Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kuzum benimde 1 hafta 10 gün hatta önden gidiyor şuan, şekerim de yok ama normal dedi hoca

O bana da iyi geliyor gebelikten önce hep içerdim de ChatGPT gebelikte önermedi, doktora sormayıp ona sorduğum için içmiyorum. Sana doktor mu önerdi
Doktora sormadim açıkçası bişey olmaz diye düşünerek çok sık içmiyorum zaten çok az miktarda bir bardak suya koyuyorum o iyi geliyor

Gözün aydın canım Allah nazardan saklasın tombigini benim de bugün kontrol vardı 1500 olmuş kilosu boyu 39 cm benimki de 10 gün ilerde ben 2.5 kilo almışım şeker sınırda olduğu için çok dikkat ediyorum ondan sanırım yanakları tombikti kızımın 15 Eylül e kontrol var ciğer geliştirici yapılacak 5 ekim ile 20 ekim arası da alırız dedi 36 haftalık oluyor bir aksilik olmazsa inşallah

Sağol kuzum senin kızçene de maşallah Ay sağlıkla gelsin minnaklarımız yaa, gerçi pek minnak değiller ama neyse iri bebek iyidir tutması yıkaması sevmesi kolay olur

oyy maşallah bizim de hep öyle genetik sanırım kaçıncı günde 1600 gr canım

kızlar geç döllenme mi erken döllenme mi nasıl anlıyosunuz benimki ne acaba merak ettim

maşallah kaç günlükken 1500 gr çıktı bebiş

oyy maşallah bizim de hep öyle genetik sanırım kaçıncı günde 1600 gr canım
Kuzum 29+4 teyiz ama bebeko 31 haftalık çıktı hayırlısı diyorum bu kadar bebeğe yarayan ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum kendi kilo alımım az ama maşallah sürekli önden gidiyoruz, allah affetsin yumurtadan falan tiksindim mesela belki 2 3 aydır ağzıma bile sürmedim hayır sağlıklı şeyler yesem nolcak kim bilir dhdjdj

yaaa bişey sorcam ben en son gittiğimde 27+3 bebiş 1300 gr çıktı 28+3'e uyumluydu. 1500 gr olunca nasıl 31 haftaya uyumlu oluyo acaba arada sadece 200 gr var doktorların kullandığı makinelere göre ölçümler de mi değişiyo acaba doktorum iri olmasını istemediği için dikkat ediyorum ben de allah korusun omuzu vs takılabiliyomuş bebeğin

Yok hayır benim bebeği besleyen atardamarlardan biri eksikmiş ve kan akışında direnç görüldüğü için yüksek tansiyon önlemi olarak başlamıştık
anladım canım geçmiş olsun aspirini herkes farklı sebeplerle kullanıho demek ki benimkiini 32. haftada kesicekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…