Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar dolap almasam şifonyer yaptırsam içi geniş bir şekilde sığmaz mı bebeğin eşyaları,dolabın içine ne konuluyor

Bende bunları favoriledim bide bu Kozanın takımını düşündüm. Fiyatına değer mi acaba Kozadan alan varmı hiç kızlar.

Aynı şeyleri yaşıyorum son zamanlarda gece uyumuyor sürekli tepikliyor. Ve benim de sürekli tatlı yeme isteğim oluyor. Doktor şeker yükleme testi de yapmadı endişeleniyorum bazen

Ay canım ben de şeker yükleme yaptırmadım ama meyve,tatlı beni aşırı çeker oldu.Bir gün yemesem arıyorum tatlıyı.Son zamanlarda akşam yediğim zamanlarda tekme çok attı ama genel anlamda çok hareketli çok şükür diyorum tabi

Kız evet niye öyle oldu ya bizde dolabı sifonyeri bi hışımla aldık ama sonra devamı gelmedi
Ben kıyafetleri, alt açma örtüsü, süt sağma makinası, göğüs kremi, pişik kremi dışında hiç bişey almadım daha. Şimdi sizi gördükçe beni de bi telaş sardı

Ben kıyafetleri, alt açma örtüsü, süt sağma makinası, göğüs kremi, pişik kremi dışında hiç bişey almadım daha. Şimdi sizi gördükçe beni de bi telaş sardı
Ay çok vakit ve para gidiyor bu işlere vallahi bi an önce başla. Kıyafetleri neredeyse tamamladım sayılır. İsim nakışlı hastane cıkısıyla puset setini de bugün sipariş ettim. Eksik listesinin yarısından çoğu bitti, kocam da zahmet edip odayı tamamlarsa eylül sonuna biz tamamız

kızlar yarın şeker yüklemem var çok stresliyim bi de çok erken uyanıp saatlerce aç kalmak korkutuyo

Aynı şekilde geçen haftadan itibaren özellikle aşırı bir yorgunluk çöktü hemen yoruluyorum burnun tıkanıklığı arttı sanırım horluyorum bir de uykumda bile yoruluyorum sanki ...

Benimde oyle, kasiklarimda surekli tekmeler hissediyorum.

BIraz kol agrisiyla bas agrisi basladi bende.

çoğumuz da var anladığım kadarıyla. Daha erken mi acaba diyordum ama sanırım normal insan ister istemez sinir oluyor hareketler kısıtlanınca.
Bide daha 3 ay var diyorum kendi kendime şimdiden böyleysem son zamanlarda vay hallime

Kızlar dolap almasam şifonyer yaptırsam içi geniş bir şekilde sığmaz mı bebeğin eşyaları,dolabın içine ne konuluyor
Ben öyle kullanıcam biraz büyüyene kadar. Elbise vs tarzı şeyleri de asarım ablasının dolabına diye düşündüm.

Ben tapoo diye bir marka aldım çok güzel. Hareket ve ağlama algıladığında size bildirim gönderiyor . Telefondan takip edebiliyorsunuz. Ayrıca telefondan sesli konuşa biliyorsunuz

Kızlar bebek anlık karnımın üst tarafına toplandı şok oldum kaskatı oldu şimdi yumuşadı sizde de oluyor mu böyle

tatlı yediğiniz için olabilir mi. Benimki tatlı yediğim zaman çok hareketleniyor. Ben de biraz paketli gıdaya ara verdim. Zaten çok yemiyordum bitter çikolata ve dondurma dışında. Onları da kestim şu an sakin
Tatlı şeyleri akşam geç saatte yememeye çalışıyorum ama özellikle gece hareketleniyor. Bilemiyorum o yüzden

Kızlar bugün yarım saat boyunca nabzım 125-145 arasında gitti geldi. Doktorum hastaneye gel dedi. Kardiyolojiye gonderdi hemen. Muayenede de çarpıntı göründü. Nabız yüksekti. Ama kalpte yapısal bir bozukluk yok. Yarın sabah holter takılacak. 4000 lik kan sulandırıcı iğne yazıldı. Emboli olmaması içinmiş. Genel olarak iyiyim aslında ama doktorum eksiklerini hazırla. 34 haftayı görmeye çalışalım dedi. Bir sorun olursa 34 haftayıda beklemeyiz dedi. Bebek şuan 1220 gr 37 cm. Korkmana gerek yok hiçbir şey olmaz dedi. Aslında gerçekten çok kötü bir durumum yok. Arada çarpıntı oluyor ama beni yıkmıyor yani. Holter sonucuna göre de gerekirse ilave ilaç desteği başlanacak. Hayırlısı ile bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah

canım benim kız 3 yaşına girecek kasımda 3 yıla yakındır şifonyer kullandım. şimdi dolap aldık kardeşe devredecek şifonyeri. fazlasıyla iş gördü çünkü küçük katlanmalık kıyafetler oluyor. organizerle düzenli bir şekilde kullandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…