- 10 Ocak 2024
- 632
- 580
- 23
- 33
Canım bana da 25. Haftada aynısı oldu iki kere sancı çıktı, hareket az dediler. Sonra acil doktoru geldi kadın doğum kendi dinledi. Biraz karnıma baskı yapıp parmağıyla yan yatırdı. Uykuda olduğu için hareketsiz gelmiş gayet hareketli dedi sancı da sırt üstü olduğunda yalancı kasılmalar normal dedi. Belki öyle birşeydir hiç endişe etme. Güzelce dikkat et bu aralıkta yine bi baktır bakalım.
25 haftada 1 kilo olan bebiş show yapıyordur yavrucumbiraz genetik faktör de etkili ben eminim buna. Anne babası ekstra uzundur o bebişin mesela
İşte bebek sağda diye mi orası tümsek, yoksa bu kasılma mı onu anlayamadım ki ben. Valla psikolojim bozuldu artık ya bi an önce sağlıkla ekim sonu gelse keşke
amin inşallah ya hepimiz sağlıkla huzurla kucağımıza alalım dua ediyorumAllahım sağlıkla sıhhatle zamanında doğuralım şu Ekim sonu Kasım başı gelsin bi an önce rahat nefes alalım.
İnşallah yüreğimiz ağzımızda 7 ay geçirdik son 2 ayda rahat etsek ya azıcıkamin inşallah ya hepimiz sağlıkla huzurla kucağımıza alalım dua ediyorum
Amin canım aminAllahım sağlıkla sıhhatle zamanında doğuralım şu Ekim sonu Kasım başı gelsin bi an önce rahat nefes alalım.
İnşallah kuzum sende kiloyu dert etme genetik bile etkiliyor önemli olan haftasıyla uyumlu olmasıAmin canım amininşallah hayırlısı ile gelsin o günler.
ben hala kabuslar görüyorum psikolojik olarak çok zorlandım fizikselden ziyade. ilk bebeğimi kaybettiğimiz için. eylül ayı bi gelse hızlı geçicek gibi geliyo sankiİnşallah yüreğimiz ağzımızda 7 ay geçirdik son 2 ayda rahat etsek ya azıcık
Eylülü bende iple çekiyorum 32 oluyorum çünkü biraz rahat nefes alırım gibi hissediyorumben hala kabuslar görüyorum psikolojik olarak çok zorlandım fizikselden ziyade. ilk bebeğimi kaybettiğimiz için. eylül ayı bi gelse hızlı geçicek gibi geliyo sanki
Bebektir canım kasılma tüm karnı gerdiriyor. Benimki dimdik sağda takılıyordu mesela büyüdüler artık daha tümsek oluyor. Yarın gittiğinde o tarafta görürsün bebişiniİşte bebek sağda diye mi orası tümsek, yoksa bu kasılma mı onu anlayamadım ki ben. Valla psikolojim bozuldu artık ya bi an önce sağlıkla ekim sonu gelse keşke
En iyisini yapmışsın için rahat ederAslında beni korkutan o anlık kalp atışı yavaşlaması yarın şehir hastanesine randevu aldım bide orda baktırcam
hazırlıkların hepsini 30'dan önce bitirmek mi lazım sen tecrübelisinEylülü bende iple çekiyorum 32 oluyorum çünkü biraz rahat nefes alırım gibi hissediyorum
Ay ben hazırladım bitirdim vallahazırlıkların hepsini 30'dan önce bitirmek mi lazım sen tecrübelisin
Yaaa ne iyi yapmışsınız, neler koydunuz acaba bize de fikir olsunAy ben hazırladım bitirdim vallahurçladım ama hurçlarım eksik geldi takım almamıştım ben kargom gelince valizi kapatıyorum inşallah
yaa kaçıncı haftada bitirdinAy ben hazırladım bitirdim vallahurçladım ama hurçlarım eksik geldi takım almamıştım ben kargom gelince valizi kapatıyorum inşallah
Hemşireye verileceklere:Yaaa ne iyi yapmışsınız, neler koydunuz acaba bize de fikir olsun
29 içindeyim. Ya beni geçen ay biraz doktorum telaşa getirdi. Tansiyon olunca ne olur olmaz 30 a kadar herşeyini bitir dediyaa kaçıncı haftada bitirdinbenim daha alışveriş bile bitmedi
ss aldım yazıldıklarını bende şuan sıkıntı yok ama erkenden her şey bitsin istiyorum29 içindeyim. Ya beni geçen ay biraz doktorum telaşa getirdi. Tansiyon olunca ne olur olmaz 30 a kadar herşeyini bitir dedietken doğum olabilir olmasa bile tansiyon seni çok zorlayabilir yapmakta zorlanırsın dedi. 2 hafta içinde eksikleri aldım 1 hafta kıyafetleri yıkadım ütüledim bugün de ayırdım hepsini şükür. Yoksa mecalim yok bişey yapmaya 39 u da beklerdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?