İnşallah kolaylıkla atlatırsın canım yalancı kasılma olabilir mi sen içini ferah tut erken doğum olsa bile kritik eşiği geçmiş sayıyorlar 30 haftada sen iyi ol bebek iyi olsun yeterkızlar beni hastaneye yatırdılar kasılmalarım varmış erken doğum riskim var dua edin, ilaçla durdurmaya çalışıyolar
Canım ben ilk gebeliğimde 28 haftalikken sancılandım. 3 gün Zeynep Kamil'de tedavi gördüm. Sancı ilaçlarla kesildi. Sonra tam vaktinde doğum yaptım. Korkma. Strese girme. Emin ellerdesin. Hepimiz senin için dua ediyoruzçok korkuyorum hiç bişe yoktu bi anda oldu, böyle ilaçla doğumu geciken var mı
Allah yardımcın olsun inşallah burada çok okudum erken sancısı olup 37-38e gelen bir sürü anne vardı. İğne ilaçlarla bir şekilde engel oluyor doktorlar.çok korkuyorum hiç bişe yoktu bi anda oldu, böyle ilaçla doğumu geciken var mı
en son cuma kontrolüm vardı her şey yolundaydı. bugün kasıklarımda ağrı olup geçmeyince hastaneye geldim öyle anladılarCanım bu şekilde bir iki gün yatış verilip sonra ilaç ve dinlenmeyle sürdüren okumuştum sen sakin kalmaya çalış stres etkilemesinrutin kontrolde mi gördüler sancıyı peki
Hepinizden Allah razı olsun canım şu mesajın içime su serptiCanım ben ilk gebeliğimde 28 haftalikken sancılandım. 3 gün Zeynep Kamil'de tedavi gördüm. Sancı ilaçlarla kesildi. Sonra tam vaktinde doğum yaptım. Korkma. Strese girme. Emin ellerdesin. Hepimiz senin için dua ediyoruz
Canım hiç endişe etme ilaçlarla sancıları durdurabiliyorlar. Aksi bile olsa kritik süreçleri atlattık çok şükür. Dualarım seninle, ben inanıyorum biraz daha bekletebilirler bebişien son cuma kontrolüm vardı her şey yolundaydı. bugün kasıklarımda ağrı olup geçmeyince hastaneye geldim öyle anladılar
Erken doğum riskin var mıydı? Ntsde sancın mı çıktı, neden oldu birden acaba yaen son cuma kontrolüm vardı her şey yolundaydı. bugün kasıklarımda ağrı olup geçmeyince hastaneye geldim öyle anladılar
en güvenli yerdesin şu an, sancılar ilaç desteğiyle azalınca taburcu edeceklerdir canım hepimiz dua ediyoruz haberdar et bizien son cuma kontrolüm vardı her şey yolundaydı. bugün kasıklarımda ağrı olup geçmeyince hastaneye geldim öyle anladılar
Yaaa gönlünü ferah tut cancazım durdururlar allahın izniylekızlar beni hastaneye yatırdılar kasılmalarım varmış erken doğum riskim var dua edin, ilaçla durdurmaya çalışıyolar
Korkma kuzum stres yapma daha çok etkilenir, gerekli müdahaleleri yapacaklardır merak etme dualarımız seninledaha önce söylenen hiç bi risk yoktu, doktorum da perinatolog yani şoktayım bi anda oldu
bugün sabah kasık ağrısı ile başladı geçmeyince akşam hastaneye geldim öyle anladılar
canım geçmiş olsun hemen hastaneye gitmen çok iyi olmuş içini ferah tut doktorun durdurur mutlaka sen de artık hep dinlenip yatarsın merak etme hastanede güvendesindaha önce söylenen hiç bi risk yoktu, doktorum da perinatolog yani şoktayım bi anda oldu
bugün sabah kasık ağrısı ile başladı geçmeyince akşam hastaneye geldim öyle anladılar
Korkma hiçbisey olmayacakkk cok hamişin başına gelmiş bu ve hepsi normal vaktinde doğurmuş baya bi okudum forumlarıdaha önce söylenen hiç bi risk yoktu, doktorum da perinatolog yani şoktayım bi anda oldu
Çok geçmiş olsun iyi ki hastaneye gitmişsin canım. Orda daha sık takip altında olacaksın inşallah sancın durunca çıkacaksın. Doğum olsa bile kritik haftaları geçtik artık 30 lara geldik söylemesi kolay biliyorum ama sakin kalmaya çalış bebiş etkilenmesin.kızlar beni hastaneye yatırdılar kasılmalarım varmış erken doğum riskim var dua edin, ilaçla durdurmaya çalışıyolar
Evet bence öyle. Bende dün günümü hareketli geçirmiştim ikindi saatleri karnım kasıldı bikaç kez, regl ağrısı yaşadım evde sol tarafıma uzandım dinlendim çok şükür geçti. Korktum ama gerçekten dikkat etmek gerekiyor galiba.kızlar sanırım 30. haftadan sonra daha fazla dikkat etmemiz lazım dimi iş yapma ve yorulma konusunda
Benim genetik test sonucu pıhtılaşmam var ama asıl prreklemsi için önlem olmasj için başlandıkızlar peki sizin aspirin kullanma sebepleriniz ne pıhtılaşma bozukluğu vs mi
gecmis olsun canim. simdi nasilsin? soylemesi kolay tabii anliyorum ama kendini stressden uzak tutmaya calis sen sakin ol ki bebisde sakin olsun. iyi seyler dusun iyi olacak insallahKızlar hepinizden Allah razı olsun, kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyor, en ufak bi farklılık hissettiğinizde doktora gidin, ben bütün gün ağrıyla ofiste durdum, rahmim büyüyodur normaldir diye düşündüm ama çok dikkat etmek gerekiyormuş kendinize çok dikkat edin
Üç dört hafta bekleten var daha geçen bir videoda gördüm canım korkma nolurçok korkuyorum hiç bişe yoktu bi anda oldu, böyle ilaçla doğumu geciken var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?