Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Mübarek hepsini dibine kadar yaşıyoruz. Grupça sürünüyoruz galiba. Puxhu yanma için gaviscona başladım. Bir sürü şey kullandım en hızlı ve en kesin rahatlatan gaviscon oldu. Doktoruna sor da kullan istersen canım. Nurse9535 kaburga ağrısı da fena. Bazen pozisyon değiştirsin diye rahatsız etmeyi deniyorum ama yok yani. Umurunda değil bebemin. Zaten dayandığı yeri delmeye çalışıyor resmen. Hiç sosyal medya hamileleri gibi prenses olamadım

Canım 28 hafta aynı durumdayım. İnan ki tüm gece geziyoruz evin içinde. Yatağa uzandığım anda karnımın yatağa denk gelen kısmına tekme tokat girişiyor şimdide keyif yapıyor hanfendi bütün gece beni ayağa diktikten sonra toplasan 5 saat uyumamısımdır heralde

Canım randevuna gittiğinde safra kesene baktır mutlaka. Doktorun hemen usg ile bakıverir

Tatlım çok geçmiş olsun ama benim dediğim rahatsızlığa bakmadın mı
Sağol kuzum baktım ona da araştırdım bayağı egzersizlerini de denemeye çalıştım ama çok fazla hareket kısıtım var zorlanıyorum, randevu aldım iyi bir ortopediste bakalım o rahatsızlığı da ek olarak söylicem olabilir mi acaba diye aklımda

Ay. Benimki de tam olarak aynı. Sola dönüyorum. Soldan vuruyor. Sağa dönüyorum sağdan vuruyor Zaten mide yanması da ayrı uyutmuyor. Ama buna şükür be

Egebaby diye bir yer buldum yeri İzmir’de ama Trendyol’da web sitesinde satışları var. Karyola hem anne yanı hem normal karyola oluyor. Küçük bir aparatla 6-7 yaşına kadar da kullanılabiliyor. Dört özelliği var. Normal karyola alsaydım bir de anne yanını ekstra alacaktım. O yüzden mantıklı geldi bir bakabilirsiniz

Aynı şeyleri yaşıyorum son zamanlarda gece uyumuyor sürekli tepikliyor. Ve benim de sürekli tatlı yeme isteğim oluyor. Doktor şeker yükleme testi de yapmadı endişeleniyorum bazen

Aynı şeyleri yaşıyorum son zamanlarda gece uyumuyor sürekli tepikliyor. Ve benim de sürekli tatlı yeme isteğim oluyor. Doktor şeker yükleme testi de yapmadı endişeleniyorum bazen
tatlı yediğiniz için olabilir mi. Benimki tatlı yediğim zaman çok hareketleniyor. Ben de biraz paketli gıdaya ara verdim. Zaten çok yemiyordum bitter çikolata ve dondurma dışında. Onları da kestim şu an sakin

Kızlar 3 4 gündür midem aşırı yanıyor var mı mide yanması yaşayan ilaç kullanmıyorum 3 4 yudum süt iyi geliyormuş onu deniyorum 2 gündür
Canım benim 18 yaşımdan beri reflüm var. Hamilelikte ilaç alamadım. Doktorum sen acı çekmekten zevk mi alıyorsun dedi şurup verdi hep rennie şurup kullandım bu aya kadar getirdi beni. Ama etki etmemeye başladı bu ay. Çok zorlanmaya başlamıştım. Lansor diye bi ilaç verdi en ufak yanma kalmadı, hayata döndüm resmen şurupların mahsuru yokmuş ben en başından beri içtim bak sen de danış istersen doktoruna mide şurubu versin.

selam kızlarr. kamera aldınız mı? ne aldınız? ben xiaomi ile normal bebek kameraları arasında kaldım. xiaomi'de ekranı telefondan takip ediyorsunuz. yani telefon sürekli açık olmak zorunda. ama bebek kameraları da daha pahalı

6-7 ay benim yanımda olacak diye ben almadım

Sabahları kalçam ezilmiş uyanıyorum ben de. Bacak uyuşmadı oluyor canım hep ama bugün ilk defa bacağıma kramp girdi. Kasım yırtıldı sandım neyse ki hızlı geçti.

Seninki de mi öyle Bende elimle ovalıyorum aşağı insin diye canı isteyince iniyor biraz rahatlıyorum. Bende hamileliği böyle bilmiyordum yaşayarak öğreniyoruz

Migros’tan sipariş geçecektim. Orada yoktu canım. ChatGPT Kızılay Afyon önerdi. Onu bir deneyeceğim. Özkaynak hangi marketlerde oluyor acaba?
Canım kzıılay afyon benim tansiyonumu tetikledi kardiyoloji doktorum da magnezyum ağırlıklı olanı iç dedi. Kızılay erzincan içiyorum. Rahatsız etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…