- 16 Mart 2025
- 617
- 1.232
- 28
- 38
Mübarek hepsini dibine kadar yaşıyoruz. Grupça sürünüyoruz galiba.Ben yaşıyorum hemde bazen feci oluyor. Salçalı baharatlı şeyler yiyemiyorum anında rahatsız ediyor bende süt içiyorum. Bunarada benim sağ kaburgamda da ağrı oluyor. Bebeğim başını mı çıkarıyor ayaklarını mı anlamadım tam sağ kaburgamın altına bir sertlik geliyor ağrıtıyor gidince geçiyor biraz.
Canım 28 hafta aynı durumdayım. İnan ki tüm gece geziyoruz evin içinde. Yatağa uzandığım anda karnımın yatağa denk gelen kısmına tekme tokat girişiyorKızlar ben 25 teyim geceleri bebeğim çok tekmeliyor,bu çocuk geceleri hiç uyumayacak mıTekmelere uyanır oldum,çok şükür hareketleri ama sizin de öyle mi .Benim de uykularım hiç iyi değil,6 gibi damlıyorum .5 saat belki uyuyorum belki uyumuyorum.Bir de sürekli tatlı meyve yemek istiyorum,tatlının yüzüne bakmayan ben ne hale geldim gebeşlikte
Canım randevuna gittiğinde safra kesene baktır mutlaka. Doktorun hemen usg ile bakıverirBen yaşıyorum hemde bazen feci oluyor. Salçalı baharatlı şeyler yiyemiyorum anında rahatsız ediyor bende süt içiyorum. Bunarada benim sağ kaburgamda da ağrı oluyor. Bebeğim başını mı çıkarıyor ayaklarını mı anlamadım tam sağ kaburgamın altına bir sertlik geliyor ağrıtıyor gidince geçiyor biraz.
Sağol kuzum baktım ona da araştırdım bayağı egzersizlerini de denemeye çalıştım ama çok fazla hareket kısıtım var zorlanıyorum, randevu aldım iyi bir ortopediste bakalım o rahatsızlığı da ek olarak söylicem olabilir mi acaba diye aklımdaTatlım çok geçmiş olsun ama benim dediğim rahatsızlığa bakmadın mı
İkinci beni mahvetti bak dünden beri başımın ağrısı asla kesilmediBu ikinci tetanoz bende bi halsizlik yaptı birincide böyle değildim
Aynennn öyle bi uyumuşum ki gözümü zor açtım bide üstüne yatmışım aşılı kolumun fenalardayımİkinci beni mahvetti bak dünden beri başımın ağrısı asla kesilmedihalsizim de
Özkaynak canım çok iyi geldi banaGünaydın kızlar. Beypazarı maden suyu beni rahatsız ediyor maalesef. Maden suyu önerisinde bulunabilir misiniz?
Ay. Benimki de tam olarak aynı. Sola dönüyorum. Soldan vuruyor. Sağa dönüyorum sağdan vuruyorCanım 28 hafta aynı durumdayım. İnan ki tüm gece geziyoruz evin içinde. Yatağa uzandığım anda karnımın yatağa denk gelen kısmına tekme tokat girişiyorşimdide keyif yapıyor hanfendi bütün gece beni ayağa diktikten sonra toplasan 5 saat uyumamısımdır heralde
Migros’tan sipariş geçecektim. Orada yoktu canım. ChatGPT Kızılay Afyon önerdi. Onu bir deneyeceğim. Özkaynak hangi marketlerde oluyor acaba?Özkaynak canım çok iyi geldi bana
Egebaby diye bir yer buldum yeri İzmir’de ama Trendyol’da web sitesinde satışları var. Karyola hem anne yanı hem normal karyola oluyor. Küçük bir aparatla 6-7 yaşına kadar da kullanılabiliyor. Dört özelliği var. Normal karyola alsaydım bir de anne yanını ekstra alacaktım. O yüzden mantıklı geldi bir bakabilirsinizHayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın. Bende araştırıyorum bu aralar siz nerden aldınız. Bende takım (gardrop, şifenyer, büyüyen beşik) alcam yada bi mobilyacıda model gösterip yaptırcam acaba geç mi kaldık diye düşündüm şimdi. Bir tane de anne yanı beşik alcam tekerlekli gece yatakodasında yanımda kullanırım.
Aynı şeyleri yaşıyorum son zamanlarda gece uyumuyor sürekli tepikliyor. Ve benim de sürekli tatlı yeme isteğim oluyor. Doktor şeker yükleme testi de yapmadı endişeleniyorum bazenKızlar ben 25 teyim geceleri bebeğim çok tekmeliyor,bu çocuk geceleri hiç uyumayacak mıTekmelere uyanır oldum,çok şükür hareketleri ama sizin de öyle mi .Benim de uykularım hiç iyi değil,6 gibi damlıyorum .5 saat belki uyuyorum belki uyumuyorum.Bir de sürekli tatlı meyve yemek istiyorum,tatlının yüzüne bakmayan ben ne hale geldim gebeşlikte
tatlı yediğiniz için olabilir mi. Benimki tatlı yediğim zaman çok hareketleniyor. Ben de biraz paketli gıdaya ara verdim. Zaten çok yemiyordum bitter çikolata ve dondurma dışında. Onları da kestim şu an sakinAynı şeyleri yaşıyorum son zamanlarda gece uyumuyor sürekli tepikliyor. Ve benim de sürekli tatlı yeme isteğim oluyor. Doktor şeker yükleme testi de yapmadı endişeleniyorum bazen
Canım benim 18 yaşımdan beri reflüm var. Hamilelikte ilaç alamadım. Doktorum sen acı çekmekten zevk mi alıyorsun dedi şurup verdi hep rennie şurup kullandım bu aya kadar getirdi beni. Ama etki etmemeye başladı bu ay. Çok zorlanmaya başlamıştım. Lansor diye bi ilaç verdi en ufak yanma kalmadı, hayata döndüm resmenKızlar 3 4 gündür midem aşırı yanıyor var mı mide yanması yaşayan ilaç kullanmıyorum 3 4 yudum süt iyi geliyormuş onu deniyorum 2 gündür
6-7 ay benim yanımda olacak diye ben almadımselam kızlarr. kamera aldınız mı? ne aldınız? ben xiaomi ile normal bebek kameraları arasında kaldım. xiaomi'de ekranı telefondan takip ediyorsunuz. yani telefon sürekli açık olmak zorunda. ama bebek kameraları da daha pahalı
Sabahları kalçam ezilmiş uyanıyorum ben de. Bacak uyuşmadı oluyor canım hep ama bugün ilk defa bacağıma kramp girdi. Kasım yırtıldı sandım neyse ki hızlı geçti.İyi geceler kızlar bacaklarınız nasıl benim o kadar çok uyuşuyor ki uyku uyuyamıyorum günde 2 magnezyum içtiğim halde huysuz bacak sendromu gibi oldum sağa sola yatmaktan belim de ayrı takılıyor takır tukur ediyor
Seninki de mi öyleMübarek hepsini dibine kadar yaşıyoruz. Grupça sürünüyoruz galiba.Puxhu yanma için gaviscona başladım. Bir sürü şey kullandım en hızlı ve en kesin rahatlatan gaviscon oldu. Doktoruna sor da kullan istersen canım. Nurse9535 kaburga ağrısı da fena. Bazen pozisyon değiştirsin diye rahatsız etmeyi deniyorum ama yok yani. Umurunda değil bebemin. Zaten dayandığı yeri delmeye çalışıyor resmen. Hiç sosyal medya hamileleri gibi prenses olamadım
Canım kzıılay afyon benim tansiyonumu tetikledi kardiyoloji doktorum da magnezyum ağırlıklı olanı iç dedi. Kızılay erzincan içiyorum. Rahatsız etmedi.Migros’tan sipariş geçecektim. Orada yoktu canım. ChatGPT Kızılay Afyon önerdi. Onu bir deneyeceğim. Özkaynak hangi marketlerde oluyor acaba?
Aa safradan olabilir mi. Annem normal bende de çok oldu mide ekşimesi dedi hep. Doktora söyleyeyim bari kontrolde.Canım randevuna gittiğinde safra kesene baktır mutlaka. Doktorun hemen usg ile bakıverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?