Kesinlikle en iyisini yapıyorsun böyle devamYooooo tövbe olsun açıp da araştırırsamen başından beri cok kararlı ve istikrarlıyım doğum hikayesi bile dinlemiyorum şeref meselesi haline getirdim bunu sahhajahahahahhahahaha
Bildiğin biseyi yaşamak tedirgin eder ya doğuma kadar hepsini unutmaya calısKesinlikle en iyisini yapıyorsun böyle devamBenim de üniversiteden yakın arkadaşım gelecek doğumumda yardımcı olmak için. Geçen gün onunla konuşuyorduk şöyle şöyle olcak demi, hatırlıyomusun bir hastanın böyle olmuştu falan diye ilerleyince hemen konuyu değiştiriyor İnşallah bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alırız da güzel anılar olarak kalır doğum günleri
ya bi şekilde çıkarıcaklar sonuçta içerden tahliye olcak öyle veya böyle her türlü de canımız yancak çok düşünmeye gerek yok o yüzden chjxlsshhdjdjdjdhYooooo tövbe olsun açıp da araştırırsamen başından beri cok kararlı ve istikrarlıyım doğum hikayesi bile dinlemiyorum şeref meselesi haline getirdim bunu sahhajahahahahhahahaha
Bizim neyimiz eksikBen de öyle düşünüyorum milyarlarca insan çıkabilmiş doğmuş ben de çıkarırım heralde sjdjsj
Bir sırtım ağrıyor sorma koltukta amuda kalkcam birazdanKızçeler nabıyonuz
Zaten öyle olmalı ya bi de herkesin acı eşiği süreç yönetimi şartları farklı oluyor. Bi kişinin ilk ve ikinci doğumu bile aynı olmuyor. Yani boşuna kendimizi korkutmak mantıklı değil. Her türlü doğurmaz içimizde tutacak halimiz yok. Yaşayıp görmek en mantıklısıBak varya cahil olduğum tek bi konu var o da doğum şekilleriikisi hakkında da en ufak bi fikrim yok ve aslaaaa araştırmıcam kendime söz verdim. Bilmeden doğurcam
Ay napalım aşkım benim de kalçamda ağrı var geçmedi 1 haftadır, sıcak su torbasını dayadım popoma sardım tülbentle neneler gibi yatıyorum dhdjdj sen napıyon çiçeemKızçeler nabıyonuz
Sıcak su torbasıı hemen, bi de şöyleli bişey aldım doktor tavsiyesiyle inş ağrılarım son bulacak inançlıyımBir sırtım ağrıyor sorma koltukta amuda kalkcam birazdansen nasılsın
Ahaja o göbekle kalkarsın kanki aynen ajaja benimde kaburgamı deldi kızım kaburgam ağrıyorBir sırtım ağrıyor sorma koltukta amuda kalkcam birazdansen nasılsın
Ahajsjsj bu ne kız dökülüyor herkes benimde kaburgam ağrıyor ama kafası orda deldi orayı ittiriyorum çekilmiyor daAy napalım aşkım benim de kalçamda ağrı var geçmedi 1 haftadır, sıcak su torbasını dayadım popoma sardım tülbentle neneler gibi yatıyorum dhdjdj sen napıyon çiçeem
Yaaa o acıyı hissettim şuan kıyamamAhajsjsj bu ne kız dökülüyor herkes benimde kaburgam ağrıyor ama kafası orda deldi orayı ittiriyorum çekilmiyor da
Evet ya asla çekilmedi saatlerdir senin kalça niye ağrıyor kuzu siyatik sinir sıkışması olabilir miYaaa o acıyı hissettim şuan kıyamamdün gece benimde kaburgamı çürüttü orayı delmeye yemin etmiş gibi dhdjd taktım mı takıyolar bi yere
Niye kız yabancılar takla bile atıyor biri bacaklarımdan tutarsa olabilirAhaja o göbekle kalkarsın kanki aynen ajaja benimde kaburgamı deldi kızım kaburgam ağrıyor
Bende youtubeden sürekli doğum videoları izliyorum nedense beni çok rahatlatıyor cesaret veriyor. Hemen doğurmak istiyorumBak varya cahil olduğum tek bi konu var o da doğum şekilleriikisi hakkında da en ufak bi fikrim yok ve aslaaaa araştırmıcam kendime söz verdim. Bilmeden doğurcam
Valla yarın alayım da deneyeyim olmazsa. Bu kadar olmuyordu aslında bugün arabada çok oturdum ondan galiba yaSıcak su torbasıı hemen, bi de şöyleli bişey aldım doktor tavsiyesiyle inş ağrılarım son bulacak inançlıyım
Kuzum ben bir haftayı aşkındır böyle bıçak batması gibi bi sıkıntı yaşıyorum eğilip kalkamıyorum yatakta dönemiyorum anlık inanılmaz canım acıyor hareket ettirdikçe neyse gittim ortopediste, o da sinir sıkışması veya ödem olabileceğini söyledi jel krem yazdı. Sıkıntı olmaz bebeğe kullan falan dedi, kendi doktoruma sordum içim rahat etmedi o da asla kullanma onları zararlı dedi. Çocukuma göz göre göre zarar verdirecekti belkide yani. Sıcak uygulama yapmamı önerdi doktorum ilaçsız böyle ısı bantları kullan dedi bende işte bi çaredir deniyorum inanılmaz hareket kısıtım var sekiyorum yani bazenEvet ya asla çekilmedi saatlerdir senin kalça niye ağrıyor kuzu siyatik sinir sıkışması olabilir mi
Jeller zararlı evet balım, magnezyum alıyo musun peki günde 2 kez içsen ben çok faydasını görüyorumKuzum ben bir haftayı aşkındır böyle bıçak batması gibi bi sıkıntı yaşıyorum eğilip kalkamıyorum yatakta dönemiyorum anlık inanılmaz canım acıyor hareket ettirdikçe neyse gittim ortopediste, o da sinir sıkışması veya ödem olabileceğini söyledi jel krem yazdı. Sıkıntı olmaz bebeğe kullan falan dedi, kendi doktoruma sordum içim rahat etmedi o da asla kullanma onları zararlı dedi. Çocukuma göz göre göre zarar verdirecekti belkide yani. Sıcak uygulama yapmamı önerdi doktorum ilaçsız böyle ısı bantları kullan dedi bende işte bi çaredir deniyorum inanılmaz hareket kısıtım var sekiyorum yani bazen
Ahshshsjsjsjjs biz onlarla yarışamayız yere bişey düşürünce 3 5 sn düşünüyorum ben alsam mı diyeNiye kız yabancılar takla bile atıyor biri bacaklarımdan tutarsa olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?