Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bu arada hala ayda bir mi gidilmeli dr a kızlar ben suan 24+5im en son muayene de gene 1 ay sonraya randevu verdi bence cok fazla 1 ay
Cnm ben 27+4’üm. Tam bir ay sonraya çağırdı.
Benim de dün inanılmaz hareketliydi. Noluyoruz dedim ama doktor bu iyi bir şey merak etme diyor.
kızlar bebolarınızın haftası ve kgsi kaçtı en son merak ediyorum
Cnm bugün 27+4, 1 kilo 100 gram:))

Ben de bugün şeker yüklemesine gittim kızlar. 100’lük verdiler, berbattı ya hem tadı hem beklemesi… Evden çıkışımla girişim arası 6 saat vardı. Ama sonucum güzel geldi rahatladık. Bi tek demir ilacımı ikiye çıkarmam lazım. Ben çoğunlukla unutuyorum ya bu günlerde vitaminleri… Bu arada C cilekcanavari benimki de aşırı hareketli ya sürekli ben burdayım diyor manyak

Ay neden 100lük ya ben max 75lik oluyor sanıyordum. Ama şükür güzel gelmiş sonucun sevindim
Hahahahha +1 kuduruk Anam yediğimiz içtiğimiz mi fazla geliyo bu sıpalara ben anlamadım

100lük baya yüksekmiş ailede şeker öyküsü mü var canım neyseki güzel çıkmış şükür. Bana da tadı çok kötü gelmişti baydı bi böyle tatlı tatlı, eşimle gitmiştik dur bi tadayım dedi içti biraz hoşuna gitti daha versene diyor dedim git be dhdjjd bu arada vitaminleri bende bazen unutuyorum ya işim olduğunda rutinim kaydığında falan

Benimki de merak etti ama vermedim, kuralcılık başa bela Babada şeker var evet ama dr bunu bilmiyordu sanırım bilemedim niye öyle verdi. Daha 125 de vardı galiba hemşire öyle söylemişti. Kusmadan atlatmama çok sevindim ya baştan falan olur diye korktum

Kız normal doğum kolay mı sanıyorsun neyse daha anlatmim Benimde dün makat geliş dediler acilde ama şuan bir anlamı yok onun doğuma yakın döner zaten.
Benim planlı sezaryen olcak canım doktorla konuştuk riske atmayalım dedi 6 cm miyomum var normal doğum yapabilirsin ama bir sürü riski var kıymetli bebek olduğu için sezaryen öneriyorum dedi. Bende ısrar etmedim normal doğum diye bakalım hayırlısı.

Kızlar doktor ikinci doz aşıyı illede ol diyor ya. Aşıdan sonra cok kötü oldum diye baya da abartım yalanlar söyledim ama olman lazım diyor baska da bisey demiyor. Yaptırcam galiba
Benim doktorda ısrar etti iki gün önce oldum ikinci dozu. İlki kadar etkilemedi beni canım. Heralde bağışıklık kazanmışım biraz, ilkinde ateşim falan çıkmıştı bunda kol ağrısı dışında bişey olmadı.

Son düzenleme:
100lük içip iyi dayanmışsın canım 75 de bile midem kötü oldu benim. Ama iyi olmuş ailende şeker öyküsü varmış için rahatlamış oldu. Benim de demir ilacı günde ikiye çıktı bebişler büyüdükçe çekmişler

kızlar demir ilacının kabızlık yapmaması için öneriniz var mı ben dün içmedim bıraktım

Bak varya cahil olduğum tek bi konu var o da doğum şekilleri ikisi hakkında da en ufak bi fikrim yok ve aslaaaa araştırmıcam kendime söz verdim. Bilmeden doğurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…