- 18 Şubat 2025
- 477
- 663
- 18
Kuzum benimde 1 hafta 10 gün hatta önden gidiyor şuan, şekerim de yok ama normal dedi hocakontrolden geldim kızlar nst de normal çıktı her şey ne takıyorlarsa bebek durmadı bir türlü tekmeler dönmeler maşallah dahiliyeye uğradım şeker için 25lik insülin kullanıyordum benim gittiğim izindeymiş yandakinin odasına girdim dozun yüksek dedi gün içinde ani düşüş de oluyordu tabi 20 ye düşürelim dedi ama çok da fark yok bence arada açlık nasıl düzelir sorusuna tatmin edici cevap bulamadım yatmadan bir şeyler ye diyor da denedim ben bunu zaten. Neyse kendi doktorum da 10 gün önden gidiyor bebek dedi telaşlanıp şekerden mi dedim yok şekerden olsa üç dört hafta belirgin önden gitme olur dedi daha etkilememiş çok da fazla değil 200leri görmüyorsun sonuçta dedi ama düzelmezse 37de bebeği artık alırız dedi hem tedirgin etti hem rahatlattı napacağım bilmiyorum açlık düzelmiyor bebek 41 cm 1470 gr normalde 29+1 ama 30+4 çıktı hayırlısı hakkımızda
Ben 75 gr yapmıştım ama 15 20 dk sonra kustum şeker yüklemesi iptal benimKizlar seker yuklemesi yapmistim 50 gr'lik. Aclik 85 tokluk 151 cikti, doktor kontrolumede daha var, ne yapmaliyim sizce normal mi yoksa herhangi bir sey yapmam gerekir mi ? Cok mu yuksek cikti
Benim oğlan da öylebenim dünden beri yine kibarlaştı aynı durumdayım suratım asık geziyorum noldu buna diyeama hareket ettiği için kafaya takmamaya çalışıyorum dengesiz benim oğluşum napalım anasına çekmiş
aynen bende. evde kendim ölçüyorum ara ara, bazen yüksek çıkıyo şeker yememeye çalışıyorum ama bazen kriz geliyo, bebekte 2 hafta ilerden geliyoBen 75 gr yapmıştım ama 15 20 dk sonra kustum şeker yüklemesi iptal benim
Doktora sormadim açıkçası bişey olmaz diye düşünerek çok sık içmiyorum zaten çok az miktarda bir bardak suya koyuyorum o iyi geliyorO bana da iyi geliyor gebelikten önce hep içerdim de ChatGPT gebelikte önermedi, doktora sormayıp ona sorduğum için içmiyorum. Sana doktor mu önerdi
Gözün aydın canım Allah nazardan saklasın tombiginiKızlar selam bende kontrolden çıktım, kızçem bir hafta on gün kadar önden gidiyor, 5 gün öndeydik en son1600 kiloyuz haftamıza göre iri bi bebiş bizi bekliyor dedi, eşimde boylu posludur bende öyle biraz genetik o yüzden sanırım. Yoksa kendim 6 kilo aldım şimdiye kadar, ne yediysem bebişe gidiyor demekki kendim çok kilo almayıp bebekonun kocaman olmasıı, doğunca hamur gibi yoğurup sevcez heral bu gidişle bende durumlar böyle herşey yolunda şükür, 3 hafta kadar sonra nst için çağırdı takip yapıcaz artık dedi bakalım
E bebeğin markasıydı canim ordan almıştımBenimki de geç döllenme cnm ama erkek.
Kızlar hangi marka ve nerden aldınız gümüş kapakları
Sağol kuzum senin kızçene de maşallahGözün aydın canım Allah nazardan saklasın tombiginibenim de bugün kontrol vardı 1500 olmuş kilosu boyu 39 cm benimki de 10 gün ilerde ben 2.5 kilo almışım şeker sınırda olduğu için çok dikkat ediyorum ondan sanırım yanakları tombikti kızımın 15 Eylül e kontrol var ciğer geliştirici yapılacak 5 ekim ile 20 ekim arası da alırız dedi 36 haftalık oluyor bir aksilik olmazsa inşallah
oyy maşallah bizim de hep öyle genetik sanırımKızlar selam bende kontrolden çıktım, kızçem bir hafta on gün kadar önden gidiyor, 5 gün öndeydik en son1600 kiloyuz haftamıza göre iri bi bebiş bizi bekliyor dedi, eşimde boylu posludur bende öyle biraz genetik o yüzden sanırım. Yoksa kendim 6 kilo aldım şimdiye kadar, ne yediysem bebişe gidiyor demekki kendim çok kilo almayıp bebekonun kocaman olmasıı, doğunca hamur gibi yoğurup sevcez heral bu gidişle bende durumlar böyle herşey yolunda şükür, 3 hafta kadar sonra nst için çağırdı takip yapıcaz artık dedi bakalım
kızlar daha hareketli oluyomuşBenim oğlan da öyle
Çıldırtacak bunlar bizleri
Ben kullanıyorum canın 34 e kadar dedi doktorumkızlar çok önemli bişey sorucam size. aspirin veya türevi kullanan var mı aramızda????? 32. haftadan sonra kullanılmıyomuş bununla ilgili bilginiz var mı
maşallahGözün aydın canım Allah nazardan saklasın tombiginibenim de bugün kontrol vardı 1500 olmuş kilosu boyu 39 cm benimki de 10 gün ilerde ben 2.5 kilo almışım şeker sınırda olduğu için çok dikkat ediyorum ondan sanırım yanakları tombikti kızımın 15 Eylül e kontrol var ciğer geliştirici yapılacak 5 ekim ile 20 ekim arası da alırız dedi 36 haftalık oluyor bir aksilik olmazsa inşallah
peki neden kullanıyosun düşük mü yapmıştın sen deBen kullanıyorum canın 34 e kadar dedi doktorum
Teşekkür ederim canımmaşallahkaç günlükken 1500 gr çıktı bebiş
Kuzum 29+4 teyiz ama bebeko 31 haftalık çıktı hayırlısı diyorumoyy maşallah bizim de hep öyle genetik sanırımkaçıncı günde 1600 gr canım
Yok hayır benim bebeği besleyen atardamarlardan biri eksikmiş ve kan akışında direnç görüldüğü için yüksek tansiyon önlemi olarak başlamıştıkpeki neden kullanıyosun düşük mü yapmıştın sen de
yaaa bişey sorcam ben en son gittiğimde 27+3 bebiş 1300 gr çıktı 28+3'e uyumluydu. 1500 gr olunca nasıl 31 haftaya uyumlu oluyo acaba arada sadece 200 gr var doktorların kullandığı makinelere göre ölçümler de mi değişiyo acabaKuzum 29+4 teyiz ama bebeko 31 haftalık çıktı hayırlısı diyorumbu kadar bebeğe yarayan ne yemiş olabilirim diye düşünüyorum kendi kilo alımım az ama maşallah sürekli önden gidiyoruz, allah affetsin yumurtadan falan tiksindim mesela belki 2 3 aydır ağzıma bile sürmedim hayır sağlıklı şeyler yesem nolcak kim bilir dhdjdj
anladım canım geçmiş olsun aspirini herkes farklı sebeplerle kullanıho demek ki benimkiini 32. haftada kesicekmişYok hayır benim bebeği besleyen atardamarlardan biri eksikmiş ve kan akışında direnç görüldüğü için yüksek tansiyon önlemi olarak başlamıştık
benim de 27+3te 1300'dü acaba gittiğimde 1.5 kg mu oluyo diye hesaplamaya çalışıyorumTeşekkür ederim canım202 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?