- 22 Kasım 2022
- 3.425
- 3.744
- 63
Tümsek oluyorsa bebiştir benm öyle değildi direkt ağrı vardı. Dokunan şeyleri yemeyi bırakınca tabi bi tık daha rahatladı. Domates, kızartma, ıspanak mahvediyor mesela asla yemiyorum. Tamamen geçmiş sayılmasa da en azından ağrı kesicisiz günü bitirebiliyorum şükürBen hep bebektendir diye düşündüm o yüzden söylememiştim doktora. Sağ kaburgamın altına başını kaldırıyor galiba hem tümsek oluyor hem sertleşiyor. İnince rahatlıyor. Söyleyeyim ben yine de doktoruma canım sağol. Sen nasıl oldun şimdi ağrın oluyor mu
Aa bak daha bebeksi durur o zamanTeşekkür ederim canım
İnşallah canım. Teşekkür ederimKulplarını ahşap yaparım kesin
chatgpt bana erikli onerdiBende de tansiyon yükseliyor arada. Hemen değiştirdim. Çok teşekkür ederim canım
uygulamalar tablet ve laptoplarada yüklenebiliyormş bnde laptoptan falan açarım diyordum ama hala da emin deilim uyguna bebek kamerası temudan falan bulabilirmiyim diye araştrcamevet ben de ileride de güvenlik amaçlı her türlü kullanırım diye düşünüyorum xiaomi alırsam. ya da ikinci elcilerden ucuz bir telefon alcam ekranı sürekli açık tutabilmek için
Teşekkür ederimGüle güle iyi günlerde kullanın evet kaliteli duruyor gerçekten. Kulpları ahşap yapınca daha güzel olur bence de. Duvar rafı bikaç aksesuarla çok güzel kombinlenir. Kurulumu siz mi yaptınız.
Ay. Evet. Çok tatlıymış bu kulplar. İnşallah raf, sticker falan yapınca da odayı tamamlamış olurum. Bu ara duraklama dönemine girdikAa bak daha bebeksi durur o zamanbizim dolabın da kulpları ahşap çok hoş duruyor
Bana önerdiklerinin arasında Erikli yok hiç. Çok garip.chatgpt bana erikli onerdi
Benimde salça baharatlı şeyler falan midemi ekşitiyor ama sağ kaburga ağrım çok başka. Muhtemelen kızım orayı mesken etti kendine canı sağolsunTümsek oluyorsa bebiştir benm öyle değildi direkt ağrı vardı. Dokunan şeyleri yemeyi bırakınca tabi bi tık daha rahatladı. Domates, kızartma, ıspanak mahvediyor mesela asla yemiyorum. Tamamen geçmiş sayılmasa da en azından ağrı kesicisiz günü bitirebiliyorum şükür
baskada 1 2 tane vardi unutdum adini. kizilay ictigimi soyledim onu cok onermedi ayda 1 kere olur dedi hamilelikte. herkese farkli oneriyor o zamanBana önerdiklerinin arasında Erikli yok hiç. Çok garip
Gecmis olsun canım saglik ocağının idrar testine cok güvenme derim. Özelde de tahlil ver ona göre tedavi görebilirsin. Ben kum döküyordum saglik ocağında özelde hic bir sey çıkmadı.Günaydımalarrr kızlar bende de enfeksiyon cıktı sanırım dun saglık ocagı idrar tahlili aldı bugun cıkmış aksam uzeri giderim Yassı epitel ;epitel ;bide maya var gözüküyor ay ilk defa başıma geliyor.
Burda okuyorum tavsiyeleri yapayım bari.
Gribim bu arada o da etkiler mi acaba
simdi tekrar yazdim baktim eriklide dikkatli kullanmak gerekiyormus tansiyon yukseltiyor. biz ne icelim yaaBana önerdiklerinin arasında Erikli yok hiç. Çok garip.
Aaa bende o mantıkla rabiden alcamBen Trendyol’daki Rabi mobilyadan aldım dolabı ve şifonyeri. Tayinci olduğumuz için 2 sene bile idare etse yeter diye düşündüm. Ama kalıcı bir yerim olsa İkea’dan yaptırmak isterdim kızlar.
Islak mendil almadım sıkıştırılmış pamuk alıcamArkadaşlar aranızda bez tecrübesi olanlar, bez alanlar: Ne aldınız?ben Sleepy veya Molfix düşünüyorum ama bir sürü seri var. Hangisine karar verdiniz?
Islak mendil de aldınız mı? Sipariş vereyim ben de diyorum
Sağ kaburgamı 2 gündür deldi deldi kenara attıBenimde salça baharatlı şeyler falan midemi ekşitiyor ama sağ kaburga ağrım çok başka. Muhtemelen kızım orayı mesken etti kendine canı sağolsun
tecrübem yok ama çevremde kimle konuştuysam farklı farklı markalar deneyip finalde prima premium'a geçmişler. o yüzden direkt kafadan prima aldım. migrosta indirim vardı geçen haftalarda o ara aldım işte bir numarasından.Arkadaşlar aranızda bez tecrübesi olanlar, bez alanlar: Ne aldınız?ben Sleepy veya Molfix düşünüyorum ama bir sürü seri var. Hangisine karar verdiniz?
Bez sleepy ve molfix daha öncesinde kullanmıştım simdi de molfix premium aldim kucuk paket küçük bir pakette sleepy bio natural alip denemeyi düşünüyorum. Hangisi iyi gelirse ona devam. Islak mendil ve nemlendirici kremi pureseed marka aldım.Arkadaşlar aranızda bez tecrübesi olanlar, bez alanlar: Ne aldınız?ben Sleepy veya Molfix düşünüyorum ama bir sürü seri var. Hangisine karar verdiniz?
simdi tekrar yazdim baktim eriklide dikkatli kullanmak gerekiyormus tansiyon yukseltiyor. biz ne icelim yaa
13 günde geldi canım. Şu ikisini aldım.Aaa bende o mantıkla rabiden alcamseneye taşınıcam çünkü hangi modelini aldın? Bide kaç günde geldi?
Kız evet niye öyle oldu ya bizde dolabı sifonyeri bi hışımla aldık ama sonra devamı gelmediAy. Evet. Çok tatlıymış bu kulplar. İnşallah raf, sticker falan yapınca da odayı tamamlamış olurum. Bu ara duraklama dönemine girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?