Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Tümsek oluyorsa bebiştir benm öyle değildi direkt ağrı vardı. Dokunan şeyleri yemeyi bırakınca tabi bi tık daha rahatladı. Domates, kızartma, ıspanak mahvediyor mesela asla yemiyorum. Tamamen geçmiş sayılmasa da en azından ağrı kesicisiz günü bitirebiliyorum şükür

evet ben de ileride de güvenlik amaçlı her türlü kullanırım diye düşünüyorum xiaomi alırsam. ya da ikinci elcilerden ucuz bir telefon alcam ekranı sürekli açık tutabilmek için
uygulamalar tablet ve laptoplarada yüklenebiliyormş bnde laptoptan falan açarım diyordum ama hala da emin deilim uyguna bebek kamerası temudan falan bulabilirmiyim diye araştrcam

Güle güle iyi günlerde kullanın evet kaliteli duruyor gerçekten. Kulpları ahşap yapınca daha güzel olur bence de. Duvar rafı bikaç aksesuarla çok güzel kombinlenir. Kurulumu siz mi yaptınız.
Teşekkür ederim Kurulumu eşimle beraber yaptık. Aslında ben sadece vidaları uzattım Önceden dolap kurulumu yapmış biri rahatlıkla kurar diyebilirim.

Benimde salça baharatlı şeyler falan midemi ekşitiyor ama sağ kaburga ağrım çok başka. Muhtemelen kızım orayı mesken etti kendine canı sağolsun

Gecmis olsun canım saglik ocağının idrar testine cok güvenme derim. Özelde de tahlil ver ona göre tedavi görebilirsin. Ben kum döküyordum saglik ocağında özelde hic bir sey çıkmadı.

Maden suyu migrostan avoya marka maden suyu aliyorum. Magnezyum orani en yüksek maden suyu o sanırım. Bana iyi geldi.

Kamera biz cocuk icin degil de Hasta bakımı icin aldığımız bi kamera vardi teknosa dan hareket oldugunda telefona bildirim geliyor görüntü kalitesini falan çok beğenmiştim. Tapo c210 marka kamera. Size de fikir olsun hanımlar

Arkadaşlar aranızda bez tecrübesi olanlar, bez alanlar: Ne aldınız? ben Sleepy veya Molfix düşünüyorum ama bir sürü seri var. Hangisine karar verdiniz?
Islak mendil de aldınız mı? Sipariş vereyim ben de diyorum

Ben Trendyol’daki Rabi mobilyadan aldım dolabı ve şifonyeri. Tayinci olduğumuz için 2 sene bile idare etse yeter diye düşündüm. Ama kalıcı bir yerim olsa İkea’dan yaptırmak isterdim kızlar.
Aaa bende o mantıkla rabiden alcam seneye taşınıcam çünkü hangi modelini aldın? Bide kaç günde geldi?

Islak mendil almadım sıkıştırılmış pamuk alıcam

Benimde salça baharatlı şeyler falan midemi ekşitiyor ama sağ kaburga ağrım çok başka. Muhtemelen kızım orayı mesken etti kendine canı sağolsun
Sağ kaburgamı 2 gündür deldi deldi kenara attı

tecrübem yok ama çevremde kimle konuştuysam farklı farklı markalar deneyip finalde prima premium'a geçmişler. o yüzden direkt kafadan prima aldım. migrosta indirim vardı geçen haftalarda o ara aldım işte bir numarasından.

Bez sleepy ve molfix daha öncesinde kullanmıştım simdi de molfix premium aldim kucuk paket küçük bir pakette sleepy bio natural alip denemeyi düşünüyorum. Hangisi iyi gelirse ona devam. Islak mendil ve nemlendirici kremi pureseed marka aldım.

Aaa bende o mantıkla rabiden alcam seneye taşınıcam çünkü hangi modelini aldın? Bide kaç günde geldi?
13 günde geldi canım. Şu ikisini aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…