Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Yooooo tövbe olsun açıp da araştırırsam en başından beri cok kararlı ve istikrarlıyım doğum hikayesi bile dinlemiyorum şeref meselesi haline getirdim bunu sahhajahahahahhahahaha
Kesinlikle en iyisini yapıyorsun böyle devam Benim de üniversiteden yakın arkadaşım gelecek doğumumda yardımcı olmak için. Geçen gün onunla konuşuyorduk şöyle şöyle olcak demi, hatırlıyomusun bir hastanın böyle olmuştu falan diye ilerleyince hemen konuyu değiştiriyor İnşallah bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alırız da güzel anılar olarak kalır doğum günleri

Bildiğin biseyi yaşamak tedirgin eder ya doğuma kadar hepsini unutmaya calıs
İnşallah sağlıkla gelsinler de o kavuşma anı herseye bedel

Yooooo tövbe olsun açıp da araştırırsam en başından beri cok kararlı ve istikrarlıyım doğum hikayesi bile dinlemiyorum şeref meselesi haline getirdim bunu sahhajahahahahhahahaha
ya bi şekilde çıkarıcaklar sonuçta içerden tahliye olcak öyle veya böyle her türlü de canımız yancak çok düşünmeye gerek yok o yüzden chjxlsshhdjdjdjdh

Kızçeler nabıyonuz

Bak varya cahil olduğum tek bi konu var o da doğum şekilleri ikisi hakkında da en ufak bi fikrim yok ve aslaaaa araştırmıcam kendime söz verdim. Bilmeden doğurcam
Zaten öyle olmalı ya bi de herkesin acı eşiği süreç yönetimi şartları farklı oluyor. Bi kişinin ilk ve ikinci doğumu bile aynı olmuyor. Yani boşuna kendimizi korkutmak mantıklı değil. Her türlü doğurmaz içimizde tutacak halimiz yok. Yaşayıp görmek en mantıklısı

Ay napalım aşkım benim de kalçamda ağrı var geçmedi 1 haftadır, sıcak su torbasını dayadım popoma sardım tülbentle neneler gibi yatıyorum dhdjdj sen napıyon çiçeem
Ahajsjsj bu ne kız dökülüyor herkes benimde kaburgam ağrıyor ama kafası orda deldi orayı ittiriyorum çekilmiyor da

Yaaa o acıyı hissettim şuan kıyamam dün gece benimde kaburgamı çürüttü orayı delmeye yemin etmiş gibi dhdjd taktım mı takıyolar bi yere
Evet ya asla çekilmedi saatlerdir senin kalça niye ağrıyor kuzu siyatik sinir sıkışması olabilir mi

Bak varya cahil olduğum tek bi konu var o da doğum şekilleri ikisi hakkında da en ufak bi fikrim yok ve aslaaaa araştırmıcam kendime söz verdim. Bilmeden doğurcam
Bende youtubeden sürekli doğum videoları izliyorum nedense beni çok rahatlatıyor cesaret veriyor. Hemen doğurmak istiyorum

Evet ya asla çekilmedi saatlerdir senin kalça niye ağrıyor kuzu siyatik sinir sıkışması olabilir mi
Kuzum ben bir haftayı aşkındır böyle bıçak batması gibi bi sıkıntı yaşıyorum eğilip kalkamıyorum yatakta dönemiyorum anlık inanılmaz canım acıyor hareket ettirdikçe neyse gittim ortopediste, o da sinir sıkışması veya ödem olabileceğini söyledi jel krem yazdı. Sıkıntı olmaz bebeğe kullan falan dedi, kendi doktoruma sordum içim rahat etmedi o da asla kullanma onları zararlı dedi. Çocukuma göz göre göre zarar verdirecekti belkide yani. Sıcak uygulama yapmamı önerdi doktorum ilaçsız böyle ısı bantları kullan dedi bende işte bi çaredir deniyorum inanılmaz hareket kısıtım var sekiyorum yani bazen

Jeller zararlı evet balım, magnezyum alıyo musun peki günde 2 kez içsen ben çok faydasını görüyorum

Niye kız yabancılar takla bile atıyor biri bacaklarımdan tutarsa olabilir
Ahshshsjsjsjjs biz onlarla yarışamayız yere bişey düşürünce 3 5 sn düşünüyorum ben alsam mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…