- 8 Ağustos 2024
- 251
- 124
- 23
- 37
kızlar dolap alırken kapak sayısından ziyade derinliğine bakın, bebek askısı derinliği ile yetişkin askısı derinliği farklı bebek dolapları piyasada 43 falan bn 65 cm derinlikte aldım dolabını uzun süre kullanır.Üç kapaklı
ben de ikea'nın meşhur dolabını aldım aynı mantıkla. hatta biraz büyük aldım yarısını ben kullanırım diye. derinliği 65 cmkızlar dolap alırken kapak sayısından ziyade derinliğine bakın, bebek askısı derinliği ile yetişkin askısı derinliği farklı bebek dolapları piyasada 43 falan bn 65 cm derinlikte aldım dolabını uzun süre kullanır.
Bende de tansiyon yükseliyor arada. Hemen değiştirdim. Çok teşekkür ederim canımCanım kzıılay afyon benim tansiyonumu tetikledi kardiyoloji doktorum da magnezyum ağırlıklı olanı iç dedi. Kızılay erzincan içiyorum. Rahatsız etmedi.
Bende İzmirdeyim mağazasından bakayım eşimle. Aynen tekerlekli de olunca her türlü kullanılabilir.Egebaby diye bir yer buldum yeri İzmir’de ama Trendyol’da web sitesinde satışları var. Karyola hem anne yanı hem normal karyola oluyor. Küçük bir aparatla 6-7 yaşına kadar da kullanılabiliyor. Dört özelliği var. Normal karyola alsaydım bir de anne yanını ekstra alacaktım. O yüzden mantıklı geldi bir bakabilirsiniz
Bi doktordan dinledim, diyor ki gebeliğin son aylarında 8 saat aralıksız uyuyabilseydi bi anne, bebek doğduğunda uykusuzluğa asla adapte olamazdı. Biraz da yüce yaradanın uygun gördüğü sistem bu aslında. Hamileliğin ilk aylarında bol bol uyku ile dinlendiriyor, son aylarında ise anne bedenini uykusuzluğa adapte ediyor. Rahmet resmenAy. Benimki de tam olarak aynı. Sola dönüyorum. Soldan vuruyor. Sağa dönüyorum sağdan vuruyorZaten mide yanması da ayrı uyutmuyor. Ama buna şükür be
Daha dün bende aynı siteden favorilere ekledim şifonyer ve gardrop. Geldi mi sizin kalitesi falan nasıl bide kaç günde teslim ediliyor.Ben Trendyol’daki Rabi mobilyadan aldım dolabı ve şifonyeri. Tayinci olduğumuz için 2 sene bile idare etse yeter diye düşündüm. Ama kalıcı bir yerim olsa İkea’dan yaptırmak isterdim kızlar.
Mideden ziyade benim sağ kaburga altımda sürekli bir ağrı vardı özellikle yemeklerden sonra. Doktorum safradan şüphelenip usg ile baktı minik taşlar oluşmuş. Beslenme seklimi yeniden düzenledik dokunan seyleri yemeyince rahat ettim. Sende de vardır diye bisey yok ama yinede doktorun baksın, çaresi olan bisey sonuçta ağrını dindirecek bi çözüm sunar sana en azındanAa safradan olabilir mi. Annem normal bende de çok oldu mide ekşimesi dedi hep. Doktora söyleyeyim bari kontrolde.
Şuan tadilattalarmıs yeri çok kötü aman diyimBende İzmirdeyim mağazasından bakayım eşimle. Aynen tekerlekli de olunca her türlü kullanılabilir.
Neyse oldukta kurtulduk en azından 1-2 güne geçer etkisi üstümüzden. Vallahi ilk doz bu kadar koymamıstı bana daAynennn öyle bi uyumuşum ki gözümü zor açtım bide üstüne yatmışım aşılı kolumun fenalardayım
Bu arada bir tanıdığın önerisiyle aldım çocuğu 3 4 yaşlarında hala sapasaglammıs çok memnunmusBende İzmirdeyim mağazasından bakayım eşimle. Aynen tekerlekli de olunca her türlü kullanılabilir.
bende aynı ikilemdeyim, hareket sensörü olanlara bildirim koyuyorsun hareket edince bildirim geliyor diyor kullanan arkadaşlar, çocuk büyüncede eve koymşlarselam kızlarr. kamera aldınız mı? ne aldınız? ben xiaomi ile normal bebek kameraları arasında kaldım. xiaomi'de ekranı telefondan takip ediyorsunuz. yani telefon sürekli açık olmak zorunda. ama bebek kameraları da daha pahalı
13 günde geldi. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ağır ve kaliteli duruyor dışarıdan. Gören herkes baya beğendi. Ama yine de beklentine bağlı tabiiDaha dün bende aynı siteden favorilere ekledim şifonyer ve gardrop. Geldi mi sizin kalitesi falan nasıl bide kaç günde teslim ediliyor.
evet ben de ileride de güvenlik amaçlı her türlü kullanırım diye düşünüyorum xiaomi alırsam. ya da ikinci elcilerden ucuz bir telefon alcam ekranı sürekli açık tutabilmek içinbende aynı ikilemdeyim, hareket sensörü olanlara bildirim koyuyorsun hareket edince bildirim geliyor diyor kullanan arkadaşlar, çocuk büyüncede eve koymşlar
Çok güzel gözüküyor canım güle güle kullan .13 günde geldi. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ağır ve kaliteli duruyor dışarıdan. Gören herkes baya beğendi. Ama yine de beklentine bağlı tabii
Oyyy güzel günlerde kullansın tatlı bebeğin13 günde geldi. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ağır ve kaliteli duruyor dışarıdan. Gören herkes baya beğendi. Ama yine de beklentine bağlı tabii
Ben hep bebektendir diye düşündüm o yüzden söylememiştim doktora. Sağ kaburgamın altına başını kaldırıyor galiba hem tümsek oluyor hem sertleşiyor. İnince rahatlıyor. Söyleyeyim ben yine de doktoruma canım sağol. Sen nasıl oldun şimdi ağrın oluyor muMideden ziyade benim sağ kaburga altımda sürekli bir ağrı vardı özellikle yemeklerden sonra. Doktorum safradan şüphelenip usg ile baktı minik taşlar oluşmuş. Beslenme seklimi yeniden düzenledik dokunan seyleri yemeyince rahat ettim. Sende de vardır diye bisey yok ama yinede doktorun baksın, çaresi olan bisey sonuçta ağrını dindirecek bi çözüm sunar sana en azından
Teşekkür ederim canımÇok güzel gözüküyor canım güle güle kullan .
İnşallah canım. Teşekkür ederimOyyy güzel günlerde kullansın tatlı bebeğinsonra değişiklik istersen kulplarının rengini değiştirirsin. Kaliteli duruyor sağlıkla kullanın inşallah
Tamam canım sağol aklımda bulunsun benim de.Bu arada bir tanıdığın önerisiyle aldım çocuğu 3 4 yaşlarında hala sapasaglammıs çok memnunmus
Güle güle iyi günlerde kullanın evet kaliteli duruyor gerçekten. Kulpları ahşap yapınca daha güzel olur bence de. Duvar rafı bikaç aksesuarla çok güzel kombinlenir. Kurulumu siz mi yaptınız.13 günde geldi. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ağır ve kaliteli duruyor dışarıdan. Gören herkes baya beğendi. Ama yine de beklentine bağlı tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?