Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar ben bir bulaşıkla uğraşsam ayakta karnımın alt kısmı taş gibi oluyor yer çekimiyle savaşıyor gibi ağırlaşıyor pilates falan nasıl yapıyorlar ya cesaret de edemiyorum maksimum yürüyüş falan yapıyorum

Kızlar sizin de karnınız yamuk mu? Dkska böyle göğüslerimin altına doğru bastırdığımda daha önce sertti şimdi yumuşak. Göbek deliğime doğru elimi yukarıdan aşağıya gezdirdiğimde de bazı bölgeler sert bazıları yumuşak sanki engebeli gibi, kızçem pozisyon mu değiştiriyo acaba diye düşündüm ama üst kısımların yumuşaklığı da bi korkuttu acaba karnım aşağımı indi vs diye gerçi göbek deliğimin 4 oarmak üstü hala sert ama siz de nasıl?

gecmis olsun canim. simdi nasilsin? soylemesi kolay tabii anliyorum ama kendini stressden uzak tutmaya calis sen sakin ol ki bebisde sakin olsun. iyi seyler dusun iyi olacak insallah
inşallah canım şimdi sancıları kesmek için ilaç tedavisi başladılar, çok şükür açılmam olmamış yatış verdiler bekliyorum

daha önce söylenen hiç bi risk yoktu, doktorum da perinatolog yani şoktayım bi anda oldu

bugün sabah kasık ağrısı ile başladı geçmeyince akşam hastaneye geldim öyle anladılar

Geçmiş olsun canım, dualarımız seninle. İnşallah sağlıkla zamanında kavuşursunuz bebeğinle

inşallah canım şimdi sancıları kesmek için ilaç tedavisi başladılar, çok şükür açılmam olmamış yatış verdiler bekliyorum
Canım ikinci oğlumda bende de oldu nst de sancılar gözüktü birkaç kez hastanede yattım ama erken gelmedi şükür . En azından guvendesin içini ferah tut ilaçlarla düzeliyor en son ciğer gelistieici yaptılar bendede risksiz haftada geldi oğlum hiç kaygilanma . Sadece Kasık ağrısı miydi bende hep var ya aylardır enfeksiyon dediler gene bende ondan kurtulamadim

Ay inanmıyorum sana ya bu aksamımın gündeminden bahsetmişsin mide kısmım sanki bomboş kalmış ve karnım sağa eğimli dkdjdkdjdjdjdj bende dedim aşağı mı indi acep diye. Bide garip bi batma var kasığımın en alt kısmında bugün

canım çok sağol, aynı regl ağrısı gibiydi ya da üşütünce olan kasık ağrıları gibi ama dik yürüyemiyordum, yürürken zorluyodu ve sola yatınca bile devamlı ağrı oluyodu. bunun dışında idrarın son kısmında ağrı artıyodu enfeksiyon çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…