1 penye battaniye, 1 de yatağına sererim diye müslin örtü.
Alt açma: 1 ıslak mendil diğeri kaybolursa diye , 15 bez 4 alt açma örtüsü pişik kremi(bunda da kararsız kaldım gerek olmaz bence)
Kendime:
Bi koyu bi açık renk pijama takımı, çorap iç çamaşırı yüksek bel, 1 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti ,1 yelek belki üşüme gelir diye, depend, 6 tane göğüs pedi, 4 tane de gece pedi aldım. 1 terlik bir de normal el havlusu aldım nolur nolmaz diye.

Emzik biberon almadım kullandırtmıyorlar zaten, küçük boy bi tane mama ekledim benim emzirememe durumum var çünkü. 3 tane de poşet ekledim kirli için valla az tutayım dedim yine çok şey almışım eksik fazla varsa belirtir deniz sevinirim kafam çok karıştı çünkü

yaa kaçıncı haftada bitirdin benim daha alışveriş bile bitmedi
29 içindeyim. Ya beni geçen ay biraz doktorum telaşa getirdi. Tansiyon olunca ne olur olmaz 30 a kadar herşeyini bitir dedi etken doğum olabilir olmasa bile tansiyon seni çok zorlayabilir yapmakta zorlanırsın dedi. 2 hafta içinde eksikleri aldım 1 hafta kıyafetleri yıkadım ütüledim bugün de ayırdım hepsini şükür. Yoksa mecalim yok bişey yapmaya 39 u da beklerdim ben

ss aldım yazıldıklarını bende şuan sıkıntı yok ama erkenden her şey bitsin istiyorum bebek bezi olarak hangi marka peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…