13 günde geldi canım. Şu ikisini aldım.
Rabi Diva Counry 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop 180 cm Fiyatı - Trendyol
Rabi Diva Country 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Rabi Izel Country Şifonyer - Fiyatı, Yorumları
Rabi Izel Country Şifonyer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynı şeyleri yaşıyorum son zamanlarda gece uyumuyor sürekli tepikliyor. Ve benim de sürekli tatlı yeme isteğim oluyor. Doktor şeker yükleme testi de yapmadı endişeleniyorum bazen
Ben kıyafetleri, alt açma örtüsü, süt sağma makinası, göğüs kremi, pişik kremi dışında hiç bişey almadım daha. Şimdi sizi gördükçe beni de bi telaş sardıKız evet niye öyle oldu ya bizde dolabı sifonyeri bi hışımla aldık ama sonra devamı gelmedi
Ay çok vakit ve para gidiyor bu işlere vallahi bi an önce başla. Kıyafetleri neredeyse tamamladım sayılır. İsim nakışlı hastane cıkısıyla puset setini de bugün sipariş ettim. Eksik listesinin yarısından çoğu bitti, kocam da zahmet edip odayı tamamlarsa eylül sonuna biz tamamızBen kıyafetleri, alt açma örtüsü, süt sağma makinası, göğüs kremi, pişik kremi dışında hiç bişey almadım daha. Şimdi sizi gördükçe beni de bi telaş sardı
Özkaynak veya Uludağ ikiside favorimGünaydın kızlar. Beypazarı maden suyu beni rahatsız ediyor maalesef. Maden suyu önerisinde bulunabilir misiniz?
Ben uzun zamandır böyleyim. Bu durum aslında beni biraz aşağı çekiyor. Hiçbir işimi yapamıyorum. Evde istediğim düzeni devam ettiremiyorum. Bir işi yapmaya heveslenip 5 dk sonra yorulup yatağa düşüyorum. Hiç benlik değil. Ne yapacağım bilmiyorum.
Aynı şekilde geçen haftadan itibaren özellikle aşırı bir yorgunluk çöktü hemen yoruluyorum burnun tıkanıklığı arttı sanırım horluyorum bir de uykumda bile yoruluyorum sanki ...
Benimde oyle, kasiklarimda surekli tekmeler hissediyorum.
BIraz kol agrisiyla bas agrisi basladi bende.
çoğumuz da var anladığım kadarıyla. Daha erken mi acaba diyordum ama sanırım normal insan ister istemez sinir oluyor hareketler kısıtlanınca.bunun tek çözümü hareket bence ben haftada 2 gün 1er saat pilates yapıyorum resmen kendime getiriyor hiç hamlık ağrısı ya da ağırlık hissetmedim çok güzel bir şey insan kendini hamile gibi bile hissetmiyor pilates yaparken
Korkma balım glukozu içince açlığı bastırıyorkızlar yarın şeker yüklemem var çok stresliyim bi de çok erken uyanıp saatlerce aç kalmak korkutuyo
Ben öyle kullanıcam biraz büyüyene kadar. Elbise vs tarzı şeyleri de asarım ablasının dolabına diye düşündüm.Kızlar dolap almasam şifonyer yaptırsam içi geniş bir şekilde sığmaz mı bebeğin eşyaları,dolabın içine ne konuluyor
Çok güzelmiş güle güle kullanın13 günde geldi. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ağır ve kaliteli duruyor dışarıdan. Gören herkes baya beğendi. Ama yine de beklentine bağlı tabii
Ben tapoo diye bir marka aldım çok güzel. Hareket ve ağlama algıladığında size bildirim gönderiyor . Telefondan takip edebiliyorsunuz. Ayrıca telefondan sesli konuşa biliyorsunuzselam kızlarr. kamera aldınız mı? ne aldınız? ben xiaomi ile normal bebek kameraları arasında kaldım. xiaomi'de ekranı telefondan takip ediyorsunuz. yani telefon sürekli açık olmak zorunda. ama bebek kameraları da daha pahalı
Kızılcahamam da güzel canımGünaydın kızlar. Beypazarı maden suyu beni rahatsız ediyor maalesef. Maden suyu önerisinde bulunabilir misiniz?
yanına bi simit falan verselerdi bariKorkma balım glukozu içince açlığı bastırıyor
Karma aşıyı tdap olmuştum 1 ay önce ikinci dozu için çağırdılar işte ikinci doz hangisi bilmiyorum açıkçasıtetenoz için mi tdap için mi?
Yok canım birşey vermiyorlar su da icemedim ben doktor içme dediyanına bi simit falan verselerdi bariaçlığa dayanamıyorum ya
Tatlı şeyleri akşam geç saatte yememeye çalışıyorum ama özellikle gece hareketleniyor. Bilemiyorum o yüzdentatlı yediğiniz için olabilir mi. Benimki tatlı yediğim zaman çok hareketleniyor. Ben de biraz paketli gıdaya ara verdim. Zaten çok yemiyordum bitter çikolata ve dondurma dışında. Onları da kestim şu an sakin
canım benim kız 3 yaşına girecek kasımda 3 yıla yakındır şifonyer kullandım. şimdi dolap aldık kardeşe devredecek şifonyeri. fazlasıyla iş gördü çünkü küçük katlanmalık kıyafetler oluyor. organizerle düzenli bir şekilde kullandık.Kızlar dolap almasam şifonyer yaptırsam içi geniş bir şekilde sığmaz mı bebeğin eşyaları,dolabın içine ne konuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?