Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ya inanki işin doğurma kısmıyla hiç ilgilenmiyorum. Doğurduktan sonra kucağıma verecekleri küçük totoyu düşünüyorum sadece

Jeller zararlı evet balım, magnezyum alıyo musun peki günde 2 kez içsen ben çok faydasını görüyorum
Bi tane içiyorum kuzum günde o da yeni yeni başladım bakalım olmadı 2’ye çıkarırım, doktoruma kontrole gidene kadar çekicem artık. Yatakta dönerken eşimin kolundan tuta tuta dönüyorum o raddeye geldim, ayakta kalıp zorladıkça daha çok canım yanıyo valla napcam bilmiyorum inşallah gebeliğe bağlı geçici bişeydir. Annem bana hamileyken fıtık olmuş bayağı şiddetli ondan korkuyorum

Ay kız nasıl izliyosun ben izlesem içimde kalır çocuk çıkaramam dhsjdj
Özellikle bebek doğduktan sonra o ağlması anneyle buluşması... Ağladığım videolar oldu... Çok duygusal bir süreç ya. Mesela izlediğim videolarla bilgileniyorum da. Çoğu kadın ilk ağrıda hastaneye gitmekten pişman ağrıyı evde çekme taraftarı. Hastane ortamı daha gergin oluyormuş evde rahat olduğumuz için açılmamız daha kolay oluyormuş. Bende suyum gelmezse sancımı biraz evde çekmek istiyorum o yüzden.

Çok mantıklı takdir ettim başarabiliyorsan harika bir şey tabi ama ben korkudan izleyemiyorum maalesef bi de psikolojik olarak sıkıntılıyım kan bile tutar beni o yüzden çok cesaretim yok, ama tabiki mükemmel bir duygu o bebiş çıktıktan sonraki anlar.. akışına bırakıyorum öyle böyle çıkacak sonuçta hepimiz için en sağlıklı nasıl geleceklerse öyle gelsinler

.
Canım zaten öyle çok kanlı videolar izlemiyorum bende. Kadınlar doğumları nasıl başlamış bu süreci nasıl yönetmişler sohbet tarzında olan videolar da var. Bazıları da hastanede yaşadıkalrını videoya almış. Sohbet tarzda olanları izleyebilirsin bence . Bilmiyorum beni çok rahatlatıyor doğuma hazırlıyor gibi hissediyorum. Kişiden kişiye değişir tabii ki

Güzel yüzünü görünce belki bişeyler belirlenir kafanızda canım bizde aynıyız hiç bir ismi beğenemiyorum hala içime sinmiyor ya cidden ne zormuş
Yaaa insallah bakalım renkli açacak mı doktorum nasıl bisey oldu kaç kg gelişimi nasıl merak içindeyim
Ya sen birde uzunca bi süre bebeği kız zannettin, isim seçmek için vakit kaybı oldu orda
Hürrem gibi gacısın he
Yaaaaaa sorma çileğim kabullenmem iki ay sürdü nerdeyse ne yapalım benim kısmetimde kız annesi olmak yokmuş hayırlısı böyleymiş

Ayy Allah korusun kuzum ya o gebeliğe bağlıdır korkma hiç. Magnezyum kurtarıcı ama onu dene

Olsun 3 tane topaç gibi oğlan ne güzel Rabbim uzun ömür versin

yarım bardak süt içeyim dedim 1 saattir recep ivedik gibi gazım var geğrmkten sesim kısıldı delircem djsjxkjdjdjdh prensesten ayıya dönüştüm ya keşke laktozsuz alsaydım
Ya ahahahjas sana çok gülüyorum he ahahsj sakın ağlama bak bebeğin Suyu biter

yarım bardak süt içeyim dedim 1 saattir recep ivedik gibi gazım var geğrmkten sesim kısıldı delircem djsjxkjdjdjdh prensesten ayıya dönüştüm ya keşke laktozsuz alsaydım
Hahahahahhaahhahahahhahaah ya bizim senle fenotipimiz aynı mı kızım bende de hamilelikte laktoz intoleransı gelişti asla süt müt içemiyorum içersem gazman olup ayılıp bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…