- 22 Kasım 2022
- 3.504
- 3.851
- 63
Çok sağol teyzesiiiÇok şükür canım çok geçmiş olsunsen limonatayi bırak Allah nazardan saklasın
Cnm ben 27+4’üm. Tam bir ay sonraya çağırdı.Bu arada hala ayda bir mi gidilmeli dr a kızlar ben suan 24+5im en son muayene de gene 1 ay sonraya randevu verdi bence cok fazla 1 ay
Benim de dün inanılmaz hareketliydi. Noluyoruz dedim ama doktor bu iyi bir şey merak etme diyor.Kızlar benim bebeğim erkek ama baya hareketli ya,sanki benim oturmamı bekler gibi devamlı kıpırdıyor.Çok şükür böyle olması daha iyi sanırım ama bazen ne oldu da bu kadar hareket ediyor acaba diyorumBu arada hamileliğin tadını çıkaran bir kadın varsa o überdir Ben pek çıkaramadım,hem fizyolojik değişim ağırlaşmak yordu hem de psikolojik olarak kaygılı yapımı çok besledim durdum.Zor bir süreç,çıkarana ne mutlu
Cnm bugün 27+4, 1 kilo 100 gram:))kızlar bebolarınızın haftası ve kgsi kaçtı en son merak ediyorum
Bise olmaz canim, bende saglik ocaginda yazdirdim bir zarari yok yani, benimde kontrolum haftaya carsamba.Doktora sormadan alsam bir sıkıntı olur mu acaba? Bir hafta daha bu sızlamayı çekemeyeceğim sanırım.
Ay neden 100lük ya ben max 75lik oluyor sanıyordum. Ama şükür güzel gelmiş sonucun sevindimBen de bugün şeker yüklemesine gittim kızlar. 100’lük verdiler, berbattı ya hem tadı hem beklemesi… Evden çıkışımla girişim arası 6 saat vardı. Ama sonucum güzel geldi rahatladık. Bi tek demir ilacımı ikiye çıkarmam lazım. Ben çoğunlukla unutuyorum ya bu günlerde vitaminleri… Bu arada C cilekcanavari benimki de aşırı hareketli ya sürekli ben burdayım diyor manyak
100lük baya yüksekmiş ailede şeker öyküsü mü var canım neyseki güzel çıkmış şükür. Bana da tadı çok kötü gelmişti baydı bi böyle tatlı tatlı, eşimle gitmiştik dur bi tadayım dedi içti biraz hoşuna gitti daha versene diyor dedim git be dhdjjd bu arada vitaminleri bende bazen unutuyorum ya işim olduğunda rutinim kaydığında falanBen de bugün şeker yüklemesine gittim kızlar. 100’lük verdiler, berbattı ya hem tadı hem beklemesi… Evden çıkışımla girişim arası 6 saat vardı. Ama sonucum güzel geldi rahatladık. Bi tek demir ilacımı ikiye çıkarmam lazım. Ben çoğunlukla unutuyorum ya bu günlerde vitaminleri… Bu arada C cilekcanavari benimki de aşırı hareketli ya sürekli ben burdayım diyor manyak
Boşuna demiyorlar folik asit bebeleri diyeAy neden 100lük ya ben max 75lik oluyor sanıyordum. Ama şükür güzel gelmiş sonucun sevindim
Hahahahha +1 kuduruk Anam yediğimiz içtiğimiz mi fazla geliyo bu sıpalara ben anlamadım
Benimki de merak etti ama vermedim, kuralcılık başa bela100lük baya yüksekmiş ailede şeker öyküsü mü var canım neyseki güzel çıkmış şükür. Bana da tadı çok kötü gelmişti baydı bi böyle tatlı tatlı, eşimle gitmiştik dur bi tadayım dedi içti biraz hoşuna gitti daha versene diyor dedim git be dhdjjd bu arada vitaminleri bende bazen unutuyorum ya işim olduğunda rutinim kaydığında falan
Kız normal doğum kolay mı sanıyorsun neyse daha anlatmimCahilliğin mutluluk olduğunu hepimiz bu gebeliklerimizde öğrendik ama maalesef o cahillik bize hiç uğramamışjinekolog olduk anasını satayım araştıra araştıra
Ay sen bide hemşiresin aman yarabbi
Belki normal doğurursun yahuu sezaryen olacağı ne malum
Bu arada benim bebek makat gelişliymiş bugün onu da öğrendim ama yazdım mı hatırlamıyorum. Sen gündüz uyanıkken dönmez dönerse gece döner, onda da canın yanar anlarsın dedi. Böyle kalırsa mecbur sezaryen dedi
Benim doktorda ısrar etti iki gün önce oldum ikinci dozu. İlki kadar etkilemedi beni canım. Heralde bağışıklık kazanmışım biraz, ilkinde ateşim falan çıkmıştı bunda kol ağrısı dışında bişey olmadı.Kızlar doktor ikinci doz aşıyı illede ol diyor ya. Aşıdan sonra cok kötü oldum diye baya da abartım yalanlar söyledim ama olman lazım diyor baska da bisey demiyor. Yaptırcam galiba
100lük içip iyi dayanmışsın canım 75 de bile midem kötü oldu benim. Ama iyi olmuş ailende şeker öyküsü varmış için rahatlamış oldu. Benim de demir ilacı günde ikiye çıktı bebişler büyüdükçe çekmişlerBen de bugün şeker yüklemesine gittim kızlar. 100’lük verdiler, berbattı ya hem tadı hem beklemesi… Evden çıkışımla girişim arası 6 saat vardı. Ama sonucum güzel geldi rahatladık. Bi tek demir ilacımı ikiye çıkarmam lazım. Ben çoğunlukla unutuyorum ya bu günlerde vitaminleri…
25+6 da gitmişim en son 898 grammış şimdi baktım eski kontrolüme. Şuan 27+4 üm bilmiyorum kaç gramdır.kızlar bebolarınızın haftası ve kgsi kaçtı en son merak ediyorum
Ne zaman içiyon gece uyumadan alıyorum ben bide sabah iki üç kuru kayısı yiyorumkızlar demir ilacının kabızlık yapmaması için öneriniz var mı ben dün içmedim bıraktım
Bak varya cahil olduğum tek bi konu var o da doğum şekilleriKız normal doğum kolay mı sanıyorsun neyse daha anlatmimBenimde dün makat geliş dediler acilde ama şuan bir anlamı yok onun doğuma yakın döner zaten.
Benim planlı sezaryen olcak canım doktorla konuştuk riske atmayalım dedi 6 cm miyomum var normal doğum yapabilirsin ama bir sürü riski var kıymetli bebek olduğu için sezaryen öneriyorum dedi. Bende ısrar etmedim normal doğum diye bakalım hayırlısı.
Ne zaman içiyon gece uyumadan alıyorum ben bide sabah iki üç kuru kayısı yiyorum
dedi ve epidural hakkında tez yazcak hale geldi cnslğağaşcmmcşzmşcmBak varya cahil olduğum tek bi konu var o da doğum şekilleriikisi hakkında da en ufak bi fikrim yok ve aslaaaa araştırmıcam kendime söz verdim. Bilmeden doğurcam
Yooooo tövbe olsun açıp da araştırırsamdedi ve epidural hakkında tez yazcak hale geldi cnslğağaşcmmcşzmşcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?