Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
ben de ikea'nın meşhur dolabını aldım aynı mantıkla. hatta biraz büyük aldım yarısını ben kullanırım diye. derinliği 65 cm

Ben Trendyol’daki Rabi mobilyadan aldım dolabı ve şifonyeri. Tayinci olduğumuz için 2 sene bile idare etse yeter diye düşündüm. Ama kalıcı bir yerim olsa İkea’dan yaptırmak isterdim kızlar.

Bende İzmirdeyim mağazasından bakayım eşimle. Aynen tekerlekli de olunca her türlü kullanılabilir.

Ay. Benimki de tam olarak aynı. Sola dönüyorum. Soldan vuruyor. Sağa dönüyorum sağdan vuruyor Zaten mide yanması da ayrı uyutmuyor. Ama buna şükür be
Bi doktordan dinledim, diyor ki gebeliğin son aylarında 8 saat aralıksız uyuyabilseydi bi anne, bebek doğduğunda uykusuzluğa asla adapte olamazdı. Biraz da yüce yaradanın uygun gördüğü sistem bu aslında. Hamileliğin ilk aylarında bol bol uyku ile dinlendiriyor, son aylarında ise anne bedenini uykusuzluğa adapte ediyor. Rahmet resmen

Ben Trendyol’daki Rabi mobilyadan aldım dolabı ve şifonyeri. Tayinci olduğumuz için 2 sene bile idare etse yeter diye düşündüm. Ama kalıcı bir yerim olsa İkea’dan yaptırmak isterdim kızlar.
Daha dün bende aynı siteden favorilere ekledim şifonyer ve gardrop. Geldi mi sizin kalitesi falan nasıl bide kaç günde teslim ediliyor.

Aa safradan olabilir mi. Annem normal bende de çok oldu mide ekşimesi dedi hep. Doktora söyleyeyim bari kontrolde.
Mideden ziyade benim sağ kaburga altımda sürekli bir ağrı vardı özellikle yemeklerden sonra. Doktorum safradan şüphelenip usg ile baktı minik taşlar oluşmuş. Beslenme seklimi yeniden düzenledik dokunan seyleri yemeyince rahat ettim. Sende de vardır diye bisey yok ama yinede doktorun baksın, çaresi olan bisey sonuçta ağrını dindirecek bi çözüm sunar sana en azından

Bende İzmirdeyim mağazasından bakayım eşimle. Aynen tekerlekli de olunca her türlü kullanılabilir.
Şuan tadilattalarmıs yeri çok kötü aman diyim inşaat gibi bir yerrin arkadısında . Ben ailemle gittim bide sıcakta. Önce siteden bakın bence

bende aynı ikilemdeyim, hareket sensörü olanlara bildirim koyuyorsun hareket edince bildirim geliyor diyor kullanan arkadaşlar, çocuk büyüncede eve koymşlar

Daha dün bende aynı siteden favorilere ekledim şifonyer ve gardrop. Geldi mi sizin kalitesi falan nasıl bide kaç günde teslim ediliyor.
13 günde geldi. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ağır ve kaliteli duruyor dışarıdan. Gören herkes baya beğendi. Ama yine de beklentine bağlı tabii

Eklentiler

• IMG_0166.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 26
bende aynı ikilemdeyim, hareket sensörü olanlara bildirim koyuyorsun hareket edince bildirim geliyor diyor kullanan arkadaşlar, çocuk büyüncede eve koymşlar
evet ben de ileride de güvenlik amaçlı her türlü kullanırım diye düşünüyorum xiaomi alırsam. ya da ikinci elcilerden ucuz bir telefon alcam ekranı sürekli açık tutabilmek için

13 günde geldi. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ağır ve kaliteli duruyor dışarıdan. Gören herkes baya beğendi. Ama yine de beklentine bağlı tabii
Oyyy güzel günlerde kullansın tatlı bebeğin sonra değişiklik istersen kulplarının rengini değiştirirsin. Kaliteli duruyor sağlıkla kullanın inşallah

Ben hep bebektendir diye düşündüm o yüzden söylememiştim doktora. Sağ kaburgamın altına başını kaldırıyor galiba hem tümsek oluyor hem sertleşiyor. İnince rahatlıyor. Söyleyeyim ben yine de doktoruma canım sağol. Sen nasıl oldun şimdi ağrın oluyor mu

Güle güle iyi günlerde kullanın evet kaliteli duruyor gerçekten. Kulpları ahşap yapınca daha güzel olur bence de. Duvar rafı bikaç aksesuarla çok güzel kombinlenir. Kurulumu siz mi yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…